- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Yok canım üzülmüyorum,Allahım bekletmedi bizi meleğimizi gönderdi,hayırlısıyla ona kavuşayım şekli hiç önemli değil.Ben normal istiyorum ama herşeyden önce hep diyorum ya hayırlısı olsun diye, ona sağlıkla kavuşayım Rabbimden başka hiçbirşey istemiyorum.
Allah korusun kuzum yaa, kötü şeyler düşünmeyelim.Korkmadan olmuyor her ihtimal insanı kara kara düşündürüyor, ama aslında olumsuz şeyleri düşünmemek lazım.Ben eminim ve Allahtan diliyorum ki hepimiz sağlıklı bir şekilde bebiklerimizi dünyaya getirip koklayıp öpeceğiz onları inşallahkuzucum hiç üzülme paşanın keyfi böyle daha iyiymiş dönmemiş
benimkine ne demeli
3 aydır amuda kalkmış vaziyette duruyor bende korkuyorum bebek doğum kanalındayken herşey güzelken ya çatım darsa ya kordon kısaysa ya doğuramazsam diye
Durduğumu kim söyledi.karnım agriyor dünden beri pek keyfim yok.agrilarim geliyor bi yatiyorum yarim saat filan duzelince tekrardan onu getir bunu götür... Hizmete devamCocuklar da küçük napcan canım bi öyle bi boyle dengelemeye calisiyorum. Kasılmalarim da geliyor kuvvetli hem de dediğin gibi belki de bu gece de olabilir zaten doktorum dedi herhangi bi gariplik hissedersen evde filan bekleyim deme riske atma hemen çık gel dedi..bakalım
Sağol kuzum sarıl banaNe güzel bi yüreğin var ya birden sarilasim geldi okuyuncaAllahım gönlüne gore versin inşallah..
Litchi, senin için ben de gün sayıyorum resmen, 25 ine az kaldı, bir gelsin eşin ben de bir Oh çekeceğim rahatlayacağım.Ben de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.
Allah razi olsun canım benim , bebek 3 kgi geçince rahmim taşımıyor bebegi açılmam başlıyor,oglumla kızım da böyle doğdu,doktorum ilk doğumumda beni uyarmıştı zaten 10 tane de doğum yapsan da bu şekilde olur doğumların demişti
Canım Allah yardımcın olsun. Hafta sonu olmazsa haftaya senin doğumunla başlıycaz desene. Önümüzdeki hafta doğum sayısı onu bulucaz bencehayırlısı ile sağlıkla kavuşalım inşallah Bebişlere.
ilk dogum mu canim senin. Daha 10 gunun var. Gununu doldurmasi da normal. Fazla bekletmeden saglikla gelsin insÖyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.
birkac gundur hava guzel. Yurumek cok iyi geliyor bana. Kapinin onune in geri cik en azidan 5 dk hav al. Bebege de iyi gelir benceBen de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.
Canım Allah güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah,sağlıkla bebişine kavuş inşallah
ilk dogum mu canim senin. Daha 10 gunun var. Gununu doldurmasi da normal. Fazla bekletmeden saglikla gelsin ins
birkac gundur hava guzel. Yurumek cok iyi geliyor bana. Kapinin onune in geri cik en azidan 5 dk hav al. Bebege de iyi gelir bence
Hahaha bıyıklarını yerunyok canım bizimki bıyıklanıp çıkıcak
iğne ilk sancılara kadar devam dedi ya da hastaneye yattığımda sezeryan için o zaman bırakılacak yani doğurana kadar devam :)
Sağol kuzum sarıl banaHepimizin gönlüne göre istediğini versin Rabbim.
