- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Sordum da benim hastanede h.sonu çıkış yapılıyor. Cuma doğum olacak doktorum olacak ama h.sonu olmasada olur. Öyle duygusal bağımız yokEsoba snn dogum 30 muydu? Cumaya geliyo ya hani bi arkadas dediki hFtasonu ayarlamayin madem planli ,dr olmuyomus rutinde bi de cikis icin pzt bekletiyolarmis.belki ist da farklidir tabi ben onun icin 28 ocak ya da 2 sbt olsn dedim tabi minik durursa
Bende @pkass diyorum. Yani artık 7 günü var.
Hadi bakalim insallah hayirli hbrlerle:)gaz sorununu halledersek bakarsin ctsi de olur:)Sordum da benim hastanede h.sonu çıkış yapılıyor. Cuma doğum olacak doktorum olacak ama h.sonu olmasada olur. Öyle duygusal bağımız yok
Birde bu hastanede 7/24 her türlü dr bulunuyor. Annemi bayramın ortasında taburcu ettiler.
Bende Allah izin verirse pazar evde olcam minik kızımla.
Canım bir anda oluyor galiba baksana herkes bir anda suyum geldi diyor.Naz aşamasındayız biz şuan :)
Bakıyım bugün doktor ne dicek , varmı bi ilerleme acaba
Hadi bakallım. Arttıran var mı?Evet enerjisi de gelmiş temizliğini de yapmışpkasss da sıra galiba :)
Günaydın canım. amin inş güzel hayırlı bir gün olurgünaydın kızlar herkese hayırlı günler
gunaydın balım..ne pazarı kız sabahın nurunda..yat uyu,yada kalk bır yerlerı sılKızlar gunaydinnnnpazara gidicem birazdan bakayım ne var ne yokk
ben senın yerınde olsam gıtmem kontrole..ılk hamıllıgımde son 3 hafta hıc gıtmedım,cunku ne bır ağrım ne bır sıkıntım vardı..gıtsem dogdu doğacak dogmuyorr stresı vardı..hersyınde yolunda olduğunu bıldıgımden 39+6 sabahı hıcbırsey yokken suyumun sızmaya başlamasıyla dr ağıttım ve ogun doğurdum..Naz aşamasındayız biz şuan :)
Bakıyım bugün doktor ne dicek , varmı bi ilerleme acaba
Günaydın.devlette epiduralli normal dogurtuyorlar mi ya.merak ettim.2kere doğum evinde yaptım ama kimse birşey sormadı.çatır çatır dogurttular.kendi Dr um yok diyemiydi ki.sen bilirsin bi ayağın devlette.gunaydın balım..ne pazarı kız sabahın nurunda..yat uyu,yada kalk bır yerlerı sıl
ben senın yerınde olsam gıtmem kontrole..ılk hamıllıgımde son 3 hafta hıc gıtmedım,cunku ne bır ağrım ne bır sıkıntım vardı..gıtsem dogdu doğacak dogmuyorr stresı vardı..hersyınde yolunda olduğunu bıldıgımden 39+6 sabahı hıcbırsey yokken suyumun sızmaya başlamasıyla dr ağıttım ve ogun doğurdum..
bunda bıle gıtmeyecemde nst dr u dabenıde endıselendırecek boyutlarda yüksek çıkıyor,sureklı ıstırahat etmemı ıstıyor..ve kontrol edıyor bı sıkıntı varmı dıye bebekte..sırf o yüzden gıdıyorum her haftaama bız hala doğumdan falan konuşmuyoruz..bebek ters old ıcın ..rahatız bole
YardmmmmmmBayanlar mrb cumartesi gunu kan tahlilinde iki bucuk haftalik hamile gozuktum bgun dr. Gttm ultrasyonda bebis gozukmedi lekenmelerim devam ettigi icin ve dusuk riski oldugu icin dr. Bikac ilac verdi monurol wincef gyfero progestan bunlari kullanan varmi ve faydasini goren ilj bebegim olcak cok korkuyorum yarnda tahlil istedi cok tedirginm
Bi kizim daha var ya onla ilgileniyorum.ev idi yapmiyorum fazla esim ilgileniyo.ama mecbur yemek filan yapiyorum.dinlenmeye calisiom canim.ne yapalim az kaldi.bunada sukur.Canım çok mu yoruluyorsun acaba? Gün içerisinde sürekli yatarak dinlensen belki ağrılar hafifler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?