2015 Şubat Anneleri

Baslayalim bakalim hemeb uyarici etki yapmaz dimi pazrtesi dr kontrolum esimin gelisi ondan 4gun sonra biseyler yapmya da korkuyom o gelmeden
Istanbul dogum akademsni ara sen onlar varsa birini yonlndrirr muhakkak hakknda hayrlisi canm

Kuzum firsatin varsa cik acik havada yuru 15 dk. Iyi gliyor agrilara da ruh haline de.
Evde oturunca daha cok agrim oluyor bnim.
Bebek hickirinca oglumun elini koyuyorum karnima cok hosuna gidiyor guluyor. Ne hissediyordur acaba. Yeterince hazir mi kardese seninki. Yani illa kiskancaklar da bizim hazirlamamiz acisindan diyrum

Uzun suredir hareketlerini takip ediyor benmki sevip oksuyor konusuyor sürekli. Heyecanli istekli gibi alttan bi kiskanma olmasa da nolcagna dair meraki var bu davranslrna yansiyor bu ara fazla kuduruk çünkü. Inşallah iyi gider minimumda hallederz dun dedesne soruyor ilk defa sen bebek olsun da onu sevmek mi istiyorsun diye agiz arıyordu yavrum :) kıza goz damlasi almaya cikicam biraz uyusun uyansin bi kısa yuruyus olur bize de

Doktora gidiyoruz teyzelerii

hadi hayirli haberlerle gel insallah

Mürekkebi de şifa olsun

Litchi nasil.gidiyor parti.
Ay bana da parti yapan olsa bir ilgilenen olsa.
Nazlanasim var cok fena

Herşey hazırmış bu sefer de bir arkadaşın eşi yurt dışından gelmiş kayak için gün almışmış diğer arkadaşın da bugün oğlunun doğum günüymüş Onlarsız olmasın madem dedim sonraya erteledik bu arada hastaneye gelecek olanlara vermem için patik şeklinde sabun yaptırmışlar yaa çok duygulandım sağolsunlar. Bir de kıyafet falan almışlar bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…