2015 Şubat Anneleri

Bir eczaneye diye dısarı gittim geldim yigilip kalcaktim nerdeyse. Yürüme yetenegimi kaybetmiş gibiyim cok zorlaniyom ya penguen gibi sekilden sekle girdim karnim da sertleşti hep yürürken asagi baski oluyor yürürken çokça hava da nasıl guzelmis yuruyebilsem iyi gelcek aslında ya. Ebem aradi saolsun yokluyor arada beni hafiften yürümeye başla dedi yormadan kendni bakaym olmadi yarin yine denerim

kızlar benim karnım taş gibi ama kızım da hareket yok bu kasılmamı oluyor ağrı sızı yok
birde ben canped mesane pedi aldım çantaya kaç tane koymak lazım 10 az mı

En hayirli zamanda gelsin insallah

kızlar benim karnım taş gibi ama kızım da hareket yok bu kasılmamı oluyor ağrı sızı yok

evet kasilma canim aralik tut baklm duzenli mi

Bende de bi gerginlk var karnin alt kısmında agrıyo gibi de değil gibi de cok iyi hissetrmedginden eminim bi yarabbm hayırlısıyla bi esim gelseydi

senin ebe ile gul_feri nin ebesi aynı kişi mi

hashande senin kolonya şişelern pek bi cici olmus kolonyasi da hos görünüyor igde gördüm. Ben hala yapmadm bi hazrlik. Biyerde renklendrlmis kolonya satiyordu og hesabindan biri ama guvenlir mi ki oylesi bilemedm acikcasi ugrascak gucum de pek yok netten toprlym dedm ama derya deniz heryer dolmus bu isi yapanla bilemedm napiim
bi de su isimlikler var ya ahsap strafor egik harflerle hazrlnan onu bgndm biyerde harf basina on tl dedi o kadar yüksek mi onun piyasasi yahu sana bi danisayim dedm ama

Kızlar eşimden edindiğim bilgiyi sizede aktarayım. Bez almaya gitmişti toptancıya. Primanın beyaz olanından 1 numara bi türlü bulamıyorduk.. Orda adama sormuş neden yok beyaz serisi diye. Çok fazla satılmıyormuş, artık sadece mavi ve turuncusu olacakmış yok be dedim, kesin yeni bi tane çıkaracaktır. Fiyatı fazla geldiği için kaldırıyolarmış dedi. Stok yapmak lazım bulduğumuz yerden

birde ben canped mesane pedi aldım çantaya kaç tane koymak lazım 10 az mı
2-3 tane yeter. Kac gun kalcaz ki hastanede

Hamileyken esime gozleri sana benzesin dedim...bildigin kocamin minyaturunu yapmisim...adam smdiden bakislariyla korkutuyo
Haha ilk cocuklar hele erkekse babasi oluyor ayni. Benimki de oyle. Sinirli bkmis ama safe pasa

Bende de bi gerginlk var karnin alt kısmında agrıyo gibi de değil gibi de cok iyi hissetrmedginden eminim bi yarabbm hayırlısıyla bi esim gelseydi
normal canim. Telas yapma. Istersen yurume esin gelmeden

Kolonya satanlara bakarken yaptigi is sayisina bide musteri memnuniyetlerine bak oyle siparis ver ben evde kendim yaptim.daha ucuza geldi ki normalde bende gebelikten once satisini yapiyodum.o ahsap harfler genelde o fiyatta igde harfimo diye bi sayfa var onada bak bi onun yazilari hosuma gidiyo

Çok sağol canım benim, hepimiz inşallah.

Premium care serisi mi kalkıyormuş yani doğru mu anladım?

Kolonyalaro ben hazrliycam satin alnca cok daha maliyetli geldi de icini doldurmak icin malzeme satanlrda litrelik renkli kolonya gördüm hazir ama marka vb olmyinca guvenilir gelmedi renklndrme isini de bilemedim acikcasi. Pembe gul suyu bulsam hazir keske onla doldurcam o da yok marktlerde mübarek harfler öyle demek he bi bakiim dedgn yere iki kizani da dusunnce hersey yüksek maliyetli oluyor ya. Buyuge de yapmsam olmaz gibi geliyor kuserse ya diye

Kendin doldurcaksan ben bimin kolonyasina sabun boyasi kattim oldu.sabun boyasi 7 lira bimde kolonya 2 lira : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…