Gözün Aydın canım bak normal doğum için de içini ferahlatmışlar. Bebiş doğum pozisyonunda değilse çatı muayenesi yapmıyorlar di mi?
aslinda ne iyi soguk sutu içerler ama alisik oluncaCanım devam sütü veriyordum 1 Yaşından sonra devam sütü yok burda doktorda artık normal süte başlayabilirsin dedi başladık başta yarı yarı denedim karın ağrısı yapmasın birden diye sonraki hafta sadece inek sütü verdim onu da içti bu üç gündür içmek istemiyo biberonu değiştirdim içine çok az bir baş koydum cici bebe koydum yok sonra alıştırma bardağıyla verdim bir iki Yudum çekip süt OLDUĞUNU anlatınca Bıraktı rengini görmesin diye renkli biberonla başladım yine içmedi gece uykusunda verdim yarım Şile bile içmedi
Nesguik için doktorumuz sağlıklı değil dedi Amerikalılar sağlığa çok düşkündür
Bende vermedim bakalım muzladeneyeyim bir de suyu lıkır lıkır içiyo ama Sütü içmiyo sabah kahvaltıda bir iki Çatal peynir iki tane de zeytin yedi bende birkaç cici bebe verdim sütle yapıp yemedi yemek de çok iştahlı yemiyo yani dört Yanıma duvar ördü resmen
Hadi bakalım gözün Aydın canım inşallah rahat bi doğum olurSelam kizlarrr büyük haberlerin var size
Doktordan geliyoruz malum,açılmam 3 cm olmuşbebişime kavuşmaya az kaldı Allah'ın izniyle,eğer hafta sonu gelmezse kuzucuk doktor özel durumlarımı da göz önüne alarak pazartesi gel doğumu baslatalim dedi, gerçi zaten başlamış sayılır sadece düzensiz sancılarını var,ama şiddeti yerinde gerçi nstye girdim 80 i bulan sancılarım var..
Eğer bebis hafta sonu gelmezse p.tesi günü suni sanciyla Doğumum başlayacak simdi böyle düşününce Nasil heyecanliyim anlatamam
Dua edin bize olur mu.
Ya kızlar gerçekten herkes instagramda profiline burdaki ismini yazsa ya. Kimseyi tanıyamıyorumbenimki aynı. @pkasss yazmış cimcimesultan yazmış ne güzel.
Ya kızlar Zaman'ım geldi diye değilde üzüntüden stresten dolayı doğuracağım yaaaaa
Bir yaşına girmeye beş gün kalmış bir oğlum var bildiğiniz gibi .. 10 gün gibi bir süredir inek sütüne başlamıştık bir hafta içti üç gündür içiremiyorum uykusunda 100 ml zor içiriyorum . Çok küçük ve süte ihtiyacı OLMASINA rağmen sütü Ağzına sürmüyor zorladım olmadı akışına Bıraktım olmadı içine bal koydum hep soğuk içerdi ılık vereyim belki içer dedim yine olmadı şişeyi değiştirdim yok içine cici bebe koydum yine yok konu açtım ama çok izlenen bir konu olmadığı için cevap da yok ben çok çaresizim gece uyanırrdı iki Şişe süt içerdi sabah kalkar kalkmaz bir Şişe içerdi uykusundan önce bazen sonra bile içerdi yemek yemek istemeyince de süt verirdim aç kalacak korkum olmazdı
Neden birden bire Bıraktı anlamadım acaba biraz daha acıkmasını mı bekleyeyim yoksa hiç zorlamadan akışına mı bırakayım bilemiyoruuuuuuum çok üzüyor beni şu iki haftadır ne doğum için halim var ne de heyecanım çok mutsuzum çok
hay maa$alalhh canim 3 cm de iyi duruyorsun kiz fazla sancin olamdan dogurucan galiba :)Selam kizlarrr büyük haberlerin var size
Doktordan geliyoruz malum,açılmam 3 cm olmuşbebişime kavuşmaya az kaldı Allah'ın izniyle,eğer hafta sonu gelmezse kuzucuk doktor özel durumlarımı da göz önüne alarak pazartesi gel doğumu baslatalim dedi, gerçi zaten başlamış sayılır sadece düzensiz sancılarını var,ama şiddeti yerinde gerçi nstye girdim 80 i bulan sancılarım var..
Eğer bebis hafta sonu gelmezse p.tesi günü suni sanciyla Doğumum başlayacak simdi böyle düşününce Nasil heyecanliyim anlatamam
Dua edin bize olur mu.
Ayyy hadi canım hayırlısıyla gelsin bebiş. Günlerimiz aynı ya sen pazartesi deyince heycan bastı beni. Bikaçgündür sancım oluyo ama takmamaya çalışıyorum. Ayın 2 sine kadar bekler inşaAllah benimkiSelam kizlarrr büyük haberlerin var size
Dua edin bize olur mu.
Ig grup hesabi mi var?
Hadi hayırlı olsun canımSelam kizlarrr büyük haberlerin var size
Dua edin bize olur mu.
