2015 Şubat Anneleri

Benim kv de eşimi arayıp arayıp ne kadar felaket seneryosu varsa sıralıyo manyakmı ne. neymiş geçen gün arkadaşının kızı epiduralle sezeryan olmuş kafasını tutamıyormuş şimdi... ben kesinlikle öyle olmamalıymışım
zaten ben normal doğum istiyorumi, kaldı ki sezeryan olmak zorunda kalırsam da epidural olacam birçok tanığım oldu kimsede böyle sorunlar çıkmadı
eşimde gelmiş olma epidural diyo. size ne be dedim hayret bişey bana böyle olumsuz şeylerle gelmeyin dedim.
şimdi lohusalıkta da nasıl boğacak bizi bunlar ay ev soğuk ay çocuk doymadı ay şu ay bu..
sadece annem gelse başka kimseyi görmesem diyorum :KK43:
Ahahaha bu modellerin hepsimi aynı ay benimkide preeklampsi yaptı koydu beni kenara esim kizmis deme oyle die bugun geldi yine soyleyip duruo dinlemedim duymamazliktan geldim en son dayanamadim ya bahsetme bana boyle seyler ben 2 gündür kötüyüm bana anlatilacak seymi dedim. Bende korktum kizim dikkatli ol die diorum dedi ben surekli doktordayim onemli bisi olsa doktor soyler dimi bana felaket senaryolari yazma nolur dedim tamam demem bidaha dedi az bozuldu galiba ama napiimmm

Kizlar dogumda dagitmak icin yaptim nasi olmus? ???
IMG-20150107-WA0006.webp
IMG-20150107-WA0005.webp

kızlaaarr karnımda üşütmüşüm gibi ağrı var sürekli ama aralıklı değil böle bişi doğum sancısı olabilir mi ?
İçerde oğlum sürekli hareket halinde ve aşağıya acayıp baskı var ve alttan şeyime iğneliyor kanalamı iniyor yoksa doğurcam mı çok garip bişiler oluyor bana napmalıyım öle aralıklı adet ağrısı gibi gelip giden bişi yok ama kasık kemiklerim ağrıo ara ara garip bişiler oluyor içerde yukardan poposunuda kaburgama ittiriyor aşağı kanalamı girmeye çabalıyor acaba ?
dogum sancisina benziyor canim anlattigin
dayanabildigin kadar dur evde, kaç dakkada bir oluyor ona bak
bi ara elin bo$ oldugunda git bi dr a :))

Kiyamam ben de oyleydim kiz bak sana anlatayım biraz kafan dagilsin..
Pazartesi günüydü gittik doktora herseyimiz nornaldi suyu esi vs bilmem ne.. Perşembe günü durup durup senin bahsettiğim tarz ağrılarım başladı.kabız oluşum gibi sanki afedersin arkaya baskı yaPiyor gibi..ama her zaman olmuyordu tuvalete gidiyordum tik yok..anneme söyledim annem de Bisey anlayamadı ben tek çocuğum kadincagiz bi tane doğum yapmış onun da beline çok ağrı girmiş öyle başlamış doğumu bilmiyor ki başka belirti.. Aksam eşim geldi eve eşime bahsettim Bisey olmaz dedi neyse yedik ictik ama ara ara yine geliyor tuvalete gidiyorum oturuyorum ikiniyorum filan..tik yok.gece artik yaticaz hala daha geliyor tuvaletim sanki artik tuvalete gidip bos bos oturmaktan da Yoruldum,eşime dedim boyle boyleyim yok canım Bisey olmaz yat sen dedi.. Tabii biz beklemiyoruz hem 3 gün önce doktora gitmisiz herşey normal hem de daha 36 haftalık hamileyim.hani zamanı da değil daha..

Sabah kalktik yine var ama bazen kendini unutturuyor bazen sık oluyor filan ben hala sancı olduğunu anlamıyorum :KK48: doktorumu aradım dedi hep mi var ara ara mi geliyor,ara ara geliyor dedim o zaman gel bi bakalım dedi.o zaman da hastanede nst paralı 5 tlye nst cekiyorlardi..ben de kiziyorum hastane de uzak ya 5 lira para almak için bizi buradan oraya çağırıyorlar diye.. Gittik hastaneye,doktorumu da ameliyat onluguyle görünce doktor hanim oğlumu kucaklamadan gitmeyin bari filan diye espri yapiyorum,çatala çıktım alttan muayene olcam.. Dr 5 cm açıklik var demez mi :KK57: megerse oğlum o zamanlarda doğum kanalına iyice girmiş,o ilerledikçe arkadan baskı yapıyor gibi hissedermisim..
Tabii herkesin hikayesi farklı.belki daha zamanı vardir bebisin sadece alıştırma yapıyordur annesi :KK66:
Anağğmmm aynı şey bende var bugün,büyük tuvaletim var sanki,gidiyom wc ye bişey yok ve ara ara oluyo,bi de arada vajinama bıçak batıyo gibi..

