Bizim kendi doktorumuza kontrolümüz vardı bugün. Oda 10 gün vakit biçti yavruma. 10 güne gelir bu bebk ddi. Çok hareketli hiperaktif düz duvara tırmanacak bu çocuk ddi. Ne usg de bakılırken nede nst de hiç durmadı diyebilirim. 2 şubatta gelir diyo bu doktor diğeride 13-14 şubat. Bakalım ne zaman gelecek paşacım. Herkese sağlıklı mutlu hafta sonu diliyorum. Bizden havadisler bu kadar.
kızlar benim karnım taş gibi ama kızım da hareket yok bu kasılmamı oluyor ağrı sızı yok
senin ebe ileBir eczaneye diye dısarı gittim geldim yigilip kalcaktim nerdeyse. Yürüme yetenegimi kaybetmiş gibiyim cok zorlaniyom ya penguen gibi sekilden sekle girdim karnim da sertleşti hep yürürken asagi baski oluyor yürürken çokçahava da nasıl guzelmis yuruyebilsem iyi gelcek aslında ya. Ebem aradi saolsun yokluyor arada beni hafiften yürümeye başla dedi yormadan kendni bakaym olmadi yarin yine denerim
2-3 tane yeter. Kac gun kalcaz ki hastanedekızlar benim karnım taş gibi ama kızım da hareket yok bu kasılmamı oluyor ağrı sızı yok
birde ben canped mesane pedi aldım çantaya kaç tane koymak lazım 10 az mı
Haha ilk cocuklar hele erkekse babasi oluyor ayni. Benimki de oyle. Sinirli bkmis ama safe pasaHamileyken esime gozleri sana benzesin dedim...bildigin kocamin minyaturunu yapmisim...adam smdiden bakislariyla korkutuyo
normal canim. Telas yapma. Istersen yurume esin gelmedenBende de bi gerginlk var karnin alt kısmında agrıyo gibi de değil gibi de cok iyi hissetrmedginden eminim biyarabbm hayırlısıyla bi esim gelseydi
Kolonya satanlara bakarken yaptigi is sayisina bide musteri memnuniyetlerine bak oyle siparis ver ben evde kendim yaptim.daha ucuza geldi ki normalde bende gebelikten once satisini yapiyodum.o ahsap harfler genelde o fiyatta igde harfimo diye bi sayfa var onada bak bi onun yazilari hosuma gidiyohashande senin kolonya şişelern pek bi cici olmus kolonyasi da hos görünüyor igde gördüm. Ben hala yapmadm bi hazrlik. Biyerde renklendrlmis kolonya satiyordu og hesabindan biri ama guvenlir mi ki oylesi bilemedm acikcasi ugrascak gucum de pek yok netten toprlym dedm ama derya deniz heryer dolmus bu isi yapanla bilemedm napiim
bi de su isimlikler var ya ahsap strafor egik harflerle hazrlnan onu bgndm biyerde harf basina on tl dedi o kadar yüksek mi onun piyasasi yahu sana bi danisayim dedm ama
Çok sağol canım benim, hepimiz inşallah.Hay masallah pasana saglikla gelsin
Rabbim nazarlrdan korusun cok tatli
Gozun aydin canim icinin rahatlmsna da sevindim
vee bayragi @Tiramisu35 heyecanla devralirhadi saglicakla kendi sancinla kolaylkla kavusun insallah
masallah oglusuna gonlunce bi dogum olsun insallah canim
stres de yoruyor bizi bence seninkinin gelmesine az kaldi hadi eniste gelince rahatlarsn insallah canm
Premium care serisi mi kalkıyormuş yani doğru mu anladım?Kızlar eşimden edindiğim bilgiyi sizede aktarayım. Bez almaya gitmişti toptancıya. Primanın beyaz olanından 1 numara bi türlü bulamıyorduk.. Orda adama sormuş neden yok beyaz serisi diye. Çok fazla satılmıyormuş, artık sadece mavi ve turuncusu olacakmışyok be dedim, kesin yeni bi tane çıkaracaktır. Fiyatı fazla geldiği için kaldırıyolarmış dedi. Stok yapmak lazım bulduğumuz yerden
Kolonya satanlara bakarken yaptigi is sayisina bide musteri memnuniyetlerine bak oyle siparis ver ben evde kendim yaptim.daha ucuza geldi ki normalde bende gebelikten once satisini yapiyodum.o ahsap harfler genelde o fiyatta igde harfimo diye bi sayfa var onada bak bi onun yazilari hosuma gidiyo
Kendin doldurcaksan ben bimin kolonyasina sabun boyasi kattim oldu.sabun boyasi 7 lira bimde kolonya 2 lira : )Kolonyalaro ben hazrliycam satin alnca cok daha maliyetli geldi de icini doldurmak icin malzeme satanlrda litrelik renkli kolonya gördüm hazir ama marka vb olmyinca guvenilir gelmedi renklndrme isini de bilemedim acikcasi. Pembe gul suyu bulsam hazir keske onla doldurcam o da yok marktlerde mübarekharfler öyle demek he bi bakiim dedgn yere iki kizani da dusunnce hersey yüksek maliyetli oluyor ya. Buyuge de yapmsam olmaz gibi geliyor kuserse ya diye
Kendin doldurcaksan ben bimin kolonyasina sabun boyasi kattim oldu.sabun boyasi 7 lira bimde kolonya 2 lira : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?