Bugun sadece yarim saat gidip gelicem. Dinlenmek evdekiler gidince basliycak pazar gunu insBugün son günün di mi? Artık Güzelce dinlenme zamanı senin için de canım
:) ha ha en son o olcak heralde ya.hem bn dha hastaneye krr vermedm hergun degisiyo fikrim.
sen de denk geldin mi bilmiyorum ama hastane isim degistirince cok fazla karisiklkk hakim olmus
Bende ekledim canim ismim c ..soyadi yabanci olanBeni eklemişsinizde kim kim bilmiyorum kiburdaki isimlerle oradakiler farklı anlamıyorum
Benm tahlil sonuclarimi kaybetmislerdi tkrr kan aldilar randevum silindi fln dr idrar kulturu istedi sistemde yok diye almadilar fln flnisim değiştirdikten sonra bir defa gittim bi problem yaşamadım..nolmuş ki?
guzel haberlerle gel ins.Gunaydin kizlar ,gunaydin tatli popisli bebikler.Kontrolu olanlarin hepsinin kontrolu cok guzel gecsin , benim de saat 16.00da kontrol.Bakalim dogum kanalina girmis mi.Ama ben dediginiz agrilarin hicbirini yasamiyorum,supheliyim girdiginden.Allahim hayirli haberlerle karsilastirsin hepimizi.Harika bir gun olsun hepimize insallahHayirli cumalar.
Kiz tepecek yer kalmadi tepik atsa kendi eline carpar benimkinin. Ancak itekliyor kendince : )))Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sağlıklı güzel bir gün diliyorum bizlere benim boğaz ve kulak ağrısı aynen devam. Allah hamilelikte hastalık zeval vermesin gece şimdi bu ağrılardan uyuyamıyorum
Amin canim sende guzel haberlerle gel insallah.Hayirli zamanda gelsinler mattikacigim.guzel haberlerle gel ins.
Ben de ogleden sonra gidicem. Hem 37 hafta bitti diye rapor vericekmis. Hem tahliller varmis ne tahlili ise bakalim. Bir de hastane ebeler hakkinda sorular sorcam.
Bnim de sanci yok ama gobek asagi iniyor gunden gune. Ocak bitsin doguversin benim bebik ins.
Ne gzl :) sadece
nst ama bnm :/ sarkık yanağı göremicez. Salıya randevu alim ben gelmişken de .
Gunaydin kizlar ,gunaydin tatli popisli bebikler.Kontrolu olanlarin hepsinin kontrolu cok guzel gecsin , benim de saat 16.00da kontrol.Bakalim dogum kanalina girmis mi.Ama ben dediginiz agrilarin hicbirini yasamiyorum,supheliyim girdiginden.Allahim hayirli haberlerle karsilastirsin hepimizi.Harika bir gun olsun hepimize insallahHayirli cumalar.
guzel haberlerle gel ins.
Ben de ogleden sonra gidicem. Hem 37 hafta bitti diye rapor vericekmis. Hem tahliller varmis ne tahlili ise bakalim. Bir de hastane ebeler hakkinda sorular sorcam.
Bnim de sanci yok ama gobek asagi iniyor gunden gune. Ocak bitsin doguversin benim bebik ins.
Benim ilk ama daha :-(Bebelerimiz bizi Simdiden alistiriyo uykusuzluga napalim. Bu ikinci hamilelikler. Daha zor geciyo sanki ilkinde hic byöle seyler bilmiyodum yatiip uyuyodum 11 lere kadar. Bunda yok.
Çikolatalı kahve varmış eczaneden eşim almış bgn, emziren anneler için yazıyor, daha neler gorucez bakalmalkolsüz malt içeceği mi canım bahsettiğin şey?
Seninki agritmadan acitmadan girmistir belki annesi =) ya da eli kulagindadirGunaydin kizlar ,gunaydin tatli popisli bebikler.Kontrolu olanlarin hepsinin kontrolu cok guzel gecsin , benim de saat 16.00da kontrol.Bakalim dogum kanalina girmis mi.Ama ben dediginiz agrilarin hicbirini yasamiyorum,supheliyim girdiginden.Allahim hayirli haberlerle karsilastirsin hepimizi.Harika bir gun olsun hepimize insallahHayirli cumalar.
olsuun cnm ittirsin yeter ki :) ona da razıyız . Dün kontrolde sordum doktora boğazım kulağım çok fena diye konuşmaya mecalim yok konuşunca kulağım zonkluyor bide üstüne burun da tıkalı nefes almak zorlaşıyor. Doktor dedimki yarın doğum yapacaksam olsam nasıl yaparım? Yapamazsın dedi :) nefes bile alamazsın ıkınamazsın dedi. İyi dedim bende ne hoşKiz tepecek yer kalmadi tepik atsa kendi eline carpar benimkinin. Ancak itekliyor kendince : )))
Dogumdan once iyiles ins. Zor olur ya hasta hasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?