ben makyajı pek sevmem zaten ama göz altlarımda genetik halkalar var ne kullansamda kapatmıyor
doğumdan sonra fotoğraf çekmek için kapatıcımı sürerim sadece
bazen rimel sürüyorum sonra unutup gözümü ovalıyorum
haha olabilir bak bu
geçen kuaföre gidip fön çektirdim kanamam oldu bu seferde doğururum belki
bugünde bişey olursa batıl inancımız ispatlanmış bir gerçek olacak
ben makyajı pek sevmem zaten ama göz altlarımda genetik halkalar var ne kullansamda kapatmıyor
doğumdan sonra fotoğraf çekmek için kapatıcımı sürerim sadece
bazen rimel sürüyorum sonra unutup gözümü ovalıyorum
Aaa sendemi sivas tasın :) sivaslımısın? Gültekin bey in iyi bir dr olduğunu biliyorum kız kardeşim ve tanıdığım birçok kişinin doğumunu yaptırdı nasıl memnunmusun canım bu arada normal mi sezaryen mi doğumun?
Canım benim aynı durum bende de geçerli ama yere comelip arkaya doğru hafif yaslaninca yapabildim ancak kesilmesindense biraz biraz yapmaya çalışmakta fayda olduğunu düşünüyorum
Canım eşim diyor sana faydası olacaksa kesilmiceksen rht doğuracaksan ben yaparım die ama ben daha dr.un alttan muanesine tırsıyorum onu herhlde hergün yaptıramam yapamamda
catinin boyla ilgisi yok. Kemik yapisi ile ilgili. 1.50 boyla 4 kilo iki cocuk doguran biliyorum. Dogumlari da kolaymis. Anneniz teyzeniz vs onlarin catisi doguma uygunsa sizin de uygundur buyuk ihtimal.
Annem teyzelerim normal doğurmuş ilk çocuklarını annem hep normal doğurmuş küçük teyzem bnm fiziksel olarak benzediğim teyzem 3. yü sezo oldu ama nie sezo oldu bilmiyorum ilk 2 si normaldı onunda. çatı dar olsa ilkler normal olmazdı herhalde dimi
Evet acilmis sanirim ben de sormadim ama.ya oyle dusunuyoduk dr la konustuk ben yaparim dedi uninin sartlari daha kotu biliyisun si mi fln dedi esim de simdi ozelde olsun diyo.o kdr karisigim ki tum ruyalarim unide ozel oda aramakla geciyo
üniv. hakkında iyi şeyler bende duymadım özel oda bulursan iyi olur yinede şans işi tabi ..
geçen yıl özelde kürtaj oldugumda odalar iki kişilikti bu sene değişmiş sanırım odalar tek kişilikmiş
sordugumda
stres yapma hangisinde rahat olacaksan ona karar ver