Öksürük, tıksırık ne ararsan var :) faydası olsun diye takır takır öksürüyorum ama heç biley olmuyor :)oksuruyonmu
oksurugun dogumda çok faydasi oluyor, evde falan doguruyum deme oksurucem diyeee, kontrolun yokmu bugunlerde, açilman varmikiii hiç
simdi çekdiklerinin mukafati kolay dogum olur insallah canim
Cnm öyle olsa çoktan doğurmuştuk çoğumuz takılma sen o ara sıra sancı kasılmadan hiçbişey olmaz haaa seni kıvrandırır dayanamazsın yada sıyun gelirse panik ol. Onun haricinde pozisyon değiştir magnezyum iç biraz gez yürü geçer merak etmeşu anda bel ağrısıda yok kızlar ama karnım sağa doğru bebek popo dayar gibi sağa yamuluyor sertleşiyor 4 dk bir oluyor yarım dakika kadar öle sağa yamuk sert kalıyor düzeliyor sonra karnım biraz yumuşuyor aradan 4. dk yine sağa yamuluyor.
Böyle değişik ağrı şekilleri oluyor ama işte böyle biraz art arta aralıkla oluyor snra geçiyor biraz bişi yok snra tekrardan farklı bir şekilde farklılık oluyor yine karnımda yada belimde bacağımda o belirtide biraz aralıkla oluyor snra geçiyor hiç olmuyor sonra başka bişiler olmaya başlıyor. Benim şu ana kadar hiç dayanılmayacak kadar ağrı fln olmadı saat 17 den beri değişik bişiler yaşıyorum saat 22 oldu hiç bir anda dayanılmaz bişiler olmadı. Bazen bacaklara adet olurken ki dizlere kadar ağrıyn ağrı olur ya ölede oldu 2-3 kere geçti. İçerde bebek hareketi çok hafif bişiler oluyor bebek mi kasılmamı bilmiyorum bebeğim iyi mi die endişeliyim yoksa ağrı sancı olanlar neyse dayanılmaz bişi değil.
Sizce napmalıyım kızlar bekliyim mi yoksa hiç yoktn devlet hast. gideyim mi acile nst bağlarlar belki alttanda açılmaya fln bakarlar öle bişiler var mı die.?
aboww seninkide çok zayifmis anacim
yaws iyide 5 deil 10 deil, 15 kg fazlaligi nasil vercez bilmiyorumkiiii ben
kolaydi sankii oyle
Cnm öyle olsa çoktan doğurmuştuk çoğumuz takılma sen o ara sıra sancı kasılmadan hiçbişey olmaz haaa seni kıvrandırır dayanamazsın yada sıyun gelirse panik ol. Onun haricinde pozisyon değiştir magnezyum iç biraz gez yürü geçer merak etme
Annemden geldim bilebugünü atlattım ben haftaya perşembeye kadar doğurmıcam hatta bütün herkes benden önce doğurabilir hadi korsana göbeğini
kızlar benden bugun 2 defa sümüksü sarımtırak akıntı geldi yoğun sizce ne olabilir bu nişan kansız oluyormu
Saol canim tansiyonum cok degisiyor gebelik zehirlenmesi gecirme ihtimalim cok yuksek olduğu için acilen hastaneye yatış yapildi. surekli olcum yapiliyor. sizde.dikkat edin gözlerinizin onunden biseyler ucusuyor gibi olursa ve bas agrisi olirsa acilen doktorunuz basvurun kizlar.Bu cumartesiye kadar hersey norma ve normal dogum bekliyorduk kismet boyleymis dua edin arkadaslarSaglikla kavusun ins. Nasil bir acil durum olustu
Şu an hiç bişi yok ağrı sızı evdekilere karnımı gösterdim ayağı kalkıp mide kısmımda boşalma aşağıya inme var mı eşimde annemde biraz inmiş gibi dediler. Sanırım kanala inme çabası gibi bişeydi hissettiğim çünkü şuan hiç bişi yok ağrı sızı kasılma yok doğurcak gibi değilim yanioğluşum beklesin yav çarşmbaya kadar çrşmba dr. gitcez hem alttan bakacakmış şimdi acile gitsem şimdi başka elin adamları bakar fln alttan gerek yok gitmeye oğluşumda demin tatlı bişi yerken bir tane tepicik attı bana sabaha kadar hareket takip edicem onun dışında sıkıntımız yok inşAllah.
Annemde diyor kızım doğuracak olsan böyle olmaz sancıların duramazsın diyor haklıda bnce çünkü yaşadıklarım öle dayanılmaz ağrı sızı sancı değildi.
:) ha ha en son o olcak heralde ya.hem bn dha hastaneye krr vermedm hergun degisiyo fikrim.oğluşum doğdu...diye okuyunca gerçekten dogurdun sandım bir an..birkaç isim varsa kura çekin şansınıza ne cıkarsa
instgrami biliyorumda kislatilmis halini bilmiyordumRabbim yardimciniz olsun insallah hersey yolundadir saglikla kavus yavruna
instagram canimcim resim foto yüklüyon bi nevi sanal album hesabi gibi bisey
Canım benim üzülme ne olur. İçin rahat edecekse kırıldığını söyle ona. Çok fazla duygusalız hepimiz.
malt içecek deilmi canim o dediign, adida malt li biseydi, hatta TR deki ARkadaslar bebek magazasinda satildiigni soylemsilerdianca fırsat buldum yazmaya
iş güç yemek ye topla bilmem ne derken bu saat oldu
ve az önce internette bira mayasının süt arttırdığına dair bir yazıya denk geldim
buraya yazmadan iyice bir araştırayım dedim
içipte sütü artmayan olmamış !
çok iyi bildiğimiz bir markanın ilacı olarak satılıyor
ben yarın öbür gün başlıyorum hemen
hamileliktede içilebiliyor
hiç bir zararı yok
hahah kime diyon kizz :)Bana diyene bakmaşallah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?