Evet zaten ders islemiyorum. Normalde islerdim sene sonu degil.donem.sonu diye ama. Simdi oturup geliyorum. Hergun herkes sen niye hala burdasin diyorHaklısın aslında
Bu arada ben dayanamadım bu hafta ayrıldım izne ama ilk günden sıkıldım yaa napsamki?
Sen direniyorsun di mi bu hafta sonuna kadar?
Aman ne yapcan aynı b... Gibi İstanbul.Bilmiyorum belkide almancayi tam ogrensem hayat daha kolay olacak burda maddi imkanlar daha iyi şartlar falan ama yinede ıstanbul illede ıstanbul bulbulu altın kafese koymuşlar ilkede vatanım demis
Ismim yaziyordu. Sonra litchi demis googleda aratinca cikiyor falan. Dedim gereksiz. O yuzden yazmayayim:)nick degistirmissin ama kimsin ben bilemedim.
Gobegimim ust taraflari catir catur catliyor benim su an. Oglum.kibarmis cok az catlamisti bu kiz ne yapiyorsa fena oldu. Surduklerim de ise yaramadi
Ya o millet yok mu zaten, benide burda doğuracaksın diye diye bunalttılar.Evet zaten ders islemiyorum. Normalde islerdim sene sonu degil.donem.sonu diye ama. Simdi oturup geliyorum. Hergun herkes sen niye hala burdasin diyor
Evde sıkılma dizi film izle. Hazirliklari gozden gecir
heheeehee yok kiz donmez herhaldebasi asagida. Gobek deligi hizasinda ama.oyle cok aasagida degil. Rahim agzina bakiyor dr karindan kapali diyor o kapali yerle kafasi arasinda mesafe oluyor. Yukards ve onde de poposu var. Eller ayaklar geziyor ordan oraya. En son usg de elleri ayaklari hepsi yanyanaydi. Top gibi duruyor yani.
Az once epilasyon yaptm kirk sekle girdim. Bebek de sonrasinds hsreketlendi ters fln donmese bari
istemeye bakmazki o is :)Kizlar karnin dustugunu nasil anlariz? Artik dogurmak istiyorum sanirim. Daha 37de olsam da. Zorlaniyorum. Agrilar,karin catlagi vb zor durumlar...
Orasi oyle:) Babasina cekerse 42. haftanin sonunda dogar. Oyh.istemeye bakmazki o is :)
sen isteyince deil bebeek isteyince dogum oluyor tabi sezeryan deilse
Kizlar karnin dustugunu nasil anlariz? Artik dogurmak istiyorum sanirim. Daha 37de olsam da. Zorlaniyorum. Agrilar,karin catlagi vb zor durumlar...
Deminden beri vuruyor bnm sarkık yanak da, bişeyler atıştırdim şu içtim az daha rahatımYa benim kız resmen içerden tırnaklıyo benibildiğiniz canım yanıyor. Aşağı tarafta çok oynuyor. Allahım inşaAllah sezaryen zamanından önce gelmez. Duam hep o yönde
haahahhah :)))Orasi oyle:) Babasina cekerse 42. haftanin sonunda dogar. Oyh.
aynen canim benim de midem cok bulaniyor sabah uyandigimda ozellikle yada gece uyurken mide yanmasiyla uyaniyorum sonra cikariyorum bu son 3 aydir boyle gidiyo mide yanmasi yuzunden cildiricamBu hafta bende çok mide bulantısı oluyor. yemek yerken orta yerinde midem bulanıyo bazen bırakıyorum.
sonra acıkıyorum yine yiyorum sonrasında tekrar bi bulantı bi mide rahatsızlığı oluyor.
hafif ve az tuzlu tüketmeme rağmen oluyo bir de. sizde de bunu yaşayan var mı? doğum yaklaştıkça bi tuhaf haller geliyor belkide insana :/
Eki Görüntüle 1380849 Sonunda yeleği bitirdim. Merak edenler @fyz35 işte ördüğüm yelekAllah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Ben de bu çorbayı eşimin babasından öğrendim Maraş çorbasıymış buğday ve nohut da var içinde. Ama var ya barsakları iyi çalıştırıyor bir de çok besleyici bişey. Bir kere koca tencerede yapıyorsun Günlerce yiyorsun bugün ne pişireyim derdi yok. Yerken içine bolca peynir rendeliyorum daha güzel oluyor
Sarkık yanakta güzelmiş kız:) bende koca ayak diyeyim ozamn:) doktor koca ayak demişti kızıma:) şimdide hıçkırık tuttı, ama göbeğimin alt tarafında pıtlıyoDeminden beri vuruyor bnm sarkık yanak da, bişeyler atıştırdim şu içtim az daha rahatım
Simdi baktim. Evet parmaklarim giriyor. Heyecan basti:)Bugun doktorum goguslerinle karnin arasinda 5 parmak mesafe oldugu zaman bebisin kafasi kanala girmis demektir dedi..
Mattikam yaa benim de oğlum hareketliydi de canımı bu kız kadar yakmıyordu onu da geçtim oğlumda karnım basketbol topu gibiydi ama yürümem hiç değişmemişti bunda beni gören kambur olmuş penguen sanırnick degistirmissin ama kimsin ben bilemedim.
Gobegimim ust taraflari catir catur catliyor benim su an. Oglum.kibarmis cok az catlamisti bu kiz ne yapiyorsa fena oldu. Surduklerim de ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?