Sancı isi bunyeden bünyeye değişiyor bacım bi komşumuz vardı 4,5 kilo doğurmuş ilk kızını çıktığı zamanı bile anlamamis düşün artik. O komşumuz da çiti pıtı biriydi yani
Kızlarrr uyuyomusunuz??? Offf bi küçük kutu süt içtim yatmadan afedersiniz karnımı bozmuşum. Kıvranıyorum resmen. Süt dolaptaydı baya soğuktu ondanmı oldu acabaki
Saol canim tansiyonum cok degisiyor gebelik zehirlenmesi gecirme ihtimalim cok yuksek olduğu için acilen hastaneye yatış yapildi. surekli olcum yapiliyor. sizde.dikkat edin gözlerinizin onunden biseyler ucusuyor gibi olursa ve bas agrisi olirsa acilen doktorunuz basvurun kizlar.Bu cumartesiye kadar hersey norma ve normal dogum bekliyorduk kismet boyleymis dua edin arkadaslar
Biz yine acildydik bugün. Bebeğimin hareketleri zayıf gibiydi bide iyi hissetmedim kendimi tansiyon ölçtürmek için sağlık ocağına gittim normal çıktı doppler cihazıyla kalp atışına baktı 180 lerde çıktı. Çok hızlı ddi ordan acile gittik nst de 150-180 arası çıktı hep. Ultrasonda bakınca çok hareketli ve bende kansızlık olduğu için yükselmiş. Ara ara düzeliyormuş zaten. Ve öğrendikki açılmam da yokmuş erken doğum tehlikemde.. Doktor mağduru olup stres yapmışım 4 gündür. 3 haftan daha var doğurmak için ddi. Bebeğim 3000 gr.olmuş çok şükür. Boşuboşuna ciğer geliştirici iğne ve serum yemişim boşuna hastanede yatmışım. Bir doktorla yetinmemeyi öğrendim artık. Herkese hayırlı geceler...
doktor çok önemli ya
iyiki başka bi doktora gitmişsin
ama sen yinede dikkat et
bunun dediği mi doğru , diğerininki mi ?
boşuna iğne oldu falan diye de düşünme bence vardır herşey de hayır
günaydın kızlar
bugün yine uyuyamadım,saatimde kalktım (4)
bu sefer bence yalancı sancım oldu çok deli bişeydi bekledim 1 saat sonra falan tekrar oldu ama daha hafifti ağrısı,
sabaha doğru uyumuşum
eşim kaldırdı, zor kalktım, çok yavaşmışım !!
pefff
Günaydın hanımlar :) Bugün erken kalktım kahvaltımı bile yaptım 38. haftaya girmenin sevinci olsa gerek :)
Arkadaşımda rüyasında doğum yapıyorum görmüş. O kız da rüyasında ne görse çıkar genelde. Hadi bakalım bu hafta bekliyorum artık duy sesimi yavrum
anca fırsat buldum yazmaya
iş güç yemek ye topla bilmem ne derken bu saat oldu
ve az önce internette bira mayasının süt arttırdığına dair bir yazıya denk geldim
buraya yazmadan iyice bir araştırayım dedim
içipte sütü artmayan olmamış !
çok iyi bildiğimiz bir markanın ilacı olarak satılıyor
ben yarın öbür gün başlıyorum hemen
hamileliktede içilebiliyor
hiç bir zararı yok
Günaydın bayanlar sizin oralara soğuk ve kar uğramıyor sanırım burda dizlere kadar kar vardı buz tutmuş tu heryer ve soğuk gene geldi müthiş bir soğuk var ve yeniden kar başladı
Volteren jel verdi doktor bel bacak ağrım için. Kocakarı deyimiyle bebek Yerleşme ağrısı dedi , dayanıklı olacaksın Dio :) Ula sen Çek bu ağrıyı da Gör demedim diyemedimm