2015 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun

doktor çok önemli ya
iyiki başka bi doktora gitmişsin
ama sen yinede dikkat et
bunun dediği mi doğru , diğerininki mi ?
boşuna iğne oldu falan diye de düşünme bence vardır herşey de hayır

günaydın kızlar
bugün yine uyuyamadım,saatimde kalktım (4)
bu sefer bence yalancı sancım oldu çok deli bişeydi bekledim 1 saat sonra falan tekrar oldu ama daha hafifti ağrısı,
sabaha doğru uyumuşum
eşim kaldırdı, zor kalktım, çok yavaşmışım !!
pefff

gunaydınn

bız çoktan uyandık babamızın okuldan gelmesını bekliyoruz kahvaltımızı yapmak ıcın..bu arada koca bardak sutu goturuyoruz ama

hava mıs yıne hamdolsun..halılar yıkamaya gıtsın koltukta yıkansın atacaz kendımızı sokaklara..bebek ıcın bırtakım seyler bakıcaz..

bugun güya dr kontrolüm vardı..gıtmekten vazgectım..haftaya bugun gıderız ınsaallahtabı hala pipili durduğu yerde kalırsa

Ne gzl :) sadece
Gunaydinnn kizlarr.kahvalti zamanı mide ilacımi da aldigima gore istediğimi yiyebilirim demek

Hadi canım güzel haberlerle gel inş.. Bugün ben de gidicen doktora
nst ama bnm :/ sarkık yanağı göremicez. Salıya randevu alim ben gelmişken de .

Ne gzl :) sadece
Gunaydinnn kizlarr.kahvalti zamanı mide ilacımi da aldigima gore istediğimi yiyebilirim demek

Hadi canım güzel haberlerle gel inş.. Bugün ben de gidicen doktora
nst ama bnm :/ sarkık yanağı göremicez. Salıya randevu alim ben gelmişken de .

Günaydın hanımlar :) Bugün erken kalktım kahvaltımı bile yaptım 38. haftaya girmenin sevinci olsa gerek :)
Arkadaşımda rüyasında doğum yapıyorum görmüş. O kız da rüyasında ne görse çıkar genelde. Hadi bakalım bu hafta bekliyorum artık duy sesimi yavrum

alkolsüz malt içeceği mi canım bahsettiğin şey?

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı cumalar
yüzümün kemikleri ağrıyor bugün
ağrımayan bi orası vardı
çürüdüm iyice

Günaydın bayanlar sizin oralara soğuk ve kar uğramıyor sanırım burda dizlere kadar kar vardı buz tutmuş tu heryer ve soğuk gene geldi müthiş bir soğuk var ve yeniden kar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…