2015 Şubat Anneleri

çok mu yorucu bebek bakmak
yoksa prematüre diye zorlanıyorsun ve ondan mı böyle konuşuyorsun
Yorucu degil aksine zevkli premature olmasindan dolayi diorum ne kiyafet oluyo ne tutarken rahat tutuyosun bisey olur diye enfeksiyon kapmamasi lazim.bi agliyo icin gidio

Ama hakli olabilir yarin gideyim dedim doktora ama esim izin alamamis cumaya izin almis kendi basima gitmek istemiorm cuma gidecem.. bide ben cok eftik biriyim beni tanio direk soylemesi hic dogru deildi moralim alt ust durumda

Sürekli Dr kontrolündeydin bişey olsa dr bilirdi herhalde di öi? Sen yine kontrolünü yaptır ama içini de ferah tut canım.

Ben şimdi evde yalnızım ya kötü senaryolar kurup düşünmek yerine bunları yapıyorum işte

Yorucu degil aksine zevkli premature olmasindan dolayi diorum ne kiyafet oluyo ne tutarken rahat tutuyosun bisey olur diye enfeksiyon kapmamasi lazim.bi agliyo icin gidio

Ah canım yaa büyüyodur ama yavaş yavaş di mi? Ne kadar zaman sonra toparlarmış Dr ne demişti?

hee anladım
Allah kolaylık versin,gerçekten normalden daha zor senin işin
bende doğurayım diiye yırtınıyorum burda
sende böyle yazınca gözüm korkar gibi oldu

Sancı regl ağrısı derken bel ağrısı da başladı kocada yok gerçi olsa da bişey diyemiyorum adama ya paniğinden arıyorum ne zaman gelcen hiç aramadın bugün beni diyorum Aşkım Aradım mı kötü senaryolar aklıma geliyo ya iyi Değilim dersen diyo çıldırmış herif aramıyon ya bişey olmuşsa diyorum sen güçlü kadınsın bişey olmaz sen anlar önlemini alırsın diyo deli kocam

Sürekli Dr kontrolündeydin bişey olsa dr bilirdi herhalde di öi? Sen yine kontrolünü yaptır ama içini de ferah tut canım.
Evet hastanedeyken de surekli olcuyorlardi ama hic bahsetmedi belkide onem arz eden bi durumda deilim bakalim cuma soyleyecem ne dicek cnm :)

Evet hastanedeyken de surekli olcuyorlardi ama hic bahsetmedi belkide onem arz eden bi durumda deilim bakalim cuma soyleyecem ne dicek cnm :)

Benimkide donerken falan sesim ciksin hadi hastaneye gidelim dio geceleri agrim oluoda ses cikaramiorum 25 haftalikken ilk dogum yapacak oldugumda adam kayboldu ortadan bebek bezi almaya gitmis cocuk dogarsa napariz die dedim ona gelene kadar dahaa coook sey var:) her agrim azcik zorlanmam dogum belirtisi ahahahha :) ben netten baktim belden basliomus karna ve bacaklara yerlesiomus agri o regl agrisi dogum sancilarinin baslangici dio

Cahilliğimiz başa bela ya bişey bilmiyoruz

Ben şimdi evde yalnızım ya kötü senaryolar kurup düşünmek yerine bunları yapıyorum işte

Çok güzel valla çok Özendim çok severim tığ isini ben de yaparım birkaç Bisey yaptım da hatta ama kış soguk geçer bi patik yada ne bileyim bi corap yapiyim dedim bebise,o da büyük oldu iyi dedim bari ablası giysin devam ettim yapmaya,inanır misin daha tekini bitiremedim

Kızlar su ve nisan olaylarini soranlar olmuş geçmişi okurken rast geldim alıntı yapıyim dedim unutmusum artık mazur görün Akıntısız cevaplayim..doğum herkeste farklı gelişen bir olay illa nişanla yada suyla başlayacak diye birşey yok.mesela benim doğumlarım da hep sanciyla başlıyor.. Sancilar durulmaz seviyeye gelse bile ne nisanim geliyor ne de suyum.bi yerden sonra zaten hastaneye gitmek zorunda kalıyorsunuz ki bazıları belki o sanciyi evde çekip hastaneye sadece doğurmaya gidebilir benim yerime olsa,ben sanciyi çekerim o hic önemli değil,ama o sancı sırasında bebek ne halde biliyor muyuz?belki müdahale edilecek bi durum oluşacak ama ben farkında olmayacagim? İste bu tarz kuruntulu biri olduğum için sancilarimin bi kısmını abartmadan evde geçirip çok da vakit harcamadan hastaneye gidilmesi taraftariyim.ama sancılarını evde çekenler de oluyor o da yanlış bir karar değil sonuçta hele bazıları hastaneye geleli bir saat olmadan alıyor bebisini kucağına. Ama ben dediğim gibi tedbirli olmakta yarar var nstye bağlıyorlar mesela bakıyorlar bebegin kalp atimina vs ne bileyim kordonunda bakiyorlar arada acil Bisey çıkarsa kalp atışlarında filan anormallik olursa ona gore önlemini alıyorlar.ben nerden bileyim sancı çekerken bebegin kalp atışlarını.yada durumu Nasil ne bileyim.. Hastaneye gittikten sonra suyum patlamadigi için suyumu patlatiyorlar,oğlumda hastaneye gittiğimde 5 cm olmuştu acilmam o zaman patlattılar suyumu,kızımda da 3 cm açıklık varken patlattılar.suyla beraber sancılarını şiddeti de artıyor zaten simdi düşünüyorum acaba neden mesela 8-9 cm olasiya suyu patlatmadan dursalar daha az ağrılı olsa olmuyor mu?su patlamadan acaba açılma mi ilerlemiyor gerektiği gibi bilemiylrum unutmazsam cuma doktoruma sorayim.. İste boyle kızlar ebeler gelip gidip alttan kontrol ediyorlar açılmayı, 10 cm olunca gidiyorsunuz dogumhaneye zaten otomatik olarak sanki reflex gibi ikinma geliyor tutamiyorsunuz sancı geldikçe ikiniyorsunuz veee iste o dünyanın en güzel sesi..minicik ve çaresiz ve tertemiz oglumun da kızımın da ilk totoşunu gördüm o kadar miniktiler ki anlatamam.. Aslında normaldiler ama yine de minik geliyor insana,bu benim mi diye hayretle bakıyorsunuz bebeginize,o ana kadar çektiğiniz bütün sancılar sıkıntılar unutuluyor, o arada doktor bebegin eşini çıkarıyor varsa dikiş işlemini bitiriyor,o sırada da hemşireler bebeginizi temizliyorlar beyaz bi tabakayla hafif de kanla doguyorlar çünkü,bir yandan temizlenip diğer yandan iste tartılma islemleri yapılıp kıyafetleri giydiriliyor bebisin,oğlumda oğlum benden önce odaya gitmişti ama kızımda dikislerimi filan atasiya kizim da hazırdı kucagimda geldik odaya,ikisinde de saskindim oğlumda oğlum bir gün önceden doğum kanalına indiği için kafası yumurta gibi sivri di geçer dediler geçti de tabii ama o an insana garip geliyor.. Kızımda da kizim biraz morumsu doğdu kordon dolanmış boynuna oksijensiz kalmıştı biraz..eve gidesiye düzeldi zaten..
Bakalım bu minnoşta Nasil olacak doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…