2015 Şubat Anneleri

Uykusuz geceler korkulu düşler bak da Gör halimi sürünüyorum benden kocişe gelsin
Al bir.sürünende burda. Ben şarkıyı çok severim devamını yazayım.dedim ona bile Üşendim siz getirin gayrı.

Feyza gitmiş.
Şişman ve göbekli insanlarda bizim kadar zor uyuyor mudur yoksa bize özel bir şey mi acaba?

bizim kadar olmasa da bence zorlanıyorlardır. benim midem fena yanıyo, rennie de içtim geçmedi. ejderhalar gibi ateş çıkacak sanki ağzımdan.
bir arkadaşımda şöyle demişti, doğum öncesi vücut gece uyanmaya,uykusuzluğa hazırlıyomuş kendini. bebek gelince şok yaşamayalım uykusuzluktan diye herhalde.

İyi geceler hanımlar bi uykusuz da ben varim. Puppp denen gebelik alerjisi yuzunden cildirmak uzereyim Allah düşmanın başına vermesin. Bu gidişle 1 gün daha dayanabilirim sonra alacaklar Bebeğimi

Bende isterim bende !!! uyumak karnımın üstünde !!!! kocacığım sana söylüyorum !!!! iki çocuk yeter Allah'ın izniyle ....

Valla benim tam dokuz aydır hazırlanıyor sanırım.çünkü ben hiç.gece yatıp sabah uyanmadım.
O başlarda herkese uyku basıp horul horul.uyurken ben tavana baktım sabahladım.
O nedenle bebek doğunca iki.saat uyudum.diyelim ama verimli uyurum.hormonsuz uyurum.en azından.

Ben birde sabah işe gideceğim.

hadi ya üzüldüm bak ben son zamanlarda uyuyamıyosun sanmıştım kendi işin olunca bırakamıyosun da tabii. ben de kendi işimi yapıyorum ama Allahtan eşimle birlikte ortak yapıyoruz bu yüzden ona pasladım işleri hep. ben evden evrak hazırlıyorum felan.
az kaldı canım biraz daha sabret bu uykusuz günlere, inşallah bebişin gaz problemsiz ve sakin olur o uyudukça sen de uyursun.

Telefondan girdiğimden ikide bir tutmak zor geliyo bide Acıktım sanırım bişeyler bulmaya çalışıyorum dolapta ama yok ağzımında TADI yok miğde vurdu gaviscon diktim kafaya pff

Rüyamda @InzaR ve Litchi ve S Sond
Birinin bebeğine kan veriyorduk.
Kanndeğilde değişik bir adı varmış verdiğimizin. Elimizin üstünden kocaman iğneler Takmışlardı.
Bebeğin hayatını kurtaracakmışız.
Bizim bebeklere zararı var mı dedim,heşire olsa böyle bir şey yaparmıyız dedi.
Çok iyi kalpli gördüm bizi.

ah ahhh analık zor analık. hemen duygusala bağlayım daha doğmadan çocuk :) ama gerçekten biz kadınların işi ne zormuş yahu. babalara bak horul horul uyuyolar ne güzel
Adam bana inat gibi yüzüstü yatıyor ya Geviş getiriyi uyurken at gibi

Telefondan girdiğimden ikide bir tutmak zor geliyo bide Acıktım sanırım bişeyler bulmaya çalışıyorum dolapta ama yok ağzımında TADI yok miğde vurdu gaviscon diktim kafaya pff
Ben normalde sabahtan hap alınca rahat ediyordum bugün o da etki etdmedi gaviskon hiç etmez

Adam bana inat gibi yüzüstü yatıyor ya Geviş getiriyi uyurken at gibi
Horlamadığı sürece ona doğru bakmıyorum hiç.
Süreklim tepinmemden yatıp kalkmamdan bile haberi yok
Elleri kafasının altında.bacaklarını dolammış yatıyor
Sabah sorsan gece uyku tutmadı.der.

Kizlar niye yatmiyorsunuz ? Bnide kizim uyandirdi.onu uyuttum tekrar.wcye gittim.bi cikolata bi bardakta su ictim.yataga gectim.hafiften sancilarim var.icerdeki kizimda bi enerjikki sormayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…