- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
anca fırsat buldum yazmaya
iş güç yemek ye topla bilmem ne derken bu saat oldu
ve az önce internette bira mayasının süt arttırdığına dair bir yazıya denk geldim
buraya yazmadan iyice bir araştırayım dedim
içipte sütü artmayan olmamış !
çok iyi bildiğimiz bir markanın ilacı olarak satılıyor
ben yarın öbür gün başlıyorum hemen
hamileliktede içilebiliyor
hiç bir zararı yok
Hayirlisiyla bebisini al kucagina insallah.Saol canim tansiyonum cok degisiyor gebelik zehirlenmesi gecirme ihtimalim cok yuksek olduğu için acilen hastaneye yatış yapildi. surekli olcum yapiliyor. sizde.dikkat edin gözlerinizin onunden biseyler ucusuyor gibi olursa ve bas agrisi olirsa acilen doktorunuz basvurun kizlar.Bu cumartesiye kadar hersey norma ve normal dogum bekliyorduk kismet boyleymis dua edin arkadaslar
malt içecek deilmi canim o dediign, adida malt li biseydi, hatta TR deki ARkadaslar bebek magazasinda satildiigni soylemsilerdi
ben kullandim kizimda gerçekten ise yariyordu,, ierigi arpa ve seker yaziyor alkol yok
sabah kalkdigimda yatak islanmisti sutten ilk içtigimde $ok olmustum :)
ama onun bi SINIRI var GUNDE 1-2 br dan fazla içmek yok, karacigeri çok yoruyormus o tur içecekler
ka$ yapalim derken goz çikarmayalim :) bebegin deil tabi bizim karacigeri yoruyor yanlis anlasilmasin
Ama bira mayalı sütü çoğu bebeğin sevmediğini de okumussundurAslinda genel olarak maya sütü artırıyor yani kullandığımız instant mayaya su ekleyip içersen sütun artar.ama önemli olan sütun kalitesidir canım bunları da çeşitli yiyecek ve içeceklerden harmanlayıp bedenin yapacak bence öyle şeyler içmeye hic gerek yok
Sen de ona yap bakalm =) çok mu çocukça olur bilemedim ama ben olsam, gömleğin çok kiro durmuş ama ben senin gibi kırıcı biri olmadigimdan soooolemiim derdim
Benim ağrı değilde sanki sürekli ıslaklık var ve sürekli.suyum gelecekmiş gibi.Sabah beri Yazdığınız ve okuduğum tüm ağrı sancılar şimdi bende de var hadi bakalım
yok valla kimse bahsetmemiş sütü sevmediğini çocuğun
şimdi sen böyle diyince şüphe düştü içime
normalde süt yapar denilen şeyler ne yazık ki herkeste işe yaramıyor
ben o yüzden şimdiden en garanti ne onlara bakıyorum
bu maya herkeste işe yaramış
İşte akşam daha yürüyemiyorum.ayaklarım kütük oluyor. Rahim aşağı çekiyor.dogmaz belkide belim iki buklum olucak, sen nasil dayaniyon kiii bu halde
Allah yardimcin olsunn
onubilmiyorum canim ,hap isini ilk defa duydummalt içecek başka bu başka
bu direk tablet olarak içiliyor
hala okuyorum forumlarda falan hiç bir zararı yok diyorlar
tabi doktora yine de sorulmalı
bahsettiğim tabletin prospektüsünde günde 8-10 adet diyor
sanırım bi iki bardak malta denk geliyor
ama içen herkes senin yaptığı gibi yorum yapmış,mama takviyesi yapanlar hep kesmiş.
Saol canim tansiyonum cok degisiyor gebelik zehirlenmesi gecirme ihtimalim cok yuksek olduğu için acilen hastaneye yatış yapildi. surekli olcum yapiliyor. sizde.dikkat edin gözlerinizin onunden biseyler ucusuyor gibi olursa ve bas agrisi olirsa acilen doktorunuz basvurun kizlar.Bu cumartesiye kadar hersey norma ve normal dogum bekliyorduk kismet boyleymis dua edin arkadaslar
az daha sabir canimİşte akşam daha yürüyemiyorum.ayaklarım kütük oluyor. Rahim aşağı çekiyor.
