Nesquikle falan mı denesen acaba?Ya kızlar Zaman'ım geldi diye değilde üzüntüden stresten dolayı doğuracağım yaaaaa
Bir yaşına girmeye beş gün kalmış bir oğlum var bildiğiniz gibi .. 10 gün gibi bir süredir inek sütüne başlamıştık bir hafta içti üç gündür içiremiyorum uykusunda 100 ml zor içiriyorum . Çok küçük ve süte ihtiyacı OLMASINA rağmen sütü Ağzına sürmüyor zorladım olmadı akışına Bıraktım olmadı içine bal koydum hep soğuk içerdi ılık vereyim belki içer dedim yine olmadı şişeyi değiştirdim yok içine cici bebe koydum yine yok konu açtım ama çok izlenen bir konu olmadığı için cevap da yok ben çok çaresizim gece uyanırrdı iki Şişe süt içerdi sabah kalkar kalkmaz bir Şişe içerdi uykusundan önce bazen sonra bile içerdi yemek yemek istemeyince de süt verirdim aç kalacak korkum olmazdı
Neden birden bire Bıraktı anlamadım acaba biraz daha acıkmasını mı bekleyeyim yoksa hiç zorlamadan akışına mı bırakayım bilemiyoruuuuuuum çok üzüyor beni şu iki haftadır ne doğum için halim var ne de heyecanım çok mutsuzum çok
Canim hayirlisi olsun,hayirli zamanda gelsin bebikinSelam kizlarrr büyük haberlerin var size
Doktordan geliyoruz malum,açılmam 3 cm olmuşbebişime kavuşmaya az kaldı Allah'ın izniyle,eğer hafta sonu gelmezse kuzucuk doktor özel durumlarımı da göz önüne alarak pazartesi gel doğumu baslatalim dedi, gerçi zaten başlamış sayılır sadece düzensiz sancılarını var,ama şiddeti yerinde gerçi nstye girdim 80 i bulan sancılarım var..
Eğer bebis hafta sonu gelmezse p.tesi günü suni sanciyla Doğumum başlayacak simdi böyle düşününce Nasil heyecanliyim anlatamam
Dua edin bize olur mu.
Bi cok ilacta var. O kadar vitamini bir araya getirmek icin ustu jelatinle kaplaniyor. En cok da domuz jelatini kullaniliyor. Kullanilan sigir jelatini olsa da haram gerci.Bu arada haberleri okudunuzmu bilmiyorum türkiyede gebelere verilen elevit adlı ilaçta domuz jelatini varmış bayer fitmasida itiraz etmemiş yok dememiş bilginize tuketicilerle mahkemelik olmuslar
Kizlar merhaba,
Kontrol vardi bugun, hala dogum kanalina girmemis Kucuk Beykeyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi
Doktorum.Onun haricinde hersey yolunda cok sukur kilosu 3 kg nin ustunde imisYuzunu hala gostermiyor,kollar ayaklar kafada yuzunu sakliyor beyefendi Bakalim artik nasil dogurcam ben , normal mi sezeryan mi.Allah hayirlisini nasip etsin.
Allah razi olsun canım benim , bebek 3 kgi geçince rahmim taşımıyor bebegi açılmam başlıyor,oglumla kızım da böyle doğdu,doktorum ilk doğumumda beni uyarmıştı zaten 10 tane de doğum yapsan da bu şekilde olur doğumların demiştiayyyy dualarım seninle canım benim hayırlı olsun şimdiden
açılmana sebep olan neydi yani hareketlerle hızlandırdınmı kendi mi açıldı
.....
saçımı düzledim çıkan kaşlarımı aldım üzerimi değiştirdim eşim gelse nereye gidiyorsun diyecek ama kendimi daha iyi hissediyorum şuan
meğer pijamalar psikolojimi bozmuş
hay maa$alalhh canim 3 cm de iyi duruyorsun kiz fazla sancin olamdan dogurucan galiba :)
belki bu gece dogurrusun bellimi olur dogum baslamis :))
Öyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.Bende sana bakıyorum canım naptın diye boşver Bebeğin iyi olsunda gerisini takma kafana benimki kanala girmiş olsada gelmeye niyeti yok
Allah razi olsun canım benim , bebek 3 kgi geçince rahmim taşımıyor bebegi açılmam başlıyor,oglumla kızım da böyle doğdu,doktorum ilk doğumumda beni uyarmıştı zaten 10 tane de doğum yapsan da bu şekilde olur doğumların demişti
Akşamları hiç enerjim kalmıyor acıktım ama yemek Yemeğe bile kalkamıyorum yaw
Kizlar merhaba,
Kontrol vardi bugun, hala dogum kanalina girmemis Kucuk Beykeyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi
Doktorum.Onun haricinde hersey yolunda cok sukur kilosu 3 kg nin ustunde imisYuzunu hala gostermiyor,kollar ayaklar kafada yuzunu sakliyor beyefendi Bakalim artik nasil dogurcam ben , normal mi sezeryan mi.Allah hayirlisini nasip etsin.
Öyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.
barisin annesi yaziyor benimkinde. Burda da yaziyor baris.Ya kızlar gerçekten herkes instagramda profiline burdaki ismini yazsa ya. Kimseyi tanıyamıyorumbenimki aynı. @pkasss yazmış cimcimesultan yazmış ne güzel.
haftaya yuru der belki. Ama benim hic sanci vs yok. Yuruyus gerekiyor. Seninki yatmasan hemen dogacak gibi duruyor demek kimaşallah sizede o zaman.
ya herkese yürüyüş yap diyor doktoru ama benimki bacakların kırıkmışcasına yatacaksın diyor bu gidişle açılma da olmayacak sezeryana alacak gıcık
ekledim
hayırlısı canım en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun
bende öyle oluyorum normalde ama bu sabah kahvaltı ettikten sonra yattım uyudum 2 saat
birde sabah eşim işe giderken bende market alışverişine gittim
arabayla gidip gelmiş olsamda çarşı pazar görmek iyi geldi sanırım
Kizlar merhaba,
zorlama bence. Inek sutu cok faydali degil. Gece beslenmesini biraksaniz aslinda. Ama daha kucukmus oglun. 1 yasindan sonra yedikleri azaliyor buyime hizi yavasliyor eski istahi da bekleme yaniYa kızlar Zaman'ım geldi diye değilde üzüntüden stresten dolayı doğuracağım yaaaaa
Bir yaşına girmeye beş gün kalmış bir oğlum var bildiğiniz gibi .. 10 gün gibi bir süredir inek sütüne başlamıştık bir hafta içti üç gündür içiremiyorum uykusunda 100 ml zor içiriyorum . Çok küçük ve süte ihtiyacı OLMASINA rağmen sütü Ağzına sürmüyor zorladım olmadı akışına Bıraktım olmadı içine bal koydum hep soğuk içerdi ılık vereyim belki içer dedim yine olmadı şişeyi değiştirdim yok içine cici bebe koydum yine yok konu açtım ama çok izlenen bir konu olmadığı için cevap da yok ben çok çaresizim gece uyanırrdı iki Şişe süt içerdi sabah kalkar kalkmaz bir Şişe içerdi uykusundan önce bazen sonra bile içerdi yemek yemek istemeyince de süt verirdim aç kalacak korkum olmazdı
Neden birden bire Bıraktı anlamadım acaba biraz daha acıkmasını mı bekleyeyim yoksa hiç zorlamadan akışına mı bırakayım bilemiyoruuuuuuum çok üzüyor beni şu iki haftadır ne doğum için halim var ne de heyecanım çok mutsuzum çok
Ben de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.
barisin annesi yaziyor benimkinde. Burda da yaziyor baris.
haftaya yuru der belki. Ama benim hic sanci vs yok. Yuruyus gerekiyor. Seninki yatmasan hemen dogacak gibi duruyor demek ki
Yok canım üzülmüyorum,Allahım bekletmedi bizi meleğimizi gönderdi,hayırlısıyla ona kavuşayım şekli hiç önemli değil.Ben normal istiyorum ama herşeyden önce hep diyorum ya hayırlısı olsun diye, ona sağlıkla kavuşayım Rabbimden başka hiçbirşey istemiyorum.Canım hic üzülme,demek ki zamanı var daha,bebisler biliyorlar ne zaman geleceğini. Peki sen hangi doğum şeklini istiyorsun?
Sağol canım , evet aynen öyle.Kuzucuklarımız iyi olsun sağlıklı olsun.Canım gözün Aydın. Bebişler iyi olsun da hayırlısı nasıl doğumsa öyle olsun inşallah.
bilmem ki. Benim catima genis mi diye bakmicak zaten bir normal dogumum var ya. Acilma vs var mi diye bakayim istersen dedi ben istemedim. Su an sart degil haftaya bakaris dedi. Ilki 40 i dolurdiysa bunun da doldurma ihtinali yuksekmis. Ama ters bebege cati muayenesi yapmamali bence de dogumu baslatabilen birsey cunkuGözün Aydın canım bak normal doğum için de içini ferahlatmışlar. Bebiş doğum pozisyonunda değilse çatı muayenesi yapmıyorlar di mi?
oh oh masallah. Hadi hayirlisi bakalimSelam kizlarrr büyük haberlerin var size
Doktordan geliyoruz malum,açılmam 3 cm olmuşbebişime kavuşmaya az kaldı Allah'ın izniyle,eğer hafta sonu gelmezse kuzucuk doktor özel durumlarımı da göz önüne alarak pazartesi gel doğumu baslatalim dedi, gerçi zaten başlamış sayılır sadece düzensiz sancılarını var,ama şiddeti yerinde gerçi nstye girdim 80 i bulan sancılarım var..
Eğer bebis hafta sonu gelmezse p.tesi günü suni sanciyla Doğumum başlayacak simdi böyle düşününce Nasil heyecanliyim anlatamam
Dua edin bize olur mu.
yok grup degil bireysel.Ig grup hesabi mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?