Ysmnfthseker canımkızlar instagram kullananlar isimleriniz neler ben kendi adımı unuttum yahu
tamam kullanıcı adımı değiştirdim :)ben adımı bilemiyorumki daha yeni aldım hesabı daha doğrusu aldım ama hiç kullanmamıştım
Haftaya pazar doğuran olmazsa ilk şubat annesi ben olabilirmiyiiimmmm :) 2 şubat saat: 11:00 inşaAllah doğum. Daha önce gelmezse:)
Âmin canım inşallah hepimiz için Kemiklerim etlerim acıyordu canım bazende Bıçak la kesiliyormuş gibi oluyoduInsallah hayirli bir dogum olur vaktinde bisey sormak istiyorm Vajinanda nasil bir agri vardi acaba, bendede var çünkü sanki icinden bisyler cekiyolarmis gibi senin nasildi?
Haftaya pazar doğuran olmazsa ilk şubat annesi ben olabilirmiyiiimmmm :) 2 şubat saat: 11:00 inşaAllah doğum. Daha önce gelmezse:)
Y
Ysmnfthseker canım
tamam kullanıcı adımı değiştirdim :)
pkas_ya
Yok canım icmeyecem şimdi sadece hazırladım. Benim hamilelik sıkıntılı zaten her bekliyorum ben dogumuAnladım canım. Ben hemen içeceksin sandım da.
Eksik yazmışım haklısın bu siselerin içinde ne var şeker falan miAnlamadimki sorunu
Ay ben ne kadar sevindim anlatamam şükür Allah biliyo istemiyodum şimdi doğurmak ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorum çatımın açılması da iki kat sevindirdi
ben geldim ama daha doğurmadım :) mattikaya yazmıştım telden dün kontrolüm vardı bebeğin kilo almış başını gitmiş kızlar 4,500 olarak ölçtü 5 kere ölçmesine rağmen hep aynı çıktı. doktor şimdi hemen sezeryana alabilirim zamanın geldi ama ben beklemekten yanayım sancın,suyun veya kanaman gelmediği için. nst iyi çıktığı için ve bebeğin hareketlerinde değişiklik olmadığından salıya kadar bekliyoruz. doktor her an sancın olabilir artık dedi. salı tekrar kontrolüm var. o zamana kadar başladı başladı başlamadı sezeryan olacağım
başka doğuran varmı krizantemcikten başka :)
Veeee doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım :)
Bu arada haberleri okudunuzmu bilmiyorum türkiyede gebelere verilen elevit adlı ilaçta domuz jelatini varmış bayer fitmasida itiraz etmemiş yok dememiş bilginize tuketicilerle mahkemelik olmuslar
Wooow müdür sen ne yaptınben geldim ama daha doğurmadım :) mattikaya yazmıştım telden dün kontrolüm vardı bebeğin kilo almış başını gitmiş kızlar 4,500 olarak ölçtü 5 kere ölçmesine rağmen hep aynı çıktı. doktor şimdi hemen sezeryana alabilirim zamanın geldi ama ben beklemekten yanayım sancın,suyun veya kanaman gelmediği için. nst iyi çıktığı için ve bebeğin hareketlerinde değişiklik olmadığından salıya kadar bekliyoruz. doktor her an sancın olabilir artık dedi. salı tekrar kontrolüm var. o zamana kadar başladı başladı başlamadı sezeryan olacağım
başka doğuran varmı krizantemcikten başka :)
Bu arada haberleri okudunuzmu bilmiyorum türkiyede gebelere verilen elevit adlı ilaçta domuz jelatini varmış bayer fitmasida itiraz etmemiş yok dememiş bilginize tuketicilerle mahkemelik olmuslar
ay canım maşallah ne yedin içtin bebişe yaramış
zaten az zamanın kalmış bir problem yoksa ha bir gün erken ha bir gün geç salıya kadar bekle madem
hayırlısı olsun kuzum maşallah bebişinede iyi beslenmiş annesinden
Wooow müdür sen ne yaptınneyle besledin maşallah
guzelmis de bu gidisle bebek mevludu olcak sizin isHerşey hazırmış bu sefer de bir arkadaşın eşi yurt dışından gelmiş kayak için gün almışmış diğer arkadaşın da bugün oğlunun doğum günüymüş Onlarsız olmasın madem dedim sonraya erteledikbu arada hastaneye gelecek olanlara vermem için patik şeklinde sabun yaptırmışlar yaa çok duygulandım sağolsunlar. Bir de kıyafet falan almışlar bebişe
hayir yaIsim buldunuz mu bebişe?
ilac kullandigindanmis hmmKızlar ben geldim
Şimdi başlayım anlatmaya
1-gelen şey su değil ilacın sulandırdığı akıntım Mış bu ilaç böle yapar herkes suyu geldi zannediyor dedi baktı suyu galan gayet iyi yani gelen giden yok
2- nst ye bağladı sancılar 50 yi Geçmiyor yani yalancı sancıların var bunlarla doğuramazsın dedi kalp atışları gayet iyi Allah'ıma şükür
3- ve bingoçatı muayenemizi olduk biraz acıdı yalan değil ilk deneme sonuçta Çayı açılmış bizim kız baş Aşağıya inşallah seninle rahat bir doğum yapcaz zorlamayacak dedi vajinamdaki Ağrı işte o kemiğin açıldığı içinmiş nasıl sevindim anlatamam
4- kilosunu ve boyunu tam sölemiyor bu haftalarda artık yanlış ölçülüyor dedi kızçemi görseniz sırf yanak olmuş doktor bile maşallah Tombul bu dedi
5- beklenen son 31 ocağa tekrar çağırdı hakkını verdim Şubat annesi olcam sıramı komple size verdim
Bu günlük benden bilgi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?