- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Akşam keçi sütü deneyeceğim ya da muzlu süt bakalım içeçek mi ?Nesquikle falan mı denesen acaba?
Çok şık ve farklı olmuş canım. Ellerine sağlık
hehe daha kucuk ya ondan. Az daha buyusun. Buyudukce guzellesiyorlarmattika hep bakislari oyle arada guluyo oyle degisiyo ama hep bes karis surat
cok guzel olmus. Biz hala bilge mi gokce mi diyoruz. Bilge gorumcemin kizinin adi. Gokce cok guzel ama telaffuzu zor gibi. Oy oyy ne zor ismis bu isim konusuEki Görüntüle 1386250 Kızlar kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş? şimdilik duvara astım :)
Sagolasin canım benim.Dr 3 cm olmuş acilman diyince eşimin halini gormeliydiniz.perdeli bölmenin arkasındaydı bi oturuyor anında kalkıyor saçlarını karıştırıyor stres oldu resmen
Evet haftaya doğumlar artar obacan'in da cuma günüydü değil mi? Sahi o nerde bugün rastlayamadık..
Senin bebegin hala makat geliş değil mi canım? Hayırlısı olsun tabi de ışık tutmayı denemiş miydin sen?bir de bi dahaki randrvun ne zamana aanacim hic söylemiyorsun ki bilelim de soru soralım
Geldi mi eşin?Ay hadi gözün aydın çok sevindim kuzum rahatldım senin adına şükür.Psikolojiktir kesin o sancılar.Geldi canım geldiği gibi de sancı dalan oluyor sanırım psikolojik
hehe daha kucuk ya ondan. Az daha buyusun. Buyudukce guzellesiyorlar
cok guzel olmus. Biz hala bilge mi gokce mi diyoruz. Bilge gorumcemin kizinin adi. Gokce cok guzel ama telaffuzu zor gibi. Oy oyy ne zor ismis bu isim konusu
Hımm ya zaten şurda üç günde zayıfladı gözlerinin altı morardı sanki pimpirikli anne olmak da zor biraz önce bir tabak kıymalı Şehriye Çorbası bir kase de yoğurt yedirdim süt içmezse Yediği yoğurdu peyniri iki katına çıkaracağım kaçarı yokzorlama bence. Inek sutu cok faydali degil. Gece beslenmesini biraksaniz aslinda. Ama daha kucukmus oglun. 1 yasindan sonra yedikleri azaliyor buyime hizi yavasliyor eski istahi da bekleme yani
ah sen benimkini görsen
açılma olmadığı halde herşeye karışır oldu
koltuğa kendimi birden bırakıyormuşum
hızlı hareket ediyormuşum
yataktan kalkarken dikkat etmiyormuşum
beslenmeme dikkat etmiyormuşum
artık geceleri nefesimi dinliyor resmen
gece ben wv ye kalkıyorum benimle bir kalkıyor
hayır bu kadar ilgiye alışık değilim loğusayken daha fazla ilgiye ihtiyacım olacak inşallah o zaman değişmez
sigir jelatininin haram oldugunu ilk kez duydum
Hay masallah pasana saglikla gelsin
Rabbim nazarlrdan korusun cok tatli
Gozun aydin canim icinin rahatlmsna da sevindim
vee bayragi @Tiramisu35 heyecanla devralirhadi saglicakla kendi sancinla kolaylkla kavusun insallah
masallah oglusuna gonlunce bi dogum olsun insallah canim
stres de yoruyor bizi bence seninkinin gelmesine az kaldi hadi eniste gelince rahatlarsn insallah canm
Bende öyle yapmayı düşünüyorum yoğurda ve peynire ağırlık verdim bugün bakalım birkaç gün uykusunda vereceğim sütü belki birkaç gün içmeyince ÖzlerBende çocukken hiç içmezmişim hamile kalana kadarda içmedim canım. En sevmediğim kokusundan tadından nefret ettiğim şeydi süt. Peynire yoğurda ağırlık ver biraz süte tekrar alışana kadar. En azından kenik gelişimi için onları tüketsin.
kim geldi kizzzzz bebkmi enistemi :)Geldi canım :)
Bende de bi gerginlk var karnin alt kısmında agrıyo gibi de değil gibi de cok iyi hissetrmedginden eminim biyarabbm hayırlısıyla bi esim gelseydi
kim geldi kizzzzz bebkmi enistemi :)
hadi gozunaydin canim esin gelmisBebiş tam makat değildi sanırım yan gibiydi Dr yüzde doksan doğum pozisyonuna döner yüzde on diğer Yön demişti. Bekliyoruz işte canım. Eşim yurt dışındaydı onun Geliş zamanına göre giricektik Dr a. Inşallah bir ili güne gideriz.
Ben bilgeyi cok seviyorum ama yakinda var iste. Onunki iki isim biz tek koysak nolur ki. Sen de ayni iki ismi yazmistin unutmadim bu yuzdenbiz de iki isim arasında kalmıştık :) bilgeyi kimse beğenmedi soğuttular resmen beni isimden. sonra gökçe çok içime sindi :) annem hala beğenmiyo ama ben kulaklarımı tıkadım :)
zorlama sakin. Digeri de dogacak is zorlasacak. Her ogun israrini beklicek yemek icin. Corba yiyorsa sutu gece uykuda fln deneme. Artik gece yemeden durabilir. Dolu mideyle rahat uyiyamaz. Cis yapmaya uykusu bolunur. Gece beslenmesini birakmaya hazir oldugunu gosterebilir yaptigi uykuda zorlama. Sonra 4 yasinda biraktircam diye ugrasirsin. 1,5 yas sonrasi kesin birakmali gece sutunu. Bebek geliyor diye uzulme sogukkanli ol. Senin hissiyatini alir oglun da. Allah yardimcin olsn zor islerHımm ya zaten şurda üç günde zayıfladı gözlerinin altı morardı sanki pimpirikli anne olmak da zor biraz önce bir tabak kıymalı Şehriye Çorbası bir kase de yoğurt yedirdim süt içmezse Yediği yoğurdu peyniri iki katına çıkaracağım kaçarı yok
Hamileyken esime gozleri sana benzesin dedim...bildigin kocamin minyaturunu yapmisim...adam smdiden bakislariyla korkutuyo
sen çocuğunun ıstahla yemesıne alıştığın ıcın yedıklerının onu doyurmadığı hıssıne kapılıyorsun.. benım kızım hıc sut ıcmedı ne bıberonla bebekken ne bardakla buyudugunde.. ama hergun mutlaka yumurta peynır yoğurt yedırdım onları yememısse yoğurtlu sutlu çorbalar yaptım yedırdım..sımdı 3 buçuk yasına gırecek sadece meyvelı sut ıcer hergun 1 bazen 2kutu..Hımm ya zaten şurda üç günde zayıfladı gözlerinin altı morardı sanki pimpirikli anne olmak da zor biraz önce bir tabak kıymalı Şehriye Çorbası bir kase de yoğurt yedirdim süt içmezse Yediği yoğurdu peyniri iki katına çıkaracağım kaçarı yok
cok mutsuzum yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?