2015 Şubat Anneleri

oksuruyonmu
oksurugun dogumda çok faydasi oluyor, evde falan doguruyum deme oksurucem diyeee, kontrolun yokmu bugunlerde, açilman varmikiii hiç
simdi çekdiklerinin mukafati kolay dogum olur insallah canim
Öksürük, tıksırık ne ararsan var :) faydası olsun diye takır takır öksürüyorum ama heç biley olmuyor :)

Ah canım ya ne güzel eşin götürüyor, bizimki sadece para babası okulun para zamanı gelince onda tutar babalığı. Okul yakın ama hasta adama dağ gibi geliyor. Bazen babam gelsin der ben alırım okuldan oda arabayla gelir gezdirir tozdurur eve gelirler :) böyle anlatınca ayrı ayrı yaşıyormuş gibi oldu demi. Bizde böyle anlaştık ona kalsa bu senede dursun diyordu..

Cnm öyle olsa çoktan doğurmuştuk çoğumuz takılma sen o ara sıra sancı kasılmadan hiçbişey olmaz haaa seni kıvrandırır dayanamazsın yada sıyun gelirse panik ol. Onun haricinde pozisyon değiştir magnezyum iç biraz gez yürü geçer merak etme

Ah hürrem ah hemen sancısı gelir pat diye nasıl doğum yapıyordu onun kadar olamadım

aboww seninkide çok zayifmis anacim

yaws iyide 5 deil 10 deil, 15 kg fazlaligi nasil vercez bilmiyorumkiiii ben
kolaydi sankii oyle

sorma ya çok zayıf bünyesi öyle almyo da kilo. ben 55 kiloydum ya evlendiğimde 63 ile hamile kaldım 15 kg aldım işte. valla doğumda gitse gitse 6 kg gider. hadi emzirdin ödem indi 4 kg daha gitti.. baktım olmuyo veremiyorum diyetisyene gidip o listeye harfiyen uymayı düşünüyorum. yoksa annem de dahil herkes laf söyler ben de kendimi öyle kilolu hiç istemiyorum, emzirirken deli gibi tatlıya abanmazsam başarırım gibi geliyor.

Şu an hiç bişi yok ağrı sızı evdekilere karnımı gösterdim ayağı kalkıp mide kısmımda boşalma aşağıya inme var mı eşimde annemde biraz inmiş gibi dediler. Sanırım kanala inme çabası gibi bişeydi hissettiğim çünkü şuan hiç bişi yok ağrı sızı kasılma yok doğurcak gibi değilim yani oğluşum beklesin yav çarşmbaya kadar çrşmba dr. gitcez hem alttan bakacakmış şimdi acile gitsem şimdi başka elin adamları bakar fln alttan gerek yok gitmeye oğluşumda demin tatlı bişi yerken bir tane tepicik attı bana sabaha kadar hareket takip edicem onun dışında sıkıntımız yok inşAllah.
Annemde diyor kızım doğuracak olsan böyle olmaz sancıların duramazsın diyor haklıda bnce çünkü yaşadıklarım öle dayanılmaz ağrı sızı sancı değildi.

Saglikla kavusun ins. Nasil bir acil durum olustu
Saol canim tansiyonum cok degisiyor gebelik zehirlenmesi gecirme ihtimalim cok yuksek olduğu için acilen hastaneye yatış yapildi. surekli olcum yapiliyor. sizde.dikkat edin gözlerinizin onunden biseyler ucusuyor gibi olursa ve bas agrisi olirsa acilen doktorunuz basvurun kizlar.Bu cumartesiye kadar hersey norma ve normal dogum bekliyorduk kismet boyleymis dua edin arkadaslar

hadi bakalım bebişin çıkmış yola hayırlısıyla gelsin inş

yaws siz nasil net çekiyorusnuz, sekilden sekile girdim net olsun diye ama bu kaadr oldu vallaa

oğluşum doğdu...diye okuyunca gerçekten dogurdun sandım bir an..birkaç isim varsa kura çekin şansınıza ne cıkarsa
:) ha ha en son o olcak heralde ya.hem bn dha hastaneye krr vermedm hergun degisiyo fikrim.
sen de denk geldin mi bilmiyorum ama hastane isim degistirince cok fazla karisiklkk hakim olmus

Canım benim üzülme ne olur. İçin rahat edecekse kırıldığını söyle ona. Çok fazla duygusalız hepimiz.

Konusmuyorum onunla,konuşmak için ilk basta biraz cabalamisti ama isine geldi sanırım su an konuşmamak...
Bosverelim bu sıkıcı konuları da,yarin için neler yapmayı planliyorsunuz bana onları yazın..belki kopya çekerim birinizden

anca fırsat buldum yazmaya
iş güç yemek ye topla bilmem ne derken bu saat oldu
ve az önce internette bira mayasının süt arttırdığına dair bir yazıya denk geldim
buraya yazmadan iyice bir araştırayım dedim
içipte sütü artmayan olmamış !
çok iyi bildiğimiz bir markanın ilacı olarak satılıyor
ben yarın öbür gün başlıyorum hemen
hamileliktede içilebiliyor
hiç bir zararı yok

malt içecek deilmi canim o dediign, adida malt li biseydi, hatta TR deki ARkadaslar bebek magazasinda satildiigni soylemsilerdi

ben kullandim kizimda gerçekten ise yariyordu,, ierigi arpa ve seker yaziyor alkol yok
sabah kalkdigimda yatak islanmisti sutten ilk içtigimde $ok olmustum :)
ama onun bi SINIRI var GUNDE 1-2 br dan fazla içmek yok, karacigeri çok yoruyormus o tur içecekler
ka$ yapalim derken goz çikarmayalim :) bebegin deil tabi bizim karacigeri yoruyor yanlis anlasilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…