O belirtiler kayboldu kız dün bu kadın benim çatıyı kontrol etti sanki kendi açtı birazKız yanlış haturlamıyosan sende belirti falan vardı. Ben de ne sancı ne bi şe :) duruyo beyefendi.
Kafasının aşağı doğru olmasını soruyosan evet canım aşağıda ama daha kanala falan girmedi. Göğsünle karnın arasında 5 parmak açıklık olunca aşağı düşmüş oluyomuş karnın bende öle bi şe yok.
canım 1 hafta fark etmiyorsa neden bazı bebekler 38. bazılar 39. bazıları 40. haftada hatta 41. hafta doğuyor bunun bir açıklaması olmalı benceInşallah canım sadece erken mi diye düşünüyorum. Dr da bir hafta fark etmez diyor.
Yok bizimki ağır sorunlu . Balkonlarım bastan aşağı toz pis, ceviz kabuğu fln . Senin düşürdüğün kdr herkes süpürür canm bnm o bişe değil biz de 8de iş bası çaça:) konuştuk da 11 e çekti h.sonları saolsun . Taşıncam da o yüzden kavga etmiyorum yaSen böyle söyleyince alt komşum geldi aklıma. Aramız çok iyidir. Eşi diyoki, size aylık ne kadar elektrik faturası geliyo. Hergün ev mi süpürülür. Ama ben küçük el süpürgem var onunla süpürüyorum ve 3,5 yaşında kızım var. Evet hergün toz oluyor, kırıntı oluyor vs. Ama asla erken saatlerde yapmam.
hadi yaaaCanım üzülmeni istemem,benimde öyle olmuştu,ilk değerim 397 falan dı 2 gün sonra katlıycağına 297 olmuş sonra değer düştü ve kanamayla beraber düştüAllahım sanada kısa sürede tekrar bebiş nasip etsin inşallah ...
3 süper zaten ya, valla daha bişeye takılmayalım da doğsun bnm bebek ya bu arada bence , gelsin yaniHeralde canım 3800 doğar bi aksilik olmazsa dedi aman sağlıklı olsunda 3 e de razıyım ben
iste esin senden yana. Benimkine sorsan annesi pirlanta. Tabi ogluna karsi oyle de ban degilEşim de diyor ki sen gelmeben ishal için hastanede yatarken Öğlen 1 den akşam 6 ya kadar Yanımda durdu sonra 3 gün hastayım ben dedi eşimde diyo ki bide senle uğraşamam gelme
tam kac oluyor dr.un soyledigi tarhte. En azindan 39 olsan. Inan her gun altin degerinde. Hastaneden cikinca o dr.un isi bitecek ama sarilik olursa bebek biz kosturacagiz. BaNa tam 15 gun once tarih vermisti dr koskoca 15 gun oglum huzirla durdu icerde. Esobanin tarihi erken degil bak. Senin takvim yok ya tam bilemedimInşallah canım sadece erken mi diye düşünüyorum. Dr da bir hafta fark etmez diyor.
Ben diyorum ki önümüzdeki hafta herkes dökülmeye başlar3 süper zaten ya, valla daha bişeye takılmayalım da doğsun bnm bebek ya bu arada bence , gelsin yani
Canım sana daha önce kendimden örnek vermiştim bu konuda. Söylenenlere hiç aldırma bile. O küçük göğüsler öyle güzel sütle doluyorki. Arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı, onunda küçücüktü göğüsleri. Çok takıyodu kafasına, ne kadar anlatsamda yine takıyordu. Şimdi nadide sultan gibi maşaAllah. Sığdıramıyor sütyene:) bebişde gayet iyi emiyor zaten.dedim zaten sen gör 2 yaşına kadar emzircem ben onu dedim. kafaları gayet güzel çıktı birde duşta sürekli keseyle masaj yapıyorum henüz o ilk süt denen sarı sudan gelmedi ama gelecek biliyorum emzireceğim ben
Sen de bendensin desene benim de kizlar sürpriz bebek oldular şükürler olsun iyi ki de olmuşlar onlar olmadan ev bomboş sanki neşesi yokoğlan demisim kusura bakma mattika yla karıştırdım büyük ihtimal Kizin kac yaşındaydı peki bir suru kıyafeti vs kalmıştır rahat edeceksin o konularda desene
Valla canım üçüncü gebelik zor ve agir geçiyor diğerlerine gore.üçüncü gebelik olması dahi kendi içinde belirli riskler barındırıyor, bunda çok daha erken agirlastim mesela.sanırım 85lisin bir de yas faktörü var tabii her gecen yıl bence doğum için daha zorlu zamanlarda demek..hangi aralıkta bebis yapmak gerektiğini bulmak çok zor is,hem senin hamilelik-dogun kolaylığı bakımından,ilk ve ikinciyle arasındaki yas farkı bakımından vs.. Ben sirami savdim şekerim o konuda Allah yardimcin olsun
Benim gibiler varmış demekki :) osman ağa oldum diyordum bende:)
Kaş bıyık manikür pedikür epilasyon olaylarını hallettim. Artık doğurabilirim diyorum kuafördekilere, pek hoşlarına gitti :) kuaföre gitmeden önce doğururum diye korkuyordum valla.
