Ne gicik, bak ben de sinir oldum... Vardir muhakkak bir hayir ama istedr um 15 günlük ızne ayrılmış
işte buna son dk golu denır ..
dr um 15 günlük ızne ayrılmış
Doktor sancı aparatıni baglatmiyor bilemiyorum bugün ağrım yok amaSancin çıkıyor mu.peki normalde?
Aman yaaadr um 15 günlük ızne ayrılmış
İnşallh canım benim,bakacak doktor bugun de merak ediyorum çok.Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.Sezeryan istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak birşey yok.Hep dua ediyorum Allaha hayırlısını ver Rabbim diye.Hayırlı cumalar canımbizim de randevumuz 4 gibi,ben de merak içindeyim acaba acilmam ilerlemiş mi.. İlk doğumlarda pek Bisey hissedilmiyor dünkü yazılarımi okudun nu bilmiyorum benim ilkinde bi kere sancı hissettim onda da dogurdum ama bu 3. Mesela 30. Haftadan beri kasilmalarim var senin de ilk olduğu için hissetniyor olabilirsin
Bakalım canım, kontrolden çıkınca yazarım zaten buraya.Seninki agritmadan acitmadan girmistir belki annesi =) ya da eli kulagindadir
Haydaaaa, ne diyeyim bilemedim.Gerçekten son dakika golü.Ama sıkma canını , güne güzel başladın enerjini bozma.dr um 15 günlük ızne ayrılmış
dr um 15 günlük ızne ayrılmış
Bende aynı senin gibiyim bugün iki de kontrol benim bebek ters değil ama sanıyorum suyum geliyo olabilir anlamıyorum da panik yapmadım nasıl olsa kontrole gitcem diye bebeğimde hareket ediyor sabah kalktığımda eşortmanım bile ıslaktı hafif hafif hala oluyo inşallah diyorum akıntıdır su değildir banada mecbur sezeryan derse direnmem yani bebeğimin sağlığı daha önemli bu haftadn sonra inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelimİnşallh canım benim,bakacak doktor bugun de merak ediyorum çok.Sen de hayırlı haberlerle gel inşallah.Sezeryan istemiyorum ama mecbur kalırsak yapacak birşey yok.Hep dua ediyorum Allaha hayırlısını ver Rabbim diye.
İnşallah akıntıdır canım,sende hayırlı haberlerle gel inşallah.Öyle zaten , hepimiz onlar için yaşıyoruz artık, Allaha emanet bebeklerimiz de bizler de.Stres yapma sen de canım.Bende aynı senin gibiyim bugün iki de kontrol benim bebek ters değil ama sanıyorum suyum geliyo olabilir anlamıyorum da panik yapmadım nasıl olsa kontrole gitcem diye bebeğimde hareket ediyor sabah kalktığımda eşortmanım bile ıslaktı hafif hafif hala oluyo inşallah diyorum akıntıdır su değildir banada mecbur sezeryan derse direnmem yani bebeğimin sağlığı daha önemli bu haftadn sonra inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelim
farketmiyor zaten 15 tatil bizim.icin yillik izin sayiliyor. Simdi 37 bittigi icin 5 hafta aktarmis oldum. Son 3 hafta okul olsa da olmasa da calisamiyoruzmattika şimdi 37. hafta için rapor alıcan ya,15 tatilde raporlumu gözükkmüş olacaksın,pek cahilim rapor konularında :)
Bir an once iyilesirsin canin ya insolsuun cnm ittirsin yeter ki :) ona da razıyız . Dün kontrolde sordum doktora boğazım kulağım çok fena diye konuşmaya mecalim yok konuşunca kulağım zonkluyor bide üstüne burun da tıkalı nefes almak zorlaşıyor. Doktor dedimki yarın doğum yapacaksam olsam nasıl yaparım? Yapamazsın dedi :) nefes bile alamazsın ıkınamazsın dedi. İyi dedim bende ne hoş
amanin hayirlisi yaadr um 15 günlük ızne ayrılmış
Benm tahlil sonuclarimi kaybetmislerdi tkrr kan aldilar randevum silindi fln dr idrar kulturu istedi sistemde yok diye almadilar fln fln
evet canım
esofmanin islaksa suyundur canim ya. Guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisiBende aynı senin gibiyim bugün iki de kontrol benim bebek ters değil ama sanıyorum suyum geliyo olabilir anlamıyorum da panik yapmadım nasıl olsa kontrole gitcem diye bebeğimde hareket ediyor sabah kalktığımda eşortmanım bile ıslaktı hafif hafif hala oluyo inşallah diyorum akıntıdır su değildir banada mecbur sezeryan derse direnmem yani bebeğimin sağlığı daha önemli bu haftadn sonra inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelim
AYnenŞu Aşk-ı Memnuyu 100 kere izlesem izlerim yani
doktor tarih vermiş miydi sana şu gün doğum olabilir diyeBende aynı senin gibiyim bugün iki de kontrol benim bebek ters değil ama sanıyorum suyum geliyo olabilir anlamıyorum da panik yapmadım nasıl olsa kontrole gitcem diye bebeğimde hareket ediyor sabah kalktığımda eşortmanım bile ıslaktı hafif hafif hala oluyo inşallah diyorum akıntıdır su değildir banada mecbur sezeryan derse direnmem yani bebeğimin sağlığı daha önemli bu haftadn sonra inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?