2015 Şubat Anneleri

Kizlar merhaba,
Kontrol vardi bugun, hala dogum kanalina girmemis Kucuk Bey keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi
Doktorum.Onun haricinde hersey yolunda cok sukur kilosu 3 kg nin ustunde imis Yuzunu hala gostermiyor,kollar ayaklar kafada yuzunu sakliyor beyefendi Bakalim artik nasil dogurcam ben , normal mi sezeryan mi.Allah hayirlisini nasip etsin.

Nesquikle falan mı denesen acaba?

Canim hayirlisi olsun,hayirli zamanda gelsin bebikin

Bu arada haberleri okudunuzmu bilmiyorum türkiyede gebelere verilen elevit adlı ilaçta domuz jelatini varmış bayer fitmasida itiraz etmemiş yok dememiş bilginize tuketicilerle mahkemelik olmuslar
Bi cok ilacta var. O kadar vitamini bir araya getirmek icin ustu jelatinle kaplaniyor. En cok da domuz jelatini kullaniliyor. Kullanilan sigir jelatini olsa da haram gerci.

Bende sana bakıyorum canım naptın diye boşver Bebeğin iyi olsunda gerisini takma kafana benimki kanala girmiş olsada gelmeye niyeti yok

ayyyy dualarım seninle canım benim hayırlı olsun şimdiden
açılmana sebep olan neydi yani hareketlerle hızlandırdınmı kendi mi açıldı

.....
Allah razi olsun canım benim , bebek 3 kgi geçince rahmim taşımıyor bebegi açılmam başlıyor,oglumla kızım da böyle doğdu,doktorum ilk doğumumda beni uyarmıştı zaten 10 tane de doğum yapsan da bu şekilde olur doğumların demişti

hay maa$alalhh canim 3 cm de iyi duruyorsun kiz fazla sancin olamdan dogurucan galiba :)
belki bu gece dogurrusun bellimi olur dogum baslamis :))

Durduğumu kim söyledi.karnım agriyor dünden beri pek keyfim yok.agrilarim geliyor bi yatiyorum yarim saat filan duzelince tekrardan onu getir bunu götür... Hizmete devam Cocuklar da küçük napcan canım bi öyle bi boyle dengelemeye calisiyorum. Kasılmalarim da geliyor kuvvetli hem de dediğin gibi belki de bu gece de olabilir zaten doktorum dedi herhangi bi gariplik hissedersen evde filan bekleyim deme riske atma hemen çık gel dedi..bakalım

Bende sana bakıyorum canım naptın diye boşver Bebeğin iyi olsunda gerisini takma kafana benimki kanala girmiş olsada gelmeye niyeti yok
Öyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.

hayırlısı canım en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun

Akşamları hiç enerjim kalmıyor acıktım ama yemek Yemeğe bile kalkamıyorum yaw

bende öyle oluyorum normalde ama bu sabah kahvaltı ettikten sonra yattım uyudum 2 saat
birde sabah eşim işe giderken bende market alışverişine gittim
arabayla gidip gelmiş olsamda çarşı pazar görmek iyi geldi sanırım

Canım hic üzülme,demek ki zamanı var daha,bebisler biliyorlar ne zaman geleceğini . Peki sen hangi doğum şeklini istiyorsun?

Öyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.

kuzucum hiç üzülme paşanın keyfi böyle daha iyiymiş dönmemiş
benimkine ne demeli
3 aydır amuda kalkmış vaziyette duruyor bende korkuyorum bebek doğum kanalındayken herşey güzelken ya çatım darsa ya kordon kısaysa ya doğuramazsam diye

Ya kızlar gerçekten herkes instagramda profiline burdaki ismini yazsa ya. Kimseyi tanıyamıyorum benimki aynı. @pkasss yazmış cimcimesultan yazmış ne güzel.
barisin annesi yaziyor benimkinde. Burda da yaziyor baris.

maşallah sizede o zaman.
ya herkese yürüyüş yap diyor doktoru ama benimki bacakların kırıkmışcasına yatacaksın diyor bu gidişle açılma da olmayacak sezeryana alacak gıcık

ekledim
haftaya yuru der belki. Ama benim hic sanci vs yok. Yuruyus gerekiyor. Seninki yatmasan hemen dogacak gibi duruyor demek ki

Ben de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.

Canım gözün Aydın. Bebişler iyi olsun da hayırlısı nasıl doğumsa öyle olsun inşallah.

zorlama bence. Inek sutu cok faydali degil. Gece beslenmesini biraksaniz aslinda. Ama daha kucukmus oglun. 1 yasindan sonra yedikleri azaliyor buyime hizi yavasliyor eski istahi da bekleme yani

Ben de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.

en son 1 hafta önce kontrole gittim doktora ve ordanda arabayla döndüm evim çarşıya uzak olduğu için tek gördüğüm şey dağ bayır. insan görmek hakikaten iyi geliyormuş. doğumda enerjik olmamız lazım ama yine evden çıkamayacağız bir süre

barisin annesi yaziyor benimkinde. Burda da yaziyor baris.

haftaya yuru der belki. Ama benim hic sanci vs yok. Yuruyus gerekiyor. Seninki yatmasan hemen dogacak gibi duruyor demek ki

bana zaten ilacı bulamazsam ve yürümeye ayağa kalkmaya devam edersem 1 haftaya kalmaz doğurursun demişti
çok şükür 1 haftayı atlattım doğurmadan
hoş ilacıda buldum kızçe çok hareketli ha bire kafa atıyor aşağı ama en azından sancım yok

Canım hic üzülme,demek ki zamanı var daha,bebisler biliyorlar ne zaman geleceğini . Peki sen hangi doğum şeklini istiyorsun?
Yok canım üzülmüyorum,Allahım bekletmedi bizi meleğimizi gönderdi,hayırlısıyla ona kavuşayım şekli hiç önemli değil.Ben normal istiyorum ama herşeyden önce hep diyorum ya hayırlısı olsun diye, ona sağlıkla kavuşayım Rabbimden başka hiçbirşey istemiyorum.

Gözün Aydın canım bak normal doğum için de içini ferahlatmışlar. Bebiş doğum pozisyonunda değilse çatı muayenesi yapmıyorlar di mi?
bilmem ki. Benim catima genis mi diye bakmicak zaten bir normal dogumum var ya. Acilma vs var mi diye bakayim istersen dedi ben istemedim. Su an sart degil haftaya bakaris dedi. Ilki 40 i dolurdiysa bunun da doldurma ihtinali yuksekmis. Ama ters bebege cati muayenesi yapmamali bence de dogumu baslatabilen birsey cunku

oh oh masallah. Hadi hayirlisi bakalim

Ig grup hesabi mi var?
yok grup degil bireysel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…