MaşaAllah canım tosun paşa bebeğe:) hep hayalimdi şöyle tosun gibi yapiim bi çocuk. Ama benden çıkmıyo arkadaş:) ben kendim neysem sanki, bide kilolu bebek çıkarcakmışım:)
ay zor yazdım onuda teknoloji özürlümüyüm nedir anlamadım
Ya kızlar Zaman'ım geldi diye değilde üzüntüden stresten dolayı doğuracağım yaaaaa
Bir yaşına girmeye beş gün kalmış bir oğlum var bildiğiniz gibi .. 10 gün gibi bir süredir inek sütüne başlamıştık bir hafta içti üç gündür içiremiyorum uykusunda 100 ml zor içiriyorum . Çok küçük ve süte ihtiyacı OLMASINA rağmen sütü Ağzına sürmüyor zorladım olmadı akışına Bıraktım olmadı içine bal koydum hep soğuk içerdi ılık vereyim belki içer dedim yine olmadı şişeyi değiştirdim yok içine cici bebe koydum yine yok konu açtım ama çok izlenen bir konu olmadığı için cevap da yok ben çok çaresizim gece uyanırrdı iki Şişe süt içerdi sabah kalkar kalkmaz bir Şişe içerdi uykusundan önce bazen sonra bile içerdi yemek yemek istemeyince de süt verirdim aç kalacak korkum olmazdı
Neden birden bire Bıraktı anlamadım acaba biraz daha acıkmasını mı bekleyeyim yoksa hiç zorlamadan akışına mı bırakayım bilemiyoruuuuuuum çok üzüyor beni şu iki haftadır ne doğum için halim var ne de heyecanım çok mutsuzum çok
olsun bea sağlıklı olsun kuzular kilolu olsun olmasın önemli değil. bizim genetik biraz da o yüzden :)
Ayy 38in içindeydi di mi feyza? Hadi hayırlısı sağlıkla kavuşsun inşallah bebişineCanım sabah uyanmış ıslaklık varmış eşofmanında suyumu değil mi ayırt edemiyordu bize tarif etti bize göre suyu geliyordu azar azar gelmeye dvm ediyor demişti harket ettikçe eğildikçe fln geliyormuş hala eşini bekliyordu bugün kontrolu varmış zaten, sonrada yazmadı gittiler sanırım dr.a hiç sancım yok ama diyordu bizde dedik su gelince sancı olmayabilir die bakalım bilmiyorum doğumu başlıyormu ne alemde zaten önceleri de sancılarından ağrılarından şikayetçiydi ya hayırlı hbrlerini alırız inşallah doğum başladıysada kolay bir iki ıkınmada doğurur kavuşur meleğine :)
Eslacım maşallah bebişine. Ben de 4 kilo 480 gram doğmuşum :) Allah hayırlısıyla sağlıkla Bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Doğurmadım gençlerAyy 38in içindeydi di mi feyza? Hadi hayırlısı sağlıkla kavuşsun inşallah bebişine
Son durum ne acaba? hemen geçmişi okuyayım ben
pes etme canim .. biberonumu almak istemiyor sutumu istemiyor sence ?Ya kızlar Zaman'ım geldi diye değilde üzüntüden stresten dolayı doğuracağım yaaaaa
Bir yaşına girmeye beş gün kalmış bir oğlum var bildiğiniz gibi .. 10 gün gibi bir süredir inek sütüne başlamıştık bir hafta içti üç gündür içiremiyorum uykusunda 100 ml zor içiriyorum . Çok küçük ve süte ihtiyacı OLMASINA rağmen sütü Ağzına sürmüyor zorladım olmadı akışına Bıraktım olmadı içine bal koydum hep soğuk içerdi ılık vereyim belki içer dedim yine olmadı şişeyi değiştirdim yok içine cici bebe koydum yine yok konu açtım ama çok izlenen bir konu olmadığı için cevap da yok ben çok çaresizim gece uyanırrdı iki Şişe süt içerdi sabah kalkar kalkmaz bir Şişe içerdi uykusundan önce bazen sonra bile içerdi yemek yemek istemeyince de süt verirdim aç kalacak korkum olmazdı
Neden birden bire Bıraktı anlamadım acaba biraz daha acıkmasını mı bekleyeyim yoksa hiç zorlamadan akışına mı bırakayım bilemiyoruuuuuuum çok üzüyor beni şu iki haftadır ne doğum için halim var ne de heyecanım çok mutsuzum çok
