Ne hallere dusuruyolar.anlayis bu kdr zor mu?son anda hastane olumsuzluklaina hic katlanamiyor insan. Diger hastane iyi olur ins
oy oyy
Benimkiler yarin gidecek ama yakin sehirde pusuda beklicek gibiler. Nisan gelse esim haber verir damlarlar. Esime de caktirmasam mi son ana kadar
Ben ekledim seni ama diğer arkadaşlar olmadıbiz ekleştikmi seninle
s.igoksu ben
İnş. Canım hepimizkiiiihadi bakalım sağlıkla gelsin miniğin
Bilmiyorumki cnm haftaya kesin tarih vericek bakalım ne diceknormal haftanda alırız demiş tabi keşke sancılarını beklese daha iyi ama. benimde aynısını söyledi 38+5 te alabilirim ama beklemekten yanayım bebeğin içeride iyi olduğundan deyince salıya kadar bekliyoruz tekrardan o gün karar verecek kilosuna göre.
Progestan vermiştir büyük ihtimal ama ben kötü Söylemek istemem ama kendini çok kaptırma daha çok üzülürsün oluruna bırakHaklisinzda bole ne olcam die beklemek sitrese sokuyor insani belli bse olsa ona gore davransam dr bebek tutunsun die ilac vermisti blmiyorm ya cok istiyorum suan calsmalari durdurdk :) bebek varsa duser die ilskiye girmiyorz
Hayır canım kendi kendine yani bana diyor ki takma kilo verirsin çocuk emdir gidiyor diyor sezeryan olmama rağmen verdim diyor hastaneden geldiğinde 8 kilo direk gitmiş zaten veriliyor diyo aklıma sen geldin çok kilo alanlar daha çabuk veriyormuş kendi ablam bile 22 kilo Aldı 3 ay sonra eski halinden 5 kilo daha azdıKız o kadar yazdın ben sadece kilo kısmını aldım.gibi oldu ama
Sendromdan dolayı mı kılo vermiş
İyi halden indirim aldın demek.Sezeryanedr 10 şubat gibi alırıs dedi
Eslaa senin beklerse 5 kilo olacak. Ben de salı gidicem şimdi en son 3800 idi geçemiştir dördü inşallah diyorum. Nedense pek korkuyorum iri bebekten.normal haftanda alırız demiş tabi keşke sancılarını beklese daha iyi ama. benimde aynısını söyledi 38+5 te alabilirim ama beklemekten yanayım bebeğin içeride iyi olduğundan deyince salıya kadar bekliyoruz tekrardan o gün karar verecek kilosuna göre.
Yani doğunca 8-9 veriyorsun zaten.Hayır canım kendi kendine yani bana diyor ki takma kilo verirsin çocuk emdir gidiyor diyor sezeryan olmama rağmen verdim diyor hastaneden geldiğinde 8 kilo direk gitmiş zaten veriliyor diyo aklıma sen geldin çok kilo alanlar daha çabuk veriyormuş kendi ablam bile 22 kilo Aldı 3 ay sonra eski halinden 5 kilo daha azdı
Sizin Dr kilosunu söylüyor ya bizimki söylersem yanlış olur bu hafta dediEslaa senin beklerse 5 kilo olacak. Ben de salı gidicem şimdi en son 3800 idi geçemiştir dördü inşallah diyorum. Nedense pek korkuyorum iri bebekten.
evet progestan verdi iyi geldi kahverengi lekelenmelerim oluyordu durdu herkzin hakknda hayrlisi olsun zor bi surec ama beterin beteride var allah korusun tum anneleri ve anne adaylariniProgestan vermiştir büyük ihtimal ama ben kötü Söylemek istemem ama kendini çok kaptırma daha çok üzülürsün oluruna bırak
yav benim belli diye yazma gereği duymadım eslaa=esra
Ben ekledim seni ama diğer arkadaşlar olmadı
gui_gonca benimki
Verirsin dert etme bence zaten ödemi de atacaksın 65 şe hamile kaldı o 96 ke doğuma girmiş 20 günde 30 gitmiş diyorum bak doğur bide öle konuşalım :)Yani doğunca 8-9 veriyorsun zaten.
İnşallah birde dikkat edersem bari 80 falan olsam gerisini veririm diyetle falanda öyle 90-100 gitmezse nasıl vericem.
Bilmiyorumki Göbeğini ölçüyorum diyor ona göre söylüyor.Sizin Dr kilosunu söylüyor ya bizimki söylersem yanlış olur bu hafta dedi
Ben Israrla sordum dedi ki şimdi ben sana 3500 desem bunun 200-+ olabilir dedi yüzüne baktı çocuk sırf yanak Tombul bu maşallah dedi bu saatten sonra herşey güzel 3 Ün üstünde olması yeterli dedi sadeceBilmiyorumki Göbeğini ölçüyorum diyor ona göre söylüyor.
Zaten. Yanakları ve göbeğinden belli diyor iri olduğu ölçmeye bile gerek yokmuş
Ben şekerden falan iridir diye korkuyorum.
Tamam çok kilo aldım proteinin dibine vurdum olabilir kilolu ama dr diyor kendisi 3-4 kilo alıp çok zayıf olanlan insanlarıda doğurttum 4-5 kilo çocukla
Demekki annenin kilosu ile çok alakalı değilmiş.
Bana da 2.500 ün üzerinde ise problem yok Dio . snrm normal doğabilmesi için cok da küçük olmaması gerekBen Israrla sordum dedi ki şimdi ben sana 3500 desem bunun 200-+ olabilir dedi yüzüne baktı çocuk sırf yanak Tombul bu maşallah dedi bu saatten sonra herşey güzel 3 Ün üstünde olması yeterli dedi sadece
Eslaa senin beklerse 5 kilo olacak. Ben de salı gidicem şimdi en son 3800 idi geçemiştir dördü inşallah diyorum. Nedense pek korkuyorum iri bebekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?