Yorucu degil aksine zevkli premature olmasindan dolayi diorum ne kiyafet oluyo ne tutarken rahat tutuyosun bisey olur diye enfeksiyon kapmamasi lazim.bi agliyo icin gidioçok mu yorucu bebek bakmak
yoksa prematüre diye zorlanıyorsun ve ondan mı böyle konuşuyorsun
Ama hakli olabiliryarin gideyim dedim doktora ama esim izin alamamis cumaya izin almis kendi basima gitmek istemiorm cuma gidecem.. bide ben cok eftik biriyim beni tanio direk soylemesi hic dogru deildi moralim alt ust durumda
Tığ isi çok güzel olmuş canım.. Ellerine sağlık.ben de yapmak istiyorum ama ufacık şeyi yaparken bile neden bu kadar sıkılıyorum hic bilmiyorum.. Bu aralar sabrim mi yoktur nedir hiçbir şeyi elime alasım yok.heves ediyorum 2 dk sonra hemen sıkılıyorum. Çok güzel olmuş annesi güle güle giydir kuzuna
Yorucu degil aksine zevkli premature olmasindan dolayi diorum ne kiyafet oluyo ne tutarken rahat tutuyosun bisey olur diye enfeksiyon kapmamasi lazim.bi agliyo icin gidio
2100 gr oldu suan biseyi yok sadece dikkat istio boyu yenidogan bebeklerle ayni boyu uzunAh canım yaa büyüyodur ama yavaş yavaş di mi? Ne kadar zaman sonra toparlarmış Dr ne demişti?
Yorucu degil aksine zevkli premature olmasindan dolayi diorum ne kiyafet oluyo ne tutarken rahat tutuyosun bisey olur diye enfeksiyon kapmamasi lazim.bi agliyo icin gidio
Çok cici yaEki Görüntüle 1383599 Bu da benim el emeğim :)
Rica ederm cok tehlikeliymis dikat etmemiz lazim etli tavuklu balikli seylerde yememek lazim ne kaa hafif o kaaa ii :))Tamam kesin Yicem cok saol canm .
Teşekkürler canım :)Çok cici ya
Evet hastanedeyken de surekli olcuyorlardi ama hic bahsetmedi belkide onem arz eden bi durumda deilim bakalim cuma soyleyecem ne dicek cnm :)Sürekli Dr kontrolündeydin bişey olsa dr bilirdi herhalde di öi? Sen yine kontrolünü yaptır ama içini de ferah tut canım.
Evet hastanedeyken de surekli olcuyorlardi ama hic bahsetmedi belkide onem arz eden bi durumda deilim bakalim cuma soyleyecem ne dicek cnm :)Sürekli Dr kontrolündeydin bişey olsa dr bilirdi herhalde di öi? Sen yine kontrolünü yaptır ama içini de ferah tut canım.
Rica ederm cok tehlikeliymis dikat etmemiz lazim etli tavuklu balikli seylerde yememek lazim ne kaa hafif o kaaa ii :))
Benimkide donerken falan sesim ciksin hadi hastaneye gidelim dio geceleri agrim oluoda ses cikaramiorum 25 haftalikken ilk dogum yapacak oldugumda adam kayboldu ortadan bebek bezi almaya gitmis cocuk dogarsa napariz die dedim ona gelene kadar dahaa coook sey var:) her agrim azcik zorlanmam dogum belirtisi ahahahha :) ben netten baktim belden basliomus karna ve bacaklara yerlesiomus agri o regl agrisi dogum sancilarinin baslangici dioSancı regl ağrısı derken bel ağrısı da başladı kocada yok gerçi olsa da bişey diyemiyorum adama ya paniğinden arıyorum ne zaman gelcen hiç aramadın bugün beni diyorum Aşkım Aradım mı kötü senaryolar aklıma geliyo ya iyi Değilim dersen diyo çıldırmış herif aramıyon ya bişey olmuşsa diyorum sen güçlü kadınsın bişey olmaz sen anlar önlemini alırsın diyodeli kocam
Cahilliğimiz başa bela ya bişey bilmiyoruzBenimkide donerken falan sesim ciksin hadi hastaneye gidelim dio geceleri agrim oluoda ses cikaramiorum 25 haftalikken ilk dogum yapacak oldugumda adam kayboldu ortadan bebek bezi almaya gitmis cocuk dogarsa napariz die dedim ona gelene kadar dahaa coook sey var:) her agrim azcik zorlanmam dogum belirtisi ahahahha :) ben netten baktim belden basliomus karna ve bacaklara yerlesiomus agri o regl agrisi dogum sancilarinin baslangici dio
Ben şimdi evde yalnızım ya kötü senaryolar kurup düşünmek yerine bunları yapıyorum işte
Eki Görüntüle 1383599 Bu da benim el emeğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?