çatı muayenesinden gelen bir arkadaş boşuna korkmuşum dedi doktor muayeneyi bitirmiş arkadaşım anlamamış bile herkesin yapısı farklı acıyacak diye birşey yokbana sağlık ocagındaki hemşirede öyle söyledi ama zaten mantıklı düşününce perine yerine en fazla 3 cm sokabiliyorsun parmağını ben çok korkuyorum muayeneden ondan yapıyorumne yapmam lazım başka
senin martta doğum senin için erken bencedebana sağlık ocagındaki hemşirede öyle söyledi ama zaten mantıklı düşününce perine yerine en fazla 3 cm sokabiliyorsun parmağını ben çok korkuyorum muayeneden ondan yapıyorumne yapmam lazım başka
1 defa yaptırdım öldüm resmen haftaya yeniden yapacak aniden doğuma gitsem diye dua ediyorum bunun yüzündençatı muayenesinden gelen bir arkadaş boşuna korkmuşum dedi doktor muayeneyi bitirmiş arkadaşım anlamamış bile herkesin yapısı farklı acıyacak diye birşey yok
Eczane uzak ki nasıl gidip alayım bi saat sonra doktora gitcez zatenBence suyun olabilir canim.akinti bu kadar cok olmaz.turnusol kagidiyla bak istersen
bir hata var canım ya imzada 20 şubattasenin martta doğum senin için erken bencede
Hiç çatı yapmadı bana bugün yapcakmıydı onu bile bilmiyorum kadın bişey söylemiyor ki bende normalciyim 24 saat bile Sancı çekmeye razıyım
banada doktor haftaya yaparız çatı muayenesi dedi peki bişey sorucam cnm çatı uygun mu değil mi nasıl anlayacak ve çatıya bakıp normal olmaz diyebiliyorlar mı? Sanki benim doktor çatı falan dinlemeyip çatır çatır normal doğuracaksın diyecekmiş gibi geliyor ama bende bunu istemiyorum yani eğer normale yatkın değilsem zorlamasın bebeğin kanaldan çıkışı daha önemli benim için şu an. Tabiki normak dn güzeli ama anatomi de önemli zorlamamak laxım diye düşünüyorum.
Olmayabilir canım. Kızımda doğuma sırf su gelmesiyle gittim, sancısız:) hayırlısı olsun.Hayır doğurmuyorum durunHeycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?
Haydaasayenizde iyice tırstım hala geliyo şuan :s
bana sağlık ocagındaki hemşirede öyle söyledi ama zaten mantıklı düşününce perine yerine en fazla 3 cm sokabiliyorsun parmağını ben çok korkuyorum muayeneden ondan yapıyorumne yapmam lazım başka
ben hamileliğin başında hep alttan muayene olunca alıştım galiba bebek ultrasonda görünmüyordu rahim arka demişti doktor ben açılmada yardımcı ve kesi ihtimalini azaltıyor diye yapacağım inş1 defa yaptırdım öldüm resmen haftaya yeniden yapacak aniden doğuma gitsem diye dua ediyorum bunun yüzünden
1 defa yaptırdım öldüm resmen haftaya yeniden yapacak aniden doğuma gitsem diye dua ediyorum bunun yüzünden
aman dikkat et uyarabilirmiş demiş bazı doktorlar belli de olmazben hamileliğin başında hep alttan muayene olunca alıştım galiba bebek ultrasonda görünmüyordu rahim arka demişti doktor ben açılmada yardımcı ve kesi ihtimalini azaltıyor diye yapacağım inş
şimdi doktorun söylediği aynen şu yağı bolca sür en fazla 3-4 cm sokabilirsn oradan 3-9 saat yönünde hareket ettir orayı genişletmek olarak düşün bu şekilde yaptım ilk sefer zor oldu sonra alıştıBen de denedim canım ama gerçekten zor sadece parmağı sokmak yetiyor mu ki makata doğru açtırmak gerekmiyor mu ?
şimdi doktorun söylediği aynen şu yağı bolca sür en fazla 3-4 cm sokabilirsn oradan 3-9 saat yönünde hareket ettir orayı genişletmek olarak düşün bu şekilde yaptım ilk sefer zor oldu sonra alıştı
zannetmiyorum canımHmm ben sadece parmağımi sokabildim daha ilk denememdi ikinci denemem nasil olur bilmiyorum zeytin yağı kullanıyorum bebe yagi da olur denmis ama zarar vermez umarim değil mi
benimde boy 160perine masajı yapan hatunlar helal olsun vallahi ben göbektn görüpte alt kısmı temizlemede bile zorlnıyorum görmeden el yordamıyla yapıyorum yani bnm boy 160 kollar mı kısa bilemedim ama kndi kndinize nasıl yapıyorsnz yav yetişse bile kol oraya iyi cesaret sizdeki
perine masajı yapan hatunlar helal olsun vallahi ben göbektn görüpte alt kısmı temizlemede bile zorlnıyorum görmeden el yordamıyla yapıyorum yani bnm boy 160 kollar mı kısa bilemedim ama kndi kndinize nasıl yapıyorsnz yav yetişse bile kol oraya iyi cesaret sizdeki
Hayirli haberlerle gel insallah o zaman.Eczane uzak ki nasıl gidip alayım bi saat sonra doktora gitcez zaten
Evet acilmis sanirim ben de sormadim ama.ya oyle dusunuyoduk dr la konustuk ben yaparim dedi uninin sartlari daha kotu biliyisun si mi fln dedi esim de simdi ozelde olsun diyo.o kdr karisigim ki tum ruyalarim unide ozel oda aramakla geciyohadi ya kötü olmuş...
öncesinde yenidoğan yoğun bakım yoktu değil mi? şimdi doğumhane kısmında yenidoğan yoğun bakım diye yazıyor gecen haafta erken doğum vardı ameliyathaneye küvez indiriyorlardı doktora sormadım bi sıkıntı olsa burda hertürlü müdahale yapılabilir mi diye
inş gerek kalmaz ama her ihtimali düşünmek zorundayız..
sen tıpta olmayacakmıydın sezeryanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?