2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar..... Yinr ben mizz mizzz dolaniyorumm....Beyza hanim canima okuyor...agrilar;sancilar,sizlamalar...doktora gittigimde bisi cikmiyor..getci en son gittigimde sancilarim 75 lere cikmisti.normal diyo.( magnezyum biraz rahatlatiyor..gunler nasil gececek boyle bilmiyorum.oturup kalkamiyorum.tam agir vasita oldum.burayada surekli agrim var yaziyorum.adim mizmizaa cikcak..adet agrisini nerdeyse 24 saat yasiyorum.cokta hareketli.canimida acitiyor.bi sagsaglim dogursaydim

Mersin bir kaç gündür güneşli güzel canım
Şimdi sahilde olmak vardı bir kahve ohh mis deniz havası ne güzel olurdu. ben iş yerinde tesisin pis kokusu zaten oturamıyrum

Bana da "bebegin 2 saat sonra dogsa yasar artik korkma" dedi.

Orası öyle canım,sen yazilarima rast gelmesin galiba benim bebisler biraz erken doğuyor da o yüzden doktorum öyle söyledi.yani Nasil diyim 39a kadar durması bizim için sevinilecek hayret edilecek Bisey tabii normal olanı zamanını beklemesi ama pek mümkün olmadığı için simdi inş. Beklerse biraz daha tabii ki daha iyi olur. Çok tekrarladim ama yoksa ben oğlumu 36da kızımı 37de dogurdum hic bi sorun çıkmadı çok şükür..senin de için rahat olsun artık kocamanlar annesiiii

Canım çok mu yoruluyorsun acaba? Gün içerisinde sürekli yatarak dinlensen belki ağrılar hafifler.

Keşke birden yüklenmeseydin kendine yaa.
Sonlara gelmişsin bence enerjini doğuma ve sonrasına bırak, şimdilik aktivite olarak sadece yürüyüş yap canım

bayadır bu kadar ince temizliği tek başıma yapmıyordum
unutmuşum sonucunu...
ama değdi mi ?DEĞDİ

zaten sonn olur bu , bir dha haftalarrr sonraa yaparım artık :)

günaydınn kızlar evde ilk günüm iş bitti şükür şimdi ev temizliğinde sıra yarın annemler gelecek miniğim kilo almadiğı için moralim bozuk ama dikkat ederim artık evde inşallah

Wrap sling alan ya da almayi düşünen var mi?fiyatlari çok geldi 110 150 tl arasinda,.esnek penye kumas alıp kendim yapacagim sanirim.

Sağol
Senin önceliğin var sıkıntılısın. Sen doğum yapabilirsin. Sıramı veririm sana.
Bende ağrı falan yok ama yine de korkuyorum verilen günden önce doğar diye.
Esoba snn dogum 30 muydu? Cumaya geliyo ya hani bi arkadas dediki hFtasonu ayarlamayin madem planli ,dr olmuyomus rutinde bi de cikis icin pzt bekletiyolarmis.belki ist da farklidir tabi ben onun icin 28 ocak ya da 2 sbt olsn dedim tabi minik durursa

onlarda pek sıkıntılıymış
sinirrr

Kızlar gunaydinnnn pazara gidicem birazdan bakayım ne var ne yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…