2015 Şubat Anneleri

Bu halde temizlik yaparsan her yerin ağrır akıllı anne adayı !
Bırak evi ne götürüyorsa götürsün
Sonra yatmakta kalkmakta dönmekte uyumakta zehir olur
Müstehak sana şuan çektiğin acılar

Allahımm nasıl bi insan temizlik yaptı diye bu denli ağrı içinde kıvranır. Et kesiği değil bütün kemiklerim yerinden çıktı gibi sanki

Evet hatırladığın gibi sadece nişan geldi , doktorda onayladı hatta gittiğimde
Ama hiç açılmam falan yok
Gayet yerinden memnun dedi
Senin açılman olduğu halde 7 hafta Durmuş
Ben diyorum yaaa bu kız gelmez
Inat etti
Neyse 40 haftamı doldurmama ne kaldı şunun şurasında , görücez sonumuzu

Ben varim :) aslinda 4 uyku postam ama bu gece bakmamistim buraya..Ya cokmerak ediyorum normal dogum yapacagim da bazilari 40 haftqyi bile gecer diyo..gecer mi ??

Ben varim :) aslinda 4 uyku postam ama bu gece bakmamistim buraya..Ya cokmerak ediyorum normal dogum yapacagim da bazilari 40 haftqyi bile gecer diyo..gecer mi ??
38-42 haftalar arası normal kabul ediliyor canım.
Inşallah çok beklemeyiz
Bana kalsa 38 dolduğu gün doğurayım

Keşke birden yüklenmeseydin kendine yaa.
Sonlara gelmişsin bence enerjini doğuma ve sonrasına bırak, şimdilik aktivite olarak sadece yürüyüş yap canım

Ben de oyle istiyorum taa 38 in sonlarina dogru dogurayim istiyorum sagliklica..40 i bulmasin cok heyecanliyim ve sabirsizim..sanki cok ozledim biri cok uzaklardan geliyoo :)
Bi ara kızlar "beyninizi şartlandırdığınız tarihte doğurursunuz" diyorlardı. Inşallah öyledir

S Sond canim tarih belli olmus hadi gozun aydin sag salim kavusun miniginle

Suan benim bacaklarimi kesseler hissetmem yani kasimaktan oancak gibi oldular ve cayir cayir yaniyolar allahim dogum bi kurtulus gibi resmen
Sağol
Senin önceliğin var sıkıntılısın. Sen doğum yapabilirsin. Sıramı veririm sana.
Bende ağrı falan yok ama yine de korkuyorum verilen günden önce doğar diye.

Sen sanırım yakında doğsun diye Halter kaldıracaksın.

Ben bu gece uyumuşum ama gece aşırı agresiftim neden bilmiyorum.
Şu günü aldıktan sonra çok gergin oldum nedense.

Ben bu gece uyumuşum ama gece aşırı agresiftim neden bilmiyorum.
Şu günü aldıktan sonra çok gergin oldum nedense.

Günaydin
Dedigin gibi günü ögrendin ya heyecan yapiyosun ondandir. Olsun ben bile heycanlaniyom senin adina Inan.

Hayırlı sabahlar cümleten bugün benim kan tahlili vermem lazım aç bi aç dolaşıyorum yine bi acayip oldum varya günüm yine kusmakla geçecek icin kötü tarafı

Hayırlı sabahlar cümleten bugün benim kan tahlili vermem lazım aç bi aç dolaşıyorum yine bi acayip oldum varya günüm yine kusmakla geçecek icin kötü tarafı
gunaydinn benim de midem kotu dunden beri. Neyse doguma ne kaldi bitecek hepsi dayanalim

Sagol canim.oyle yapayim ben

günaydınn :)
gözlerim şişmiş; yalnız olunca ışık-tv açık uyuyorum uyuyabilmek için o da uykumu etkiliyor. bu gece üşendim koltuğu da açmadım her tarafım tutulmuş.
aferin bana!

Aa evet sende olmasan unutcaz herkesi
.anneolmak da daha yazmıyor. Bebeklerı ne oldu acep.
Yaprakgulunki y.bakımdan cıktımı
Merak konusu bunlar.

ÖZLEM yaprakgülden ilaç isteyecekti onlar whatsapptan yazışıyorlar. Anne olmak acaba Ocak ya da Aralık annelerine mi yazıyor ki? Temmuz da internetini bağlatsa da gelse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…