2015 Şubat Anneleri

dr um 15 günlük ızne ayrılmış
işte buna son dk golu denır ..

İnşallh canım benim,bakacak doktor bugun de merak ediyorum çok.Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.Sezeryan istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak birşey yok.Hep dua ediyorum Allaha hayırlısını ver Rabbim diye.

ufff kötü olmuş. ne diyelim hayırlısı ara tatile çıkmıştır çocukları varsa.
benimki de bana öle bişiler demişti. ben olmazsam diğer bayan dr bakar, benim hastalarıma o bakıo demişti. ama inş öle bişi olmaz.

Bende aynı senin gibiyim bugün iki de kontrol benim bebek ters değil ama sanıyorum suyum geliyo olabilir anlamıyorum da panik yapmadım nasıl olsa kontrole gitcem diye bebeğimde hareket ediyor sabah kalktığımda eşortmanım bile ıslaktı hafif hafif hala oluyo inşallah diyorum akıntıdır su değildir banada mecbur sezeryan derse direnmem yani bebeğimin sağlığı daha önemli bu haftadn sonra inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelim

Günaydın kızlar.. Gece buz gibi sütü içersem boğazımda ağrır dimi ama. Kendimi dövesim geldi Salı günü son kontrolüm var inşaAllah. Tek duam ayın 2 sine kadar doğurmamak:) tabi hayırlısı olsunda. Dün temizlikçi işinide hallettim, ayın 31 inde gelcek inşaAllah. 2 sinde ben hoopppp doğuma. Arayımda kv gelsin diyorum o gün. Kadının yanında dursun.

İnşallah akıntıdır canım,sende hayırlı haberlerle gel inşallah.Öyle zaten , hepimiz onlar için yaşıyoruz artık, Allaha emanet bebeklerimiz de bizler de.Stres yapma sen de canım.

mattika şimdi 37. hafta için rapor alıcan ya,15 tatilde raporlumu gözükkmüş olacaksın,pek cahilim rapor konularında :)
farketmiyor zaten 15 tatil bizim.icin yillik izin sayiliyor. Simdi 37 bittigi icin 5 hafta aktarmis oldum. Son 3 hafta okul olsa da olmasa da calisamiyoruz

Bir an once iyilesirsin canin ya ins

amanin hayirlisi yaa

Benm tahlil sonuclarimi kaybetmislerdi tkrr kan aldilar randevum silindi fln dr idrar kulturu istedi sistemde yok diye almadilar fln fln

hadi ya kötü olmuş...
öncesinde yenidoğan yoğun bakım yoktu değil mi? şimdi doğumhane kısmında yenidoğan yoğun bakım diye yazıyor gecen haafta erken doğum vardı ameliyathaneye küvez indiriyorlardı doktora sormadım bi sıkıntı olsa burda hertürlü müdahale yapılabilir mi diye
inş gerek kalmaz ama her ihtimali düşünmek zorundayız..
sen tıpta olmayacakmıydın sezeryanı?

esofmanin islaksa suyundur canim ya. Guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisi

doktor tarih vermiş miydi sana şu gün doğum olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…