canım benım normalde fazla kucuk degıller ama benım 39 hafta oldu daha yenı bıraz buyur gıbı oldu.benimde karnım aşağı indi iyice
göğüslerin hemen altından parmaklarınla hesap et 4 parmağın rahat sığıyorsa inmiştir dedi annem
benimki 6 parmak inmiş
yahu sen işte mi doğuracaksın
bu gidişle kızın adını beyanname falan koyacaksın
benim göğüslerim neden büyümüyor
annemde sen fazla emziremezsin böyle giderse hala göğüslerin yok dedi moralim bozuldu
benimkide yapıyor işlerimi ama hergün biryeri ağrıyor
dün akşam eşiminde dikkatini çekmiş bana diyor annen neden hergün hasta
Bu agri kesici pompayi bana da soyemisti bir arkadas ilkte sezeryan olma durumum vardi cunkuKızlar selam
kızım kursa gitmisken oglum da mısıl mısıl uyurken sezeryan ile dogum yapip neredeyse hic agrimin olmamasinin nedenini anlatayim dedim.
yani bu ilk 6 saat icinde en cok agri hissedileen surede agriyi hissetmemenizi sagliyor. AGRI POMPASI ameliyathanede anestezi uzmani takiyimmi dedi bende agrimi kesicekse tak tabi dedim doktorumda takilsin dedi sanirim ekstra ucretlendiriliyor. Damar yolundan serum gibi takiliyor bir makine dakikasi ayarli belli araliklarla agri kesici gonderiyor birde dugmesi var eger agri hissederseniz basiyorsunuz yine gonderiyor.
Sezaryan olacaklara sesleniyorum genel anestezi ile dogum yapacaksaniz muhakkak doktorunuza souleyin....
6 saat sonrada yurumek icin kalktim yine agrim olmadi sadece narkoz etkisiyle hafif bir bas donmesi vardi sonrasinda da daha once soylemistim kayisi kompostosu sayesinde rahatladigim icin agrisiz bir sezeryan hikayem oldu...
Dun oglumun göbeyi dustu. Masallah aktif emmeye de basladi. Dogum yapan varmi kac kisi oldu...
Paylastiginiz hesaplar nedir benim sadece facehesabim var
Ya sonucta el kiziyiz. Geldi esim ne severse onlari pisirdi. Bir de birsey yapacagi zaman elli soru sorar. Bana sorma dedim her defasinda bozuldu galiba.
Biz esimle konusiyorus cok kilo aldim artik cikolata vs almayalim eve diye marketten onlari doldurup geliyor.
Yine bir yiyecek adi soyledi yapayim mi baris yer mi diye. Yapacaksan canin yapmak istiyorsa yap dedim yapmadi. Bn de yap demem.
Hele aldigimiz bal orjinal degilmis sekerliymis diye iddia etti daha tadina bakmadan. Ben de onun getirdigi bala sekerli dedim. Esim sasirdi kaldi bizim cekismemize. Komik yahu. Buraya yazarken de utaniyorum kizlar dicek bu mattika mahalle dedikodusu gibi kv cekistiriyor dicek diye.
Dun disarda yiyelim dedik yedigimiz seyi yok guzel degil yok soguk bir suru laf ettiler. Esim yazik memnun etcem diye ugrasiyor. Bizde ayiptir yedigin yemege laf etmek. Bunlarin tarzi boyle kotu niyet degil. Ama sorsak herseyi ince dusunduklerini iddia ederler. Neyse ben cok yazdim yine.
Ev kalablik olunca onlarin yaninda ayaklarimi uzatamiyorum. Yatak odasinda takilinca da canim sıkılıyor boyle dedikoduya verdim kendimi
Son sultanlık günlerin keyfini sür :) bak ben dün arıyorum annemi doktora gittim diye kapatırken telefonu kendinize iyi bakın diyo öptüm sizi diyo ama kızım doğdumu sizinle ilgilenmem diyo yani hemen pabuç damaanneme bi haller oldu
son 2 gündür heryerimi temizledi sildi süpürdü yemeklerimi yaptı
ben hiç kalkmıyorum herşeyi yapıyor
bir ilgi bir alaka bana karşı
kayınvalidemde aynı şekilde günde 4 defa arıyor iyimisin diye
doğurmak istemiyorum yahu çocuk gibi şımartılmak çok güzelmiş
canım benım normalde fazla kucuk degıller ama benım 39 hafta oldu daha yenı bıraz buyur gıbı oldu.
