geçen hafta bende de oldu akıntıdır o zaman diğeri durmuyormuş çünkü... bende şöyle bir korku oluştu evin dışındayken birden suyum gelirse :) ay komik mi korkunç mu bilemedim böyle bir durum olursa neler yaparım diye liste bilem yaptım yaniNasıl tarif edeyim bilmiyorum ki peçeteye sildiğimde su gibi yerimden kalkarken eğilirken giyinirken yani hareket ettikçe geliyo sanki çocuk kıpırdandıkça geliyo
Kız keşke öle olsa normal doğursam ben sezo dan korkuyorumbnm kuzenimin suyu geldi hiiiiiiiiç sancısı olmamıştı o günde sancı fln olmamış sadece suyu gelmişti dr.a gitti suni sancıyla normal doğurdu geldi, korkutmak gibi olmasın ama
HaydaaSancı olmadan suda gelir canım, annem bir iki gün sancı çekti gece yatarken geldi suyu :)
Kız keşke öle olsa normal doğursam ben sezo dan korkuyorum
geçen hafta ben kulot değiştirmekten yorulmuştum şöyleki eşime aldığım boxerları bile kullanmak zorunda kalmıştım altıma yapıyormuşum gibi bir durum vardı 1 hafta felan sürdüCanım akıntı okadr ıslatmaz hayatta ya, kıvamlı da olduğu için ıslaklık alanı yaygın olmaz öle senin bence suyun gelmiş Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah canım, doğum fln başlıyorsa tek avazda doğur kolaylıkla inşAllah =)
Benim memleket yakında geliyorum doğuma inş hangi dr gidiyorsun canım sanırım bir kez daha sormuştum ama unuttum kusura bakma
ben yapmak istiyorum ama daha ne yağı alacağıma karar veremedim sen yapıyormusun zeytinyağı ile yapsam ısıtmak gerekir mi ( bebeklere kullanınca ısıtılıyordu ya ph değeri için )kızlar perine masajı yapmaya başladınız mı yırtıkların daha az olması için?
Hiç çatı yapmadı bana bugün yapcakmıydı onu bile bilmiyorum kadın bişey söylemiyor ki bende normalciyim 24 saat bile Sancı çekmeye razıyımnie sezo yapsın bacım bebek düzse kanala inmişse suyun gelmişse suni sancı verir normal doğurursun çatın fln bakmışmıydı darlık yoksa sezo olmayalım direnelim normal için
banada doktor haftaya yaparız çatı muayenesi dedi peki bişey sorucam cnm çatı uygun mu değil mi nasıl anlayacak ve çatıya bakıp normal olmaz diyebiliyorlar mı? Sanki benim doktor çatı falan dinlemeyip çatır çatır normal doğuracaksın diyecekmiş gibi geliyor ama bende bunu istemiyorum yani eğer normale yatkın değilsem zorlamasın bebeğin kanaldan çıkışı daha önemli benim için şu an. Tabiki normak dn güzeli ama anatomi de önemli zorlamamak laxım diye düşünüyorum.vallahi bize 25 ocak -4 şubat diyordu dr. hep ama ben ocağın son haftası bekliyorum diyordu, son kontrolde bebek daha kanala inmediği için bu 40. haftayı beklicek gibi fln dedi snra hatta şubatın 2. haftasına bile bekleyebilir fln dedi bişiler geveledi durdu bilmiyorum artık ne zmn doğurcam bakalım dün bir ufak çaplı tatbikat yaptırdı gibi oğluş içerde, kanala indi fln die düşündüm ama yine poposu yukarlarda hareket ediyor karnım indimi inmedimi çözemiyorum içerdeki duruş şekline göre karnımın duruşu değişiyor bazen çok yukarı kaburgama ittiriyor poposunu karnım yukarı şişiyor bazen biraz ide kısmımı boşlatmış gibi oluyor; girip girip çıkıyor mu kanala yoksa çok mu darım da girmeye çabalıyor giremiyor bilemiyorum.
