2015 Şubat Anneleri

Aa süper sabun boyasi mi o renklendren iyi oldu tüyo verdgin malzeme satanlrda var dimi o boyadan. Gida boyası gibi azcik mi katılıyor
Iki damla kat bi siseye rengi gozune acik gelirse bi kac dmla daha katarsin.evet malzeme satanlarda var.ben sabunuda kendim yaptim smdi yine yapcm carsamba 25 kisi oglani gormeye gelcek

Bi cok ilacta var. O kadar vitamini bir araya getirmek icin ustu jelatinle kaplaniyor. En cok da domuz jelatini kullaniliyor. Kullanilan sigir jelatini olsa da haram gerci.
Cehaletimi mazur gör, sığır jelatini neden haram?

Ayy çok şirin, 3. Çocuk ve hala heyecanlı çok güzel

Evet canım bu arada @gul_feri den haberin var mi grmio bu ara hersey yolundadir insallah
2 gün önce nerdeyse sezeryana alıyorlardı (bebiş dönmedi daha) serum felan takıldı şükür iyi oldu. hafta sonu sınavı var birde hastane çantası, temizliği felan yapılmamıştı onun telaşında tabiri caizse kafasını kaşıyacak vakti yok :)

Her sey yolunda gidecek inş annesi:)

Son etkinlik 2 dakika önce yazıyor , şu an yazılanları okuyor çok büyük ihtimalle.Demişti ya yazılanları hiç atlamadan okurum lisede devamsızlığım hiç yoktu diye :) yazar birazdan.
Anam.! Benm devamsızlık Göbek adımdı. Hele bi keresinde geo sınavı varmış Nasılsa gitmişim ilk ders, Pazartesi günüydü arka Sıradakiler geri don rapor al haberin yoktur demişti de sağlık Ocağında almıştım soluğu : p

Bu arada haberleri okudunuzmu bilmiyorum türkiyede gebelere verilen elevit adlı ilaçta domuz jelatini varmış bayer fitmasida itiraz etmemiş yok dememiş bilginize tuketicilerle mahkemelik olmuslar
evet onu bende duydum ilacimi degistirdim bu yuzden ama kesin mi bilmiyorum

Aynıymışız desene.Benim de sağlık ocağında kankaya bağladığım bir doktor vardı, adama artık lokum çikolata yaptırıp götürüyordum, liseyi bitirdiysem o adam sayesindedir :) Çok haylazdım çoookk.

sonunda kars kaşarına kavuştum :) bir tek pazarda görmüştüm ona da güvenememiştim; eşimin bir komutanı sarıkamış'ta ondan istemiş geldi bugün...
doğurmadan yedim rahatım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…