Nesguik in içinde tatlandırıcı olarak Mısır şurubu KULLANILIYo ve Mısır zaten gdo su kanıtlanmış bir sebze bu yüzden dediaslinda ne iyi soguk sutu içerler ama alisik olunca
nesqui in zarari ne ki, benim cocuklar hep içiyor, o olmayinca içmezler bu seferde daha kotu olur
kizim 6 yasinda son 1 senedir sut tuketimini gunde 1 br udusurdu içmek istemiyor sanki boyunun uzamasi yavasladi gibi geliyor bana : (
ne yapican bilmiyorum ama sute çozum bulman lazim sutsuz olmazki : (
insalalh içer canim, sut için boyle savasmani da takdire ttim, çogu anne sutun yararida yok içmezse içmesin diye duusnuyor,herkesin kendi fikri tabide çocuklar için uzuluyorum ben oyle durumlarda ..Nesguik in içinde tatlandırıcı olarak Mısır şurubu KULLANILIYo ve Mısır zaten gdo su kanıtlanmış bir sebze bu yüzden dedi
Neyse biz konumuza Dönelim ben sütü zaten oda sıcaklığında verdim her zaman sıcak sütü vermedim kaynar kaynar veren insanları da gördükçe hayret ettim hep .
Biraz önce öğle uykusuna yattı üstünü örtmeye girdim ve dedim bir daha deneyeyim uykusunda içti nasıl oldu ise 200 ml şok oldum üç gündür içtiği elle tutulur gözle görülür tek miktar
Inşallah zamanla yine sütü seven obur oğluşumunuys geri döner
Canım devam sütü veriyordum 1 Yaşından sonra devam sütü yok burda doktorda artık normal süte başlayabilirsin dedi başladık başta yarı yarı denedim karın ağrısı yapmasın birden diye sonraki hafta sadece inek sütü verdim onu da içti bu üç gündür içmek istemiyo biberonu değiştirdim içine çok az bir baş koydum cici bebe koydum yok sonra alıştırma bardağıyla verdim bir iki Yudum çekip süt OLDUĞUNU anlatınca Bıraktı rengini görmesin diye renkli biberonla başladım yine içmedi gece uykusunda verdim yarım Şile bile içmedi
Nesguik için doktorumuz sağlıklı değil dedi Amerikalılar sağlığa çok düşkündür
Bende vermedim bakalım muzladeneyeyim bir de suyu lıkır lıkır içiyo ama Sütü içmiyo sabah kahvaltıda bir iki Çatal peynir iki tane de zeytin yedi bende birkaç cici bebe verdim sütle yapıp yemedi yemek de çok iştahlı yemiyo yani dört Yanıma duvar ördü resmen
Eşime aldırayım bakayım akşam deneyeceğim :)ben de yazdım :))
devam sütü diyecektim de yokmuş 1 yaştan sonra demişsin. keçi sütü dene istersen anne sütüne de en yakın sütmüş.
Selam kizlarrr büyük haberlerin var size
Dua edin bize olur mu.
Ig grup hesabi mi var?
Valla kizlar hayirlisi mi demeli sanssizlik mi bilemedim.. Dr um 15 günlük iznin ardindan istifa edecekmiş birde
Araya birilerini soktuk belki özel bir hhastaneyle anlasmistir da gitmiştir diye düşünerek, hani nereye gittiyse bizde gidelim diye ama henüz öğrenemedik..zaten kafam allak pullakken tek guvendigim dayanmakta yok oldu..
Neyse .. Esim okuldan gelince koltuklari yikadik Beraber.. Yastiklarini kiliflarinida yikayip astim cami kapiyi acip ciktik evden koltuklar kuruşun diye.. Güya beşik bakalim dediydik gelin görün ki kafa öyle karisiktiki biz eve gelince beşik aklimiza geldi.. Avare avare gezdik durduk..
Kapi susu ve tul aldik.. Ciktik geldik..
Eve geldikki kafaya Dank etti koltuklari köpüklü birakmisiz her taraf sabun kokuyor .. İsin yoksa simdi birde durulamaya uğraş bide kurutmaya çabala..
Amannn bu Dr isi hic iyi olmadi hic...
Maşallah canım inşallah kızınsa tekrar bol bol içmeye başlar sütünü :) ben 4 buçuk ay emzirdim o yüzden süt diyince akan sular duruyoinsalalh içer canim, sut için boyle savasmani da takdire ttim, çogu anne sutun yararida yok içmezse içmesin diye duusnuyor,herkesin kendi fikri tabide çocuklar için uzuluyorum ben oyle durumlarda ..
benim oglum biberonu hiç almadi 20 ay emzirdim 20 ay boyunca ugratsim gece gunduz, beni emmezse sutu hiç içmez diyordum
bi sire içmedide almadi biberonu
sonra pipet bardak derken alisti simdi çok seviyor sutu, gunde en az 600 ml içiyor çok sukur, tabi yemegini de yiyor ..
Gaz sancilarimiz basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?