Bacım savdım sıramı ilaç yapmış o kadar akıntıyı su değilmiş yani çatı muayenesi de oldu bugün açılmış gayet iyi kolay bi doğum gözüküyor dedi ama şimdi değil sancılar Yarıda daha haftaya Cumartesi kontrol bar bidaha ondan önce bişey olursa gel dedi bebiş iyi bende iyiyimCanım sabah uyanmış ıslaklık varmış eşofmanında suyumu değil mi ayırt edemiyordu bize tarif etti bize göre suyu geliyordu azar azar gelmeye dvm ediyor demişti harket ettikçe eğildikçe fln geliyormuş hala eşini bekliyordu bugün kontrolu varmış zaten, sonrada yazmadı gittiler sanırım dr.a hiç sancım yok ama diyordu bizde dedik su gelince sancı olmayabilir die bakalım bilmiyorum doğumu başlıyormu ne alemde zaten önceleri de sancılarından ağrılarından şikayetçiydi ya hayırlı hbrlerini alırız inşallah doğum başladıysada kolay bir iki ıkınmada doğurur kavuşur meleğine :)
Herşey yolundaysa sorun yok canım, ne zaman istiyorsa gelsin bebişlerDoğurmadım gençlerhatta Şubat'a kadar doğurmıcam haftaya kontrolüm var
Bir hafta içti bende sevindim ama yok biberonu Ağzına sürmek istemiyoMuzlu süt yap ya da kakaolu. Kokusundan içmiyor olabilir.
hey maşallah litchimyani yanılma payı mutlaka olacaktır ama sağlıklı olsunda tontiş olsun zayıf olsun çok ta önemli değil. baştan beri değişmedi bu hep haftasından önde çıktı ama doğumu haftasından önce olmadı işte :) hayırlısıyla kucaklarımıza bir alsak hepimiz allahın izni ile gerisi gelir zaten :)
yok doğuran canımselam kizlar bugun daha yeni açiyorum pc yi, butun gun formasyondaydim
60 sayfa ayzmisiniz, hayriniza ozet geçijn doguran varsa onu yazin yeter :))))
Dr a gittik geldik. Iyiymis bizim kiz. 3100 olmus. Alttan bakayim dedi dr haftaya bakalim dedim hehe. Ikinci dogimlarda acilma olabilir dedi. Hurma ye, yuruyus yap, bir de bacaklari v yaparak comelme hareketi yap dedi. Ebe hastane nornal.dogum vs konustuk icim rahatladi. Ins guzel bir dogum olcak. Subat basi dogsa dedim. Ins diyor cok kilo almasini istemiyor ama ztn kilo olcumu yaniltici bu haftalarda.
Suyu hafif azalmis bu haftalarda normal bu yuzden sık takip yapiyoruz dedi. Baya cene yapmisiz he
selam kizlar bugun daha yeni açiyorum pc yi, butun gun formasyondaydim
60 sayfa ayzmisiniz, hayriniza ozet geçijn doguran varsa onu yazin yeter :))))
Canım devam sütü veriyordum 1 Yaşından sonra devam sütü yok burda doktorda artık normal süte başlayabilirsin dedi başladık başta yarı yarı denedim karın ağrısı yapmasın birden diye sonraki hafta sadece inek sütü verdim onu da içti bu üç gündür içmek istemiyo biberonu değiştirdim içine çok az bir baş koydum cici bebe koydum yok sonra alıştırma bardağıyla verdim bir iki Yudum çekip süt OLDUĞUNU anlatınca Bıraktı rengini görmesin diye renkli biberonla başladım yine içmedi gece uykusunda verdim yarım Şile bile içmedipes etme canim .. biberonumu almak istemiyor sutumu istemiyor sence ?
bieberona baska bisey koyunca içiyormu ?
nesquik dene sutu,muz la falan mikserle , degisik tadlar dene sutu tatlandiricii
sutun markasini falan mi degistin 2 haftada noldu ki?
devam sutu veriyorduysan normal inek sutunu dene bide .. inek sutu veriyorduysan devam sutunu dene,baska markalar dene
kasikla denedinmi içmiyormu ?
çocuk bakicisi olmak için canimNe için formasyon aliyorsun bacım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?