2015 Şubat Anneleri

slm kızlar zaman gecmıyor gıbı ama 40 lı safaklardan 13 e dustuk hayrlısıyla merak heyecan korku bırarada :)

ben seni doğurdun sanıyordum..
maaşallah bebeğine sağlıkla gelsin..
iğne kesme zamanını söyledimi

ben seni doğurdun sanıyordum..
maaşallah bebeğine sağlıkla gelsin..
iğne kesme zamanını söyledimi

yok canım bizimki bıyıklanıp çıkıcak

iğne ilk sancılara kadar devam dedi ya da hastaneye yattığımda sezeryan için o zaman bırakılacak yani doğurana kadar devam :)

Koymiycaktimda resmi merak edenler cok oldu o yuzden koydum

Dr a gittik geldik. Iyiymis bizim kiz. 3100 olmus. Alttan bakayim dedi dr haftaya bakalim dedim hehe. Ikinci dogimlarda acilma olabilir dedi. Hurma ye, yuruyus yap, bir de bacaklari v yaparak comelme hareketi yap dedi. Ebe hastane nornal.dogum vs konustuk icim rahatladi. Ins guzel bir dogum olcak. Subat basi dogsa dedim. Ins diyor cok kilo almasini istemiyor ama ztn kilo olcumu yaniltici bu haftalarda.
Suyu hafif azalmis bu haftalarda normal bu yuzden sık takip yapiyoruz dedi. Baya cene yapmisiz he

MaşaAllah canım tosun paşa bebeğe:) hep hayalimdi şöyle tosun gibi yapiim bi çocuk. Ama benden çıkmıyo arkadaş:) ben kendim neysem sanki, bide kilolu bebek çıkarcakmışım:)

Ya kızlar gerçekten herkes instagramda profiline burdaki ismini yazsa ya. Kimseyi tanıyamıyorum benimki aynı. pkasss yazmış cimcimesultan yazmış ne güzel.

maşallah sizede o zaman.
ya herkese yürüyüş yap diyor doktoru ama benimki bacakların kırıkmışcasına yatacaksın diyor bu gidişle açılma da olmayacak sezeryana alacak gıcık

ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…