Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok mutlu oluyorum böyle haberlereGüzel haberler almak o kadar mutlu ediyor ki bu aralar bi akrabamız var 3 yıllık evliler çocukları olmuyor geçen gün karşısında otururken koca göbeğimi saklamaya çalıştım utandım üzüldüm kendi eltisi 3 aylık hamile kızın yanında ikide bir Konuşuyor çok dua ettim Rabbim onada versin diye eşinin sperm sorunu var 2 kere ameliyat oldu doktorlar artık tüp bebek dedi denemeye gittiler ki 5 haftalık hamileymiş mucize bu inanılmaz bişey Allah'ım GÖRDÜ diyorum nasıl içten istediyse artık gerek kalmadı çok şükür sizle paylaşmak istedim ben çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
var bu mardınde bır necasetlık o zaman..Ayy sağol canım Allah razı olsun. dikkat ederim,evet kız bebişimNerdeyse Mardin'e atandığımdan beri geçmedi enfeksiyonum bu wc sorunu yüzünden
Allah tamamına erdırsın ınsalalah..Güzel haberler almak o kadar mutlu ediyor ki bu aralar bi akrabamız var 3 yıllık evliler çocukları olmuyor geçen gün karşısında otururken koca göbeğimi saklamaya çalıştım utandım üzüldüm kendi eltisi 3 aylık hamile kızın yanında ikide bir Konuşuyor çok dua ettim Rabbim onada versin diye eşinin sperm sorunu var 2 kere ameliyat oldu doktorlar artık tüp bebek dedi denemeye gittiler ki 5 haftalık hamileymiş mucize bu inanılmaz bişey Allah'ım GÖRDÜ diyorum nasıl içten istediyse artık gerek kalmadı çok şükür sizle paylaşmak istedim ben çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
40 hafta dolunca nolucakEvet hatırladığın gibi sadece nişan geldi , doktorda onayladı hatta gittiğimde
Ama hiç açılmam falan yok
Gayet yerinden memnun dedi
Senin açılman olduğu halde 7 hafta Durmuş
Ben diyorum yaaa bu kız gelmez
Inat etti
Neyse 40 haftamı doldurmama ne kaldı şunun şurasında , görücez sonumuzu
Litchi, alakasız bi mesajını alıntıladım ama söylemeden edemeyecem sen haklıymışsın.
Izne çıkınca rahatladım biraz. Yine aynı miktar su içiyorum ama meğer ne çok wcye çıkma ihtiyacım varmış. İş yerinde wcler pis diye tutuyodum kendimi galiba, böylelikle geçer inş enfeksiyonum
Ben de fena oluyorum böyle haberlere biz de çok uzun süre bekledik bebeğimizi. Her hamile gördüğümde elimde olmadan gözlerim doluyordu evde gizli gizli ağlıyordum eşimden. Ve senin gibi sonradan ben de gizler oldum böyle insanlardan çünkü ne hissettiklerini biliyordum.işte bundan her aklıma gelişinde dua ediyorum Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar ver diye. Rabbim kimseye yokluğunu aratmasın bizim bebeklerimizi de bize bağışlasınGüzel haberler almak o kadar mutlu ediyor ki bu aralar bi akrabamız var 3 yıllık evliler çocukları olmuyor geçen gün karşısında otururken koca göbeğimi saklamaya çalıştım utandım üzüldüm kendi eltisi 3 aylık hamile kızın yanında ikide bir Konuşuyor çok dua ettim Rabbim onada versin diye eşinin sperm sorunu var 2 kere ameliyat oldu doktorlar artık tüp bebek dedi denemeye gittiler ki 5 haftalık hamileymiş mucize bu inanılmaz bişey Allah'ım GÖRDÜ diyorum nasıl içten istediyse artık gerek kalmadı çok şükür sizle paylaşmak istedim ben çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
hahahhaah ben sanaaa dedimm beklemez cumayi diyeSancı geliyor Sancıgelmemeli cumaya kadar 3 gün daha sabret kızçee
he ben diyordum onu aklimda hala mart var benim kiii martda dogmasi isime gelmiyor ama aklimdan da çiikramiyorum elimde deilll ,20 subatdan sonra herseyi yapicam Allah izin verirse dogsun diye :)))))Bi ara kızlar "beyninizi şartlandırdığınız tarihte doğurursunuz" diyorlardı. Inşallah öyledir
Sancı geliyor Sancıgelmemeli cumaya kadar 3 gün daha sabret kızçee
senin canin saol canimCancağızlarım benim telin net menusu bile yok ve ayrıca şarjı tutmuyor ben telde nete gir die menüye gelsem bağlanana kadar şarjım biter telim çok öldü eşim almak istiyor ama bnde iyi bişi istiyorum şuanda da iyi bişiyin fiyatı bizi sarsar o yüzden alma hayatım idare ederim ben diyorum. Tellere karta taksiti kaldırmaları çok kötü oldu taksit olsa alırdık eşimin teli bnden iyi ama onunda sesinde sıkıntı var araynların sesi çoook uzaktnmış gibi kısık geliyor onada tel lazım banada ama para da lazım bebiş gelicekyoksa size canlı doğum nakli yapardım telden nete girip
amin canım. darısı başına. az kaldı sende hep beraber olacaksın.Ay nasıl hoşuma gitti yazdıkların kızımla pazar günü evde olucam deyince . Allahım hepimize o günü sağlıkla görmeyi nasip etsin inşAllah :)
Kızım ağzını hayra aç gelmicek ben konuştum onlahahahhaah ben sanaaa dedimm beklemez cumayi diye
Bilmem ki artık ayırt edemiyorum yarım saat düzenli oluyor sonra geçiyor çok toplanıyor sertleşiyor artık Kalkıp yürüyorum geçiyor yatıyorum yine oluyor garipDuzenlı mı kıız???
Ben yapayım dedim onu oturdum kaldım totomun üstüneYa bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
Bilmem ki artık ayırt edemiyorum yarım saat düzenli oluyor sonra geçiyor çok toplanıyor sertleşiyor artık Kalkıp yürüyorum geçiyor yatıyorum yine oluyor garip
İşte tam annamadım nasıl yapılacağını. Çömelerek yürümeye çalıştım anaamm pek zorlandım. Böle değildir herhal dedim :)Ben yapayım dedim onu oturdum kaldım totomun üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?