2015 Şubat Anneleri

2.5 haftalık bebek gözükmez ki ultrasonda. adetin gecikmeden test yaptın galiba?
hayırlı olsun; sen önce sakin ol. monurol idrar yolu enfeksiyonu içindir. progestan 10 gün kullandım ben lekelenmem vardı ama yattım dinlendim.
yat dinlen sen de tahlil değerin artışını izlemek için istemiştir; gün aşırı 2 ye katlaması lazım.

Hayırlı olsun bebeğin, Allah bağışlasın inşallah. Bebeğin bu haftada görünmemesi çok normal onun için endişelenme. Lekelenme için progestan vermiş, monurol idrar yolu enfeksiyonu için ama diğeri ne bilmiyorum. İnşallah herşey yolunda gider

Suyum birden geldi. Igneyi hiç bırakmadım sdc o gecee vurulacakken suyum geldigi için vurulmamis olarak gittim kan değerlerim normal çıktı. Epiduralle sezeryan oldum

Allah razi olsun insallah bi sorun ckmsz

Hmmm ya aslnda birhafta gecikmsti adetim snra oldum on gun boyunca lekenme seklnde dewam etti netten arastrdm buradaki yorumlardan baktm fln herkz hamilelik belirtisi dedi evde test yaptm iki defa ikisininde ikinci czgi silik ckti snra kan testine gttm szin sorununz gectimi snra

eski konularına baktım 305 çıkmış sonucun galiba. benim 286 çıkmıştı 5 gün gecikmeyle. 3 hafta sonra gördüm kızımı...
geçti canım; 7 hafta 4 günlükken gördüm progestanı bıraktırdı doktor 10 gün kullanmıştım; bu arada geçmişti de lekelenmem. ama dediğim gibi iş yapıp yormadım kendimi; gerçi ramazandı eşimle akşamları yürüyüş yaptım ama o kadar.

Gozun aydin hayirli evlat olur insallah saglikla buyutun :)

bnm değerim 2890 çıkmıştı 2-3 gün geçmişti kanda ki değerim pzrtesi öğrenmiştik cuma günü kan testi yaptırmk için tıp merkzine gittim değerim 7 binlerde çıktı 5 haftalık dedi tıp merkzindeki dr. kese gözükmüştü 7+1 ikende kalp atımını duymuştuk canım değerlere takılma önmli olan değerin artması 2 gün snra 2 katına yakın artış varsa inş bişicik olmaz dr. ne dediyse kullan yorma kendini ve bekle sabırla 7 - 8 haftalık iken olur kalp atımı

Cok ucuzmuz iyi bari .tahlileri yüksek ücretli mi peki benden bidahi gidisimde kan tahlili isteyecekmis.
canım tahlilleri pahalıymış ama fiyat ne desen, bilmiyorum çünkü ben sağlık ocağında yaptırdım yada devlette yaptırmıştım hep öle götürmüştüm göstermiştim belki senden de öle ister, sen istersen bir dahaki gidişinde sağlık ocağına git önce deki oradakilere ben gebeyim dr. bnden tahlili istedi sana gebelere yaptıkları gibi tahlil yaparlar kanda bakılması gerekenlere bakarlar sende o sonuçla git dilek hanıma bişi demez burada niye yaptırmadın demez sanırım çünkü ben hep öle yaptım.

@esoba canim tarih belli olmus hadi gozun aydin sag salim kavusun miniginle

Suan benim bacaklarimi kesseler hissetmem yani kasimaktan oancak gibi oldular ve cayir cayir yaniyolar allahim dogum bi kurtulus gibi resmen

Suyum birden geldi. Igneyi hiç bırakmadım sdc o gecee vurulacakken suyum geldigi için vurulmamis olarak gittim kan değerlerim normal çıktı. Epiduralle sezeryan oldum
Canım Allah izin verirse 2 Şubatta bende spinal sezaryen olcam. Ameliyattan sonra bi sıkıntın falan oldumu? Nasıldın merak ettim. Bu arada gözünaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…