ben bingo alıyorum çok beğeniyorum. vernel eskisi gibi kalıcı değil maalesef. çamaşır sererken komşum alıyor kokuyu :)kızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
vernel kullanıyodum bitecek , çok kalıcı gelmedi bana kokusu
ne alsam ? şöyle güzel kokan, kalıcı ?
kızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
Ay nasıl hoşuma gitti yazdıkların kızımla pazar günü evde olucam deyince . Allahım hepimize o günü sağlıkla görmeyi nasip etsin inşAllah :)Sordum da benim hastanede h.sonu çıkış yapılıyor. Cuma doğum olacak doktorum olacak ama h.sonu olmasada olur. Öyle duygusal bağımız yok
Birde bu hastanede 7/24 her türlü dr bulunuyor. Annemi bayramın ortasında taburcu ettiler.
Bende Allah izin verirse pazar evde olcam minik kızımla.
Cnm bugün burun bandını aldım sağol ya inşAllah işe yarar doktora da sordum bir sakıncası yok dediBurun bandını ben doktora sormuştum kullanabilirsin demişti , gerçekten beni çok rahatlatıyor uyurken, bağımlılık falan da yapmıyor zaten.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin düşünüyorsan.
canım ızne ayrıldım evdende gırıs yapamıyorum ıyıyım ben saol canm umarım sende ıyısındır... cımcımeye hapı gonderemedım cunku aksuaksudan alamadım ama pazartesı yıne hastn ye gıdıcem orda olursa bu sefer alıp yollayabılırım ınsallah... aksuaksunun kucuk ruyası hala yogun bakımda ıcten bır dua edersenız sevınırım.. kenınıze ıyı bakın okuyorum an be an ama gırıs yapıp msj atamıorum....Mesajını cimcimesultan a yazdım canım. Sen nasılsın bu arada?
kaç haftalık doğdu kaçırdım ben orayı kaç kilo?Eevt kucuk oldugu icin gelmedi
35 haftalik 1870 grkaç haftalık doğdu kaçırdım ben orayı kaç kilo?
ben bingo alıyorum çok beğeniyorum. vernel eskisi gibi kalıcı değil maalesef. çamaşır sererken komşum alıyor kokuyu :)
Temizlik sonrası evin ışıldaması paha biçilemez diyosun :)))bayadır bu kadar ince temizliği tek başıma yapmıyordum
unutmuşum sonucunu...
ama değdi mi ?DEĞDİ
zaten sonn olur bu , bir dha haftalarrr sonraa yaparım artık :)
Litchi, alakasız bi mesajını alıntıladım ama söylemeden edemeyecem sen haklıymışsın.Günaydın canım inşallah öyle olur. Mersinin Havası güzel mi? Ankara'da azıcık güneş olsa da biraz hava almaya çıksak diye Bakıyoruz :)
ben ılk doğumumu ozel de yaptım..epıdural cok yaygın degıldı yada herkes guvenılırlıgınden emın olmadığı ıcın sık başvurulan bırsey degıldı..dedıgın gıbı catır catır doğurttular..sımdı devlete gıdıyorum ama en ufak bırbılgım yok epıduralle alakalı..sezo olacaksan genel anestezı yapıyolarmıs spınal falan yok yanı epıduralde yoktur zannımca..ama belkı dısardan bır anestezıst getırtılebılır hastaneyle konusmak lazım ve dr laGünaydın.devlette epiduralli normal dogurtuyorlar mi ya.merak ettim.2kere doğum evinde yaptım ama kimse birşey sormadı.çatır çatır dogurttular.kendi Dr um yok diyemiydi ki.sen bilirsin bi ayağın devlette.
ben pek kullanmam zararı cok fazla ama bır donem battanıye ve yun yıkadığım da bıngonun kırmızı ve altın rengı olanını almıştım,konsantre de güzel..ust komsum camasır asarken ıcıme doluyorkokusu demıstı,,cıdden güzel kokuyor...ama bebek camasırında keısnlıkle kullanma derım...ablamın oglu kronık bronsıt astım tedavısı goruyor bu yuzdenkızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
kırmızı love olan bıde altın sarısı olanbingonun hangi rengini alıyosun ?
komşuya kadar gidiyosa tam istediğim türden işte : ))
senın bebısın cınsıyetı kızmıydı..dun çocuk dr hamılelıgınde sık ıdr.yolu enf. olan annenın cougu kızsa ondada sık gorulur geçmeyen ıdr. yolu enf. dedı..bende 5 6 kez oldum ılk hamılelıgımde ..kızımın altını degısırken hep onden arkaya sıldım ..bebeklıkte hıc yasamadık hamdolsun,aklında olsunLitchi, alakasız bi mesajını alıntıladım ama söylemeden edemeyecem sen haklıymışsın.
Izne çıkınca rahatladım biraz. Yine aynı miktar su içiyorum ama meğer ne çok wcye çıkma ihtiyacım varmış. İş yerinde wcler pis diye tutuyodum kendimi galiba, böylelikle geçer inş enfeksiyonum
Ayy sağol canım Allah razı olsun. dikkat ederim,evet kız bebişimsenın bebısın cınsıyetı kızmıydı..dun çocuk dr hamılelıgınde sık ıdr.yolu enf. olan annenın cougu kızsa ondada sık gorulur geçmeyen ıdr. yolu enf. dedı..bende 5 6 kez oldum ılk hamılelıgımde ..kızımın altını degısırken hep onden arkaya sıldım ..bebeklıkte hıc yasamadık hamdolsun,aklında olsun
ben pek kullanmam zararı cok fazla ama bır donem battanıye ve yun yıkadığım da bıngonun kırmızı ve altın rengı olanını almıştım,konsantre de güzel..ust komsum camasır asarken ıcıme doluyorkokusu demıstı,,cıdden güzel kokuyor...ama bebek camasırında keısnlıkle kullanma derım...ablamın oglu kronık bronsıt astım tedavısı goruyor bu yuzden
kırmızı love olan bıde altın sarısı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?