hehehheh beynine mesaj gonder , bebege konus yap biseylerŞuan sancım var geçirmek için çabalıyorumcumaya kadar tutmam Lazım
oyyy yerim ben onun elllerini ayaklariniiiBiz iyiyiz buyumeye calisiyoruz.valla karnimdaki tepikleri ozledim :) ama soyliyim benimkide cok hareketliydi doguncada smdi eller ayaklar durmuyo
Bilmiyorum belkide almancayi tam ogrensem hayat daha kolay olacak burda maddi imkanlar daha iyi şartlar falan ama yinede ıstanbul illede ıstanbul bulbulu altın kafese koymuşlar ilkede vatanım demisKız boşver arkadaş bulunur bir kaç.sene dur bir.daha gelmek istemezsin. Var ama.almanyadan arkadaşlar.
Yok karistirmiyo aksine benden akilli :) valla zamani gelsinde dogurunoyyy yerim ben onun elllerini ayaklariniii
uyku duzeni falan nasil cnaim,geceyi gunduzu karistirmiyor demi
dogsada bende sevsem ozendim valllaaa :)
uff ben agdada yapmamki
mattikanin hesap bende zor yetisiyorum ama artik yapcak bisey yok oncekilerdeki gibi yapicam
karnimi bi elimle biraz çekince bebegidemi çekmis oluyorum acabaa
Yok karistirmiyo aksine benden akilli :) valla zamani gelsinde dogurun
deneyim canim ,akil akildan ustundurrYatak odası dolabının aynasının karşısına geçince rahat yapılıyor ...
Gecmis olsun canim.neyin varÖzlem desen de olur canim.
Sut sagma makinesi cok ise yariyo onu biliorum.emzik cok ise yario kiyafet konusunda alt ustler cok rahat oluo ama benimki premature dogunca suan 0-3 ayliklar bize buyuk gelioİnşallah canımbize önerebileceğim bişiler var mı? Kıyafetler konusunda veya aldığımız diğer eşyalar konusunda.
duygusallık değil canım gerçekleri görmek bu
başımıza böyle şeyler gelmese amaan boşver der geçeriz belki ama insan en çok bu zamanda destek bekliyor
kanamam ve sancım oldu canım nst de sancım çok çıktı doktor elle muayene etti bebek kanala yerleşmiş iyice doğum başlayabilir dedi
Şuan sancım var geçirmek için çabalıyorumcumaya kadar tutmam Lazım
Sut sagma makinesi cok ise yariyo onu biliorum.emzik cok ise yario kiyafet konusunda alt ustler cok rahat oluo ama benimki premature dogunca suan 0-3 ayliklar bize buyuk gelio
Aynen canım. Ben Çığlık atınca da doğuruyorum sanıyorlar sonra geçiyo ya bizim bebekler çok yaramaz ya da ? Az kalmış senin de benden bir hafta öncesini Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBu arada ismimi degistirdim arkadaslar. Bir soru sormustum. Ben de feci kasik agrilari oluyor. Bazen bebis bir itiyor bagiriyorum. Sizde de oluyor mu? Sanci desem degil ama oturamiyorum. Oturdum mu kalkamiyorum. Offf.
Al derim cnku emmedigi zaman sagip atiyorum dolaba tokken cok doluyo gogusler cunku o zamanda sut kanallari tikaniyo doktor emsede emmesede 3 saatte bir sag dediSüt sağma makinası almamıştım ben onu da alayım en iyisi. Canım ya küçücük o şimdi ama senin sütünle çabucak büyüyecek inşallah annesi.
kasik agrisi deilde bebisin harektiyle bagirma bendede oluyor canim :)Bu arada ismimi degistirdim arkadaslar. Bir soru sormustum. Ben de feci kasik agrilari oluyor. Bazen bebis bir itiyor bagiriyorum. Sizde de oluyor mu? Sanci desem degil ama oturamiyorum. Oturdum mu kalkamiyorum. Offf.
2 ikinmaya cikacakta daha niye soruyor istiyonmu diye. Senide doverim onuda figür su çocuğu akilli uslu yollarla muckkkVanijal muayne oldum . Iki ıkınmaya çıkar bu bebek dedi . Rahimde açılma yok şükür bizde boyle . nırmal doğurmak istiyor musun dedi doktor , ben bu ara cok sey istiyorum en basında gebermek geliyor dedim adama . Bunu da dediğime göre artık manyadığım resmileşti
Ben doğuma girene kadar yemek içmek serbestti. Ne oldu yedikte noldu geri cikardik kimseye bir zarari olmadi temizleyen hanim dişinda :/@fyz35Litchi ben dogum icin belli kriterlere ozellikle dikkat eden ekip secmeye calistim. Sezeryan sonrasi normal dogum yaptiran ekolun doktorlari ayni zamanda dogal müdahalesiz dogum doktorlari. Bilinen zaruri gorulen rituellerin kabullerin aksi gorus ve uygulamalarini savunup uygulamaya çalışıyorlar. Normalde dogum enerji guc isteyen bir surecmis kadınlara su bile izin vermiyolar surec uzadikca sıkıntıya girdikce enerji gerekiyomus ufak seyler yiyip icmenin sakincasi yokmus. Dr ve ebem bu konuda hemfikir olunca bi sorun cikarmiyor hastane de alisik bu tip uygulmalara
Bence hamileliğin tamaminda hasta olmak sakincali.. Taze zencefil bal ve limonu karistir 3 saat beklet sulanacak 1 y k sabah aksam te.. Kizimin öksürük geniz akintisi gribi onunla geçti..Kızlar çok hastayım ya napmalıyım? Bu ayda da böyle hasta olunur mu ya? Kafayı yicem boğazım başım ağrıyor nefes alamıyorum. Sizce tam bu zamanda hasta olmak sakıncalı mı?