Cnm bnde anadolu yakasındayım medıvıa hospıtali bnde duydum baya methettıler ama ben orayı yenı duydugum ıcın hıc gıtmedım muayeneye fılan sımdı dogumu orada dusunuorum ama geldim 37. Haftaya bu saatten sonra gıtsem bnmle duzgun bı sekılde ılgılenırler mı yani dogum anında gidiceım dr gelir mi acaba
instagram işi iyice karıştı çoğu kişinin adını bilemiyoruz buradaki kullanıcı adlarınızıda yazsanız en azından tanımış oluruz
Ben işe gidiyorum.yine. İlk kez batma şeklinde bir anda olup ve geçen bir sancım oldu,göbeğim aşağı inmiş ve göğüslerim büyümüş sanki.
Hiç mi kimsek yok benim.
Annem aradı sabah 100 tane hastalık saydı.
Dr a gittim bu hafta içi sezeryan olucam galiba. Leyla gibiyim. Hastaneyle de konuştuk ben sormasam bişey dedikleri yoktu. Kapı süsü koyuyorlarmış lohusa şerbeti falan. Bebişin doğacağı zamanı bizim belirlememiz ne kadar uygun? Dr gecenin Üçünde beni bulamayabilirsin hastane Şartları uygun olmayabilir kan sulandırıcı iğne de kullanıyorsun falan dedi. 38. Haftayla 39. Hafta arasında pek bir ilerleme olmuyormuş gereksiz yere bazen yolda kalmaya gerek yok ileriye gidelim dendi. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inşallah Bebişlere.
ben normal doğum yanlısıyım doğuma hazırlık kursuna katıldım ( çok gerekli ve verimli oldu ) buna rağmen korkularım var çünkü normal doğumla ilgili 1 tane güzel hikaye duyuyorsak 50 tane kötü hikaye duyuyoruz daha biraz önce teyzemle konuştum bana normal doğumla ilgili bir sürü negatif şey söylediÜff ne kafa yorucu sorular. Bende normal doğuma haxır mıyım onu bilmiyorum inan kendimi düşündüğümden falan değil ama yapamazsam ıkınmam olmazsa diye strese giriyorum. Sanırım bir yanım normal yapamamaktan korkuyor ama doktor hiç taviz vermiyor sezeryan olmaz mı dedim hiç oralı olmadı hayır dedi eşimde nomal diyor benim psikolojimi soran yok bende yalnız başıma karar vermek istemiyorum şu olsun illa diye. Bide ben çok heyecanlı evhamlı bir insanım biliyorum ama etrafımdaki herkes planlı sezeryana karşı binlerce öyle doğan bebek var. Ama diretemiyorum normalden çekincelerim bar diye ama samimi şekilde söylüyorum kendimle ilgili değil öyle deforme olmak acıdan çekinmek sancıdan korkmak değil benim ki yalnızca bebeğimin sorun yaşamadan çıkmasını istediğimden bu da tamamen benim ruh halimle ilgili herkes bu tarz korkuları ysşamıyordur tabi
Kızlar meraba doktorum sezeryan için 5 Şubat a gun verde 39+1 oluyorz oglumun kucagima gelmesine son 13 gun cok heycanliyiz sali gunu 3000 gr di bakalim kac kilo dogacak merak ediyorum
haklısın canım sonuçta önemli olan bizim ve kuzumuzun sağlığı ve ayrıca senin doktoruna saygı duyuyorum çünkü doğru olanı yapmışKendinizi sartlamayin ben sezeryan olmam diodum normalden cikip sezeryana girdim
Kendinizi sartlamayin ben sezeryan olmam diodum normalden cikip sezeryana girdim
ben geleyim evde kekim var çayla iyi gider :)Off ya evde tek Başıma karnım aç hazırlamaktan üşenmiyorum ama yanlız yemek yemeği sevmiyorum :-( ne komşu tanıyor beni burda be de ben onları beraber bi Çay içecek kimsen yok :-( biriniz Çıkın gelin biZe
Inşallah canım Leyla gibi geziyorum şimdilik kafamda sorular var doğru mu yapıyorum diye.
canım 1 hafta fark etmiyorsa neden bazı bebekler 38. bazılar 39. bazıları 40. haftada hatta 41. hafta doğuyor bunun bir açıklaması olmalı bence
Oturdum kara kara düşünüyorum eve donus zamanimiz geliyo kucukyalidan umraniyeye gitmek hic bu kdr zor gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?