- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
sen nedıyosun..8 cm e gelmıs haberım yok ebe aldı nst odasına goturdu.ordan da doğum odasına gırılıyor..3 tane ebe benı yatağa yatırmaya calısıyolar ben yatmam ,yatamam dıye ağlıyorum...o sırada hamıle bır kadın dıger nst de benaglıyorum yatağın ucuna cokmus o kızcağız ağlıyor..o sıra dr um cıktı geldı dogumdaymıs..hemen acıklıga bakmak ıstedı ben yatamıyorum ebeler ayaklarımı ellerımı tutup yatırdılar(3 tane agrı kesıcılı serum verıldı o zamana kadar ama sancım durmak bılmedı)dr 8 cm 2 saat kaldı dayan dıyor ben gomlegın yakasına yapışmışım benıbırakıp gıdmeezsın durdur sancımı sezeryan dıye bağırıyorum..komık yaa ..benim ade jkabusum bu. Ilkte hastanede olmadi oyle sey de. Eve gelir gelmez kapti. Foto cekindi. Sildm sonra o fotolari. Kiskancim bebek konusinda
sen nasil enerji buldun da dr.un yakasina yapisttin. Son iki saat kendi halimde sancimi cektim ben kimseyi gormedim. Allahim yardim et demisim sadece mirildanarak annem duymus
doğum sonrası geldı senın sutun cokk bol olacak sabahın 5 ındenbu yana sancının buyugunu cektın dedı..cıdden kılo kılo sut cıktıgını bılırım goguslerımden