2015 Şubat Anneleri

Günaydınnnn.. Doğuran yokmu yaw
Zamanı gelmiş olanlar doğurun artık da sıra ilerlesin:) ayyy boğazım çok ağrıyo kızlar yaaa.. Havada iyice bozdu. Cuma kv gelicek dedim ya. Aradım dün, ne zaman geliceksin diye. Benim çantam herşeyim hazır, ne zaman derseniz dedi. Pazar günü gelsem dediiiii, ben bi başladım yok çocuk doğduktan sonra gel el gibi falan diye, telefon kapandı Bidaha aradım, telefonu suratımamı kapattın kaynanaaaa dedim. Yok kızım diyo, kaynanaya bağırırsan Allah böyle susturur diyo Cumadan gelicek. Şu evim temizlensede bi rahatlasam.

Benimkide çok ölçüyor. Hangisi sağlıklı ise o olsun. Atkadaşın 4 kilo idi normal istedi illede çok zorlandım,bilseydim ısrar etmezdim diyor. 3.bebeği yaşı 42

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) artık her sabah zavallı kocişim bugün daha iyi misin geçti mi boğazının ağrısı diye soruyor. İstediğin cevabı mı vereyim doğruyu mu söyleyeyim diyorum :) bugün boğaz ağrısında 6. Gün

anneme bi haller oldu
son 2 gündür heryerimi temizledi sildi süpürdü yemeklerimi yaptı
ben hiç kalkmıyorum herşeyi yapıyor
bir ilgi bir alaka bana karşı
kayınvalidemde aynı şekilde günde 4 defa arıyor iyimisin diye
doğurmak istemiyorum yahu çocuk gibi şımartılmak çok güzelmiş

Ben işe gidiyorum.yine. İlk kez batma şeklinde bir anda olup ve geçen bir sancım oldu,göbeğim aşağı inmiş ve göğüslerim büyümüş sanki.
Hiç mi kimsek yok benim.
Annem aradı sabah 100 tane hastalık saydı.

Arkadaslar ben bu günlerde karnimi asagiya inmis bide sanki kuculmus hissediyorum sizede oyle geliyo mu dun hastanede de teyzeler dogum yakin mi karnin aşagiya inmis diyo daha 36 haftaligim

Arkadaslar ben bu günlerde karnimi asagiya inmis bide sanki kuculmus hissediyorum sizede oyle geliyo mu dun hastanede de teyzeler dogum yakin mi karnin aşagiya inmis diyo daha 36 haftaligim

benimde karnım aşağı indi iyice
göğüslerin hemen altından parmaklarınla hesap et 4 parmağın rahat sığıyorsa inmiştir dedi annem
benimki 6 parmak inmiş

yahu sen işte mi doğuracaksın
bu gidişle kızın adını beyanname falan koyacaksın

benim göğüslerim neden büyümüyor
annemde sen fazla emziremezsin böyle giderse hala göğüslerin yok dedi moralim bozuldu
benimkide yapıyor işlerimi ama hergün biryeri ağrıyor
dün akşam eşiminde dikkatini çekmiş bana diyor annen neden hergün hasta

Yardima geleyim deseydin :) ya bizim dunyamiz degisiyo da, onlar cocuklarini buyuttugu icin siradan geliyo sanirim

Senin kayinvaliden gicikligina mi geldi acaba sana? Yaptıklarını okuduktan sonra öyle düşünmeye başladım.. Erkek olsa hamileliği bilmiyor dusunemiyor belki dersin ama bir değil iki değil bu kadının yaptıkları

Hayalim , üst kat komşumu elektrikli süpürgesinin yutması <3
başka dileklerim de var ama .. Bu kdrı ile yetinebilirim
Sen böyle söyleyince alt komşum geldi aklıma. Aramız çok iyidir. Eşi diyoki, size aylık ne kadar elektrik faturası geliyo. Hergün ev mi süpürülür. Ama ben küçük el süpürgem var onunla süpürüyorum ve 3,5 yaşında kızım var. Evet hergün toz oluyor, kırıntı oluyor vs. Ama asla erken saatlerde yapmam.

Göğüsle sütun hiçbir alakası yok sen anneni dinleme canım.büyük göğüsten çok sut çıkar kucuklerden az çıkar diye Bisey yok.sutum gelmicek diye de düşünme gelecek emziricem bebeğimi diye düşün hep gerisi gelir

dedim zaten sen gör 2 yaşına kadar emzircem ben onu dedim. kafaları gayet güzel çıktı birde duşta sürekli keseyle masaj yapıyorum henüz o ilk süt denen sarı sudan gelmedi ama gelecek biliyorum emzireceğim ben

bi risk yoksa iliskinin zarari yok ama bebek asagida vs diyorsun. Dr.a sorsana iliski sakincali mi diye

yok yardima geldi de. Ben mesafeli davraniyorum diye intikam aliyor sanirim.

