2015 Şubat Anneleri

Kızlarrr uyuyomusunuz??? Offf bi küçük kutu süt içtim yatmadan afedersiniz karnımı bozmuşum. Kıvranıyorum resmen. Süt dolaptaydı baya soğuktu ondanmı oldu acabaki

Miğde yanması bi yana hep ıslanmışmıyımtedirginliği devam eden yalancı kasılmalar gerçekten diyorum ki bazen doğsun artık :-(

Geçmiş olsun. Doktor tanıdık yanlış yönlendirmez diye yanılıyoruz galiba. Benim doktor da eşimin arkadaşı, sezeryan falan derse başka doktora da görünecem.
Neyseki sende herşey yolundaymış, iyi tarafından bakalım

Ay ben hic yikamayi dusunmemistim ama hurclarin icinde kotu olmustur dimi ben bugun koyayim makineye de yikansin anca keyfim yeterde utulerim :)) 3 subata dogurcam zaten oyle hissediorum :))

benımkıler de temızdı ama aynen bır bucuk senedır cıkarmadım hıc koku vs olmus olabılır. o yuzden doguma yakın cıkarıp yıkayayım barı

Günaydin herkese

Nst cekilcek daha 2 Saat var randevuya ins bu sefer düzgün cikar.

Bu sabah Cok sakindiniz kizlar Hayirdir dogurmadiniz demi umarim herkes iyidir ;)))

Günaydin herkese

Nst cekilcek daha 2 Saat var randevuya ins bu sefer düzgün cikar.

Bu sabah Cok sakindiniz kizlar Hayirdir dogurmadiniz demi umarim herkes iyidir ;)))
Guzel cikar ins nst.
Uyumak istiyorum ama uyunmuyor.
Millet uyuyordur ins. Dinlensinler en azindan

Aynen Bende yatamadim zaten wc git gel sinir bi durum. Benimde daha uykum var Ama yatamam randevum var kizi kaldirip krese götürcem.

3 ten beri uyanığım zorluyorum kendimi uyumak için Öğlen randevum var bebeğim dinlensin

3 ten beri uyanığım zorluyorum kendimi uyumak için Öğlen randevum var bebeğim dinlensin

Bebelerimiz bizi Simdiden alistiriyo uykusuzluga napalim. Bu ikinci hamilelikler. Daha zor geciyo sanki ilkinde hic byöle seyler bilmiyodum yatiip uyuyodum 11 lere kadar. Bunda yok.

Hem B vitamini yönünden de zengin. Sinirlere depresyona iyi gelir. Malt diye geçiyor adı. Annem ben doğduğumda hep içmiş.

günaydınn :)

eşim kendisi için takıntıda şu an benden ziyade... sen alıyorsun da ben niye alıyorum diyor :)
onun kilo alması da sıkıntılı mesleği açısından, kendini spora verdi eve bitik geliyor.
geçen kış da bu kadardı gerçi kışın kilo alıp yazın zayıflıyor ama anlatamıyorum ki adama

Beni eklemişsinizde kim kim bilmiyorum ki burdaki isimlerle oradakiler farklı anlamıyorum

trabzonlu açıklaması olan da benim

Shrek gbiyim dedim Hayır çilek gibisin dedi . Allahım sevgi emek miydi =p kafalar kafalar

ben de kendimi kilim mobilyanın reklamlarındaki fil'e benzetiyorum benim gibi uzanıyor kanepede, önünde bir kase

Kızlarrr uyuyomusunuz??? Offf bi küçük kutu süt içtim yatmadan afedersiniz karnımı bozmuşum. Kıvranıyorum resmen. Süt dolaptaydı baya soğuktu ondanmı oldu acabaki

ondandır canım yaa; sütü soğuk sevdiğim halde kıvranmamak için ılıtıp içiyorum hep...

Evet çok cins bir durum. Dışardan bakan insana göre de garip. Sonuçta diyorsun sonunda ölüm yokya nasıl olmaz ama demek olmayınca olmuyor.

bilinç altının bu denli güçlü olabileceğini hiç bilmezdim
hep etrafta anlatılan sağdan soldan duyulan kötü senaryolar yüzünden
yaşanılan kötü bişey yoksa bunlar yani benimki bunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…