- 7 Mayıs 2013
- 4
- 9
- 18
Gamsız adamlar kızım benimkide utanmadan gelmiş bana diyor dün bi rahat uyumuşum gece seni hiç duymadımHorlamadığı sürece ona doğru bakmıyorum hiç.
Süreklim tepinmemden yatıp kalkmamdan bile haberi yok
Elleri kafasının altında.bacaklarını dolammış yatıyor
Sabah sorsan gece uyku tutmadı.der.
Uyuyamıyoruz çünkü canım ondanKizlar niye yatmiyorsunuz ? Bnide kizim uyandirdi.onu uyuttum tekrar.wcye gittim.bi cikolata bi bardakta su ictim.yataga gectim.hafiften sancilarim var.icerdeki kizimda bi enerjikki sormayin...
Ben de dün gece yorgunluktan ve bel ağrısından Ağladım sonra eşim dedi ben oğlum uyanınca bakarım sen yat duvar kenarına geçtim bende oğlum uyandı adamın duyacağı yok normalde duyardı be beni dürterdi oğlumuz uyandı sütünü ver dieGamsız adamlar kızım benimkide utanmadan gelmiş bana diyor dün bi rahat uyumuşum gece seni hiç duymadım
Neden canta icin kv gitmesini bekliosub kii?Gunaydin.
Gece uyuyamayanlar disinda gelen olmamis. Dudaklarim bile sisti kofte dudak oldum. Son 10 gun boyle olmustum ilk hmilelikte. 10 gun mu kaldi amanin.
Su kv gitse de canta hazirlasam
Günaydin kizlar.herkes uyuyor sanirim.okuldaki son haftam.tatil cok iyi olacak sabah erken kalkmayi sevmiyorjm hic...O kadar normal.dogumcu bir insanim. Dun baktim baktim bu cocuk burdan nasil cikicak oglan nasil cikti diye dusundum. korktum yeaa
Bugun doktorum goguslerinle karnin arasinda 5 parmak mesafe oldugu zaman bebisin kafasi kanala girmis demektir dedi..
Feyza gitmiş.
Şişman ve göbekli insanlarda bizim kadar zor uyuyor mudur yoksa bize özel bir şey mi acaba?
Adam bana inat gibi yüzüstü yatıyor ya Geviş getiriyi uyurken at gibi
Gunaydin.
Gece uyuyamayanlar disinda gelen olmamis. Dudaklarim bile sisti kofte dudak oldum. Son 10 gun boyle olmustum ilk hmilelikte. 10 gun mu kaldi amanin.
Su kv gitse de canta hazirlasam
Günaydınn
sevgili kocacıma geçen gün söylendim de ne oldu? dün bitik halde gelince işten dayanamadım; yatmadan ayaklarına bacaklarına masaj yaptımyorulma yapma dedi ama kıyamadım
benim bazen oluyor o mesafe bazen olmuyor. kontrole gittiğimde de boştu üst taraf ama dr başınagöbek deliğimin hemen altı sağ taraftan baktı. kanala girmiş de demedi.
hep olması lazım o mesafe galiba
yok zamanında öyle biri olarak değil. gerçi hiç bu kadar göbekli olmamıştım hep basenlerim büyür benim ama.
ben çok yorgun uyumamışsa, bir de beni uyku tutmuyorsa dürtüyorum dönsün diye içim gidiyor yüz üstü yatarken görünce. hep yüz üstü uyurdum ben
Simdi baktim. Evet parmaklarim giriyor. Heyecan basti:)
Günaydın bayanlar 30. Haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyor falan yazılmıştı benimki tavan yaptı yaaa sizlerde durum nasıl acaba ???
Hep olmasi lazim o mesafenin. Sonucta kanala girdi mi girmistir, daha cikmaz heralde
doğru ya... beden uyandı da beyin uyanamadı daha galiba benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?