Baktım şimdi oldu teşekkür ederimaa gonca senmiydin biri ekledi gonca diye onaylıyorum
Benimkide çok ölçüyor. Hangisi sağlıklı ise o olsun. Atkadaşın 4 kilo idi normal istedi illede çok zorlandım,bilseydim ısrar etmezdim diyor. 3.bebeği yaşı 42doktorda öyle söyledi ama sonun her türlü sezeryan olacağı için kilo alması çokta önemli değil dedi. bana hiç normalden bahsetmedi bile zaten son dakika sancılar gelince bir daha kontrol edelim sonra sezeryan yapalım dedi yani normali de kestirip atmıyor ama sezeryan diyor nasıl olacaksa. 2 haftada 1 kilo almış salıya tekrar baktığında artık alalım diyicem hala bir şey demez ise o yüzden sancım suyum gelsin diye bakıyorum. çünkü nette okuduklarım beni korkuttu iri bebeklerin doğumun zorluğundan açısı,hala doktor umut ediyor umarım yanlış ölçüyorumdur diye eee 5 kere benmi ölçtüm daha ne yanlışı
Arkadaslar ben bu günlerde karnimi asagiya inmis bide sanki kuculmus hissediyorum sizede oyle geliyo mu dun hastanede de teyzeler dogum yakin mi karnin aşagiya inmis diyo daha 36 haftaligim
Ben işe gidiyorum.yine. İlk kez batma şeklinde bir anda olup ve geçen bir sancım oldu,göbeğim aşağı inmiş ve göğüslerim büyümüş sanki.
Hiç mi kimsek yok benim.
Annem aradı sabah 100 tane hastalık saydı.
Yardima geleyim deseydin :) ya bizim dunyamiz degisiyo da, onlar cocuklarini buyuttugu icin siradan geliyo sanirimBen işe gidiyorum.yine. İlk kez batma şeklinde bir anda olup ve geçen bir sancım oldu,göbeğim aşağı inmiş ve göğüslerim büyümüş sanki.
Hiç mi kimsek yok benim.
Annem aradı sabah 100 tane hastalık saydı.
Dün Kv birsey pisiriyor diyor ki cocuk sever diye yapayim.dedim. Gorumcemin oglu da burda ya. Nasil canim.istedi ama soylemem ben de yerim diye. Okulda arkadaslar cubuk kraker alsa agzima sokuyorlar zorla canin ister diye. neyse gitsinler yaparim kendime.
Hayalim , üst kat komşumu elektrikli süpürgesinin yutması <3
başka dileklerim de var ama .. Bu kdrı ile yetinebilirim
benimde karnım aşağı indi iyice
göğüslerin hemen altından parmaklarınla hesap et 4 parmağın rahat sığıyorsa inmiştir dedi annem
benimki 6 parmak inmiş
yahu sen işte mi doğuracaksın
bu gidişle kızın adını beyanname falan koyacaksın
benim göğüslerim neden büyümüyor
annemde sen fazla emziremezsin böyle giderse hala göğüslerin yok dedi moralim bozuldu
benimkide yapıyor işlerimi ama hergün biryeri ağrıyor
dün akşam eşiminde dikkatini çekmiş bana diyor annen neden hergün hasta
Göğüsle sütun hiçbir alakası yok sen anneni dinleme canım.büyük göğüsten çok sut çıkar kucuklerden az çıkar diye Bisey yok.sutum gelmicek diye de düşünme gelecek emziricem bebeğimi diye düşün hep gerisi gelir
