2015 Şubat Anneleri

Ondan ben de çekiniyorum ama yapacak birsey yok benim esim yapamaz ki yapabilecekse denesin bence ama o hissetmedigi icin bilemeyebilir yanlış birsey yaparsa istemeden Allah korusun nolacagi belli olmaz

Evet canım anadolu medicana da Gültekin bey var onunla görüşeceğim birazdan olursa orası olamazsa üniversite nadir bey kadın doğumdamı canım çarşamba yola çıkıyorum inşallah

evet kadın dogumda 3 doktor var zaten
sende hayırlısıyla gel inş. doğum şeklin bellmi

Inzarcım noldu ki feyzaya?

Canım sabah uyanmış ıslaklık varmış eşofmanında suyumu değil mi ayırt edemiyordu bize tarif etti bize göre suyu geliyordu azar azar gelmeye dvm ediyor demişti harket ettikçe eğildikçe fln geliyormuş hala eşini bekliyordu bugün kontrolu varmış zaten, sonrada yazmadı gittiler sanırım dr.a hiç sancım yok ama diyordu bizde dedik su gelince sancı olmayabilir die bakalım bilmiyorum doğumu başlıyormu ne alemde zaten önceleri de sancılarından ağrılarından şikayetçiydi ya hayırlı hbrlerini alırız inşallah doğum başladıysada kolay bir iki ıkınmada doğurur kavuşur meleğine :)

Kuyruk sokumupopo kısmındaki kemikleri ağrıyan var mi

Agrimayan yer kaldi mı kı kuzum

Hay Allah sinir bozucu ama simdi de Hangisi dogru diyor ona takarsin sonucta neyse bebisin iyiyse mesele yok diycen kuzum

Seninki hangisi kız? Gözlüklü hatunmusun:)

Evet gunes goxluklu profilim f ile basliyo 85le bitiyor

Acil sifalar diliyorum

dr um 15 günlük ızne ayrılmış
işte buna son dk golu denır ..

amaniiin gercekten gıcık bi durum yasadim bunu biliyorum vardir bi hayir demekten ote yapck bisey yok hersey olacagna variyo neticede

kızlar perine masajı yapmaya başladınız mı yırtıkların daha az olması için?

benm dr haftaya baslatcakmis

Hayır doğurmuyorum durun Heycan yaptırmayın su mu değil mi onu bile bilmiyorum daha ayrıca sancım yok şuan tek su olurda Sancı olmaz mı ?

heh persembe gecsin dedin dedin geldi cuma Golu sana hadi hayrlisi insallah

uyudum uyandım duş aldım az sonra saçımı düzleyip giyineceğim
yata yata kendimi hasta gibi hissetmeye başladım
hamileliğimin son günlerini yatarak geçirmek hiç aklımda yoktu
nefret ettim kendimden

off aynen ya bitkin.mızmız ruhsuz bi haldeyim her daim kipirdayacak gucum.yok gibi.nasil dogurcaksak

Gaz sancilarimiz basladi

is cabucak gecer rahatlar.kuzucuk

Arkadasimin gorumcesi carsinin ortasinda suyu geldii bunu duydugumdan beri disari cikinca islak hissediyorum
Daha dinlerim milletten kapıda bacada gezdi gezdi eve girmedi suyu geldi die ıyyyy, toplum Baskısı aliim bi dal

Doğumun rahat ve kolay olması için

Sual: Doğumun rahat ve kolay olması için dua var mı?
CEVAP
Çocuğun rahat doğması için Abdullah ibni Abbas buyurdu ki:
Bir tas, tabak içine (Bismillahillezi la ilahe illa huv El-Halim-ül Kerim. Sübhane Rabbil Arş-ilazim Elhamdülillahi Rabbil âlemin)ve sonra Naziat suresinin son âyetini ve Ke-ennehümden itibaren Ahkaf suresinin son âyetini İslam harfleri ile yazıp, eritip, [sancı başlayınca] anasına içirmelidir.(Bostan-ül-arifin)

Kağıda yazıp suya batırılırsa suyunu içmek de aynıdır. Fotokopi çekerek suya batırmakla da olur

Sanki hepsi tek gibi bana da oyle geldi.rabbim hayirli yazilar yazsin insalah pztsiye kdr dusuncem

Aman oglan uyumusken az uyuyayim dedim. Evdekilerin sesine uyndim. Ses yqptiklarindan degil evde baska ses duyunca cocuk uyandi diye firladim aninda.
Bilseler hamile kadina yaptiklarini.. Yapmazlardi da.

Perine masajina senle bir baslayim ben de S serefraz85
Gunumuz ayni ya.
Dedigin gruba da baktm da konyada yok gibi oyle ebe fln.

Kızçelerrr kek yaptım attım fırına. Soğutup hoooppp difrize. Buzdolabımı temizliyorum az kaldı mola verdim:) fyz35 gittinmi doktora benmi kaçırdım:)

Uyku muyku haram oldu artik agrimayan yerim yok çürük gibi aciyo ya doncek taraf pozsyon kalmadı ayakta uyumak disinda cok rahatsz edici olmya basladi son haftalar esimin gelmesine kaldi 8 gün. Hayırlısi ile o gelene dek duralim da sonra dogsun artik kuzucuk. Ayaklarim hava basilmis gibi sis hic inmiyo o kadar su içiyorum bana misin demiyo köfte ayaklar. Sabah da kız yine hasta olmus gözler mikrop kapmis yine evin icinde bile her daim hastalik artik gına geldi uc gun iyi on gun hasta bebisi nasil koruyacaz onu düşünüyorum valla. Iyice huysuz oldu burda surekli didisiyo dedeyle. Dedemiz de damarina basiyo saolsun kafam götürmüyo artik valla

kızlar instagram kullananlar isimleriniz neler ben kendi adımı unuttum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…