Bende çocukken hiç içmezmişim hamile kalana kadarda içmedim canım. En sevmediğim kokusundan tadından nefret ettiğim şeydi süt. Peynire yoğurda ağırlık ver biraz süte tekrar alışana kadar. En azından kenik gelişimi için onları tüketsin.Canım devam sütü veriyordum 1 Yaşından sonra devam sütü yok burda doktorda artık normal süte başlayabilirsin dedi başladık başta yarı yarı denedim karın ağrısı yapmasın birden diye sonraki hafta sadece inek sütü verdim onu da içti bu üç gündür içmek istemiyo biberonu değiştirdim içine çok az bir baş koydum cici bebe koydum yok sonra alıştırma bardağıyla verdim bir iki Yudum çekip süt OLDUĞUNU anlatınca Bıraktı rengini görmesin diye renkli biberonla başladım yine içmedi gece uykusunda verdim yarım Şile bile içmedi
Nesguik için doktorumuz sağlıklı değil dedi Amerikalılar sağlığa çok düşkündür
Bende vermedim bakalım muzladeneyeyim bir de suyu lıkır lıkır içiyo ama Sütü içmiyo sabah kahvaltıda bir iki Çatal peynir iki tane de zeytin yedi bende birkaç cici bebe verdim sütle yapıp yemedi yemek de çok iştahlı yemiyo yani dört Yanıma duvar ördü resmen
Sagol canim benim,hepimiz bir avazda hayirlisiyla inş. Eşime diyorum bu birkaç gün açılmam artsın yürüyüş yapalım senle akşamları diyorum,sen artik hic kipirdama baksana acilman var diyor nerdeyse tuvalete gitmemi engellicek
Evet mattikacigim ilk dogumum olacak nasipse.Tabi ki gununu de doldurabilir gecebilir, doktorum da beklemekten yana.Gorecegiz hep beraber sonucu :)ilk dogum mu canim senin. Daha 10 gunun var. Gununu doldurmasi da normal. Fazla bekletmeden saglikla gelsin ins
birkac gundur hava guzel. Yurumek cok iyi geliyor bana. Kapinin onune in geri cik en azidan 5 dk hav al. Bebege de iyi gelir bence
sigir jelatininin haram oldugunu ilk kez duydumBi cok ilacta var. O kadar vitamini bir araya getirmek icin ustu jelatinle kaplaniyor. En cok da domuz jelatini kullaniliyor. Kullanilan sigir jelatini olsa da haram gerci.
yok canım bizimki bıyıklanıp çıkıcak
iğne ilk sancılara kadar devam dedi ya da hastaneye yattığımda sezeryan için o zaman bırakılacak yani doğurana kadar devam :)
Igde oglumu gorenler begendinizmi
Dr a gittik geldik. Iyiymis bizim kiz. 3100 olmus. Alttan bakayim dedi dr haftaya bakalim dedim hehe. Ikinci dogimlarda acilma olabilir dedi. Hurma ye, yuruyus yap, bir de bacaklari v yaparak comelme hareketi yap dedi. Ebe hastane nornal.dogum vs konustuk icim rahatladi. Ins guzel bir dogum olcak. Subat basi dogsa dedim. Ins diyor cok kilo almasini istemiyor ama ztn kilo olcumu yaniltici bu haftalarda.
Suyu hafif azalmis bu haftalarda normal bu yuzden sık takip yapiyoruz dedi. Baya cene yapmisiz he
Selam kizlarrr büyük haberlerin var size
Doktordan geliyoruz malum,açılmam 3 cm olmuşbebişime kavuşmaya az kaldı Allah'ın izniyle,eğer hafta sonu gelmezse kuzucuk doktor özel durumlarımı da göz önüne alarak pazartesi gel doğumu baslatalim dedi, gerçi zaten başlamış sayılır sadece düzensiz sancılarını var,ama şiddeti yerinde gerçi nstye girdim 80 i bulan sancılarım var..
Eğer bebis hafta sonu gelmezse p.tesi günü suni sanciyla Doğumum başlayacak simdi böyle düşününce Nasil heyecanliyim anlatamam
Dua edin bize olur mu.
Kizlar merhaba,
Kontrol vardi bugun, hala dogum kanalina girmemis Kucuk Beykeyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi
Doktorum.Onun haricinde hersey yolunda cok sukur kilosu 3 kg nin ustunde imisYuzunu hala gostermiyor,kollar ayaklar kafada yuzunu sakliyor beyefendi Bakalim artik nasil dogurcam ben , normal mi sezeryan mi.Allah hayirlisini nasip etsin.
Akşamları hiç enerjim kalmıyor acıktım ama yemek Yemeğe bile kalkamıyorum yaw
Sagol canim benim,hepimiz bir avazda hayirlisiyla inş. Eşime diyorum bu birkaç gün açılmam artsın yürüyüş yapalım senle akşamları diyorum,sen artik hic kipirdama baksana acilman var diyor nerdeyse tuvalete gitmemi engellicek
Yurtdisinda uretiliyor bu ilaclar. Buralarda ise hayvanlar sokla olduruluyor. Kesilmiyor. Sigir da dahil kesiminden dolayi etler haram. Tavuk da dahil. Balik haric.sigir jelatininin haram oldugunu ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?