Iki damla kat bi siseye rengi gozune acik gelirse bi kac dmla daha katarsin.evet malzeme satanlarda var.ben sabunuda kendim yaptim smdi yine yapcm carsamba 25 kisi oglani gormeye gelcek
Bi cok ilacta var. O kadar vitamini bir araya getirmek icin ustu jelatinle kaplaniyor. En cok da domuz jelatini kullaniliyor. Kullanilan sigir jelatini olsa da haram gerci.
2 gün önce nerdeyse sezeryana alıyorlardı (bebiş dönmedi daha) serum felan takıldı şükür iyi oldu. hafta sonu sınavı var birde hastane çantası, temizliği felan yapılmamıştı onun telaşında tabiri caizse kafasını kaşıyacak vakti yok :)
Son etkinlik 2 dakika önce yazıyor , şu an yazılanları okuyor çok büyük ihtimalle.Demişti ya yazılanları hiç atlamadan okurum lisede devamsızlığım hiç yoktu diye :) yazar birazdan.
instagram hesabı yazanları bende ekledim
adımı buraya yazmıyım geçen yazdım zaten
ama altına pkas diye not düştüm anlarsınız diye
sizde yazsanız ne güzel olur aslında
Kizlar merhaba,
Kontrol vardi bugun, hala dogum kanalina girmemis Kucuk Bey keyfi yerinde gelmeye niyeti yok dedi
Doktorum.Onun haricinde hersey yolunda cok sukur kilosu 3 kg nin ustunde imis Yuzunu hala gostermiyor,kollar ayaklar kafada yuzunu sakliyor beyefendi Bakalim artik nasil dogurcam ben , normal mi sezeryan mi.Allah hayirlisini nasip etsin.
Son etkinlik 2 dakika önce yazıyor , şu an yazılanları okuyor çok büyük ihtimalle.Demişti ya yazılanları hiç atlamadan okurum lisede devamsızlığım hiç yoktu diye :) yazar birazdan.
Anam.! Benm devamsızlık Göbek adımdı. Hele bi keresinde geo sınavı varmış Nasılsa gitmişim ilk ders, Pazartesi günüydü arka Sıradakiler geri don rapor al haberin yoktur demişti de sağlık Ocağında almıştım soluğu : p
Bu arada haberleri okudunuzmu bilmiyorum türkiyede gebelere verilen elevit adlı ilaçta domuz jelatini varmış bayer fitmasida itiraz etmemiş yok dememiş bilginize tuketicilerle mahkemelik olmuslar
Anam.! Benm devamsızlık Göbek adımdı. Hele bi keresinde geo sınavı varmış Nasılsa gitmişim ilk ders, Pazartesi günüydü arka Sıradakiler geri don rapor al haberin yoktur demişti de sağlık Ocağında almıştım soluğu : p
Aynıymışız desene.Benim de sağlık ocağında kankaya bağladığım bir doktor vardı, adama artık lokum çikolata yaptırıp götürüyordum, liseyi bitirdiysem o adam sayesindedir :) Çok haylazdım çoookk.
Ya kızlar gerçekten herkes instagramda profiline burdaki ismini yazsa ya. Kimseyi tanıyamıyorum benimki aynı. @pkasss yazmış @cimcimesultan yazmış ne güzel.
sonunda kars kaşarına kavuştum :) bir tek pazarda görmüştüm ona da güvenememiştim; eşimin bir komutanı sarıkamış'ta ondan istemiş geldi bugün...
doğurmadan yedim rahatım artık