- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Ciddiyim. Dedim insan bebeğe bir çorap alırdı bari.
Bilmiyor öyle şeyleri. Kıyamam yaa yıllarca abilerinin küçülen kıyafetleri ile büyümüş hiç dememiş bende şunu istiyorum.
Şimdide hiç kıyafet alayım kendime ya da şuyum yok demez. Her şeyini ben alıyorum.
Hayirli saglikli mutlu bir evlat olsun ins emzirme konusunda sakin vazgecme emmesi icin elinden geleni yap insallah sadece senin sutunle doyar annesi :)Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
Canim Allah anali babali buyutsun insallhKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Hadi tamam alalım kıyamam.
Dukan ekspres yaparız beraber emzirenler için olandan.
Çıtırlığım eski günlerde kaldıAma sen resimde en son çok hoş görünüyordum. Tabii o eski çıtır resmine gööre farklı.olacak o kadar.
Ben hiccc kilo vermek istemiyorum ilk defa kilo aldim ne kadar kotu bir durum tahmin edemezsinizoglum sayesinde boyuma gore normal kiloma dondum dogumla kaybetmek istemiyorum lutfen yanlis algilamayin bu konu beni cok uzdu siz verilecek kilolari yazimca eski halime donme durumu beni kasti rabbim saglik versin cumlemize
benim sorunum giyinmek değilde saç tarayıp kurutmak
çokk teşekkür ederim ama keşke ben de öyle hissedebilsem
valla bunalıma girdim
ben baya değiştim hamile kalınca,annem gibi 1 kilo alır doğururum zannediyordum
beklentilerim yüksek diye böyle oldu heralde
Ahh bnm ideal kilo kıvamında 55-58 arası eşim diyor 58 kiloya inince sana hediye alacam çok zayıf olmamı istemez ama 58 memleketinin sivasın plakası die hediye alıyorbu hesap pek carsıya uymaz canım..
58 le hamıle kaldım 15 kılo aldım 73 le doğuma gırdım.ertesı gun evegeldıgımde 68 dım(3300 bebek dogdu+demekkı 1700 de esı ve vs. ımıs) tartıdaki o rakamı gorunce karalar bağladım..sonra hergun tartıldım..muthıs derecede de yedım,normalde yedıgımden cok daha fazla kızım 6 günlükken 58 dım..
yanı herkeste aynı netıce olmuyor..
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
BendensinBugün neden bu kadar eerken uyandım
İzmir. Olduk bugün.
Yarın istanbulll
Sen ne güzel doğum 2 hafta sonra yapıcam diyorsun.Bendensin
Kafandaki dusunceleri koy bir kenara uyursun bacimUyuyamıyorum. Çöktü içime sıkıntı 3 ten beri dön dön yoruldum.
Birde doğumu.çağırdım.sanki belime ağrı giriyor.
Gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum.
Kiz bacim ne dogumu onu bunu ayse fatma cagurip duruyosun dur en az 38 e kadr dursun emegin orda 3 hafta sabirrrKafandaki dusunceleri koy bir kenara uyursun bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?