dr um 15 günlük ızne ayrılmış
işte buna son dk golu denır ..
Hayır canım normal gözüktüğü için tarih vermemişti sadece kontrolüm vardı bugündoktor tarih vermiş miydi sana şu gün doğum olabilir diye
Stres Yapmıyorum şükür canım şimdi hatta ojelerimi sürüyorumİnşallah akıntıdır canım,sende hayırlı haberlerle gel inşallah.Öyle zaten , hepimiz onlar için yaşıyoruz artık, Allaha emanet bebeklerimiz de bizler de.Stres yapma sen de canım.
Bilerek açık gri eşortman giyiyorum hem renk belli olur diye sabaha kadar uyuyamadım zaten 2 saat uyumuşum ıslaklıkla uyandım eşortmanımın arası bi karış alanı kaplıcak kadar ıslaktı akıntım daha yoğun geliyo bu farklı gibi geldi ama inşallah değildir bilmiyorum ki işte tecrübesizlik hep bakalım Dr ne dicek belki akıntıdır ben anlamıyorumduresofmanin islaksa suyundur canim ya. Guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisi
Nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki peçeteye sildiğimde su gibi yerimden kalkarken eğilirken giyinirken yani hareket ettikçe geliyo sanki çocuk kıpırdandıkça geliyofyz35 canım akıntı ile suyu ayırmak için ebe şöyle söylemişti tuvalet kağıdıyla sildiğinde durmuyorsa sürekli akıyorsa (miktarı önemli değil ) suyundur. birde suyunun gelmeye başladığı saat önemli demişti
Hayır canım normal gözüktüğü için tarih vermemişti sadece kontrolüm vardı bugün
Stres Yapmıyorum şükür canım şimdi hatta ojelerimi sürüyorumeşim gelene kadar da gön çekeyim hazır giderim biraz ağrım var regl ağrısının hafif Tarzı yani bakalım Hayırlısı
Bilerek açık gri eşortman giyiyorum hem renk belli olur diye sabaha kadar uyuyamadım zaten 2 saat uyumuşum ıslaklıkla uyandım eşortmanımın arası bi karış alanı kaplıcak kadar ıslaktı akıntım daha yoğun geliyo bu farklı gibi geldi ama inşallah değildir bilmiyorum ki işte tecrübesizlik hep bakalım Dr ne dicek belki akıntıdır ben anlamıyorumdur
çişini yaptın mesanene boşalttınsa çişin olma ihtimalide olmaz suyundur büyük ihtimalle çiş var mı çiş =))Nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki peçeteye sildiğimde su gibi yerimden kalkarken eğilirken giyinirken yani hareket ettikçe geliyo sanki çocuk kıpırdandıkça geliyo
Canım dün gece erkenden uzanayım yatayım dedim öle uzandım eşiminde dün aksilik gibi bel fıtığı ağrısı vardı,
oda yattı ben yatınca erkenden dinleneyim die, yatakta uyuyana kadar sohbet ettik bişiler öğrendim zorla ağzından laf aldım annen ne zmn gelecek die sordum geçen telde konuştuklarında da bizimki gerilmişti onla ilgili bişiler öğrendim canım sıkıldı sabaha kdar bu kez bu düşünceden ötürü uyuyamadım döndüm durdum ne ara uyumuşum bilmiyorum.
Doğurmadım doğurasımda yok geri kaçtı sanırım oğlan çıkmktn vazgeçti
rüyamda seni gördüm doğum yapacaktın bende senden 3 hafta sonra dogum yapacakmışım hesaplama yapıyordum sürekli
bnmkide geçen kontrolde şubat başı izne ayrılcam demişti bu kontrolde bişi demedi 1 hafta sonra gel dedi çarşmba yda perşmbe gel dedi sabah gel dedi özellikle gün ve zmn dilimi belirtti galiba izne ayrılacağı için yaptı bunu
rüyamda seni gördüm doğum yapacakmışsın bende senden 3 hafta sonra doğuracakmışım öyle hesap yapıyordum kendimceçişini yaptın mesanene boşalttınsa çişin olma ihtimalide olmaz suyundur büyük ihtimalle çiş var mı çiş =))
Benim memleket yakında geliyorum doğuma inş hangi dr gidiyorsun canım sanırım bir kez daha sormuştum ama unuttum kusura bakmaevet canım
Nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki peçeteye sildiğimde su gibi yerimden kalkarken eğilirken giyinirken yani hareket ettikçe geliyo sanki çocuk kıpırdandıkça geliyo
Durun korkutmayınCanım akıntı okadr ıslatmaz hayatta ya, kıvamlı da olduğu için ıslaklık alanı yaygın olmaz öle senin bence suyun gelmiş Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah canım, doğum fln başlıyorsa tek avazda doğur kolaylıkla inşAllah =)
Yok çişim falançişini yaptın mesanene boşalttınsa çişin olma ihtimalide olmaz suyundur büyük ihtimalle çiş var mı çiş =))
Hayır doğurmuyorum durunAnaaaam doguruyor musun yaniiii
........................
Doktor bana sızıntı veya damla damla da gelebilir demişti :) hadi inşallah darısı bana :)Yok çişim falano nerden çıkıyo
Hayır doğurmuyorum durunHeycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?
Sancı olmadan suda gelir canım, annem bir iki gün sancı çekti gece yatarken geldi suyu :)Hayır doğurmuyorum durunHeycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?
Kız zorla doğurtcanız heeDoktor bana sızıntı veya damla damla da gelebilir demişti :) hadi inşallah darısı bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?