o da emın degılım yanı. süt dolacak heralde. ucu varsa kucuk olması problem olmaz.
olmasa bıle zor bela bır yerlerını sokuşturuyorlar.
gençtir senın annen.
benim annem iş guc yapacak durumda degıl. sadece o hastayım dıyınce ben aksama kadar ona uzuluyorum . canım sıkılıyor ağlıyorum. elimden bır sey gelmiyor dıye.
yanı belkı kendınce bır dusuncesı var ama benı ne kadar uzdugunun farkında degıl.
Ya dogumdan eve geldigimizde karnima ikizi icerde kalmis diye espri yapmis bir kv. Bu laftan sonra ben birsey beklemem. Canim istese yap demem. Torununa ogluna baksin dursun. Sukur benim de annem gelebiliyor ona soylerim.istedigimi.kaynanan seni kıskanıyor. açık ve net.
huzur vermeye değil huzur bozmaya gelmiş sana
ne demek yaa senin istediğin yemeği yapmamak sadece çocuklara kadar yapmak
şuan sen daha önemlisin
ayrıca barış yermi diye bir soru olamaz sen yaparsan yerler yapmazsan yemezler bu kadar basit
valla ben bile sinir oldum buradan sen onların içinde ne yapacaksın
aaa .yoksa benden once mı doğuracaksan. haftaya bır cok kısının doğacak desene yalnız yalmıycam.Dr a gittim bu hafta içi sezeryan olucam galiba. Leyla gibiyim. Hastaneyle de konuştuk ben sormasam bişey dedikleri yoktu. Kapı süsü koyuyorlarmış lohusa şerbeti falan. Bebişin doğacağı zamanı bizim belirlememiz ne kadar uygun? Dr gecenin Üçünde beni bulamayabilirsin hastane Şartları uygun olmayabilir kan sulandırıcı iğne de kullanıyorsun falan dedi. 38. Haftayla 39. Hafta arasında pek bir ilerleme olmuyormuş gereksiz yere bazen yolda kalmaya gerek yok ileriye gidelim dendi. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
çok alem annen var ama.ya genç olmasına genç ama ben ona zorla yap demiyorum hem kendi yapıyor hemde oram ağrıyor buram ağrıyor diyor
bak yağmur yağıyor çıktı balkonu yıkadı şimdide belim ağrıyor diye kıvranıyor
bu sefer bende rahatsız oluyorum üzülüyorum benim yüzümden diye
yemeğimi yap yeter temizliğe karışma dedim ama dinleyen kim
birde nezle olmuş öksürüp hapşurup duruyor yanımda
doktora gitti doktor ilaç vermiş ve benden uzak durmasını söylemiş
ama uzak dursa ne aynı evin içindeyiz
bende başladım hapşurmaya
burnumun kemikleri sızlıyor dedim
benim ilaçlardan sende iç diyor
dr.u dinle canim yani eninde sonunda sezeryan olacaksan. Aslinda gecenin 3 unde de gelsinler diye varlar ama sistem boyle isteDr a gittim bu hafta içi sezeryan olucam galiba. Leyla gibiyim. Hastaneyle de konuştuk ben sormasam bişey dedikleri yoktu. Kapı süsü koyuyorlarmış lohusa şerbeti falan. Bebişin doğacağı zamanı bizim belirlememiz ne kadar uygun? Dr gecenin Üçünde beni bulamayabilirsin hastane Şartları uygun olmayabilir kan sulandırıcı iğne de kullanıyorsun falan dedi. 38. Haftayla 39. Hafta arasında pek bir ilerleme olmuyormuş gereksiz yere bazen yolda kalmaya gerek yok ileriye gidelim dendi. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
Ya dogumdan eve geldigimizde karnima ikizi icerde kalmis diye espri yapmis bir kv. Bu laftan sonra ben birsey beklemem. Canim istese yap demem. Torununa ogluna baksin dursun. Sukur benim de annem gelebiliyor ona soylerim.istedigimi.