Kamu spotu yeri burasi.. siradan bir yerde değil sini z rica edicemmmBu topik kesinlikle çok faydali.2 hafta önce bugün kontrol de bebisim 2138 gr di. Buraya yazdim size tavsiyelerinizle sütü yoğurdu dayadim kendime.birde tahin pekmez yedim. Bu gün kontrolde bebeğim 2892 gr cikti. 2 hafta da 750 gr almis kizim boyuda 48 cm.nasil mutlu oldum anlatamam :) :)
benim sancim varda noluyo bacim aha duruyoz oldugumuz yerde .. Bebe ters dogum yapma askim kacti yeminlen yaaaakızzzzzzzzzlaarrrrrrr napıyorsunzzz ben geldm geçmişi okudum btrdm
Doğurabnlarımz olmuş yine maşallahsağlıkla büyütsünler inş hepsi bol bol sütleri olsun inş bebişler tutup emsin sarılık olmasın inş
iremguzum bnm doğuracağım yok sanırım hiç sancı vs bişiler olmuyor benim yada ben anlamıyorum kaldı 15 gün bugünü saymzsam
sen bu anadan mi dogdun bacim... ?Üfff mercimek ve ıspanak aman Allahım bayılacağım.
Annemler gibisin. Bir gün gittim çorba ye dedi. Tencerenin kapağını açtım ısırgan ve Bulgurlu bir çorba.
Rabbim günah yazma nimet ama ısırgan yaa.
bak gene dua edin surda ben gibi bir deli varda ecik Guluyonuz yoksa gerim gerim gerginlikten vallahi araligi cikaramaz dogururdunuz hepiniz.. Zaten biri ah dese otesi doguruyorum diyoKız Allah ne yapmasın seni. Esra erola katılmışlar sanki.
Kim kiminle tanışıyor anlamadım.
senin hesaba gore 5 cocuk dogurmus kadar cok sanci cekmisim ben..evet butun yazdiklarim gerçek : ))
anestezi uzmanini bilemem ama epidurali tavsiye ediyorum siddetle
iki çocuk doogurdum ama toplamda 1-2 saat sanci anca çekdim oda çok siddetli deildi : )
benimki temiz cocuk anasinin icine edecek degildir heralde ..Yeşil akıntı enf. Demek canım kaka yapması için erken daha
anam esobaya hak vermemek elden degil. Bir corbada hem.mercimek hem ispanak hem Nohut hem bugday olsun bide peynir rendele ..oyhh icim.kalktiBen de bu çorbayı eşimin babasından öğrendim Maraş çorbasıymış buğday ve nohut da var içinde. Ama var ya barsakları iyi çalıştırıyor bir de çok besleyici bişey. Bir kere koca tencerede yapıyorsun Günlerce yiyorsun bugün ne pişireyim derdi yok. Yerken içine bolca peynir rendeliyorum daha güzel oluyor
aman nasil olsun sunlar oram agriyi buram agriyo iste :)) siz nasilsiniz onu anlat cici anneNasilsiniz hanimlarrr
bian seni o pozisyonda hayal eder gibi oldum .. Sonra vazgectim ayipppYatak odası dolabının aynasının karşısına geçince rahat yapılıyor ...
Sut sagma makinesi cok ise yariyo onu biliorum.emzik cok ise yario kiyafet konusunda alt ustler cok rahat oluo ama benimki premature dogunca suan 0-3 ayliklar bize buyuk gelio
Cok guzel olmusm rengi de cok tatli. Gule gule GiysIn bebIsEki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
olsun yaw HePimIz deLiyiZ burdA zatenAslında çok doğurasım vardı geçen hafta ama olmadıDevamsızlık hakkımı kullandım örtmenim, affedin
Geçen kontrolde doktor felaket tellalı gibi ardı ardına şeyler sıralayınca depresifleştim size de bulaştırmayım diye girmedim bi süre. Malum burda birbirimizi çok etkiliyoruz kötü etkilemeyim kimseyi dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?