2015 Şubat Anneleri

O belirtiler kayboldu kız dün bu kadın benim çatıyı kontrol etti sanki kendi açtı biraz rahatlattı ya şükür ne bi sancım var ne başka bişey sadece dün o muayeneden sonra Yürürken Acı çektim öle iki parmak sokuyo diyenlere söylüyorum kolunu soktu sanki bilmiyorum ama o an acıda bile rahatlattı sanki beni şimdi vajinam acımıyor ilginç

Yok bizimki ağır sorunlu . Balkonlarım bastan aşağı toz pis, ceviz kabuğu fln . Senin düşürdüğün kdr herkes süpürür canm bnm o bişe değil biz de 8de iş bası çaça:) konuştuk da 11 e çekti h.sonları saolsun . Taşıncam da o yüzden kavga etmiyorum ya

hadi yaaa cok zor bisey piskolojk olarak peki daha snra noldu hamilelik varmi bnm kanamam olmadi henuz

Eşim de diyor ki sen gelme ben ishal için hastanede yatarken Öğlen 1 den akşam 6 ya kadar Yanımda durdu sonra 3 gün hastayım ben dedi eşimde diyo ki bide senle uğraşamam gelme
iste esin senden yana. Benimkine sorsan annesi pirlanta. Tabi ogluna karsi oyle de ban degil

Inşallah canım sadece erken mi diye düşünüyorum. Dr da bir hafta fark etmez diyor.
tam kac oluyor dr.un soyledigi tarhte. En azindan 39 olsan. Inan her gun altin degerinde. Hastaneden cikinca o dr.un isi bitecek ama sarilik olursa bebek biz kosturacagiz. BaNa tam 15 gun once tarih vermisti dr koskoca 15 gun oglum huzirla durdu icerde. Esobanin tarihi erken degil bak. Senin takvim yok ya tam bilemedim

Canım sana daha önce kendimden örnek vermiştim bu konuda. Söylenenlere hiç aldırma bile. O küçük göğüsler öyle güzel sütle doluyorki. Arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, onunda küçücüktü göğüsleri. Çok takıyodu kafasına, ne kadar anlatsamda yine takıyordu. Şimdi nadide sultan gibi maşaAllah. Sığdıramıyor sütyene:) bebişde gayet iyi emiyor zaten.

Buyugum 4 yasini bitirmek uzere cok sıkıntılı buyumeseydi araligi yakin isterdim nasip boyleymis simdi biraz buyudu en azindan. Iki numara saglik beslnme yonunden sıkıntısız olursa cok uzun ara vermem belki bi iki yıl arayla uce niyetlenirim ben de nasip tabi rabbim izin verirse. Yas ilerledikce dogum sayisi arttikca daha zormus cidden ilkinde gebelik yasamamism resmen onu anliyorum simdiki halime bakinca

Benim de gitmem lazim useniyom

Eski bi hastane orasi kotu degil köklü biyer yani sadece Buyuk luks hastaneler gibi degil ama konforlu temiz bu da yeterli bence ekip iyiyse. Bi Git gorus ben almycaklarni sanmiyorum

instagram işi iyice karıştı çoğu kişinin adını bilemiyoruz buradaki kullanıcı adlarınızıda yazsanız en azından tanımış oluruz

yazdm ben de

rabbim sana guc versin zor yalniz basina kostrmak

hakkinzda hayirlisi olur insallah canim saglikla kavusun da

ben normal doğum yanlısıyım doğuma hazırlık kursuna katıldım ( çok gerekli ve verimli oldu ) buna rağmen korkularım var çünkü normal doğumla ilgili 1 tane güzel hikaye duyuyorsak 50 tane kötü hikaye duyuyoruz daha biraz önce teyzemle konuştum bana normal doğumla ilgili bir sürü negatif şey söyledi
eğer bir sorun yoksa normal doğum bizim vücudumuzun bildiği uygulayabileceği bir olay sadece beynimizi ( korkularımızı ) uzak tutmalıyız yani ( yürümek=doğum ) yürümek için beynimizin komutlarını dinlemiyorsak doğurmak içinde dinlememeliyiz biz müdahale etmezsek zaten bebeğimiz kolayca doğar... doğuma hazırlık kursuna yeni doğum yapmış arkadaşlar geldi ve süreçlerini anlattılar sancılar ıkınmalar hepsinin bir sebebi var ve vücudumuz kendi hallediyor

Kızlar dogum üzerine dusunmeyin normal isteyip korknlara diyorum özellikle ne yasancaksa onu yaşayacağız düşünüp motivasyon bozmaya gerek yok. Benim de deneyimim yok hatta ölüm riskine kadar göze sokulan kehanetler öne sürülen bir normal doğum adayiyim bazilarina göre ( Sezeryan sonrasi oldugu icin). Ben hic bunu dusunmuyom bu da beni kasmiyor ilk dogum gibi goruyorum surec başladıgnda hersey guzel olucak ve nihayetlencek diye umuyorum.nasipte ne varsa o yasncak ayrıntılarla bogmayin kendnizi rahat olmya calisin

Off ya evde tek Başıma karnım aç hazırlamaktan üşenmiyorum ama yanlız yemek yemeği sevmiyorum :-( ne komşu tanıyor beni burda be de ben onları beraber bi Çay içecek kimsen yok :-( biriniz Çıkın gelin biZe

ben geleyim evde kekim var çayla iyi gider :)

Oturdum kara kara düşünüyorum eve donus zamanimiz geliyo kucukyalidan umraniyeye gitmek hic bu kdr zor gelmemisti

Inşallah canım Leyla gibi geziyorum şimdilik kafamda sorular var doğru mu yapıyorum diye.

Inşallah kızın doktorun verdgi tarhten evvel kendi baslatir yolculugunu sezerysnsa bile hazrlik surecini yasayip kendi karar verir gelisne belki hayrlisi

canım 1 hafta fark etmiyorsa neden bazı bebekler 38. bazılar 39. bazıları 40. haftada hatta 41. hafta doğuyor bunun bir açıklaması olmalı bence

Kesinlikle cok farkediyo drlara gore etmese de. 38+3te aldilar ilk kuzumu planli sezeryanla miadindan 11gun once. Sonrasi cok zorlu oldu olmyadablirdi belki ama bildigin adapte olamadi bzmki kirk dolna kadar hic aglmadi mesela dr dr geziyoduk niye sesi cikmiyo.hep baygın uyuyordu vesaire haftasini daha dolduran bebeler daha dirayetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…