2015 Şubat Anneleri

İyi bir şeye niyetlenmişler ama sen doğurmadan yaparlar inşAllah canım partini
bize parti yapan bile yok şanslısın

Selam kizlar,bebegin esyalarini dun utuledim,gercekten yorucuymus..ayaklarim acayip sisti,ayakta durmaktan sanirim..gecen cumartesi dr gittigimde o gun sismeye baslamisti,soyledim,idrar tahlili verdim..sorun da yokmus allahtan ama bilegimdeki kemikler gorunmuyor

Kızlar ben geldim
Şimdi başlayım anlatmaya
1-gelen şey su değil ilacın sulandırdığı akıntım Mış bu ilaç böle yapar herkes suyu geldi zannediyor dedi baktı suyu galan gayet iyi yani gelen giden yok
2- nst ye bağladı sancılar 50 yi Geçmiyor yani yalancı sancıların var bunlarla doğuramazsın dedi kalp atışları gayet iyi Allah'ıma şükür
3- ve bingo çatı muayenemizi olduk biraz acıdı yalan değil ilk deneme sonuçta Çayı açılmış bizim kız baş Aşağıya inşallah seninle rahat bir doğum yapcaz zorlamayacak dedi vajinamdaki Ağrı işte o kemiğin açıldığı içinmiş nasıl sevindim anlatamam
4- kilosunu ve boyunu tam sölemiyor bu haftalarda artık yanlış ölçülüyor dedi kızçemi görseniz sırf yanak olmuş doktor bile maşallah Tombul bu dedi
5- beklenen son 31 ocağa tekrar çağırdı hakkını verdim Şubat annesi olcam sıramı komple size verdim
Bu günlük benden bilgi bu kadar

Bu kızan tepisiyor iyice alttan alttan acıyor bazen karnımi geriyolar gibi

fyz35 yazmadi napti acaba doğuruyor mu ki

@esoba yine hangi vergi dairesindesin kız barii son haftayi tatil et kendine sana da gunah ya

Ay tam senin dogum mujdeni bekledgmi yaziyodum gordun mu bak tüh haberler cok guzel bosa heyecan yaptrdin bize ama olsun saglikla en dgru zamnda gelsin kuzun

Ay tam senin dogum mujdeni bekledgmi yaziyodum gordun mu bak tüh haberler cok guzel bosa heyecan yaptrdin bize ama olsun saglikla en dgru zamnda gelsin kuzun
Ay ben ne kadar sevindim anlatamam şükür Allah biliyo istemiyodum şimdi doğurmak ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorum çatımın açılması da iki kat sevindirdi

Insallah hayirli bir dogum olur vaktinde bisey sormak istiyorm Vajinanda nasil bir agri vardi acaba, bendede var çünkü sanki icinden bisyler cekiyolarmis gibi senin nasildi?

Sen doğurmadan yaparlar heralde :) biz senden daha heyecanlıyız şu parti işi için

instagram hesabı yazanları bende ekledim
adımı buraya yazmıyım geçen yazdım zaten
ama altına pkas diye not düştüm anlarsınız diye
sizde yazsanız ne güzel olur aslında

instagram hesabı yazanları bende ekledim
adımı buraya yazmıyım geçen yazdım zaten
ama altına pkas diye not düştüm anlarsınız diye
sizde yazsanız ne güzel olur aslında

ben adımı bilemiyorumki daha yeni aldım hesabı daha doğrusu aldım ama hiç kullanmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…