Bu halde temizlik yaparsan her yerin ağrır akıllı anne adayı !
Bırak evi ne götürüyorsa götürsün
Sonra yatmakta kalkmakta dönmekte uyumakta zehir olur
Müstehak sana şuan çektiğin acılar
Allahımm nasıl bi insan temizlik yaptı diye bu denli ağrı içinde kıvranır. Et kesiği değil bütün kemiklerim yerinden çıktı gibi sanki
senin açilman varmiydi canim ? NISAN GELDI ONU BILIYORUMDA açilmayi hatirlayaamdim
benim 1 numara tam 7 ahfta boyunca basi dogum kanalinda 1 cm açiklikla bekledi : ) ( belki daha afzla kaldi oyle dr bakdiginda 33 haftalikdim ) 40. haftada dogdu :)))) moralini bozmak istemem ama çok heveslenme sonra hayl kirikligina ugramaa:)
Evet hatırladığın gibi sadece nişan geldi , doktorda onayladı hatta gittiğimde
Ama hiç açılmam falan yok
Gayet yerinden memnun dedi
Senin açılman olduğu halde 7 hafta Durmuş
Ben diyorum yaaa bu kız gelmez
Inat etti
Neyse 40 haftamı doldurmama ne kaldı şunun şurasında , görücez sonumuzu
Ben varim :) aslinda 4 uyku postam ama bu gece bakmamistim buraya..Ya cokmerak ediyorum normal dogum yapacagim da bazilari 40 haftqyi bile gecer diyo..gecer mi ??
Ben varim :) aslinda 4 uyku postam ama bu gece bakmamistim buraya..Ya cokmerak ediyorum normal dogum yapacagim da bazilari 40 haftqyi bile gecer diyo..gecer mi ??
Allahımm nasıl bi insan temizlik yaptı diye bu denli ağrı içinde kıvranır. Et kesiği değil bütün kemiklerim yerinden çıktı gibi sanki
Ben de oyle istiyorum taa 38 in sonlarina dogru dogurayim istiyorum sagliklica..40 i bulmasin cok heyecanliyim ve sabirsizim..sanki cok ozledim biri cok uzaklardan geliyoo :)
Ben de oyle istiyorum taa 38 in sonlarina dogru dogurayim istiyorum sagliklica..40 i bulmasin cok heyecanliyim ve sabirsizim..sanki cok ozledim biri cok uzaklardan geliyoo :)
Sağol
Senin önceliğin var sıkıntılısın. Sen doğum yapabilirsin. Sıramı veririm sana.
Bende ağrı falan yok ama yine de korkuyorum verilen günden önce doğar diye.
Hayırlı sabahlar cümleten bugün benim kan tahlili vermem lazım aç bi aç dolaşıyorum yine bi acayip oldum varya günüm yine kusmakla geçecek icin kötü tarafı
Hayırlı sabahlar cümleten bugün benim kan tahlili vermem lazım aç bi aç dolaşıyorum yine bi acayip oldum varya günüm yine kusmakla geçecek icin kötü tarafı
canım tahlilleri pahalıymış ama fiyat ne desen, bilmiyorum çünkü ben sağlık ocağında yaptırdım yada devlette yaptırmıştım hep öle götürmüştüm göstermiştim belki senden de öle ister, sen istersen bir dahaki gidişinde sağlık ocağına git önce deki oradakilere ben gebeyim dr. bnden tahlili istedi sana gebelere yaptıkları gibi tahlil yaparlar kanda bakılması gerekenlere bakarlar sende o sonuçla git dilek hanıma bişi demez burada niye yaptırmadın demez sanırım çünkü ben hep öle yaptım.
günaydınn :)
gözlerim şişmiş; yalnız olunca ışık-tv açık uyuyorum uyuyabilmek için o da uykumu etkiliyor. bu gece üşendim koltuğu da açmadım her tarafım tutulmuş.
aferin bana!
ÖZLEM yaprakgülden ilaç isteyecekti onlar whatsapptan yazışıyorlar. Anne olmak acaba Ocak ya da Aralık annelerine mi yazıyor ki? Temmuz da internetini bağlatsa da gelse artık.