2015 Şubat Anneleri

Canım dün gece erkenden uzanayım yatayım dedim öle uzandım eşiminde dün aksilik gibi bel fıtığı ağrısı vardı,
oda yattı ben yatınca erkenden dinleneyim die, yatakta uyuyana kadar sohbet ettik bişiler öğrendim zorla ağzından laf aldım annen ne zmn gelecek die sordum geçen telde konuştuklarında da bizimki gerilmişti onla ilgili bişiler öğrendim canım sıkıldı sabaha kdar bu kez bu düşünceden ötürü uyuyamadım döndüm durdum ne ara uyumuşum bilmiyorum.
Doğurmadım doğurasımda yok geri kaçtı sanırım oğlan çıkmktn vazgeçti

dr um 15 günlük ızne ayrılmış
işte buna son dk golu denır ..

bnmkide geçen kontrolde şubat başı izne ayrılcam demişti bu kontrolde bişi demedi 1 hafta sonra gel dedi çarşmba yda perşmbe gel dedi sabah gel dedi özellikle gün ve zmn dilimi belirtti galiba izne ayrılacağı için yaptı bunu

fyz35 canım akıntı ile suyu ayırmak için ebe şöyle söylemişti tuvalet kağıdıyla sildiğinde durmuyorsa sürekli akıyorsa (miktarı önemli değil ) suyundur. birde suyunun gelmeye başladığı saat önemli demişti

doktor tarih vermiş miydi sana şu gün doğum olabilir diye
Hayır canım normal gözüktüğü için tarih vermemişti sadece kontrolüm vardı bugün
İnşallah akıntıdır canım,sende hayırlı haberlerle gel inşallah.Öyle zaten , hepimiz onlar için yaşıyoruz artık, Allaha emanet bebeklerimiz de bizler de.Stres yapma sen de canım.
Stres Yapmıyorum şükür canım şimdi hatta ojelerimi sürüyorum eşim gelene kadar da gön çekeyim hazır giderim biraz ağrım var regl ağrısının hafif Tarzı yani bakalım Hayırlısı

esofmanin islaksa suyundur canim ya. Guzel haberlerini bekliyoruz hadi hayirlisi
Bilerek açık gri eşortman giyiyorum hem renk belli olur diye sabaha kadar uyuyamadım zaten 2 saat uyumuşum ıslaklıkla uyandım eşortmanımın arası bi karış alanı kaplıcak kadar ıslaktı akıntım daha yoğun geliyo bu farklı gibi geldi ama inşallah değildir bilmiyorum ki işte tecrübesizlik hep bakalım Dr ne dicek belki akıntıdır ben anlamıyorumdur

Nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki peçeteye sildiğimde su gibi yerimden kalkarken eğilirken giyinirken yani hareket ettikçe geliyo sanki çocuk kıpırdandıkça geliyo

Canım akıntı okadr ıslatmaz hayatta ya, kıvamlı da olduğu için ıslaklık alanı yaygın olmaz öle senin bence suyun gelmiş Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah canım, doğum fln başlıyorsa tek avazda doğur kolaylıkla inşAllah =)

kızlar perine masajı yapmaya başladınız mı yırtıkların daha az olması için?

Nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki peçeteye sildiğimde su gibi yerimden kalkarken eğilirken giyinirken yani hareket ettikçe geliyo sanki çocuk kıpırdandıkça geliyo
çişini yaptın mesanene boşalttınsa çişin olma ihtimalide olmaz suyundur büyük ihtimalle çiş var mı çiş =))

Tünaydın, ben 36, 37. Haftalarda ayrı ayrı hastaneye gittim ilkinde hiçbirşey anlamayan salak bi doktor çıktı 6 saat hastanede yatırdı yine bilemedi. En sonunda suyu az iç dedi. Ikincide 1.5 saat muayane etti başka hastane nasıl bişey geliyoR senden dedi anlattım görÜyorUm, bebek gayet iyi yırtılma yok dedi vajinal krem verdi.

çişini yaptın mesanene boşalttınsa çişin olma ihtimalide olmaz suyundur büyük ihtimalle çiş var mı çiş =))
rüyamda seni gördüm doğum yapacakmışsın bende senden 3 hafta sonra doğuracakmışım öyle hesap yapıyordum kendimce

Anaaaam doguruyor musun yaniiii

Durun korkutmayın saat gelsede bi an önce gitsem :-(

........................

vallahi bize 25 ocak -4 şubat diyordu dr. hep ama ben ocağın son haftası bekliyorum diyordu, son kontrolde bebek daha kanala inmediği için bu 40. haftayı beklicek gibi fln dedi snra hatta şubatın 2. haftasına bile bekleyebilir fln dedi bişiler geveledi durdu bilmiyorum artık ne zmn doğurcam bakalım dün bir ufak çaplı tatbikat yaptırdı gibi oğluş içerde, kanala indi fln die düşündüm ama yine poposu yukarlarda hareket ediyor karnım indimi inmedimi çözemiyorum içerdeki duruş şekline göre karnımın duruşu değişiyor bazen çok yukarı kaburgama ittiriyor poposunu karnım yukarı şişiyor bazen biraz ide kısmımı boşlatmış gibi oluyor; girip girip çıkıyor mu kanala yoksa çok mu darım da girmeye çabalıyor giremiyor bilemiyorum.

Çarşmba belli olacak doğurmazsam alttan bakacakmış bana çatıya fln.

Hayır doğurmuyorum durun Heycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?

bnm kuzenimin suyu geldi hiiiiiiiiç sancısı olmamıştı o günde sancı fln olmamış sadece suyu gelmişti dr.a gitti suni sancıyla normal doğurdu geldi, korkutmak gibi olmasın ama

Hayır doğurmuyorum durun Heycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?
Sancı olmadan suda gelir canım, annem bir iki gün sancı çekti gece yatarken geldi suyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…