- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
bence her ikiside önemli
ya ama herkes yazmış bilmem kaçıncı ayda başladım hiç mama kullanmadım falan diye
sütü o kadar kalitesiz yapsaydı ne doktorları önerirdi nede çocukları doyardı , haksızmıyım acaba
sanci dan agridan duramiycak gibi olursan , dr unu arayabilirsinBu akşam sancım var anlayamıyorum yalancı sancı mı degıl mı doktoru arasam mı acaba ?? Karnım ağrıyor gibi kasıklarımda baskı dün gecede bekim ağrıyordu bugün kasıldım karnım semsert eşimde yok şehir dışında
Bu akşam sancım var anlayamıyorum yalancı sancı mı degıl mı doktoru arasam mı acaba ?? Karnım ağrıyor gibi kasıklarımda baskı dün gecede bekim ağrıyordu bugün kasıldım karnım semsert eşimde yok şehir dışında
Bende yuruyemiyorumda 2 gündür
Amin canim allah razi olsun.mecburen sezeryana alacaklarCanım geçmiş olsun simdi sezeryana mi alacaklar Nasil olacak? Ben ilk bebegimde 20 haftalikken boyle Bisey oluştu bende çok zordur bilirim. Allah yardımcın olsun...
Annem var Allah'tan son 1 gün Cumartesi sabah doğumum var aslında ama son3 gündür kötüyüm bu gece daha kötü...uzanıyorum son 2 saattir ama karnımın sertliği geçmiyor dediğiniz gibi bir duşa gireyim belki iyi gelir ..kasık ağrım azaldı 2 kere tekrarladı ama bilmiyorum umarım belirti degil yalancı sancılardır...
Amin canim allah razi olsun.mecburen sezeryana alacaklar
Vajinismusu atlattınmı canm ? Kazayla mı hamile kaldın ?kendimi düşünmedm bebeğimi düşündüm acaba kendimi kasıp sıkarmıyım diye..acaba pişman olurmuyum ki sezeryan istediğim için
ayni bende senin gibiyim canimya bu karınlar ne allah aşkına
tamam maşallah size,güzel görünüyorda
niye benimki altı üstü 3200 olmasına rağmen 100metre ilerde ?
sizin karnınız da çatlamamıştır benim kadar haliyle
benimki korku filmi gibi gözüküyor
dün bi geceliğimi giydim oldumu pijama üsstü gibi
bütün herşey meydanda
ben 12inci haftadan beri eski kıyafetlerimi neden giyemediğimi şimdi anlamaya başladım
kıskanıyorum siz böyle güzel derli toplu hoş karınlar attıkça
Doğum sancısı yada su gelince koyuluyo canım.kızlar kayınvalidem hacdan hurma getirtmiş yine
az önce getirdi 13 tane var içinde kutunun
yeşil hurmalardan
hergün bi tane yesem bişey olmaz heralde değilmi
birde ben meryem ana otu istemiştim ondan hacca gittiğinde
şimdi nette baktım 36. haftadan itibaren kullanabilirsiniz diyor
daha erken değilmi ot için
otu suya koyunca ot açıldıkça rahimde açılıyormuş sancı başlıyormuş
acaba suyum gelincemi koysam suya
Canım hurmalardan hastaneye gtürüp anne sütündende önce bebeğinin ağzına sür. Sünnettir.kızlar kayınvalidem hacdan hurma getirtmiş yine
az önce getirdi 13 tane var içinde kutunun
yeşil hurmalardan
hergün bi tane yesem bişey olmaz heralde değilmi
birde ben meryem ana otu istemiştim ondan hacca gittiğinde
şimdi nette baktım 36. haftadan itibaren kullanabilirsiniz diyor
daha erken değilmi ot için
otu suya koyunca ot açıldıkça rahimde açılıyormuş sancı başlıyormuş
acaba suyum gelincemi koysam suya
Yok cnm nolcak =)Ben de penguen gibi yürüyorum.ayaklarım da sis zaten.bazen oluyor iyi oluyorum bazen bebek aşağıya pat diye düşecek gibi hissediyorum..
Sormuşum demek ki kız.ne kadar balık hafızalıyım
Nasıl oldun.Annem var Allah'tan son 1 gün Cumartesi sabah doğumum var aslında ama son3 gündür kötüyüm bu gece daha kötü...uzanıyorum son 2 saattir ama karnımın sertliği geçmiyor dediğiniz gibi bir duşa gireyim belki iyi gelir ..kasık ağrım azaldı 2 kere tekrarladı ama bilmiyorum umarım belirti degil yalancı sancılardır...
ekliyorm sizi kizlarIg hesabi olanlar hu huueslaa ysmnfth @elbereth61 en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
@esoba @Litchi @fyz35 @cimcimesultan @iremguzumNur2808 ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?