Bana da "bebegin 2 saat sonra dogsa yasar artik korkma" dedi.Senle gunlerimiz ayni canım yumuşama hakkında Bisey diyemicem ama bende 1 cm açıklık var bakalım hangimizin bebisi daha aceleci çıkacakdoktorum bu sefer 39da filan dogurabilirsin dedi simdilik bi sorun gözükmüyor inş. Hayırlısiyla..
Tşk ederim cnmAaaa hayirli olsun canim
YardmmmmmmBayanlar mrb cumartesi gunu kan tahlilinde iki bucuk haftalik hamile gozuktum bgun dr. Gttm ultrasyonda bebis gozukmedi lekenmelerim devam ettigi icin ve dusuk riski oldugu icin dr. Bikac ilac verdi monurol wincef gyfero progestan bunlari kullanan varmi ve faydasini goren ilj bebegim olcak cok korkuyorum yarnda tahlil istedi cok tedirginm
Hayırlı olsun bebeğin, Allah bağışlasın inşallah. Bebeğin bu haftada görünmemesi çok normal onun için endişelenme. Lekelenme için progestan vermiş, monurol idrar yolu enfeksiyonu için ama diğeri ne bilmiyorum. İnşallah herşey yolunda giderYardmmmmmmBayanlar mrb cumartesi gunu kan tahlilinde iki bucuk haftalik hamile gozuktum bgun dr. Gttm ultrasyonda bebis gozukmedi lekenmelerim devam ettigi icin ve dusuk riski oldugu icin dr. Bikac ilac verdi monurol wincef gyfero progestan bunlari kullanan varmi ve faydasini goren ilj bebegim olcak cok korkuyorum yarnda tahlil istedi cok tedirginm
Suyum birden geldi. Igneyi hiç bırakmadım sdc o gecee vurulacakken suyum geldigi için vurulmamis olarak gittim kan değerlerim normal çıktı. Epiduralle sezeryan oldumgözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün :) sende iğne kullanıyordun kan sulandırıcı dimi? Sancın birden mi geldi? Planlı mı oldu? Birden olduysa eğer iğneyi ne zaman bıraktın? Çok soru sordum ama :)
Allah razi olsun insallah bi sorun ckmszHayırlı olsun bebeğin, Allah bağışlasın inşallah. Bebeğin bu haftada görünmemesi çok normal onun için endişelenme. Lekelenme için progestan vermiş, monurol idrar yolu enfeksiyonu için ama diğeri ne bilmiyorum. İnşallah herşey yolunda gider
Hmmm ya aslnda birhafta gecikmsti adetim snra oldum on gun boyunca lekenme seklnde dewam etti netten arastrdm buradaki yorumlardan baktm fln herkz hamilelik belirtisi dedi evde test yaptm iki defa ikisininde ikinci czgi silik ckti snra kan testine gttm szin sorununz gectimi snra2.5 haftalık bebek gözükmez ki ultrasonda. adetin gecikmeden test yaptın galiba?
sen önce sakin ol. monurol idrar yolu enfeksiyonu içindir. progestan 10 gün kullandım ben lekelenmem vardı ama yattım dinlendim.
yat dinlen sen de tahlil değerin artışını izlemek için istemiştir; gün aşırı 2 ye katlaması lazım.
geçen kontrolde ilk girdiğimde almamışlardı bu gün ki nst işleminde 5 tl aldılar canım :)Bizim hastane nst den para aliyor mu canim
Hmmm ya aslnda birhafta gecikmsti adetim snra oldum on gun boyunca lekenme seklnde dewam etti netten arastrdm buradaki yorumlardan baktm fln herkz hamilelik belirtisi dedi evde test yaptm iki defa ikisininde ikinci czgi silik ckti snra kan testine gttm szin sorununz gectimi snra
Gozun aydin hayirli evlat olur insallah saglikla buyutun :)Ne yazıkki sezeryan. Yatsı yı kılarken aniden suyum geldi. Gittik 1 cm di. Dr muayene etti. Kafa basmıyor nst çok iyi değil bu bence doğmaz dedi. Ben beklemek istiyorum dedim. 6 saat bekledim. Sancıyla. 6 saat sonundaki muyanemde de 1 cm olunca sezeryana aldılar. 6 saat boyunca Allah ım en hayırlısını ver diye dua ettim. Inşallah budur ben ve bebeğim için en hayırlı.
Cok ucuzmuz iyi bari .tahlileri yüksek ücretli mi peki benden bidahi gidisimde kan tahlili isteyecekmis.geçen kontrolde ilk girdiğimde almamışlardı bu gün ki nst işleminde 5 tl aldılar canım :)
canım tahlilleri pahalıymış ama fiyat ne desen, bilmiyorum çünkü ben sağlık ocağında yaptırdım yada devlette yaptırmıştım hep öle götürmüştüm göstermiştim belki senden de öle ister, sen istersen bir dahaki gidişinde sağlık ocağına git önce deki oradakilere ben gebeyim dr. bnden tahlili istedi sana gebelere yaptıkları gibi tahlil yaparlar kanda bakılması gerekenlere bakarlar sende o sonuçla git dilek hanıma bişi demez burada niye yaptırmadın demez sanırım çünkü ben hep öle yaptım.Cok ucuzmuz iyi bari .tahlileri yüksek ücretli mi peki benden bidahi gidisimde kan tahlili isteyecekmis.
Ben de senin gibi sezaryenden korkuyorumnormal doğumu düşünmem için bir sebep daha
ya ben hakikaten sezeryandan korkuyorum normal doğurmak istiyorum inşallah rabbim kolay doğum nasip eder
Hep takipteydim ama cok yazan biri degildim. Adim gecmesin googleda diye yazmiyorum:)
Canım Allah izin verirse 2 Şubatta bende spinal sezaryen olcam. Ameliyattan sonra bi sıkıntın falan oldumu? Nasıldın merak ettim. Bu arada gözünaydın :)Suyum birden geldi. Igneyi hiç bırakmadım sdc o gecee vurulacakken suyum geldigi için vurulmamis olarak gittim kan değerlerim normal çıktı. Epiduralle sezeryan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?