Aslinda iyi insanlar ama boyle garip seyler var iste. Ve geleli 1 ay oldu nerdeyse. Altin kalpli olsa fazla gelir insana baskasi sonucta.
Son sultanlık günlerin keyfini sür :) bak ben dün arıyorum annemi doktora gittim diye kapatırken telefonu kendinize iyi bakın diyo öptüm sizi diyo ama kızım doğdumu sizinle ilgilenmem diyo yani hemen pabuç dama
Dr a gittim bu hafta içi sezeryan olucam galiba. Leyla gibiyim. Hastaneyle de konuştuk ben sormasam bişey dedikleri yoktu. Kapı süsü koyuyorlarmış lohusa şerbeti falan. Bebişin doğacağı zamanı bizim belirlememiz ne kadar uygun? Dr gecenin Üçünde beni bulamayabilirsin hastane Şartları uygun olmayabilir kan sulandırıcı iğne de kullanıyorsun falan dedi. 38. Haftayla 39. Hafta arasında pek bir ilerleme olmuyormuş gereksiz yere bazen yolda kalmaya gerek yok ileriye gidelim dendi. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
Dün Kv birsey pisiriyor diyor ki cocuk sever diye yapayim.dedim. Gorumcemin oglu da burda ya. Nasil canim.istedi ama soylemem ben de yerim diye. Okulda arkadaslar cubuk kraker alsa agzima sokuyorlar zorla canin ister diye. neyse gitsinler yaparim kendime.
çok alem annen var ama.
istemeden yapıyor bence ondan oram buram ağrıyor dıyor.
işte hepsı bir olmuyor. kımıde cocugunu uzer dıye aklı çıkıyor.
bunların bırde çocukları uzulmesın dıye hastalığını falan saklayan türleri var.
hahaha alemmıs k. valıden.Ya dogumdan eve geldigimizde karnima ikizi icerde kalmis diye espri yapmis bir kv. Bu laftan sonra ben birsey beklemem. Canim istese yap demem. Torununa ogluna baksin dursun. Sukur benim de annem gelebiliyor ona soylerim.istedigimi.
Aslinda iyi insanlar ama boyle garip seyler var iste. Ve geleli 1 ay oldu nerdeyse. Altin kalpli olsa fazla gelir insana baskasi sonucta.
Allah yardımcın olsun canım ne diyim ayrıca Yaptığın dedikodu değil etrafımızda kimseye bişey anlayamıyoruz aman düzenimiz bozulmasın diye ama insan paylaşmak istiyor yani bak benim doktora gitceğimi biliyor aramıyor Dr ne dedi diye bırak onu hastane 24 saat tutuyoruz genelde dedi bana diyor ki ben gelip kalamam gündüzleri gelir 1-2 saat dururum eminim ona da gelmez kalmasın zaten ben istemiyorum Allah'a şükür kocam ne beni aç bırakır ne kendini babam hasta olmasa hiç düşünmem annem gelir ha bide yeni süprizi tam benim doğum üstü kontrolleri Başlamış sözde doktora gidiyor ameliyat olacakmış :) Hapşırınca 3 gün yatan insan yani o kadar ben gene insanım arıyorum doktor ne dedi diye sonra bana diyor napıyorsunuz bende dedim ev temizliyom geleyim mi diyo sorma be kadın sorulurmu gelinine doktor her an doğurabilir Demiş o hala bana soruyor yok gerek yok sakat Değilim dedim bende cevap veriyorum hiç umrunda da değil eşimde istemiyor gelmesini çünkü memnunsuz aç kadın biz onu doyuramayız daha kuru ekmek yerim bi Çay demlerim ama huzurum olur takma kafana sende ne hali varsa GörsünYa dogumdan eve geldigimizde karnima ikizi icerde kalmis diye espri yapmis bir kv. Bu laftan sonra ben birsey beklemem. Canim istese yap demem. Torununa ogluna baksin dursun. Sukur benim de annem gelebiliyor ona soylerim.istedigimi.
