2015 Şubat Anneleri

Ama sallanmiyormus bu

instagram işi iyice karıştı çoğu kişinin adını bilemiyoruz buradaki kullanıcı adlarınızıda yazsanız en azından tanımış oluruz

Nedenki canın ıstedıyse alıp yeseydın bıraz bidaha sen ugrasmazdın cnm :)
hem az yapmis. Hem de sormadi ki. Basta portakal soyup ye ye diye israr ediyordu israrindan rahatsiz oldum istesem yerim dedim. Belki o yuzden demedi bunda da. Ama cidden cekindim ben de yerim demeye. Hic dusunmemis cani ister mi diye. Hamileyiz ya biz de dengesiziz yaw

ah o etraf olmasa ah.
Oglumda burda topikten arkadasin birinin kv si 40 gun durdu gitmedi. Onun stresinden, bebek doymuyor demesinden sutu azalmis.daha dogrusu cocuk mamaya alismis. Biz 2 yasina kadar emzirdik o emziremedi. Hani saglik sorunu olur tmm da kv yuzunden emziremeyince cok kiziyordu. Bebek tokken de agliyor ama biyukler hemen mama verip bayiltmak istiyor bebegi.

Kız o kadar yazdın ben sadece kilo kısmını aldım.gibi oldu ama
Sendromdan dolayı mı kılo vermiş

Haklisinzda bole ne olcam die beklemek sitrese sokuyor insani belli bse olsa ona gore davransam dr bebek tutunsun die ilac vermisti blmiyorm ya cok istiyorum suan calsmalari durdurdk :) bebek varsa duser die ilskiye girmiyorz

kanaman bitmeden ilişkiye falan girme muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun kan tahlilini tekrarla sıfırlanınca doktora git ult. baksın parça falan kalma ihtimali var
allah yardımcın olsun

kanaman bitmeden ilişkiye falan girme muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsun kan tahlilini tekrarla sıfırlanınca doktora git ult. baksın parça falan kalma ihtimali var
allah yardımcın olsun
Amin saol ama kanamam yok kahverengi lekelenmelerim oluyordu dr ilac verdi gecti

38+2 oluyo cnm eğer bi aksilik çıkmassa planlı sezeryande 10 şubat olur dedi haftaya kesin tarih veririm dedi

normal haftanda alırız demiş tabi keşke sancılarını beklese daha iyi ama. benimde aynısını söyledi 38+5 te alabilirim ama beklemekten yanayım bebeğin içeride iyi olduğundan deyince salıya kadar bekliyoruz tekrardan o gün karar verecek kilosuna göre.

birebir ayni seyleri yasiyor ve dusunuyorummm.seyirlik maymun modddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…