bi risk yoksa iliskinin zarari yok ama bebek asagida vs diyorsun. Dr.a sorsana iliski sakincali mi diyeuff gecenlerde de buna benzer bi soru sormustum yine aynı seyle ilgili beni sakın yanlıs anlamayınız :)) ilişki mevzusu yıne kac hafta oldu henuz yapmadık bısı gecen bı cesaret geldi denıyım dedım ondada esımın ıslerı cıktı fılan o gunde olmadı sonra kaldı yıne.dun cok ii hıssedıodum kendımı ona guvenerekten bugun olabılır dedım bugunde kalktıgımda yıne bebişi asagılarda hıssedıorum bazen seyıme ıgne batmıs gıbı oluo bazende yururken zorlanıorum bebek asagıda oldugu ıcın ve dpgum pozısyonunu almıs.tabı bunları dr soyledı de ben dra boyle olunca ılıskıye gırılırmı fılan dıe sormadım bebegı etkıler mı acaba yada bebege bı temas olur mu yanlıslıkla.gecenlerde burda okumustum kımın yazdıgını hatırlamıorumda bı arkadas yazmıs dr muayene ettı bebegın kafasına dokundugunu soyledı dıe simdimdrun elı degdıyse hanı ılıskı anında da bebege temas olurmu bıde asagıda ya bnmkı ondan tereddutteyım.aman yapmayıver cnm sende dıceksın ama esımede kıyamıorum araya 40 da gırcek :)) adamı da dusnmemezlık ypmıyım
yok yardima geldi de. Ben mesafeli davraniyorum diye intikam aliyor sanirim.Senin kayinvaliden gicikligina mi geldi acaba sana? Yaptıklarını okuduktan sonra öyle düşünmeye başladım.. Erkek olsa hamileliği bilmiyor dusunemiyor belki dersin ama bir değil iki değil bu kadının yaptıkları
uff gecenlerde de buna benzer bi soru sormustum yine aynı seyle ilgili beni sakın yanlıs anlamayınız :)) ilişki mevzusu yıne kac hafta oldu henuz yapmadık bısı gecen bı cesaret geldi denıyım dedım ondada esımın ıslerı cıktı fılan o gunde olmadı sonra kaldı yıne.dun cok ii hıssedıodum kendımı ona guvenerekten bugun olabılır dedım bugunde kalktıgımda yıne bebişi asagılarda hıssedıorum bazen seyıme ıgne batmıs gıbı oluo bazende yururken zorlanıorum bebek asagıda oldugu ıcın ve dpgum pozısyonunu almıs.tabı bunları dr soyledı de ben dra boyle olunca ılıskıye gırılırmı fılan dıe sormadım bebegı etkıler mı acaba yada bebege bı temas olur mu yanlıslıkla.gecenlerde burda okumustum kımın yazdıgını hatırlamıorumda bı arkadas yazmıs dr muayene ettı bebegın kafasına dokundugunu soyledı dıe simdimdrun elı degdıyse hanı ılıskı anında da bebege temas olurmu bıde asagıda ya bnmkı ondan tereddutteyım.aman yapmayıver cnm sende dıceksın ama esımede kıyamıorum araya 40 da gırcek :)) adamı da dusnmemezlık ypmıyım
bi risk yoksa iliskinin zarari yok ama bebek asagida vs diyorsun. Dr.a sorsana iliski sakincali mi diye
yok yardima geldi de. Ben mesafeli davraniyorum diye intikam aliyor sanirim.
Ya sonucta el kiziyiz. Geldi esim ne severse onlari pisirdi. Bir de birsey yapacagi zaman elli soru sorar. Bana sorma dedim her defasinda bozuldu galiba.İntikamin sırası mi.hamile kadının iyi günü de olur kotu günü de olur bi büyüklük yapiyim anlayışlı olayım kafasında değil demek ki. Mesafeli davraniyorsan yine kesin Bisey yapmıştır da ondan öyle davranıyorsundur onu da hic düşünememis mi. Kendini kusursuz filan sanıyor herhalde. Sinir oldum.
Heralde canım 3800 doğar bi aksilik olmazsa dedi aman sağlıklı olsunda 3 e de razıyım benBana da 2.500 ün üzerinde ise problem yok Dio . snrm normal doğabilmesi için cok da küçük olmaması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?