Kızlar selam
kızım kursa gitmisken oglum da mısıl mısıl uyurken sezeryan ile dogum yapip neredeyse hic agrimin olmamasinin nedenini anlatayim dedim.
yani bu ilk 6 saat icinde en cok agri hissedileen surede agriyi hissetmemenizi sagliyor. AGRI POMPASI ameliyathanede anestezi uzmani takiyimmi dedi bende agrimi kesicekse tak tabi dedim doktorumda takilsin dedi sanirim ekstra ucretlendiriliyor. Damar yolundan serum gibi takiliyor bir makine dakikasi ayarli belli araliklarla agri kesici gonderiyor birde dugmesi var eger agri hissederseniz basiyorsunuz yine gonderiyor.
Sezaryan olacaklara sesleniyorum genel anestezi ile dogum yapacaksaniz muhakkak doktorunuza souleyin....
6 saat sonrada yurumek icin kalktim yine agrim olmadi sadece narkoz etkisiyle hafif bir bas donmesi vardi sonrasinda da daha once soylemistim kayisi kompostosu sayesinde rahatladigim icin agrisiz bir sezeryan hikayem oldu...

Dun oglumun göbeyi dustu. Masallah aktif emmeye de basladi. Dogum yapan varmi kac kisi oldu...

Paylastiginiz hesaplar nedir benim sadece facehesabim var

Buradan okuyunca hic çatı muayenesi olmadığın anlaşılıyor.doktor hafiften parmağını sokmuyor ki bildiğin içeriye doğru elini sokuyor.el derken korkmayın hepsini değil yani korkulacak bi olay değil de ilişki sırasında bebeğe değmesi gibi Bisey imkânsız.zaten bebek o kadar aşağıda olsa ilişkiye girecek durumun da olmaz yani onu dusunemezsin bile sancin filan olur ne bileyim.. Hem bir de bebeği koruyan nisan dediğimiz tıkaç var zaten nisan düşmedikçe dışardan hic Bisey bulasamaz vs..

Ya azcik geçmişi bakıp yazılanları okusaniz keşke

bi risk yoksa iliskinin zarari yok ama bebek asagida vs diyorsun. Dr.a sorsana iliski sakincali mi diye

yok yardima geldi de. Ben mesafeli davraniyorum diye intikam aliyor sanirim.

İntikamin sırası mi.hamile kadının iyi günü de olur kotu günü de olur bi büyüklük yapiyim anlayışlı olayım kafasında değil demek ki. Mesafeli davraniyorsan yine kesin Bisey yapmıştır da ondan öyle davranıyorsundur onu da hic düşünememis mi. Kendini kusursuz filan sanıyor herhalde. Sinir oldum.

Ya sonucta el kiziyiz. Geldi esim ne severse onlari pisirdi. Bir de birsey yapacagi zaman elli soru sorar. Bana sorma dedim her defasinda bozuldu galiba.
Biz esimle konusiyorus cok kilo aldim artik cikolata vs almayalim eve diye marketten onlari doldurup geliyor.
Yine bir yiyecek adi soyledi yapayim mi baris yer mi diye. Yapacaksan canin yapmak istiyorsa yap dedim yapmadi. Bn de yap demem.
Hele aldigimiz bal orjinal degilmis sekerliymis diye iddia etti daha tadina bakmadan. Ben de onun getirdigi bala sekerli dedim. Esim sasirdi kaldi bizim cekismemize. Komik yahu. Buraya yazarken de utaniyorum kizlar dicek bu mattika mahalle dedikodusu gibi kv cekistiriyor dicek diye.
Dun disarda yiyelim dedik yedigimiz seyi yok guzel degil yok soguk bir suru laf ettiler. Esim yazik memnun etcem diye ugrasiyor. Bizde ayiptir yedigin yemege laf etmek. Bunlarin tarzi boyle kotu niyet degil. Ama sorsak herseyi ince dusunduklerini iddia ederler. Neyse ben cok yazdim yine.
Ev kalablik olunca onlarin yaninda ayaklarimi uzatamiyorum. Yatak odasinda takilinca da canim sıkılıyor boyle dedikoduya verdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…