dr randevun varmi yakinda ?Ya gerçek sancı nasıl oluyor anlamaya çalışıyom da ondan o kadar sordum
Evet kasılma derken sertleşmeden bahsediyorum. Iki gündür fena sertim
Bende epidural yaptıracam ya tırsmaya başladım yavaştan
Görecez bakalım.Bilmiyom ki.. Tecrubeliler solesin :/
Bence dogmazlar bizimkiler :)
benimki gecen haftaya gore kilo vermis cikmisti. Doktor sorun yok bu zamanlar olcumlerde hata payi var dedi + - 300 oynar dedi. Kadin pek rahatti, benim de icim rahat onun tavrindan dolayi. Merak etme takilmayalim olcumlere :)
Canım hoş sözleşme imzalamadık30unda doğucak yA
Canım bnm kocişte oğlan bna düşkn olacak die kız yapalım 1 tanede hmn diyor, tkmış kafayaerkekler anneci olurmuş kızlar babacı dedm dur doğsun belki sana düşkn olur ne biliyorsun
Aa evet sende olmasan unutcaz herkesiZaman_siz de yazmaz oldu o da doğum mu yaptı acaba?
Canım bnm kocişte oğlan bna düşkn olacak die kız yapalım 1 tanede hmn diyor, tkmış kafayaerkekler anneci olurmuş kızlar babacı dedm dur doğsun belki sana düşkn olur ne biliyorsun
Bnm doktor içme madem doğumdan sonra içersin dedikan şurubu içeyim dedim kustum yine. doğum geldi hala derdim kansızlık ve kan ilaçları
O Demir hapları beni de ya ishal yapıyor ya kabız, anlamadım gitti.her türlü denedim. ya aşırı kabız oldum ya midemde durmadı. öyle böyle sona geldik bakalım
ben de paylaşamam. ben de kıskanıyorum doğruya doğru.
bakım isteyen oğlum olmasa yalnız olmak istiyorum. bakalım okul kapansın. çantamızı hazırlayayım. gerisini yaşayıp görcez
Cumartesi kontrolüm canım. Her hafta çağırdı artık.dr randevun varmi yakinda ?
sanci dedigin olunca zaten anlarsin mutlaka, belinden vurur, geçer geri gelir rahat birakmaz seni
kasilmada bi baska belirti, rahim kasilip bebegi asagi itiyor doguma hazirlanmis oluyor
benim telde oyleee kiz
iki uç sayfa okuyorum hmn donuyor
bi nokta ayziyorum donup kaliyor : (
dimi ama yaa... ama psikolojide var gerçekten kızların babaya erkeklerin anneye hayranlık olayı. o yüzden kızlar anneye erkekler babaya benzemeye çalışırlar ki ilgi çeksinler; cinsiyet rol-model oturmasında da önemli bir şey bu.
ben daha 1 yaşında falan elimde battaniye kapının önüne oturup baba gel diye bekliyormuşum
bu arada benim telefon akıllı da ne oluyor dandik bir şey siteye giremiyorum bile en fazla giriş yapıyorum sayfaya gelene kadar atıyor beni netten
Ne yazıkki sezeryan. Yatsı yı kılarken aniden suyum geldi. Gittik 1 cm di. Dr muayene etti. Kafa basmıyor nst çok iyi değil bu bence doğmaz dedi. Ben beklemek istiyorum dedim. 6 saat bekledim. Sancıyla. 6 saat sonundaki muyanemde de 1 cm olunca sezeryana aldılar. 6 saat boyunca Allah ım en hayırlısını ver diye dua ettim. Inşallah budur ben ve bebeğim için en hayırlı.aaaaaaa hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün normalmi oldun sezeryanmı hemen ayrıntıları istiyoruz
Çatı muayenesinde anladi. Hurma yiyorum ama ondan mi bilmiyorum.Gözün Aydın canım. Rahim ağzındaki yumuşamayı nasıl anladı? Hurma yiyordun di mi ondan olmuş olabilir mi ki?
Kismet canim. Saglikla atlatiriz insallah.Benimle normal gunun ayni bakalim bana doktor cuma ne dicek bende 2 3 u gibi dogururmuyum acep :)
Sezeryan ın magduriyetlerini yaşıyorum. Gaz sancilari ve meme ağrıları mahvediyor resmen. Bildiğin ameliyat sonuçta. . Inşallah bikaç gune daha iyi olurumAaaa kız ne ara doğurdun nasılsınız iyimi Bebeğin sen nasılsın
Bebeğimde iyi sayılır birbirimize alışmaya çalışıyoruzAyy ne güzel gozun aydın canim.normal mi sezeryan mi? Bebegin Nasil? Sen nasılsın?
Bizim hastane nst den para aliyor mu canimCancağızlarım benim telin net menusu bile yok ve ayrıca şarjı tutmuyor ben telde nete gir die menüye gelsem bağlanana kadar şarjım biter telim çok öldü eşim almak istiyor ama bnde iyi bişi istiyorum şuanda da iyi bişiyin fiyatı bizi sarsar o yüzden alma hayatım idare ederim ben diyorum. Tellere karta taksiti kaldırmaları çok kötü oldu taksit olsa alırdık eşimin teli bnden iyi ama onunda sesinde sıkıntı var araynların sesi çoook uzaktnmış gibi kısık geliyor onada tel lazım banada ama para da lazım bebiş gelicekyoksa size canlı doğum nakli yapardım telden nete girip
Bende şaşırdım süpriz yaptı sıpaAllah senı netmesın..ne ara kızz..anlat cabuk..gozunuz aydın bu arada sasırdım yahuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?