Ama sallanmiyormus buAnladım canım, teşekkürler.
Söz konusu sağlık olunca pek seçeneğimiz kalmıyor malesef
Hepsiburadadan aldım, bebedecor markası. Kendi sitelerinden de alabilirsin. Ben sipariş verdiğimde hepsiburadada daha ucuzdu.
ikinci isim benim kuzumInstagramda ebru ve Begüm diye başlayan kullanıcilar kimsiniz bakim cikin ortaya bi sizi çıkaramadım ayy
Tamam ben yazdıminstagram işi iyice karıştı çoğu kişinin adını bilemiyoruz buradaki kullanıcı adlarınızıda yazsanız en azından tanımış oluruz
hem az yapmis. Hem de sormadi ki. Basta portakal soyup ye ye diye israr ediyordu israrindan rahatsiz oldum istesem yerim dedim. Belki o yuzden demedi bunda da. Ama cidden cekindim ben de yerim demeye. Hic dusunmemis cani ister mi diye. Hamileyiz ya biz de dengesiziz yawNedenki canın ıstedıyse alıp yeseydın bıraz bidaha sen ugrasmazdın cnm :)
ah o etraf olmasa ah.Dün bi arkadaşımla konuştum 2 ocakta doğum yaptı ilk bebeği hamilelik boyunca 30 kilo almış bel fıtığından dolayı zorunlu sezo oldu 20 gün oldu doğum yapalı 20 kilosu gitmiş bile loğusa sendromu yaşamış etrafındakiler Yüzünden herkes kıza sütün varmı emiyomu yetiyomu demekten sendroma sokmuşlar göğüsleri yara olmuş en iyi kremler bile geçirmemiş bu stresle sezo dikişleri açılmış şimdi iyiler atlatmışlar hepsini Göğüs için tahin Yağı kullanmış bi günde geçirmiş elinden geldiğince uyu diyor sadece sölediği bu
Tmm ekledim cnmbiz ekleştikmi seninle
s.igoksu ben
Kız o kadar yazdın ben sadece kilo kısmını aldım.gibi oldu amaDün bi arkadaşımla konuştum 2 ocakta doğum yaptı ilk bebeği hamilelik boyunca 30 kilo almış bel fıtığından dolayı zorunlu sezo oldu 20 gün oldu doğum yapalı 20 kilosu gitmiş bile loğusa sendromu yaşamış etrafındakiler Yüzünden herkes kıza sütün varmı emiyomu yetiyomu demekten sendroma sokmuşlar göğüsleri yara olmuş en iyi kremler bile geçirmemiş bu stresle sezo dikişleri açılmış şimdi iyiler atlatmışlar hepsini Göğüs için tahin Yağı kullanmış bi günde geçirmiş elinden geldiğince uyu diyor sadece sölediği bu
Neyee 2 haftaEn Bii Sevdiğim Gün Geldi Biz 36 Haftalık Olduk kiiiŞükürler Olsun Rabbime Son 2 Hafta
Haklisinzda bole ne olcam die beklemek sitrese sokuyor insani belli bse olsa ona gore davransam dr bebek tutunsun die ilac vermisti blmiyorm ya cok istiyorum suan calsmalari durdurdk :) bebek varsa duser die ilskiye girmiyorz
SezeryaneNeyee 2 hafta
Diğer iki haftaya ne oldu
instagram işi iyice karıştı çoğu kişinin adını bilemiyoruz buradaki kullanıcı adlarınızıda yazsanız en azından tanımış oluruz
38 artılarda mı oluyorsun 10 undaSezeryanedr 10 şubat gibi alırıs dedi
Amin saol ama kanamam yok kahverengi lekelenmelerim oluyordu dr ilac verdi gectikanaman bitmeden ilişkiye falan girme muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun kan tahlilini tekrarla sıfırlanınca doktora git ult. baksın parça falan kalma ihtimali var
allah yardımcın olsun
38+2 oluyo cnm eğer bi aksilik çıkmassa planlı sezeryande 10 şubat olur dedi haftaya kesin tarih veririm dedi38 artılarda mı oluyorsun 10 unda
Evt cnm nk ile bitiyr bnmki . Açıklamada buradaki adım vrbeni ekledin mi. Seni bilmiyom ben. Elidakaya
hadi bakalım sağlıkla gelsin miniğin38+2 oluyo cnm eğer bi aksilik çıkmassa planlı sezeryande 10 şubat olur dedi haftaya kesin tarih veririm dedi
38+2 oluyo cnm eğer bi aksilik çıkmassa planlı sezeryande 10 şubat olur dedi haftaya kesin tarih veririm dedi
birebir ayni seyleri yasiyor ve dusunuyorummm.seyirlik maymun moddddBenim kv de süslü püslü nevresim sermek istiyor. Lohusa yatağı yapacakmışız. Bende geleneklerden çok uzak bir tipim. Hiç öle hayallerim olmadı. Kına gecesi bile yapmadım düşün.
Gerek varmı ki, ben uyurken, iyi değilken zaten odaya kimseyi almam dedim ben. İyiyken ben çıkarım misafirlerin yanına. Anlamadım ki yol geçen hanı gibi herkes odama mı doluşacak?? Yatıyorsam kimse girip rahatsız etmesin bir zahmet. Bu kv ler ne kadar meraklı gösterişe, misafire herşeyi süslü püslü göstermeye. Benide süs köpeği gibi dantellere boğacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?