Ig hesabi olanlar hu huu eslaaysmnfthelbereth61
en son eklediklerm bulbldklrrmden. Digerleri eklesmek istersenz özelden yazin ortak kisiden bulurum sandım ama olmuyo
@esobaLitchifyz35@cimcimesultan@iremguzum@InzaR ve diger arkidisler sizin var mi ig hesabi
bebeleri burdan koymak istemeyz diye dusundm bunca zaman yollarni bekledk gorelim yegenlermzi biseklde diymi ya
Kızlarrr uyuyomusunuz??? Offf bi küçük kutu süt içtim yatmadan afedersiniz karnımı bozmuşum. Kıvranıyorum resmen. Süt dolaptaydı baya soğuktu ondanmı oldu acabaki
Biz yine acildydik bugün. Bebeğimin hareketleri zayıf gibiydi bide iyi hissetmedim kendimi tansiyon ölçtürmek için sağlık ocağına gittim normal çıktı doppler cihazıyla kalp atışına baktı 180 lerde çıktı. Çok hızlı ddi ordan acile gittik nst de 150-180 arası çıktı hep. Ultrasonda bakınca çok hareketli ve bende kansızlık olduğu için yükselmiş. Ara ara düzeliyormuş zaten. Ve öğrendikki açılmam da yokmuş erken doğum tehlikemde.. Doktor mağduru olup stres yapmışım 4 gündür. 3 haftan daha var doğurmak için ddi. Bebeğim 3000 gr.olmuş çok şükür. Boşuboşuna ciğer geliştirici iğne ve serum yemişim boşuna hastanede yatmışım. Bir doktorla yetinmemeyi öğrendim artık. Herkese hayırlı geceler...
Geçmiş olsun. Doktor tanıdık yanlış yönlendirmez diye yanılıyoruz galiba. Benim doktor da eşimin arkadaşı, sezeryan falan derse başka doktora da görünecem.
Neyseki sende herşey yolundaymış, iyi tarafından bakalım
Ay ben hic yikamayi dusunmemistim ama hurclarin icinde kotu olmustur dimi ben bugun koyayim makineye de yikansin anca keyfim yeterde utulerim :)) 3 subata dogurcam zaten oyle hissediorum :))
Bebelerimiz bizi Simdiden alistiriyo uykusuzluga napalim. Bu ikinci hamilelikler. Daha zor geciyo sanki ilkinde hic byöle seyler bilmiyodum yatiip uyuyodum 11 lere kadar. Bunda yok.
anca fırsat buldum yazmaya
iş güç yemek ye topla bilmem ne derken bu saat oldu
ve az önce internette bira mayasının süt arttırdığına dair bir yazıya denk geldim
buraya yazmadan iyice bir araştırayım dedim
içipte sütü artmayan olmamış !
çok iyi bildiğimiz bir markanın ilacı olarak satılıyor
ben yarın öbür gün başlıyorum hemen
hamileliktede içilebiliyor
hiç bir zararı yok
Esim birkac gundur dogumdan sonra kilo verceksin bak demeye basladi. Beraber vercekmisiz de. Kisin 3-5 kilo alir yazin kendiliginden verir. Ben olmusim 90. Verilecek 30 kilo var. Sanki lohusalikta hemen verebiliyormusum gibi. Esler de odun herkes odun bugunlerde
eşim kendisi için takıntıda şu an benden ziyade... sen alıyorsun da ben niye alıyorum diyor :)
onun kilo alması da sıkıntılı mesleği açısından, kendini spora verdi eve bitik geliyor.
geçen kış da bu kadardı gerçi kışın kilo alıp yazın zayıflıyor ama anlatamıyorum ki adama
Kızlarrr uyuyomusunuz??? Offf bi küçük kutu süt içtim yatmadan afedersiniz karnımı bozmuşum. Kıvranıyorum resmen. Süt dolaptaydı baya soğuktu ondanmı oldu acabaki
bilinç altının bu denli güçlü olabileceğini hiç bilmezdim
hep etrafta anlatılan sağdan soldan duyulan kötü senaryolar yüzünden
yaşanılan kötü bişey yoksa bunlar yani benimki bunlardı