2015 Şubat Anneleri

İyyy hemşire de ne kadar dedikoducuymus daha okurken rahatsız oldum nisan gelmeden bebegin yüzü Nasil meni olmuş biiiirrr ayrıca o kadar ikinmaya meni mi kalır ikiiiii

benimki değildi ebe ama başka bi doktorunkiydi iyi ki :) benim ebe şaşırdı hatta...
ben de anlamadım ki hadi nişan gelse bile suyu gelmeden o sıvının içindeyken bebek nasıl oldu da bebeğe geldi?
suyu geldiği halde ilişkiye giren de yoktur herhalde...

13bin kişilik bir grup var oradan bahsediyorsun sanırım
istek gönderdim şimdi
evet güzel hikayeler okumak istiyorum gerçekten ihtiyacım var
birde benim annem son kardeşimi bir gün gecikmeli doğurdu
kakasını yemişti ve oksijensiz kalmıştı
yüzü gözü simsiyahtı günlerce
bilinç altıma iyice yer etmiş,atamıyorum aklımdan
ama kuzenimde 15 gün geç doğmuş hiç bi sıkıntısı olmamış
annemde 'Düğün tarihinizi bekliyor' diyor 27 ocakta olmuştu da düğünümüzz :)
bi kucağıma alsam kocaman bir ohhhhhhhhh çekicemm

yok artık
bence abartmış o ebe
biz aylar önce araştırmıştık
kadınlar orda burda son 2 ay ilişki yasak diyordu
bizde inanmıştık
neyse vakti gelince doktorla konuştuk
hiç bir sıkıntı yok sadece meni rahimde kasılmalara neden olduğu için dışarı boşalma yada prezarvatif kullanın dedi
dinledik mi peki ?
Hayır
yani o zman benim kızımın çoktan doğmuş olması gerekiyordu yada doğduğunda yüzü gözü meni içinde olucak
ben bi doğurayım yazarım size

geçen gün az su içtim bahsettiğin belirtiler oluştu bir günde
suyu hiç aksatma olurmu ?

İlişkiden konu acılmısken sanırım son ıkı haftaya yakın bızde ilişki olmadı dr bı sakınca gormedı korun yada korunma da demedi.son uc gundurde halsizlık ve usengeclık var bende dınlenmek için yatıorum bı saat yada yarım saat kalktıgımda vajinamda agrı hıssedıorum :s bu ağrılar bı sure sonra gecıo fakat ılıskı anında agrı yasarmıyım tereddutteyım

İyyy hemşire de ne kadar dedikoducuymus daha okurken rahatsız oldum nisan gelmeden bebegin yüzü Nasil meni olmuş biiiirrr ayrıca o kadar ikinmaya meni mi kalır ikiiiii

bunu söyleyen bir ebe mi tam bir gerizekalıymış yada sahtedir onun diplomsı o yüzünde meni kalmış dedikleri bazı çocuklar anne karnındaki yapışkan sıvıyı atmadan doğuyorlarmış okumuştum bir yerde o yüzden öyle çıkabiliyorlarmış yoksaki ohaa plasentadan geçecek menide yapışacak yüxüne . Yuhhh mahalle hurafesi olsa anlarımda söyleyen ebeee

benim doktorum da aynı şeyi söylediğinden rahattım ben de :) hatta o rahimdeki kasılmaları etkilemesi de çok küçük bir ihtimal demişti.
hele geçen hafta artık doğum olsa da sorun olmaz ama 2 hafta daha olmaz dediğinden beri iyice rahattım
tamam sen bi doğur ona göre önlem alırız biz de

çatı kemiklerimiz sanırım o ağrıyor dediğin yer
bende yaşıyorum birkaç haftadır
hatta bazen sanki çürümüş gibi ağrıyor
eşime kızıyorum,uyurken tekmeliyormusun oramı buramı diye
ama yok zavallım kıvrılıp yatıyor zaten
ilişki esnasında bizde ağrı olmyor ama

acaba ebe değil miydi ki benim doktorun yanındaydı da beyaz önlüklü hemşireydi sanırım girdiğim bir doğumda dedi çünkü

ben bi doğurayım herşeyi anlatırım
tabi ben pırtlatana kadar siz doğurmazsanız

ben bi doğurayım herşeyi anlatırım
tabi ben pırtlatana kadar siz doğurmazsanız
Muhtemel doğum tarihin benim geçen sene olan doğum tarihim oğlumu aynı tarihte kucağıma almıştım :)
Bebeğine Hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşmak dileğiyle .. :)

Muhtemel doğum tarihin benim geçen sene olan doğum tarihim oğlumu aynı tarihte kucağıma almıştım :)
Bebeğine Hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşmak dileğiyle .. :)

aa öylemi :)
28 ocaktaydı ve tam o gün doğum yapmışmıydın peki ?
allah uzun ömür versin hem oğluna hem karnındakine

Bnm de 13/7 bgnden beri . Sinirliyim elimde değil , kendimi rahatlatmak için anneme geldim . Tv fln actım Kafamı dağıtıyorum . Su içelim bişey düşünmeyelim bi süre ne dersin yapabilecek miyiz

Cok hossun ya eşine soyledıgın sey tekmelemesi komıkıme gıttı :)) evet aynen oyle agrıo hımm catı kemıklerı demekkı aslında o kemıkler tam olarak nerde bılmıorum ama dedıgın gıbı catılar agrıosa esnıodur acılıodur belki.ilişki anında cok sukur benmde agrım olmadı hıc ama boyle uykudan uyanıp o agrıları yasayınca zannettım ki ilişkide de agrı yasarım ondan com yaklasamadım ılıskıye esımde bu ara fazla yaklasamıo sanırım ben her uyansıgımda agrıo fılan dedıgım ıcın o da etkılendı bi denemede fılan bulunmadı.ii o zaman o agrılar ılıskıde olmuosa bı denıyım bakıyım olması bızım ıcın ii cunku

aynı hastalık bende de var,
illa kendim alacam
eşimin de aldıklarına hiç güvenemem sipariş verirken
sanki beceremezmiş gibi gelir
kendimi ne sanıyosam : )))

ben marka verdiğim halde getirdiği zaman acaba ben gitsem ileri tarihini bulabilirmiydim diyorum paranoyaklık derecesindeyim yani

neyse bakalım hayırlısı Allahtan
ne gelirse çekeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…