Bana bırak dedi yeni doktorum bırakmadım kutu bitinceye kadar . İğneyi yazan doktorumu aradım doğumdan 24 saat öncesine kadar kullanabilirsin dedi ufff walla kafa çorba oldu bende. Kime inanacağını şaşırıyorsun. Sana ne dediler?
ben doğuma kadar kullanacağım canım dr bıraktırmıyor

kız ne bilim
neler çektim psikolojim çok bozulduydu
ama kendim yendim en sonunda
kimde çıkacağı belli olmuyor ki bu zıkımın
Evet çok cins bir durum. Dışardan bakan insana göre de garip. Sonuçta diyorsun sonunda ölüm yokya nasıl olmaz ama demek olmayınca olmuyor.

Anağğmmm aynı şey bende var bugün,büyük tuvaletim var sanki,gidiyom wc ye bişey yok ve ara ara oluyo,bi de arada vajinama bıçak batıyo gibi..

Canım bende de var ama sanırım kabız oldum çok gaz da var midem de kotu zaten hep bu cerezlerin yüzünden yemeden de duramiyorum mahvoldu midem :(

resmini atarım az sonra
valize koymuştum hava karlı olursa lazım olur diye
allı tüllü bişey
hem kundak hem port bebeymiş

benim doğum tarihim 7 şubat görünüyor canım
artı rahmim aşağıda 6. aydan beri yaşıyorum bu sıkıntıyı
ben garipsem sen bekle valla ne kadar durursa o kadar iyi
ben artık alay ediyorum kendi durumumla
inat edip doğurmayacağım dursun içimde 18 marta kadar
him imzanda 19 subat yaziyorda
18 mart da ne var kiz çanakkale zaferi disinda :)))

yok canim oyle deil ben hastanadeyken gorurcek,3-4 gun kalicam ya hastanede o sirada çocuklara bakaack biri lazim : ((
eltimin 6 çocugu var ondan demiyor herhalde , off olmaz diyorum ama dönüp dolasip yine ayni konuyu açiiyor

bu gidisle okullar açikken doguruyum diye dua edicem

3-4 gün mu :KK57: neden o kadar kalıyorsunuz hastanede? Bu arada eltinin de ne çok çocuğu varmış maşallah,iki de seninkiler eklenecek etti 8 çocuk evde :KK53:

Eki Görüntüle 1384594
15 kilo aldım,bebeğim 3 kiloydu pazartesi günü ve pörtlemiş bi karnım var sadece,bacaklarım titriyo 2 dk ayakta dursam,taşımak çok zor bacaklar ince olunca.. Çatlamadım hiçbi şey kullanmamama rağmen,korkuyorum karnıma aynada bakınca :))
Kız bu neeeee. Bir füze gördüm sanki.
Laa bebek popoyu dayamış sanki geriniyor.benden büyük göbek gördüm. Senki o narin kızan nasıl büyüttün o göbeği.

Kizlar masallahiniz var ya oku oku anca bitti. Bugün buzluga atilcak kurabiyelerimi yaptim Cok sükür.
Simdi bi dus alim rahatlim.

Doguracakalar var hadi hayirlisi bakalim.

Yarin bizim yine nst var korkuda var icimde ins düzenli cikar bu sefer.

3-4 gün mu :KK57: neden o kadar kalıyorsunuz hastanede? Bu arada eltinin de ne çok çocuğu varmış maşallah,iki de seninkiler eklenecek etti 8 çocuk evde :KK53:
burada oyle canim normal dogum bu, sezeryan olursa 1 hafta ordayim
çocuk dogum kilosuna gelmeden birakmazlar oda anca 3 gunde oluyor iste

evet eltimin çocugu çok, ikizleri 2 yasinda, son 3 çocugu benimkielrden kuçuk
kadina bisey diyemem o yuzden,kre$ de bile adam basina 8 çocuk dusmuyor :)))) gerçi okul tatil olursa 1 ve 2 numara annesine yardim eder ama olsun yinede 6 çocuk bile çok buyukleri saymazsakk

ama yok bakamamda diyemez iste yazik kadinaa: ((
arkamizdan da bisey diyemez kayinimin korkusundan, içine atar :KK64:

ee yapamadım demıstın ama cok güzel olmuss..:KK46::nazar:

yok kız :KK53:senın bebede benmkı gıbı ters olunca kafanı ondanbaska bırseye yonlendıremıyorsun anlasılan :KK47:
hanı bebek doğum pozısyonunu alsa bıle kanala gırmedıyse sezo yapıyo ya dr lar pısı pısıne ıste bebegınbasını kanala sokmak ıcın mıs bu yöntem..:KK51:
o ne bıcım sancıymış ole yaaa.. oylesancımı olur..valla bılla bı çocuk doğurdum 10 tene sınebedel sancı cektım..esım dıyor son saatler felç gecırdın sandım agzıngozun kaydı :KK53:bu halegelmısım ıste :KK70:

Ikınırken ya bebek ters gelseymiş iyi cesaret :)

Eki Görüntüle 1384594
15 kilo aldım,bebeğim 3 kiloydu pazartesi günü ve pörtlemiş bi karnım var sadece,bacaklarım titriyo 2 dk ayakta dursam,taşımak çok zor bacaklar ince olunca.. Çatlamadım hiçbi şey kullanmamama rağmen,korkuyorum karnıma aynada bakınca :))
Kendimi sana benzettim :-)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 108
Back
X