34.haftadan beri yapiyorum. Insallah ise yarar.benim doktorum yapma dedi, başlamadım o yüzden. doğumu uyarabilirmiş.
Herşey hazırmış bu sefer de bir arkadaşın eşi yurt dışından gelmiş kayak için gün almışmış diğer arkadaşın da bugün oğlunun doğum günüymüş Onlarsız olmasın madem dedim sonraya erteledikbu arada hastaneye gelecek olanlara vermem için patik şeklinde sabun yaptırmışlar yaa çok duygulandım sağolsunlar. Bir de kıyafet falan almışlar bebişe
Biraz kurcala cozersin basit
Aklımdayken yazdım pet şişeye koydum buzdolabına attım. Doğumun ne zaman olacağı belli olmaz hazır olsunTakvimin 27 Şubat diyor bir ay önceden mi yapıcaksın?
Benimde cansukuskaya cnmbarışın annesi mi
Kızlar ben geldim
Şimdi başlayım anlatmaya
1-gelen şey su değil ilacın sulandırdığı akıntım Mış bu ilaç böle yapar herkes suyu geldi zannediyor dedi baktı suyu galan gayet iyi yani gelen giden yok
2- nst ye bağladı sancılar 50 yi Geçmiyor yani yalancı sancıların var bunlarla doğuramazsın dedi kalp atışları gayet iyi Allah'ıma şükür
3- ve bingoçatı muayenemizi olduk biraz acıdı yalan değil ilk deneme sonuçta Çayı açılmış bizim kız baş Aşağıya inşallah seninle rahat bir doğum yapcaz zorlamayacak dedi vajinamdaki Ağrı işte o kemiğin açıldığı içinmiş nasıl sevindim anlatamam
4- kilosunu ve boyunu tam sölemiyor bu haftalarda artık yanlış ölçülüyor dedi kızçemi görseniz sırf yanak olmuş doktor bile maşallah Tombul bu dedi
5- beklenen son 31 ocağa tekrar çağırdı hakkını verdim Şubat annesi olcam sıramı komple size verdim
Bu günlük benden bilgi bu kadar
Doktora gidiyoruz teyzelerii
Ay ben ne kadar sevindim anlatamam şükür Allah biliyo istemiyodum şimdi doğurmak ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorum çatımın açılması da iki kat sevindirdiAy tam senin dogum mujdeni bekledgmi yaziyodum gordun mu bak tühhaberler cok guzel bosa heyecan yaptrdin bize ama olsun saglikla en dgru zamnda gelsin kuzun
Anlamadimki sorunuBunun içinde var
Insallah hayirli bir dogum olur vaktinde bisey sormak istiyorm Vajinanda nasil bir agri vardi acaba, bendede var çünkü sanki icinden bisyler cekiyolarmis gibi senin nasildi?Kızlar ben geldim
Şimdi başlayım anlatmaya
1-gelen şey su değil ilacın sulandırdığı akıntım Mış bu ilaç böle yapar herkes suyu geldi zannediyor dedi baktı suyu galan gayet iyi yani gelen giden yok
2- nst ye bağladı sancılar 50 yi Geçmiyor yani yalancı sancıların var bunlarla doğuramazsın dedi kalp atışları gayet iyi Allah'ıma şükür
3- ve bingoçatı muayenemizi olduk biraz acıdı yalan değil ilk deneme sonuçta Çayı açılmış bizim kız baş Aşağıya inşallah seninle rahat bir doğum yapcaz zorlamayacak dedi vajinamdaki Ağrı işte o kemiğin açıldığı içinmiş nasıl sevindim anlatamam
4- kilosunu ve boyunu tam sölemiyor bu haftalarda artık yanlış ölçülüyor dedi kızçemi görseniz sırf yanak olmuş doktor bile maşallah Tombul bu dedi
5- beklenen son 31 ocağa tekrar çağırdı hakkını verdim Şubat annesi olcam sıramı komple size verdim
Bu günlük benden bilgi bu kadar
Sen doğurmadan yaparlar heralde :) biz senden daha heyecanlıyız şu parti işi içinHerşey hazırmış bu sefer de bir arkadaşın eşi yurt dışından gelmiş kayak için gün almışmış diğer arkadaşın da bugün oğlunun doğum günüymüş Onlarsız olmasın madem dedim sonraya erteledikbu arada hastaneye gelecek olanlara vermem için patik şeklinde sabun yaptırmışlar yaa çok duygulandım sağolsunlar. Bir de kıyafet falan almışlar bebişe
Benimde cansukuskaya cnm
instagram hesabı yazanları bende ekledim
adımı buraya yazmıyım geçen yazdım zaten
ama altına pkas diye not düştüm anlarsınız diye
sizde yazsanız ne güzel olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?