2015 Şubat Anneleri

Ne güzel bi yüreğin var ya birden sarilasim geldi okuyunca Allahım gönlüne gore versin inşallah..

Allah korusun kuzum yaa, kötü şeyler düşünmeyelim.Korkmadan olmuyor her ihtimal insanı kara kara düşündürüyor, ama aslında olumsuz şeyleri düşünmemek lazım.Ben eminim ve Allahtan diliyorum ki hepimiz sağlıklı bir şekilde bebiklerimizi dünyaya getirip koklayıp öpeceğiz onları inşallah

Canım Allah yardımcın olsun. Hafta sonu olmazsa haftaya senin doğumunla başlıycaz desene. Önümüzdeki hafta doğum sayısı onu bulucaz bence hayırlısı ile sağlıkla kavuşalım inşallah Bebişlere.

Ben de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.
Litchi, senin için ben de gün sayıyorum resmen, 25 ine az kaldı, bir gelsin eşin ben de bir Oh çekeceğim rahatlayacağım.

Canım Allah güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah,sağlıkla bebişine kavuş inşallah

Sagolasin canım benim.Dr 3 cm olmuş acilman diyince eşimin halini gormeliydiniz.perdeli bölmenin arkasındaydı bi oturuyor anında kalkıyor saçlarını karıştırıyor stres oldu resmen
Evet haftaya doğumlar artar obacan'in da cuma günüydü değil mi? Sahi o nerde bugün rastlayamadık..
Senin bebegin hala makat geliş değil mi canım? Hayırlısı olsun tabi de ışık tutmayı denemiş miydin sen?bir de bi dahaki randrvun ne zamana aanacim hic söylemiyorsun ki bilelim de soru soralım

Öyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.
ilk dogum mu canim senin. Daha 10 gunun var. Gununu doldurmasi da normal. Fazla bekletmeden saglikla gelsin ins

Ben de neredeyse bir haftadır evden çıkmadım. Kesin ondan canım. Insan dışarı çıkıp hava alınca daha enerjik oluyor.
birkac gundur hava guzel. Yurumek cok iyi geliyor bana. Kapinin onune in geri cik en azidan 5 dk hav al. Bebege de iyi gelir bence

Canım Allah güç kuvvet kolaylıklar versin inşallah,sağlıkla bebişine kavuş inşallah

Sagol canim benim,hepimiz bir avazda hayirlisiyla inş . Eşime diyorum bu birkaç gün açılmam artsın yürüyüş yapalım senle akşamları diyorum,sen artik hic kipirdama baksana acilman var diyor nerdeyse tuvalete gitmemi engellicek

ilk dogum mu canim senin. Daha 10 gunun var. Gununu doldurmasi da normal. Fazla bekletmeden saglikla gelsin ins

birkac gundur hava guzel. Yurumek cok iyi geliyor bana. Kapinin onune in geri cik en azidan 5 dk hav al. Bebege de iyi gelir bence

Havalar güzel ama yarından itibaren başlıyor yine bozmaya.. Yagmurlaaarr geliyor yağmur berekettir ama ben pek sevmiyorum nedense Allah günah yazmasin içimi sıkıntı basıyor kapalı havalarda..

Bende çocukken hiç içmezmişim hamile kalana kadarda içmedim canım. En sevmediğim kokusundan tadından nefret ettiğim şeydi süt. Peynire yoğurda ağırlık ver biraz süte tekrar alışana kadar. En azından kenik gelişimi için onları tüketsin.

ah sen benimkini görsen
açılma olmadığı halde herşeye karışır oldu
koltuğa kendimi birden bırakıyormuşum
hızlı hareket ediyormuşum
yataktan kalkarken dikkat etmiyormuşum
beslenmeme dikkat etmiyormuşum
artık geceleri nefesimi dinliyor resmen
gece ben wv ye kalkıyorum benimle bir kalkıyor

hayır bu kadar ilgiye alışık değilim loğusayken daha fazla ilgiye ihtiyacım olacak inşallah o zaman değişmez

Evet mattikacigim ilk dogumum olacak nasipse.Tabi ki gununu de doldurabilir gecebilir, doktorum da beklemekten yana.Gorecegiz hep beraber sonucu :)

yok canım bizimki bıyıklanıp çıkıcak

iğne ilk sancılara kadar devam dedi ya da hastaneye yattığımda sezeryan için o zaman bırakılacak yani doğurana kadar devam :)

Hay masallah pasana saglikla gelsin

Igde oglumu gorenler begendinizmi

Rabbim nazarlrdan korusun cok tatli

Gozun aydin canim icinin rahatlmsna da sevindim

vee bayragi Tiramisu35 heyecanla devralir hadi saglicakla kendi sancinla kolaylkla kavusun insallah

masallah oglusuna gonlunce bi dogum olsun insallah canim

Akşamları hiç enerjim kalmıyor acıktım ama yemek Yemeğe bile kalkamıyorum yaw

stres de yoruyor bizi bence seninkinin gelmesine az kaldi hadi eniste gelince rahatlarsn insallah canm

Bizim kendi doktorumuza kontrolümüz vardı bugün. Oda 10 gün vakit biçti yavruma. 10 güne gelir bu bebk ddi. Çok hareketli hiperaktif düz duvara tırmanacak bu çocuk ddi. Ne usg de bakılırken nede nst de hiç durmadı diyebilirim. 2 şubatta gelir diyo bu doktor diğeride 13-14 şubat. Bakalım ne zaman gelecek paşacım. Herkese sağlıklı mutlu hafta sonu diliyorum. Bizden havadisler bu kadar.

Aman kıpırdama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…