- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
İyyy hemşire de ne kadar dedikoducuymusdaha okurken rahatsız oldum nisan gelmeden bebegin yüzü Nasil meni olmuş biiiirrr ayrıca o kadar ikinmaya meni mi kalır ikiiiii
pkasss facein varsa ssvd grubunu bulup uye ol incele hatta durumunu yaz orda bicok kadin var boyle her koşulu uygun olup zamanını bekleyen saglikla kavuşan onları okumak iyi gelir. Kaka yutmasinin da belli ipuclari oluyomus duzenli takiple bastan yaklnbliomuss korkutucu hikayeler heryrrde canim dinleyip bozma yurecigini sen doktoruna guven sakin kalmaya çalış dua et hayrlisi ile gelicek saglikla kuzun
korunmayla oluyor dimi ilişki ama :) az önce sağlık ocağında ebe şey dedi ilişki olmuş kadın doğuma gelmiş üzerine hemen bebek doğduğunda yüzü meniymiş.
ben de nişan gelmediği için sallamıyordum ama daha da korunurum ben :)
dr bana korunmalı dememişti de içe olmasın sadece demişti :) o da rahim ağzını yumuşatma ihtimali olduğu için; çok bir etkisi yok ama yine de olmasın demişti.
Cok değişik tepisiyor kizanim artik canım yanıyor valla. Ve sürekli ayaklarım sis davul gibi bu sabah kalktim el parmaklarımin kökleri kemikleri kırık gibi agriyordu sislikten kivirmak bile mesele. Tansiyon idrar normal bende ama sislik fena
yok canım ben boş çalıştırmadım, toz bezlerini attım öncesinde sadece annem öyle dedi.
lazistan ne diyecektim :) bizim duraktaki amcalar çok iyi ya :)
Bu fanfinifon icin korunmali iliski öneriliyor zaten enfeksiyon riskine karsi
İyyy hemşire de ne kadar dedikoducuymusdaha okurken rahatsız oldum nisan gelmeden bebegin yüzü Nasil meni olmuş biiiirrr ayrıca o kadar ikinmaya meni mi kalır ikiiiii
bunu söyleyen bir ebe mi tam bir gerizekalıymış yada sahtedir onun diplomsı o yüzünde meni kalmış dedikleri bazı çocuklar anne karnındaki yapışkan sıvıyı atmadan doğuyorlarmış okumuştum bir yerde o yüzden öyle çıkabiliyorlarmış yoksaki ohaa plasentadan geçecek menide yapışacak yüxüne . Yuhhh mahalle hurafesi olsa anlarımda söyleyen ebeeeyok artık
bence abartmış o ebe
biz aylar önce araştırmıştık
kadınlar orda burda son 2 ay ilişki yasak diyordu
bizde inanmıştık
neyse vakti gelince doktorla konuştuk
hiç bir sıkıntı yok sadece meni rahimde kasılmalara neden olduğu için dışarı boşalma yada prezarvatif kullanın dedi
dinledik mi peki ?
Hayır
yani o zman benim kızımın çoktan doğmuş olması gerekiyordu yada doğduğunda yüzü gözü meni içinde olucak
ben bi doğurayım yazarım size
yok artık
bence abartmış o ebe
biz aylar önce araştırmıştık
kadınlar orda burda son 2 ay ilişki yasak diyordu
bizde inanmıştık
neyse vakti gelince doktorla konuştuk
hiç bir sıkıntı yok sadece meni rahimde kasılmalara neden olduğu için dışarı boşalma yada prezarvatif kullanın dedi
dinledik mi peki ?
