2015 Şubat Anneleri

Ama bira mayalı sütü çoğu bebeğin sevmediğini de okumussundur Aslinda genel olarak maya sütü artırıyor yani kullandığımız instant mayaya su ekleyip içersen sütun artar.ama önemli olan sütun kalitesidir canım bunları da çeşitli yiyecek ve içeceklerden harmanlayıp bedenin yapacak bence öyle şeyler içmeye hic gerek yok

Hayirlisiyla bebisini al kucagina insallah.

malt içecek başka bu başka
bu direk tablet olarak içiliyor
hala okuyorum forumlarda falan hiç bir zararı yok diyorlar
tabi doktora yine de sorulmalı
bahsettiğim tabletin prospektüsünde günde 8-10 adet diyor
sanırım bi iki bardak malta denk geliyor
ama içen herkes senin yaptığı gibi yorum yapmış,mama takviyesi yapanlar hep kesmiş.

yok valla kimse bahsetmemiş sütü sevmediğini çocuğun
şimdi sen böyle diyince şüphe düştü içime
normalde süt yapar denilen şeyler ne yazık ki herkeste işe yaramıyor
ben o yüzden şimdiden en garanti ne onlara bakıyorum
bu maya herkeste işe yaramış

Sen de ona yap bakalm =) çok mu çocukça olur bilemedim ama ben olsam, gömleğin çok kiro durmuş ama ben senin gibi kırıcı biri olmadigimdan soooolemiim derdim

Ben yapamam canım öyle. Çocukça dedin de aklıma geldi sen kaç yasindaydin daha önceden sormuş muydum sana?

Sabah beri Yazdığınız ve okuduğum tüm ağrı sancılar şimdi bende de var hadi bakalım
Benim ağrı değilde sanki sürekli ıslaklık var ve sürekli.suyum gelecekmiş gibi.
Nr zaman bir belirti hissetsem hemen işler geliyor aklıma ben kafayı üşüteceğim heralde. Bekler inşallah 30 unu.
Uyku haram.oldu.sonra takıp uyuyacam sonunda

İnstant maya (suda eriyen kuru maya) da ise yarıyor ama dediğim gibi sütun içeriği mi önemli miktarı mi önemli?

dogmaz belkide belim iki buklum olucak, sen nasil dayaniyon kiii bu halde
Allah yardimcin olsunn
İşte akşam daha yürüyemiyorum.ayaklarım kütük oluyor. Rahim aşağı çekiyor.
Oysa evde uzansam tüm gün gece ağrısız uyuyorum.az kaldı bakalım

onubilmiyorum canim ,hap isini ilk defa duydum
ama bira sisesi gibi sisede olani alip içerdim ben çok farkederdi

kizim hep aglardi bende sutum yetmiyor diye dusunurdum, aylik randevuyu beklerdim her ay az kilo aldiysa mama vercem diye ama hep en az 1 kg alirdi 6 ay bitene kadar

kizimla beraber uyur uyanirdim , gece kalkip kuru sogan yerdim, ne duysam yaaprdim
hatta bi kuutu mama aldim yapmadim çope gitti sonra verecek kimseede bulamyinca : )

simdi karnimizdaki kolay gunleri aslinda, o aglamalar yokmu insanin elini kolunu bagliyor neden agladiigni bilemiyorusnki tahmin yurutuyorsun sadece ..

Canım geçmiş olsun simdi sezeryana mi alacaklar Nasil olacak? Ben ilk bebegimde 20 haftalikken boyle Bisey oluştu bende çok zordur bilirim. Allah yardımcın olsun...

İşte akşam daha yürüyemiyorum.ayaklarım kütük oluyor. Rahim aşağı çekiyor.
Oysa evde uzansam tüm gün gece ağrısız uyuyorum.az kaldı bakalım
az daha sabir canim
sen niye hala i$e gidiyorsunki
biliyorum kendi isiniz galiba ama olsun canina yazik deilmi

Canım benim dayanılmayacak böyle belin paramparça oluyormuş gibi bir ağrı ve aynı şiddette sancı oluyormuş.

İnstant maya (suda eriyen kuru maya) da ise yarıyor ama dediğim gibi sütun içeriği mi önemli miktarı mi önemli?

bence her ikiside önemli
ya ama herkes yazmış bilmem kaçıncı ayda başladım hiç mama kullanmadım falan diye
sütü o kadar kalitesiz yapsaydı ne doktorları önerirdi nede çocukları doyardı , haksızmıyım acaba

evet son zamanlarda minik bebekleri olan herkes sizin bu yaptığınız yorumları yapıyor
çaresizlik eminimki bir anne için çok zordur
ve eğitimlerde öğrendiğim kadarıyla mama ile beslenen bebekler de daha fazla kolik riski var daha gazlı oluyorlar
ben denicem valla
zaten hamilelikte de faydası olduğu için gözüm kara başlıcam

olabilir biberondan gaz yutuyorsa daha fazla gazi olur onada kolik der geçerler zaten
ben hiç mama vermedim çocuklarima, ogluma belki verirdim ama biberon almadi sipaa :))))

oy bunlar daha çay kasigiinin ucuyla ek gidaya basliycaklar, yemek seçeekelr tukurecekler, tabak çanagi yerlere firltaacklar :)))))
annelik bu dunyanin en zor i$i ama en guzelide tabi ..
2 yasindan sonra rahatliyorsun , uyku ve yemekden ama bu sefrde herseye itiraz etmeler basliyor ..
biraaz daha anlatirsam içerden çiakrmayacaksiniz çocuklari ben susuyum en iyiisi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…