2015 Şubat Anneleri

ben de ebem olsun istiyorum. Bugun gittigim hastane hakkinda olumsus seyler duydum canim sıkildi.

benim kv de gorumcenin acil sezeryana alinisini anlatti aglamaya durdu. Manyak mi ne bunlat
Manyakmi die soruomusun cnm var bi manyaklik baksana bu kadar dusuncesizlik olmaz ablama nasi dogurdun die soruyorum da anlatmio bana herkesinki bir olmaz sende dogurda oyle anlatayim dio.. esim fena azarladi az once ama kizi ne hale soktun anlatilirmi anne bu kadar dusuncesiz nasi olabiliosun kiz zaten cok zor gunler gecirdi die.. ne yalan soyleyeyim icimin yagi eridi dogurmus kadar rahatladim :)

canım çok tatlılar Allah hayırlısıyla giydirmek nasip etsin
maşallah bizim topiğin kızları çok hamarat yaw utandım kendimden

oyyy sen anlatırken gözümde kendi doğumumu canlandırdım resmen
o anı seninle birlikte yaşadım ve bende böyle olacakmıyım dedim
heyecanlandım beeeee doğurasım geldi bak yine

Beyaz renkli kivamlı akıntısı olup artış yasayan var mı? Koku yanma vb yok ama artmıs kremsı bi akıntım var. Dr altına etek giy çamaşır giymeden gezmeye calis hava aldır dedi ama o da pek.mumkun olmuyor ki

Benim vardı canım doktor fitil verdi geçti iki günde

Valla yemek yaptım. İlk kez sebze yiycem.ama.sebzenin bile en kalorilisini beğeniyorum.
Kuaföre gittim.kollarımı bile aldırdım.sıfır.tüy

sıhhatler olsun :)

ya bana geçen gün kuaför göbeğinide alalım 38. haftada dedi ama madem sezeryan durumunda göbeği hastanede traşlıyorlar aldırmama gerek varmı yinede

Valla yemek yaptım. İlk kez sebze yiycem.ama.sebzenin bile en kalorilisini beğeniyorum.
Kuaföre gittim.kollarımı bile aldırdım.sıfır.tüy

Fazla ise güce girişip rutin yogunlugunun disina cikma bence sen enerji yukselisi ve yoğun tempoya giren bebesini aliyo kucagina sonra saka bi yana o kadar telkine emek hanım söz dinlemeezse bizimkileri hic tutamayiz sonra icerde seninki benmki litchininki analarinin tarihini beklemeli bak oyunbozan olmasin arada lutfen

Valla şuan bişeyler oluyo ama anlamış Değilim Sancı mı değilmi bilmiyorum belime Bıçak sokuyolar sanki regl ağrısı gibi ağrım var karnımın üstü 5 parmak değil sanki 8 parmak olmuş feci ittiriyor çocuk Ayakları kaburgama dayadı bu gece bişey olmazsa iki gün daha tutarım

sıhhatler olsun :)

ya bana geçen gün kuaför göbeğinide alalım 38. haftada dedi ama madem sezeryan durumunda göbeği hastanede traşlıyorlar aldırmama gerek varmı yinede
Hayir ya, onlar dökülecek zaten. Ayrica ameliyata engel olacak kadar tuylenmis olamazsin bence :)

Seninki niyeti bozdu mu ne

Bgn drum ctesi, durabilirsem ptesi bebisi alabilecegini soyledi. Cati muanesi yapti, bebisin kafasina dokundugunu soyledi

Selam kızlar, uzun zamandır pek giremedim. Bir haftam var ama bu seferde hiç tık yok ya :) erken doğumdan kork bu seferde gelmiyor diye strese girdim.

benimde akıntım arttı su gibi bazen
bazende beyaz kıvamlı
çamaşırsız nasıl dolaşalım ayol bacak aramızdan mı aksın

Hayir ya, onlar dökülecek zaten. Ayrica ameliyata engel olacak kadar tuylenmis olamazsin bence :)

kirpiklerimden uzun oldu göbek kıllarım
ilk aylardan beri tek şikayetim onlar
sezeryanda jilet sürüyormuş her ihtimale karşı doktorum

Bgn drum ctesi, durabilirsem ptesi behayırlısı olsunilecegini soyledi. Cati muanesi yapti, bebisin kafasina dokundugunu soyledi

Aaa valla bozuluyom artik noluyonuz ay ne sabırsız topic cikti bu subat analari kız senin de bi belirtin riskin yoktu diye hatrliyorum yanılıyor muyum hakkinizda hayirlisi olsun tabi de bu bebeler birbirlerini aska getrmeseler bari

Reactions: ydm
Yaa çömelmekte doğumumu başlatıyor.
Ben sürekli yere bir şey düşürüyorum
Nasıl bil çile ile alıyorum
Dengesiz bir şey oldum yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…