2015 Şubat Anneleri

Gözün Aydın canım bak normal doğum için de içini ferahlatmışlar. Bebiş doğum pozisyonunda değilse çatı muayenesi yapmıyorlar di mi?

banada yapmadı çatı muayenesi gerek görmedi normal doğumdan uzak dedi o yüzden herhangi bir kanama sancı veya su geldiğinde sezeryana alıcak

aslinda ne iyi soguk sutu içerler ama alisik olunca
nesqui in zarari ne ki, benim cocuklar hep içiyor, o olmayinca içmezler bu seferde daha kotu olur
kizim 6 yasinda son 1 senedir sut tuketimini gunde 1 br udusurdu içmek istemiyor sanki boyunun uzamasi yavasladi gibi geliyor bana : (

ne yapican bilmiyorum ama sute çozum bulman lazim sutsuz olmazki : (

Selam kizlarrr büyük haberlerin var size

Doktordan geliyoruz malum,açılmam 3 cm olmuş bebişime kavuşmaya az kaldı Allah'ın izniyle,eğer hafta sonu gelmezse kuzucuk doktor özel durumlarımı da göz önüne alarak pazartesi gel doğumu baslatalim dedi, gerçi zaten başlamış sayılır sadece düzensiz sancılarını var,ama şiddeti yerinde gerçi nstye girdim 80 i bulan sancılarım var..
Eğer bebis hafta sonu gelmezse p.tesi günü suni sanciyla Doğumum başlayacak simdi böyle düşününce Nasil heyecanliyim anlatamam
Dua edin bize olur mu.

Hadi bakalım gözün Aydın canım inşallah rahat bi doğum olur

Ya kızlar gerçekten herkes instagramda profiline burdaki ismini yazsa ya. Kimseyi tanıyamıyorum benimki aynı. @pkasss yazmış cimcimesultan yazmış ne güzel.

ben de yazdım :))

devam sütü diyecektim de yokmuş 1 yaştan sonra demişsin. keçi sütü dene istersen anne sütüne de en yakın sütmüş.

hay maa$alalhh canim 3 cm de iyi duruyorsun kiz fazla sancin olamdan dogurucan galiba :)
belki bu gece dogurrusun bellimi olur dogum baslamis :))

Ayyy hadi canım hayırlısıyla gelsin bebiş. Günlerimiz aynı ya sen pazartesi deyince heycan bastı beni. Bikaçgündür sancım oluyo ama takmamaya çalışıyorum. Ayın 2 sine kadar bekler inşaAllah benimki

Valla kizlar hayirlisi mi demeli sanssizlik mi bilemedim.. Dr um 15 günlük iznin ardindan istifa edecekmiş birde
Araya birilerini soktuk belki özel bir hhastaneyle anlasmistir da gitmiştir diye düşünerek, hani nereye gittiyse bizde gidelim diye ama henüz öğrenemedik..zaten kafam allak pullakken tek guvendigim dayanmakta yok oldu..

Neyse .. Esim okuldan gelince koltuklari yikadik Beraber.. Yastiklarini kiliflarinida yikayip astim cami kapiyi acip ciktik evden koltuklar kuruşun diye.. Güya beşik bakalim dediydik gelin görün ki kafa öyle karisiktiki biz eve gelince beşik aklimiza geldi.. Avare avare gezdik durduk..
Kapi susu ve tul aldik.. Ciktik geldik..

Eve geldikki kafaya Dank etti koltuklari köpüklü birakmisiz her taraf sabun kokuyor .. İsin yoksa simdi birde durulamaya uğraş bide kurutmaya çabala..
Amannn bu Dr isi hic iyi olmadi hic...

Hadi hayırlı olsun canım

Nesguik in içinde tatlandırıcı olarak Mısır şurubu KULLANILIYo ve Mısır zaten gdo su kanıtlanmış bir sebze bu yüzden dedi
Neyse biz konumuza Dönelim ben sütü zaten oda sıcaklığında verdim her zaman sıcak sütü vermedim kaynar kaynar veren insanları da gördükçe hayret ettim hep .
Biraz önce öğle uykusuna yattı üstünü örtmeye girdim ve dedim bir daha deneyeyim uykusunda içti nasıl oldu ise 200 ml şok oldum üç gündür içtiği elle tutulur gözle görülür tek miktar
Inşallah zamanla yine sütü seven obur oğluşumunuys geri döner

insalalh içer canim, sut için boyle savasmani da takdire ttim, çogu anne sutun yararida yok içmezse içmesin diye duusnuyor,herkesin kendi fikri tabide çocuklar için uzuluyorum ben oyle durumlarda ..

benim oglum biberonu hiç almadi 20 ay emzirdim 20 ay boyunca ugratsim gece gunduz, beni emmezse sutu hiç içmez diyordum
bi sire içmedide almadi biberonu
sonra pipet bardak derken alisti simdi çok seviyor sutu, gunde en az 600 ml içiyor çok sukur, tabi yemegini de yiyor ..

Yine bodoslama muhabbete atlıycam ama ne kadar ortak noktamız var ben de amerikadayım:) ve 13 ay olacak inş bebişlerin arası. Biz de geçen 12 ay kontrolüne gittiğimizde doktor sütü günde sadece 5 ounce önerdi 15 ayına kadsr devam sütü kullansın ve canı ne yemek istiyorsa devam etsin alışsın dedi. Ben baya endişeliydim hastalıktan çıkmıştı zayıflamıştı baya, bi de alerjisi var ne yumurta ne domates ya da ne bileyim sevdiği meyveleri veremiyordum çocuğa ama doktorlar tabi boyuna bakıyor, gelişiminden memnun kaldı bi de 5 üzerinden 4,5'lu yaşlı bi doktor tecrübeli belli. O yüzden bence şu dönemde çocuğu da kendini de yıpratma arada denemeye devam et sütü ama devam sütüyle idare edin şimdilik. Ben de doğumdan bi 15 gün sonra falan tekrar anne sütüne geçirmek istiyorum zaten şuanda da emiyor da boş boş emiyor uyumadan önce ya da morali bozul olduğunda. Ama allah yardımcımız olsun napcaz bilmiyorum daha küçücük ana kuzusu bu bebişler bi de abi abla olcaklar :')

ayyyy dualarım seninle canım benim hayırlı olsun şimdiden
açılmana sebep olan neydi yani hareketlerle hızlandırdınmı kendi mi açıldı

Ig grup hesabi mi var?

yok canım herkesin bireysel ordan ekleşiyoruz buraya resim koymak istemeyen olur diye

canım benim doktorunun bu yaptığı affedilir bir durum değil sana en başından söyleseydi keşke sende kendine yeni bir doktor bulurdun.
ama neyse takma kafana bunda da vardır bir hayır
rabbim kolaylık versin neyi kararlaştırdıysa en hayırlısı o olacak elbette

saçımı düzledim çıkan kaşlarımı aldım üzerimi değiştirdim eşim gelse nereye gidiyorsun diyecek ama kendimi daha iyi hissediyorum şuan
meğer pijamalar psikolojimi bozmuş

Maşallah canım inşallah kızınsa tekrar bol bol içmeye başlar sütünü :) ben 4 buçuk ay emzirdim o yüzden süt diyince akan sular duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…