2015 Şubat Anneleri

Esoba snn dogum 30 muydu? Cumaya geliyo ya hani bi arkadas dediki hFtasonu ayarlamayin madem planli ,dr olmuyomus rutinde bi de cikis icin pzt bekletiyolarmis.belki ist da farklidir tabi ben onun icin 28 ocak ya da 2 sbt olsn dedim tabi minik durursa
Sordum da benim hastanede h.sonu çıkış yapılıyor. Cuma doğum olacak doktorum olacak ama h.sonu olmasada olur. Öyle duygusal bağımız yok
Birde bu hastanede 7/24 her türlü dr bulunuyor. Annemi bayramın ortasında taburcu ettiler.
Bende Allah izin verirse pazar evde olcam minik kızımla.

günaydın canlar
uykusuz ama uykulu değilim bugün
ilerleyen saatlerde hortlar uykum geri biliyorum

Hadi bakalim insallah hayirli hbrlerle:)gaz sorununu halledersek bakarsin ctsi de olur:)

Kızlar gunaydinnnn pazara gidicem birazdan bakayım ne var ne yokk
gunaydın balım..ne pazarı kız sabahın nurunda..yat uyu,yada kalk bır yerlerı sıl
Naz aşamasındayız biz şuan :)
Bakıyım bugün doktor ne dicek , varmı bi ilerleme acaba
ben senın yerınde olsam gıtmem kontrole..ılk hamıllıgımde son 3 hafta hıc gıtmedım,cunku ne bır ağrım ne bır sıkıntım vardı..gıtsem dogdu doğacak dogmuyorr stresı vardı..hersyınde yolunda olduğunu bıldıgımden 39+6 sabahı hıcbırsey yokken suyumun sızmaya başlamasıyla dr ağıttım ve ogun doğurdum..

bunda bıle gıtmeyecemde nst dr u dabenıde endıselendırecek boyutlarda yüksek çıkıyor,sureklı ıstırahat etmemı ıstıyor..ve kontrol edıyor bı sıkıntı varmı dıye bebekte..sırf o yüzden gıdıyorum her haftaama bız hala doğumdan falan konuşmuyoruz..bebek ters old ıcın ..rahatız bole

hava böyle güzelken çocuk gıbı sen sakrak oluyorum..cok sukur ..

bıraz once camasır asarken komsu sen hala doğurmadın mı dedı..ne güzel bu sorularada başladık mıkemmel hıssedıyorum kendımı neysee...

kalkım bır kahvaltı hazırlayayım yavru kus ben ve pipili bır güzel yıyek buyuyek..

see you..

dünkü kan tahlil sonuçlarımı aldım
kolesterolüm ve trigliseridim çıkmış
hadi trigliseridi anladımda kolesterolüme ne oluyor yav kendini nimet sanmış

Günaydın.devlette epiduralli normal dogurtuyorlar mi ya.merak ettim.2kere doğum evinde yaptım ama kimse birşey sormadı.çatır çatır dogurttular.kendi Dr um yok diyemiydi ki.sen bilirsin bi ayağın devlette.

Merhaba canım, bence endişe etmek için biraz erken. ben kan tahlili yaptırdıgımda 10,000 üstü çıkmıştı değerim. dr 6 haftanın ustunde demişti. 8. haftanın sonu anca bebeği gördük ve kalp atısını duyduk.
şimdiden endişe etme canım. herşeyin hayırlısını versin rabbim. ilk 3 ay düşük için tehlikeli bir dönemdir. dinlenmeye çalış bol bol.

sonunda aldım bebeğimin nevresimini
butikbebeden aldım
kendime alacaktım vazgeçtim çeyizden kalma bir sürü nevresim takımım vardı hatırladım onları kullanacağım
böylece annemde o kadar para verdik yaptırdık kullanmıyorsun demez

Günaydın herkese... bugün rüyamda doğum yapıyordum tam doğum değil aslında nişan geliyor. ben doktora ulaşamıyorum eşimi çağırıyorum onun gelmesini bekliyorum doktor daha 3 günün var diyor beni gönderiyor... dışarıda yağmur yağıyor böyle bir sıkıntıyla zorla uyandım. bugünün en güzel yanı yarın izne ayrılmam.

kızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
vernel kullanıyodum bitecek , çok kalıcı gelmedi bana kokusu
ne alsam ? şöyle güzel kokan, kalıcı ?

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sabaha kadar zor dayandım doktora gideyim diye sabahın köründe kbbcinin kapısındaydım Allaha şükür boğaz enfeksiyonuymuş ilaç verdi ama ilerlerse kullan dedi antibiyotiği hala ağrım var ama önemli bişey olmasın çekerim sorun yok. Bide gece sancı ve kasılmalarım başladı yine. Bomba bi geceydi kısacası. Kocamla yatakta oturduk beraber.

Canım çok mu yoruluyorsun acaba? Gün içerisinde sürekli yatarak dinlensen belki ağrılar hafifler.
Bi kizim daha var ya onla ilgileniyorum.ev idi yapmiyorum fazla esim ilgileniyo.ama mecbur yemek filan yapiyorum.dinlenmeye calisiom canim.ne yapalim az kaldi.bunada sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…