2015 Şubat Anneleri

son anda hastane olumsuzluklaina hic katlanamiyor insan. Diger hastane iyi olur ins

oy oyy
Benimkiler yarin gidecek ama yakin sehirde pusuda beklicek gibiler. Nisan gelse esim haber verir damlarlar. Esime de caktirmasam mi son ana kadar
Ne hallere dusuruyolar.anlayis bu kdr zor mu?

slm kızlar guzel bır haftasonu dılıyorum herkese bız de bugun 37 olduk hayırlısıyla safak 12 ama bende gr uyku kalmadı mıde yanmasından hıc uyuyamıyorum gece yatakta donemıyorum agrıdan mahvoldum artık hayırlısıyla gelsınler kucaga alındıkları ılk dk gecıyor butun agrılar :)

Bilmiyorumki cnm haftaya kesin tarih vericek bakalım ne dicek

Haklisinzda bole ne olcam die beklemek sitrese sokuyor insani belli bse olsa ona gore davransam dr bebek tutunsun die ilac vermisti blmiyorm ya cok istiyorum suan calsmalari durdurdk :) bebek varsa duser die ilskiye girmiyorz
Progestan vermiştir büyük ihtimal ama ben kötü Söylemek istemem ama kendini çok kaptırma daha çok üzülürsün oluruna bırak

Kız o kadar yazdın ben sadece kilo kısmını aldım.gibi oldu ama
Sendromdan dolayı mı kılo vermiş
Hayır canım kendi kendine yani bana diyor ki takma kilo verirsin çocuk emdir gidiyor diyor sezeryan olmama rağmen verdim diyor hastaneden geldiğinde 8 kilo direk gitmiş zaten veriliyor diyo aklıma sen geldin çok kilo alanlar daha çabuk veriyormuş kendi ablam bile 22 kilo Aldı 3 ay sonra eski halinden 5 kilo daha azdı

uff gecenlerde de buna benzer bi soru sormustum yine aynı seyle ilgili beni sakın yanlıs anlamayınız :)) ilişki mevzusu yıne kac hafta oldu henuz yapmadık bısı gecen bı cesaret geldi denıyım dedım ondada esımın ıslerı cıktı fılan o gunde olmadı sonra kaldı yıne.dun cok ii hıssedıodum kendımı ona guvenerekten bugun olabılır dedım bugunde kalktıgımda yıne bebişi asagılarda hıssedıorum bazen seyıme ıgne batmıs gıbı oluo bazende yururken zorlanıorum bebek asagıda oldugu ıcın ve dpgum pozısyonunu almıs.tabı bunları dr soyledı de ben dra boyle olunca ılıskıye gırılırmı fılan dıe sormadım bebegı etkıler mı acaba yada bebege bı temas olur mu yanlıslıkla.gecenlerde burda okumustum kımın yazdıgını hatırlamıorumda bı arkadas yazmıs dr muayene ettı bebegın kafasına dokundugunu soyledı dıe simdimdrun elı degdıyse hanı ılıskı anında da bebege temas olurmu bıde asagıda ya bnmkı ondan tereddutteyım.aman yapmayıver cnm sende dıceksın ama esımede kıyamıorum araya 40 da gırcek :)) adamı da dusnmemezlık ypmıyım

Eslaa senin beklerse 5 kilo olacak. Ben de salı gidicem şimdi en son 3800 idi geçemiştir dördü inşallah diyorum. Nedense pek korkuyorum iri bebekten.

Yani doğunca 8-9 veriyorsun zaten.
İnşallah birde dikkat edersem bari 80 falan olsam gerisini veririm diyetle falanda öyle 90-100 gitmezse nasıl vericem.

Eslaa senin beklerse 5 kilo olacak. Ben de salı gidicem şimdi en son 3800 idi geçemiştir dördü inşallah diyorum. Nedense pek korkuyorum iri bebekten.
Sizin Dr kilosunu söylüyor ya bizimki söylersem yanlış olur bu hafta dedi

Progestan vermiştir büyük ihtimal ama ben kötü Söylemek istemem ama kendini çok kaptırma daha çok üzülürsün oluruna bırak
evet progestan verdi iyi geldi kahverengi lekelenmelerim oluyordu durdu herkzin hakknda hayrlisi olsun zor bi surec ama beterin beteride var allah korusun tum anneleri ve anne adaylarini

Yani doğunca 8-9 veriyorsun zaten.
İnşallah birde dikkat edersem bari 80 falan olsam gerisini veririm diyetle falanda öyle 90-100 gitmezse nasıl vericem.
Verirsin dert etme bence zaten ödemi de atacaksın 65 şe hamile kaldı o 96 ke doğuma girmiş 20 günde 30 gitmiş diyorum bak doğur bide öle konuşalım :)

benim kız habire vuruyor aşağı o vurdukça beyaz akıntım geliyor
birde kaşıntım geri geldi
ya şu sirkeli suyu yapsam zararı olmaz heralde değilmi
yüzümde de yaralar çıktı yine
2 gündür 2 haşlanmış yumurta yiyorum ağır geldi zaar

Sizin Dr kilosunu söylüyor ya bizimki söylersem yanlış olur bu hafta dedi
Bilmiyorumki Göbeğini ölçüyorum diyor ona göre söylüyor.
Zaten. Yanakları ve göbeğinden belli diyor iri olduğu ölçmeye bile gerek yokmuş
Ben şekerden falan iridir diye korkuyorum.
Tamam çok kilo aldım proteinin dibine vurdum olabilir kilolu ama dr diyor kendisi 3-4 kilo alıp çok zayıf olanlan insanlarıda doğurttum 4-5 kilo çocukla
Demekki annenin kilosu ile çok alakalı değilmiş.

Ben Israrla sordum dedi ki şimdi ben sana 3500 desem bunun 200-+ olabilir dedi yüzüne baktı çocuk sırf yanak Tombul bu maşallah dedi bu saatten sonra herşey güzel 3 Ün üstünde olması yeterli dedi sadece

Ben Israrla sordum dedi ki şimdi ben sana 3500 desem bunun 200-+ olabilir dedi yüzüne baktı çocuk sırf yanak Tombul bu maşallah dedi bu saatten sonra herşey güzel 3 Ün üstünde olması yeterli dedi sadece
Bana da 2.500 ün üzerinde ise problem yok Dio . snrm normal doğabilmesi için cok da küçük olmaması gerek

doktorda öyle söyledi ama sonun her türlü sezeryan olacağı için kilo alması çokta önemli değil dedi. bana hiç normalden bahsetmedi bile zaten son dakika sancılar gelince bir daha kontrol edelim sonra sezeryan yapalım dedi yani normali de kestirip atmıyor ama sezeryan diyor nasıl olacaksa. 2 haftada 1 kilo almış salıya tekrar baktığında artık alalım diyicem hala bir şey demez ise o yüzden sancım suyum gelsin diye bakıyorum. çünkü nette okuduklarım beni korkuttu iri bebeklerin doğumun zorluğundan açısı,hala doktor umut ediyor umarım yanlış ölçüyorumdur diye eee 5 kere benmi ölçtüm daha ne yanlışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…