2015 Şubat Anneleri

mattika hep bakislari oyle arada guluyo oyle degisiyo ama hep bes karis surat
hehe daha kucuk ya ondan. Az daha buyusun. Buyudukce guzellesiyorlar

Eki Görüntüle 1386250 Kızlar kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş? şimdilik duvara astım :)
cok guzel olmus. Biz hala bilge mi gokce mi diyoruz. Bilge gorumcemin kizinin adi. Gokce cok guzel ama telaffuzu zor gibi. Oy oyy ne zor ismis bu isim konusu

Bebiş tam makat değildi sanırım yan gibiydi Dr yüzde doksan doğum pozisyonuna döner yüzde on diğer Yön demişti. Bekliyoruz işte canım. Eşim yurt dışındaydı onun Geliş zamanına göre giricektik Dr a. Inşallah bir ili güne gideriz.

hehe daha kucuk ya ondan. Az daha buyusun. Buyudukce guzellesiyorlar

cok guzel olmus. Biz hala bilge mi gokce mi diyoruz. Bilge gorumcemin kizinin adi. Gokce cok guzel ama telaffuzu zor gibi. Oy oyy ne zor ismis bu isim konusu

biz de iki isim arasında kalmıştık :) bilgeyi kimse beğenmedi soğuttular resmen beni isimden. sonra gökçe çok içime sindi :) annem hala beğenmiyo ama ben kulaklarımı tıkadım :)

zorlama bence. Inek sutu cok faydali degil. Gece beslenmesini biraksaniz aslinda. Ama daha kucukmus oglun. 1 yasindan sonra yedikleri azaliyor buyime hizi yavasliyor eski istahi da bekleme yani
Hımm ya zaten şurda üç günde zayıfladı gözlerinin altı morardı sanki pimpirikli anne olmak da zor biraz önce bir tabak kıymalı Şehriye Çorbası bir kase de yoğurt yedirdim süt içmezse Yediği yoğurdu peyniri iki katına çıkaracağım kaçarı yok

Yok kuzu niye değişsin ki Nasılsa ole gider bi insan

Geldi canım :)

Bende öyle yapmayı düşünüyorum yoğurda ve peynire ağırlık verdim bugün bakalım birkaç gün uykusunda vereceğim sütü belki birkaç gün içmeyince Özler

hadi gozunaydin canim esin gelmis

biz de iki isim arasında kalmıştık :) bilgeyi kimse beğenmedi soğuttular resmen beni isimden. sonra gökçe çok içime sindi :) annem hala beğenmiyo ama ben kulaklarımı tıkadım :)
Ben bilgeyi cok seviyorum ama yakinda var iste. Onunki iki isim biz tek koysak nolur ki. Sen de ayni iki ismi yazmistin unutmadim bu yuzden

zorlama sakin. Digeri de dogacak is zorlasacak. Her ogun israrini beklicek yemek icin. Corba yiyorsa sutu gece uykuda fln deneme. Artik gece yemeden durabilir. Dolu mideyle rahat uyiyamaz. Cis yapmaya uykusu bolunur. Gece beslenmesini birakmaya hazir oldugunu gosterebilir yaptigi uykuda zorlama. Sonra 4 yasinda biraktircam diye ugrasirsin. 1,5 yas sonrasi kesin birakmali gece sutunu. Bebek geliyor diye uzulme sogukkanli ol. Senin hissiyatini alir oglun da. Allah yardimcin olsn zor isler

sen çocuğunun ıstahla yemesıne alıştığın ıcın yedıklerının onu doyurmadığı hıssıne kapılıyorsun.. benım kızım hıc sut ıcmedı ne bıberonla bebekken ne bardakla buyudugunde.. ama hergun mutlaka yumurta peynır yoğurt yedırdım onları yememısse yoğurtlu sutlu çorbalar yaptım yedırdım..sımdı 3 buçuk yasına gırecek sadece meyvelı sut ıcer hergun 1 bazen 2kutu..

ve ınan su zamana kadar daha 2 tabak yemek yedıgı olmadı kızımın..sut ıcmemesı ölümcül bır durum degıl.. kızımbır ogunde ya çorba yer ya makarna ya kahvaltı.. zayıfta degıl persentılde en yüksek sevıyede.. takma kafana bu kadar..benım sacım beyazladı senınkı barı dursun durduğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…