kiz suyun geliyor iste. Bakalim dr ne dicek. Kolayca dogur insKız zorla doğurtcanız hee
Sacduzlestirince ne oluyo biliuosun di mi:)uyudum uyandım duş aldım az sonra saçımı düzleyip giyineceğim
yata yata kendimi hasta gibi hissetmeye başladım
hamileliğimin son günlerini yatarak geçirmek hiç aklımda yoktu
nefret ettim kendimden
catinin boyla ilgisi yok. Kemik yapisi ile ilgili. 1.50 boyla 4 kilo iki cocuk doguran biliyorum. Dogumlari da kolaymis. Anneniz teyzeniz vs onlarin catisi doguma uygunsa sizin de uygundur buyuk ihtimal.Canım bnm kadında net bişi demiyor ama bnm bebeğe iri tombik diyor çatın uygun değilse sezo olabilir diyor ama normali elimizden geldikçe zorlarız diyor ama tabi çatına bakmam lazım diyor bakalım çrşmba banada parmk atacak korkuyorum zati utanıyorum sen bugün yaşarsan bakalım tercübeli olcan yorum yap nasıl oluyomuş die.
Canım çatıya bakınca bebeğinde kilo kafa büyüklüğü vs. gibi durumuna bakıp senin uyumunu değerlendirip ona göre yorumluyorlarmış normal yada sezo die. Ama bazı dr.lar cesaretli oluyor hastasında normal doğurma cesareti yada becerisi görürse zorluyor normale :) bnm kuzenin çatısı darmış doğum başlayınca ilk kez kontrol ettiklerinde anlamışlar ama sezoya almadı deneyelim demiş yaparsn ben inanıyorum demiş, bnm kuzen normal doğurdu 3-3.5 arasıydı bebeğide gerçi iri bebek değildi yani ondan da denemiş olabilir dr.u normali ve 3-4 dikişi olmuş öle aşırıda yırtılmamış yani ama o çoooook sancı çekmişti canım 30 saat fln.
150 nin altında olanların çatısı normali hiç yapamayacak kdar çk dar olurmuş bana sağlık ocağında ebe hemşiresi öle dedi bna boyumu sordu 160 dedim senin çatın dar olmaz dedi normal yapamayacak kadar dedi. Benim kuzeninde boyu 150 idi tam dr. çatın biraz dar demiş ama normali yaparsın inanıyorum ben demiş kuzeni çatır çatır doğurttu vallahi :)
Evet canım anadolu medicana da Gültekin bey var onunla görüşeceğim birazdan olursa orası olamazsa üniversite nadir bey kadın doğumdamı canım çarşamba yola çıkıyorum inşallahyok canım ne kusuru
nadir bey e başladık ona devam ediyorum en başından anadolu hast adı değişti medicana oldu
sen nezaman geleceksin var mı aklında bir doktor
Sacduzlestirince ne oluyo biliuosun di mi:)
Gaz sancilarimiz basladi
Dogum oluyo :) ben yasadim cnkuyooo noluyo yanıyomu
Onu kullandim hic bi ise yaramadikıyamam yaaasab simplex diye bir damla vardı gaz sancıları için
sen kullanıyormusun bişey
Onu kullandim hic bi ise yaramadi
Dogum oluyo :) ben yasadim cnku
Elma yağı iyi geliyor canım bildiğim kadarıyla eşine söyle aktardan sorsun alsınOnu kullandim hic bi ise yaramadi
Smdi bakicaz iste yeni biseyler gaz icin...hadi yaa bio gaia vardı birde onuda denesen
aaaaa fön çektirdin sanıyordum ben
yok yaa akşamdan beri kudurdu benimki ama duş alınca sakinleşti doğası yok şimdi
Kucucuk bebek bisey olmasinElma yağı iyi geliyor canım bildiğim kadarıyla eşine söyle aktardan sorsun alsın
Smdi bakicaz iste yeni biseyler gaz icin...
Bende dusa girdim o gece arkasından kanamam geldi dikkat edinnn dogumlara az kaldi...ama her gun duzlestir bi anda olcak dogum hos dogumdan bi ciktim halka filmindeki kariya benzedim
Benim dr da gultekin beyEvet canım anadolu medicana da Gültekin bey var onunla görüşeceğim birazdan olursa orası olamazsa üniversite nadir bey kadın doğumdamı canım çarşamba yola çıkıyorum inşallah
Ama makyaj yapmayin doguma giderken iste o kotu oluyo :) ben normal doguma indigimde kalem falan yuzume bulasti.sezeryana alinirken sildiler rahatladimhahahaa hepimiz samarayız
Topic batil inancimiz iste kuafore giden duzlestiren doguruyo:)yooo noluyo yanıyomu
Ama makyaj yapmayin doguma giderken iste o kotu oluyo :) ben normal doguma indigimde kalem falan yuzume bulasti.sezeryana alinirken sildiler rahatladim
Zincoydu galiba damla kullaniuodu arkadaslarGaz sancilarimiz basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?