Hayalim , üst kat komşumu elektrikli süpürgesinin yutması <3
başka dileklerim de var ama .. Bu kdrı ile yetinebilirim
Dr a gittim bu hafta içi sezeryan olucam galiba. Leyla gibiyim. Hastaneyle de konuştuk ben sormasam bişey dedikleri yoktu. Kapı süsü koyuyorlarmış lohusa şerbeti falan. Bebişin doğacağı zamanı bizim belirlememiz ne kadar uygun? Dr gecenin Üçünde beni bulamayabilirsin hastane Şartları uygun olmayabilir kan sulandırıcı iğne de kullanıyorsun falan dedi. 38. Haftayla 39. Hafta arasında pek bir ilerleme olmuyormuş gereksiz yere bazen yolda kalmaya gerek yok ileriye gidelim dendi. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
Bakicimiz umreye gitti diye geldi. Izinleri aktardim ama pisman oldum. Neyse oln oldu. Yarin gidicekler. DOgumu onlarla beklemem aman aman. Kiyafet yikicam giderlerse yorum istemedigimden yapmadim o varken.tövbe tövbe ne patavatsız bir kadınmış ikizi içerde kalmış denirmi
kendisi nasıl minyonmu zayıfmı bari
aynada kendine bakmayıp başkasına laf edenlere oldum olası tahammülüm yok
1 ay önceden neden geldi el üstünde el olurmu hiç
ay bana fenalık basardı heralde
Allahtan yakınızda yatıya gelmiyor bana kimse
banada babam benim kızıma iyi bak diyor nerden senin kızın oluyormuş benim kızım o diyorum
kıskanıyormuyum ne
ya ben bunu anlayamıyorum
benim doktorumda belki aynı şeyi söyleyecektir ama ne demek gecenin üçünde beni bulamayabilirsin
sen benim hamile olduğumu ve son haftalarım olduğunu biliyorsun neden bulunamıyorsun
şehir dışına çıkma programını ona göre yap
her kontrolde paranı çatır çatır almayı biliyorsun neden benim doğum saatimde hastaneye gelemiyorsun
hastane şartları neden uygun olmuyor ilk ve tek doğum yapacak olan benmiyim bir sürü doğum oluyor neden hastane hazır olmuyor adı üstünde hastane değilmi acil serviste acil müdahale ekibi olmaması gibi birşey bu
kafamda deli sorular
hazirlamis pisirmeden gordum. sormadi bile. Ben uyurken pisirmis ayirmamis. ANlatiyor cocuklar yedi begendi diye. Kendim yapicam gitsinler de. Hamilelik garip sey yaSana vermedi mi?
Gözün Aydın canım en azından Zaman'ın belli olmuş artık hayırlısıyla kavuş inşallah bebişineDr a gittim bu hafta içi sezeryan olucam galiba. Leyla gibiyim. Hastaneyle de konuştuk ben sormasam bişey dedikleri yoktu. Kapı süsü koyuyorlarmış lohusa şerbeti falan. Bebişin doğacağı zamanı bizim belirlememiz ne kadar uygun? Dr gecenin Üçünde beni bulamayabilirsin hastane Şartları uygun olmayabilir kan sulandırıcı iğne de kullanıyorsun falan dedi. 38. Haftayla 39. Hafta arasında pek bir ilerleme olmuyormuş gereksiz yere bazen yolda kalmaya gerek yok ileriye gidelim dendi. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
esimden emin demek ki. Her turlu anasini arayip soracagini bildiginden beni onemsemiyor.hahaha alemmıs k. valıden.
benımkı o yönlerden ıyı canım. ben kılo desem, olsun yavrum dert etme verırsın der.
cok gorusemıyoruz ama gelecegı zaman evde benım sevdıgım seylerı yapıp getırır.
evıne gıtmıssek esımın degılde benım sevdıgım yemeklerı yapar.
eşim onun yanında bana kilo konusunda şaka falan yapsa fırçalar onu uzme kızı dıye.
bılıyorkı oguluna gıden yol benı memnun etmekten gecıyor.
yanı bunlar tamamen politik hareketler.
senınkı bılmıyor demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?