Çarşmba belli olacak doğurmazsam alttan bakacakmış bana çatıya fln.
Ben de dün disardayken korktum aynen.geçen hafta bende de oldu akıntıdır o zaman diğeri durmuyormuş çünkü... bende şöyle bir korku oluştu evin dışındayken birden suyum gelirse :) ay komik mi korkunç mu bilemedim böyle bir durum olursa neler yaparım diye liste bilem yaptım yani
ben yapmak istiyorum ama daha ne yağı alacağıma karar veremedim sen yapıyormusun zeytinyağı ile yapsam ısıtmak gerekir mi ( bebeklere kullanınca ısıtılıyordu ya ph değeri için )
Hayır doğurmuyorum durunHeycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?
ben vajinal muayeneden çok korktuğum için doktorum tavsiye etmişti yırtıklarada iyi geliyormuş zeytinyapğı yada badem yağı önerdi ben yapıyorum ısıtmaya gerek yok parmağına bolca sürüp yapabilirsinben yapmak istiyorum ama daha ne yağı alacağıma karar veremedim sen yapıyormusun zeytinyağı ile yapsam ısıtmak gerekir mi ( bebeklere kullanınca ısıtılıyordu ya ph değeri için )
Bana da doktor bebe yağı dedi ama ben yapamıcam o masajı :) walla kusura bakmasınlarben yapmak istiyorum ama daha ne yağı alacağıma karar veremedim sen yapıyormusun zeytinyağı ile yapsam ısıtmak gerekir mi ( bebeklere kullanınca ısıtılıyordu ya ph değeri için )
kızlar perine masajı yapmaya başladınız mı yırtıkların daha az olması için?
Ikide canım kocamı bekliyorum şimdi bebek baskı yapıyor kafam iyice karıştı karnım ağrımaya başladıHeyecan yaptirmayin diyor hala yaaakiz ya fena halde çiş kaciriyorsun ta suyun geliyor,bi insan üst üste bu kadar çiş kaçırır mi sence ?
Sancilari hissetmiyor olabilirsin bazılarında sancı hemen başlanıyor zaten doktor randevun kactaydi senin?
bana sağlık ocagındaki hemşirede öyle söyledi ama zaten mantıklı düşününce perine yerine en fazla 3 cm sokabiliyorsun parmağını ben çok korkuyorum muayeneden ondan yapıyorumbenim doktorum yapma dedi, başlamadım o yüzden. doğumu uyarabilirmiş.
Bence suyun olabilir canim.akinti bu kadar cok olmaz.turnusol kagidiyla bak istersenHayır canım normal gözüktüğü için tarih vermemişti sadece kontrolüm vardı bugün
Stres Yapmıyorum şükür canım şimdi hatta ojelerimi sürüyorumeşim gelene kadar da gön çekeyim hazır giderim biraz ağrım var regl ağrısının hafif Tarzı yani bakalım Hayırlısı
Bilerek açık gri eşortman giyiyorum hem renk belli olur diye sabaha kadar uyuyamadım zaten 2 saat uyumuşum ıslaklıkla uyandım eşortmanımın arası bi karış alanı kaplıcak kadar ıslaktı akıntım daha yoğun geliyo bu farklı gibi geldi ama inşallah değildir bilmiyorum ki işte tecrübesizlik hep bakalım Dr ne dicek belki akıntıdır ben anlamıyorumdur
ben göbeğim için bebe yağı kullanıyordum ama parafin var kullanma dedi ebe bende bıraktım o yüzden bebe yağı kullanma yapabilsek iyi bakalım ben pazartesi başlarım. doğuma kuzenim gelecek hafta sonu sınav var hurma bile yeme dedi yapcak bişey yok biz kızımla sınavın bitmesini bekliyoruz :)Bana da doktor bebe yağı dedi ama ben yapamıcam o masajı :) walla kusura bakmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?