2015 Şubat Anneleri

uyudum uyandım duş aldım az sonra saçımı düzleyip giyineceğim
yata yata kendimi hasta gibi hissetmeye başladım
hamileliğimin son günlerini yatarak geçirmek hiç aklımda yoktu
nefret ettim kendimden

catinin boyla ilgisi yok. Kemik yapisi ile ilgili. 1.50 boyla 4 kilo iki cocuk doguran biliyorum. Dogumlari da kolaymis. Anneniz teyzeniz vs onlarin catisi doguma uygunsa sizin de uygundur buyuk ihtimal.

yok canım ne kusuru
nadir bey e başladık ona devam ediyorum en başından anadolu hast adı değişti medicana oldu
sen nezaman geleceksin var mı aklında bir doktor
Evet canım anadolu medicana da Gültekin bey var onunla görüşeceğim birazdan olursa orası olamazsa üniversite nadir bey kadın doğumdamı canım çarşamba yola çıkıyorum inşallah

hadi yaa bio gaia vardı birde onuda denesen

aaaaa fön çektirdin sanıyordum ben
yok yaa akşamdan beri kudurdu benimki ama duş alınca sakinleşti doğası yok şimdi
Smdi bakicaz iste yeni biseyler gaz icin...
Bende dusa girdim o gece arkasından kanamam geldi dikkat edinnn dogumlara az kaldi...ama her gun duzlestir bi anda olcak dogum hos dogumdan bi ciktim halka filmindeki kariya benzedim

Smdi bakicaz iste yeni biseyler gaz icin...
Bende dusa girdim o gece arkasından kanamam geldi dikkat edinnn dogumlara az kaldi...ama her gun duzlestir bi anda olcak dogum hos dogumdan bi ciktim halka filmindeki kariya benzedim

hahahaa hepimiz samarayız

Ama makyaj yapmayin doguma giderken iste o kotu oluyo :) ben normal doguma indigimde kalem falan yuzume bulasti.sezeryana alinirken sildiler rahatladim

ben makyajı pek sevmem zaten ama göz altlarımda genetik halkalar var ne kullansamda kapatmıyor
doğumdan sonra fotoğraf çekmek için kapatıcımı sürerim sadece
bazen rimel sürüyorum sonra unutup gözümü ovalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…