Oysa evde uzansam tüm gün gece ağrısız uyuyorum.az kaldı bakalım
Canım benim dayanılmayacak böyle belin paramparça oluyormuş gibi bir ağrı ve aynı şiddette sancı oluyormuş.canım annem bnm belimden kasılara ağrı vurdu başladı diyor böyle bnm tarifler ona garip geliyor annmin karnı hep aşağıdaymış biz hep aşağıdaymışım hamişliğinde bnm popom var annemde yok hiç popo diyor senin karnın bana hep yukarda geliyor ama senin yapın bnden farklı diyor yorumlayamıyor ama bnce karnımda öle aşağıda değil dün sohbette teyzelerde karnın yukarda daha inmemiş bebek demişti dr.a öle demişti daha inmemiş aşağı die salı gittim dr.a bu bebek 40. haftayıda geçer die birde bize şubat ortasına doğar fln dedi ama öncedende ocak sonu doğar diyordu.
Bugünde 17 de böle gariplikler başladık yazdım topiğede başından beri nasıl şeyler oldu die. kasıklarda hareketlilik oluyor ya bnce aşağıya inmesinden ötürü tahminler yürütüyorum kanala iniyor sanırım diyorum ama kanala iner inmez doğumda başlayabilirmiş ille inip beklemesi gerekmezmiş bebeğin ya , çantalarımı fln kontrol ettim bazı eksiklerim vardı havlu peçete fln gibi onları koydum tamamen tamamladım içlerini gece mece gidersek bişiler olursa die tam hazırım artık bekliyorum.
Sancı acı fln olsa razıyım öle dayanılmıcak gibi bişiler olmadı hiç eğer ki bnm ağrı eşiğim çoooooook yukarda değilse bunlar hiç tarif edilen gibi dayanılmz sancılar gibi değil bunlar ama bnm endişem içerde bebişe bişi olmasın ben bekliyorum artacak ha sancı çoğalacak derken bebeğim sıkıntıya girer mi endişesine giriyorum sadece.
Bende yuruyemiyorumda 2 gündürBilmiyorum ki canım benim de ağırlık bağlamışlar sanki gibi baskı hissediyorum ama ne neye işaret tam olarak ben de bilmiyorum.
28 =)Ben yapamam canım öyle. Çocukça dedin de aklıma geldi sen kaç yasindaydin daha önceden sormuş muydum sana?
İnstant maya (suda eriyen kuru maya) da ise yarıyor ama dediğim gibi sütun içeriği mi önemli miktarı mi önemli?
hahah kime diyon kizz :)
baan diyorsan bi kere seninki daha buyukk
onubilmiyorum canim ,hap isini ilk defa duydum
ama bira sisesi gibi sisede olani alip içerdim ben çok farkederdi
kizim hep aglardi bende sutum yetmiyor diye dusunurdum, aylik randevuyu beklerdim her ay az kilo aldiysa mama vercem diye ama hep en az 1 kg alirdi 6 ay bitene kadar
kizimla beraber uyur uyanirdim , gece kalkip kuru sogan yerdim, ne duysam yaaprdim
hatta bi kuutu mama aldim yapmadim çope gitti sonra verecek kimseede bulamyinca : )
simdi karnimizdaki kolay gunleri aslinda, o aglamalar yokmu insanin elini kolunu bagliyor neden agladiigni bilemiyorusnki tahmin yurutuyorsun sadece ..
Uzunnn hikaye..az daha sabir canim
sen niye hala i$e gidiyorsunki
biliyorum kendi isiniz galiba ama olsun canina yazik deilmi
Keyifsiz kuş obaUzunnn hikaye..
olabilir biberondan gaz yutuyorsa daha fazla gazi olur onada kolik der geçerler zatenevet son zamanlarda minik bebekleri olan herkes sizin bu yaptığınız yorumları yapıyor
çaresizlik eminimki bir anne için çok zordur
ve eğitimlerde öğrendiğim kadarıyla mama ile beslenen bebekler de daha fazla kolik riski var daha gazlı oluyorlar
ben denicem valla
zaten hamilelikte de faydası olduğu için gözüm kara başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?