2015 Şubat Anneleri

Bakış açınaa gore değişir.ona kalirsa.mamayla beslenen bebekler daha tombul ve iyi gelişim gösteriyor gibi görünse de herkes sence neden anne sütunu öneriyor?..o zaman herkes mamayla beslerdi bebeğini hepimizin tonbis tonbis bebisleri olurdu???

Sütü kalitesiz yapıyor demeyelim de icerigi zengin değil diyelim
Yani sen düşünsene et yiyorsun bulgur yiyorsun yeşillik meyve yiyorsun bunlar harmanlanıp sute dönüşüyor. Bir de maya ictigin için sanal bi sut patlaması yasiyorsun.sana mantıklı geldi mi?
Benzetme belki tam iyi olmayacak ama mesela erkekler için (vücut geliştirme bazında) bi gerçek kas var bir de steroidle şişirilmiş kas var değil mi? Hangisi daha değerli? Yani bilmiyorum bunlar benim düşüncelerim.seninkilere de yanlış diyemem ama iyice araştırırsanız fikrinin değişeceğine eminim..
Hem neden sütun gelmeyecek gibi bi kanıya kapildin ki? Bebeğini görür görmez göğüslerini sizlar içleri sut dolar hicbiseycik yapmama gerek kalmaz zaten 9 aydir vücudumuzun doğuma ve süte hazırlanıyor, Rabbim bize bunu yapacak gücü vermiş sadece sabretmeliyiz bol su icmeliyiz ve iyi beslenmeliyiz.bu jada basit

Bu akşam sancım var anlayamıyorum yalancı sancı mı degıl mı doktoru arasam mı acaba ?? Karnım ağrıyor gibi kasıklarımda baskı dün gecede bekim ağrıyordu bugün kasıldım karnım semsert eşimde yok şehir dışında

bu gün herkesin sancı ağrı günü galiba =) bnde yaşadım canım sonra şuanda kndiliğinden geçti çok dayanılmz oluyorsa ara dr.unu.

sanci dan agridan duramiycak gibi olursan , dr unu arayabilirsin
duramiycak gibi olmak ne demek : oturursun kalkarsin du$ alirsin napsan geçmez, geçer saat kurmus gibi geri gelir .. siiddeti gittikçe artar , anlarsin mutlaka .. yaninda biri vardir umarim esin yoksa

Öncelikle yatıp dinlenmen lazim bak bakalım.sancin geçiyor mu normal sanciysa geçmemesi lazim.dk bakımından da ne kadar sıklıkta oluyor?

Annem var Allah'tan son 1 gün Cumartesi sabah doğumum var aslında ama son3 gündür kötüyüm bu gece daha kötü...uzanıyorum son 2 saattir ama karnımın sertliği geçmiyor dediğiniz gibi bir duşa gireyim belki iyi gelir ..kasık ağrım azaldı 2 kere tekrarladı ama bilmiyorum umarım belirti degil yalancı sancılardır...

Neden sezeryan olacaksın canım?

Amin canim allah razi olsun.mecburen sezeryana alacaklar

Ne zamana alacaklar peki? Boyle beklemek de zor olmalı. Stres insani mahvediyor.Allahtan zamanın Erken değil buna da şükür en azindan bebeğin gelişimini tamamladı bebisin de sen de Allaha emanet olun ve bizi bilgilendirmeyi unutmayinn

ayni bende senin gibiyim canim

Doğum sancısı yada su gelince koyuluyo canım.

Ilk doğumum arzettiniz o yüzden bu da öyle olmak zorunda...3 yaşında e oğlum var.. Hala ayaktayım sancıdan belime vurdu bu sefer bu geceyi atlatırım herhalde

Canım hurmalardan hastaneye gtürüp anne sütündende önce bebeğinin ağzına sür. Sünnettir.

Ben de penguen gibi yürüyorum.ayaklarım da sis zaten.bazen oluyor iyi oluyorum bazen bebek aşağıya pat diye düşecek gibi hissediyorum..

Sormuşum demek ki kız.ne kadar balık hafızalıyım
Yok cnm nolcak =)
Nasıl oldun.

Biz yine acildydik bugün. Bebeğimin hareketleri zayıf gibiydi bide iyi hissetmedim kendimi tansiyon ölçtürmek için sağlık ocağına gittim normal çıktı doppler cihazıyla kalp atışına baktı 180 lerde çıktı. Çok hızlı ddi ordan acile gittik nst de 150-180 arası çıktı hep. Ultrasonda bakınca çok hareketli ve bende kansızlık olduğu için yükselmiş. Ara ara düzeliyormuş zaten. Ve öğrendikki açılmam da yokmuş erken doğum tehlikemde.. Doktor mağduru olup stres yapmışım 4 gündür. 3 haftan daha var doğurmak için ddi. Bebeğim 3000 gr.olmuş çok şükür. Boşuboşuna ciğer geliştirici iğne ve serum yemişim boşuna hastanede yatmışım. Bir doktorla yetinmemeyi öğrendim artık. Herkese hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…