2015 Şubat Anneleri

Biz iyiyiz buyumeye calisiyoruz.valla karnimdaki tepikleri ozledim :) ama soyliyim benimkide cok hareketliydi doguncada smdi eller ayaklar durmuyo
oyyy yerim ben onun elllerini ayaklariniii
uyku duzeni falan nasil cnaim,geceyi gunduzu karistirmiyor demi
dogsada bende sevsem ozendim valllaaa :)

Kız boşver arkadaş bulunur bir kaç.sene dur bir.daha gelmek istemezsin. Var ama.almanyadan arkadaşlar.
Bilmiyorum belkide almancayi tam ogrensem hayat daha kolay olacak burda maddi imkanlar daha iyi şartlar falan ama yinede ıstanbul illede ıstanbul bulbulu altın kafese koymuşlar ilkede vatanım demis

uff ben agdada yapmamki
mattikanin hesap bende zor yetisiyorum ama artik yapcak bisey yok oncekilerdeki gibi yapicam
karnimi bi elimle biraz çekince bebegidemi çekmis oluyorum acabaa

Yatak odası dolabının aynasının karşısına geçince rahat yapılıyor ...

İnşallah canım bize önerebileceğim bişiler var mı? Kıyafetler konusunda veya aldığımız diğer eşyalar konusunda.
Sut sagma makinesi cok ise yariyo onu biliorum.emzik cok ise yario kiyafet konusunda alt ustler cok rahat oluo ama benimki premature dogunca suan 0-3 ayliklar bize buyuk gelio

söylemek istemezdim ama doğumun çok yakın görünüyor, inşallah dayanır kuzucun.

Bu arada ismimi degistirdim arkadaslar. Bir soru sormustum. Ben de feci kasik agrilari oluyor. Bazen bebis bir itiyor bagiriyorum. Sizde de oluyor mu? Sanci desem degil ama oturamiyorum. Oturdum mu kalkamiyorum. Offf.

Sut sagma makinesi cok ise yariyo onu biliorum.emzik cok ise yario kiyafet konusunda alt ustler cok rahat oluo ama benimki premature dogunca suan 0-3 ayliklar bize buyuk gelio

Süt sağma makinası almamıştım ben onu da alayım en iyisi. Canım ya küçücük o şimdi ama senin sütünle çabucak büyüyecek inşallah annesi.

Bu arada ismimi degistirdim arkadaslar. Bir soru sormustum. Ben de feci kasik agrilari oluyor. Bazen bebis bir itiyor bagiriyorum. Sizde de oluyor mu? Sanci desem degil ama oturamiyorum. Oturdum mu kalkamiyorum. Offf.
Aynen canım. Ben Çığlık atınca da doğuruyorum sanıyorlar sonra geçiyo ya bizim bebekler çok yaramaz ya da ? Az kalmış senin de benden bir hafta öncesini Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Süt sağma makinası almamıştım ben onu da alayım en iyisi. Canım ya küçücük o şimdi ama senin sütünle çabucak büyüyecek inşallah annesi.
Al derim cnku emmedigi zaman sagip atiyorum dolaba tokken cok doluyo gogusler cunku o zamanda sut kanallari tikaniyo doktor emsede emmesede 3 saatte bir sag dedi

kasik agrisi deilde bebisin harektiyle bagirma bendede oluyor canim :)
dr kontrolun ne zman ?

2 ikinmaya cikacakta daha niye soruyor istiyonmu diye. Senide doverim onuda figür su çocuğu akilli uslu yollarla muckkk
Ben doğuma girene kadar yemek içmek serbestti. Ne oldu yedikte noldu geri cikardik kimseye bir zarari olmadi temizleyen hanim dişinda :/
Kızlar çok hastayım ya napmalıyım? Bu ayda da böyle hasta olunur mu ya? Kafayı yicem boğazım başım ağrıyor nefes alamıyorum. Sizce tam bu zamanda hasta olmak sakıncalı mı?
Bence hamileliğin tamaminda hasta olmak sakincali.. Taze zencefil bal ve limonu karistir 3 saat beklet sulanacak 1 y k sabah aksam te.. Kizimin öksürük geniz akintisi gribi onunla geçti..
Kamu spotu yeri burasi.. siradan bir yerde değil sini z rica edicemmm
benim sancim varda noluyo bacim aha duruyoz oldugumuz yerde .. Bebe ters dogum yapma askim kacti yeminlen yaaaa

sen bu anadan mi dogdun bacim... ?

Kız Allah ne yapmasın seni. Esra erola katılmışlar sanki.
Kim kiminle tanışıyor anlamadım.
bak gene dua edin surda ben gibi bir deli varda ecik Guluyonuz yoksa gerim gerim gerginlikten vallahi araligi cikaramaz dogururdunuz hepiniz.. Zaten biri ah dese otesi doguruyorum diyo
evet butun yazdiklarim gerçek : ))
anestezi uzmanini bilemem ama epidurali tavsiye ediyorum siddetle

iki çocuk doogurdum ama toplamda 1-2 saat sanci anca çekdim oda çok siddetli deildi : )
senin hesaba gore 5 cocuk dogurmus kadar cok sanci cekmisim ben..
Yeşil akıntı enf. Demek canım kaka yapması için erken daha
benimki temiz cocuk anasinin icine edecek degildir heralde ..
anam esobaya hak vermemek elden degil. Bir corbada hem.mercimek hem ispanak hem Nohut hem bugday olsun bide peynir rendele ..oyhh icim.kalkti

Nasilsiniz hanimlarrr
aman nasil olsun sunlar oram agriyi buram agriyo iste :)) siz nasilsiniz onu anlat cici anne

Yatak odası dolabının aynasının karşısına geçince rahat yapılıyor ...
bian seni o pozisyonda hayal eder gibi oldum .. Sonra vazgectim ayippp

sen hangi marka almıştın süt sağma makinasını,memnun musun?

Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelek Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Cok guzel olmusm rengi de cok tatli. Gule gule GiysIn bebIs

olsun yaw HePimIz deLiyiZ burdA zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…