Ondan ben de çekiniyorum ama yapacak birsey yok benim esim yapamaz ki yapabilecekse denesin bence ama o hissetmedigi icin bilemeyebilir yanlış birsey yaparsa istemeden Allah korusun nolacagi belli olmazCanım eşim diyor sana faydası olacaksa kesilmiceksen rht doğuracaksan ben yaparım die ama ben daha dr.un alttan muanesine tırsıyorum onu herhlde hergün yaptıramam yapamamda
Annem teyzelerim normal doğurmuş ilk çocuklarını annem hep normal doğurmuş küçük teyzem bnm fiziksel olarak benzediğim teyzem 3. yü sezo oldu ama nie sezo oldu bilmiyorum ilk 2 si normaldı onunda. çatı dar olsa ilkler normal olmazdı herhalde dimi
Evet canım anadolu medicana da Gültekin bey var onunla görüşeceğim birazdan olursa orası olamazsa üniversite nadir bey kadın doğumdamı canım çarşamba yola çıkıyorum inşallah
Inzarcım noldu ki feyzaya?fyz35 canım merak içindeyiz haberlerini bekliyoruz dr.a gittin mi ?
Inzarcım noldu ki feyzaya?
Kuyruk sokumupopo kısmındaki kemikleri ağrıyan var mi
Biz yine acildydik bugün. Bebeğimin hareketleri zayıf gibiydi bide iyi hissetmedim kendimi tansiyon ölçtürmek için sağlık ocağına gittim normal çıktı doppler cihazıyla kalp atışına baktı 180 lerde çıktı. Çok hızlı ddi ordan acile gittik nst de 150-180 arası çıktı hep. Ultrasonda bakınca çok hareketli ve bende kansızlık olduğu için yükselmiş. Ara ara düzeliyormuş zaten. Ve öğrendikki açılmam da yokmuş erken doğum tehlikemde.. Doktor mağduru olup stres yapmışım 4 gündür. 3 haftan daha var doğurmak için ddi. Bebeğim 3000 gr.olmuş çok şükür. Boşuboşuna ciğer geliştirici iğne ve serum yemişim boşuna hastanede yatmışım. Bir doktorla yetinmemeyi öğrendim artık. Herkese hayırlı geceler...
Seninki hangisi kız? Gözlüklü hatunmusun:)
olsuun cnm ittirsin yeter ki :) ona da razıyız . Dün kontrolde sordum doktora boğazım kulağım çok fena diye konuşmaya mecalim yok konuşunca kulağım zonkluyor bide üstüne burun da tıkalı nefes almak zorlaşıyor. Doktor dedimki yarın doğum yapacaksam olsam nasıl yaparım? Yapamazsın dedi :) nefes bile alamazsın ıkınamazsın dedi. İyi dedim bende ne hoş
dr um 15 günlük ızne ayrılmış
işte buna son dk golu denır ..
kızlar perine masajı yapmaya başladınız mı yırtıkların daha az olması için?
Hayır doğurmuyorum durunHeycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?
uyudum uyandım duş aldım az sonra saçımı düzleyip giyineceğim
yata yata kendimi hasta gibi hissetmeye başladım
hamileliğimin son günlerini yatarak geçirmek hiç aklımda yoktu
nefret ettim kendimden
Gaz sancilarimiz basladi
Daha dinlerim milletten kapıda bacada gezdi gezdi eve girmedi suyu geldi die ıyyyy, toplum Baskısı aliim bi dalArkadasimin gorumcesi carsinin ortasinda suyu geldii bunu duydugumdan beri disari cikinca islak hissediyorum
yok ilk kez dün agridi sandalyede fazla oturdum galiba bugun daha iyi ama cok zor biseağrımadığı gün olmadı
en başından beri
minder de aldım cıkss
Ooy bana da yapsınlar masaj :) ayakcıklarıma sonra göbüşüme hafif hafif ama yavaş olunsun lütfen , diz kapağım da Sırada beklesin plscanım elma yağıyla özellikle ayaklarının altına masaj yapılmalıymış bir de hafif hafif göbüşüne
yok ilk kez dün agridi sandalyede fazla oturdum galiba bugun daha iyi ama cok zor bise
Sanki hepsi tek gibi bana da oyle geldi.rabbim hayirli yazilar yazsin insalah pztsiye kdr dusuncemüniv. hakkında iyi şeyler bende duymadım özel oda bulursan iyi olur yinede şans işi tabi ..
geçen yıl özelde kürtaj oldugumda odalar iki kişilikti bu sene değişmiş sanırım odalar tek kişilikmiş
sordugumda
stres yapma hangisinde rahat olacaksan ona karar ver
Anlami neymis. Direk okusak ya da duasini etsek.. Suyundan daha cok ise yarar bnceBen yazdım kağıda suya koyacam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?