Hayır
yani o zman benim kızımın çoktan doğmuş olması gerekiyordu yada doğduğunda yüzü gözü meni içinde olucak
ben bi doğurayım yazarım size
İlişkiden konu acılmısken sanırım son ıkı haftaya yakın bızde ilişki olmadı dr bı sakınca gormedı korun yada korunma da demedi.son uc gundurde halsizlık ve usengeclık var bende dınlenmek için yatıorum bı saat yada yarım saat kalktıgımda vajinamda agrı hıssedıorum :s bu ağrılar bı sure sonra gecıo fakat ılıskı anında agrı yasarmıyım tereddutteyım
bunu söyleyen bir ebe mi tam bir gerizekalıymış yada sahtedir onun diplomsı o yüzünde meni kalmış dedikleri bazı çocuklar anne karnındaki yapışkan sıvıyı atmadan doğuyorlarmış okumuştum bir yerde o yüzden öyle çıkabiliyorlarmış yoksaki ohaa plasentadan geçecek menide yapışacak yüxüne . Yuhhh mahalle hurafesi olsa anlarımda söyleyen ebeee
benim doktorum da aynı şeyi söylediğinden rahattım ben de :) hatta o rahimdeki kasılmaları etkilemesi de çok küçük bir ihtimal demişti.
hele geçen hafta artık doğum olsa da sorun olmaz ama 2 hafta daha olmaz dediğinden beri iyice rahattım
tamam sen bi doğur ona göre önlem alırız biz de
Muhtemel doğum tarihin benim geçen sene olan doğum tarihim oğlumu aynı tarihte kucağıma almıştım :)ben bi doğurayım herşeyi anlatırım
tabi ben pırtlatana kadar siz doğurmazsanız
Muhtemel doğum tarihin benim geçen sene olan doğum tarihim oğlumu aynı tarihte kucağıma almıştım :)
Bebeğine Hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşmak dileğiyle .. :)
Bnm de 13/7 bgnden beri . Sinirliyim elimde değil , kendimi rahatlatmak için anneme geldim . Tv fln actım Kafamı dağıtıyorum . Su içelim bişey düşünmeyelim bi süre ne dersin yapabilecek miyizDoktorlarin tansiyon olctugu aletten getirdi eczaci arkadasim anlatti nasi kullanildiginida surekli olcuorum 13 e 9 cikio buyugumun 14e cikmasi cok tehlikeliymis dedi zaten 4 saate bir olc 14e cikmasi halinde acil gel dedi bebek strese girer kalp atislari yavaslar dedi ama preeklampsi den bahsetmedi hiç
Cok hossun ya eşine soyledıgın sey tekmelemesi komıkıme gıttı :)) evet aynen oyle agrıo hımm catı kemıklerı demekkı aslında o kemıkler tam olarak nerde bılmıorum ama dedıgın gıbı catılar agrıosa esnıodur acılıodur belki.ilişki anında cok sukur benmde agrım olmadı hıc ama boyle uykudan uyanıp o agrıları yasayınca zannettım ki ilişkide de agrı yasarım ondan com yaklasamadım ılıskıye esımde bu ara fazla yaklasamıo sanırım ben her uyansıgımda agrıo fılan dedıgım ıcın o da etkılendı bi denemede fılan bulunmadı.ii o zaman o agrılar ılıskıde olmuosa bı denıyım bakıyım olması bızım ıcın ii cunkuçatı kemiklerimiz sanırım o ağrıyor dediğin yer
bende yaşıyorum birkaç haftadır
hatta bazen sanki çürümüş gibi ağrıyor
eşime kızıyorum,uyurken tekmeliyormusun oramı buramı diye
ama yok zavallım kıvrılıp yatıyor zaten
ilişki esnasında bizde ağrı olmyor ama
aynı hastalık bende de var,
illa kendim alacam
eşimin de aldıklarına hiç güvenemem sipariş verirken
sanki beceremezmiş gibi gelir
kendimi ne sanıyosam : )))
doğum sancısının yanında elle yapılan muayene hissetmiyorsun bile canım. ama o kadar sancıdan sonra bebeğiniz çıkarken bir rahatlama oluyor ki sanki az öncesi şiddetli sancıları çeken sen değilsin.sonrasında birde eşinin çıkarılması var okadar
yok o doktor kordona bakmış o yüzden sokmuş
ne zamandır var bu söylem
sen yeni denk geldin : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?