Beraber beklicez ya bacımAhahaha cok orijinal hayalin :) sevdim bunu :)
Aaa sen de mi? Hadi bakalım hayırlısı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tan gün vermedi mi?
Benimkinin gelmeye niyeti yok. Aynı zamanlarda olanlarla tek başıma beklicem galiba
Tabi ya zorla kıskandırın biziGunaydinlarin en guzeli oglumdan gelsinnn
Tamam tamam daha oglumu sokmam buraya :)Tabi ya zorla kıskandırın bizisizede günaydın öp mis kokuluyu yerimize :-*
Allah yardımcın olsun canım ne diyim ayrıca Yaptığın dedikodu değil etrafımızda kimseye bişey anlayamıyoruz aman düzenimiz bozulmasın diye ama insan paylaşmak istiyor yani bak benim doktora gitceğimi biliyor aramıyor Dr ne dedi diye bırak onu hastane 24 saat tutuyoruz genelde dedi bana diyor ki ben gelip kalamam gündüzleri gelir 1-2 saat dururum eminim ona da gelmez kalmasın zaten ben istemiyorum Allah'a şükür kocam ne beni aç bırakır ne kendini babam hasta olmasa hiç düşünmem annem gelir ha bide yeni süprizi tam benim doğum üstü kontrolleri Başlamış sözde doktora gidiyor ameliyat olacakmış :) Hapşırınca 3 gün yatan insan yani o kadar ben gene insanım arıyorum doktor ne dedi diye sonra bana diyor napıyorsunuz bende dedim ev temizliyom geleyim mi diyo sorma be kadın sorulurmu gelinine doktor her an doğurabilir Demiş o hala bana soruyor yok gerek yok sakat Değilim dedim bende cevap veriyorum hiç umrunda da değil eşimde istemiyor gelmesini çünkü memnunsuz aç kadın biz onu doyuramayız daha kuru ekmek yerim bi Çay demlerim ama huzurum olur takma kafana sende ne hali varsa Görsün
Eşim de diyor ki sen gelmeSamimiyetle yardim etmeyecekse kimse gelmesin. Ne anne ne kv.
Oglumun doguminda illa geldi hastaneden ayrilmadi doguma bakcam dedi. Bel fitigini hortlatti. Sonra esim ona uzuldu.
Gelmeseler ah ah
Kız deme öle ya maşallah ona her zaman yeri var burda PaşanınTamam tamam daha oglumu sokmam buraya :)
aaa .yoksa benden once mı doğuracaksan. haftaya bır cok kısının doğacak desene yalnız yalmıycam.
hadi hayırlısı olsun.
ben zaten gecelerı perısanım bır hafta daha nasıl geçer bılmıyorum. sağdan sola dönmem bile imkânsızlaştı.
H
dr.u dinle canim yani eninde sonunda sezeryan olacaksan. Aslinda gecenin 3 unde de gelsinler diye varlar ama sistem boyle iste
Saglikla gelsin bebegin gerisi gelir gecer
tövbe tövbe ne patavatsız bir kadınmış ikizi içerde kalmış denirmi
kendisi nasıl minyonmu zayıfmı bari
aynada kendine bakmayıp başkasına laf edenlere oldum olası tahammülüm yok
1 ay önceden neden geldi el üstünde el olurmu hiç
ay bana fenalık basardı heralde
Allahtan yakınızda yatıya gelmiyor bana kimse
banada babam benim kızıma iyi bak diyor nerden senin kızın oluyormuş benim kızım o diyorum
kıskanıyormuyum ne
ya ben bunu anlayamıyorum
benim doktorumda belki aynı şeyi söyleyecektir ama ne demek gecenin üçünde beni bulamayabilirsin
sen benim hamile olduğumu ve son haftalarım olduğunu biliyorsun neden bulunamıyorsun
şehir dışına çıkma programını ona göre yap
her kontrolde paranı çatır çatır almayı biliyorsun neden benim doğum saatimde hastaneye gelemiyorsun
hastane şartları neden uygun olmuyor ilk ve tek doğum yapacak olan benmiyim bir sürü doğum oluyor neden hastane hazır olmuyor adı üstünde hastane değilmi acil serviste acil müdahale ekibi olmaması gibi birşey bu
kafamda deli sorular
Morelllllll lazimmmmmm
mrb bayanlar gecen cumartesi ozel bi hastanede acilde kan testi yaptrdm beta sonucum 305.61ckti ikibucuk haftalik gebesinz dedi sali gnu devlt hastanesine gttm ultrasyonda gozukmedi lekelnmelerim vardi dusuk olablr dedi kan testi istedi cuma gnu sonclari almaya gttm beta 146.37 cktitekrar kan testi istedi bu sefer 91.39 ckti persembe gunu tekrar cagrdi szce durum ne
Ahahaha cok orijinal hayalin :) sevdim bunu :)
Aaa sen de mi? Hadi bakalım hayırlısı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tan gün vermedi mi?
Benimkinin gelmeye niyeti yok. Aynı zamanlarda olanlarla tek başıma beklicem galiba
Gözün Aydın canım en azından Zaman'ın belli olmuş artık hayırlısıyla kavuş inşallah bebişine
sana nasıl yemek ayırmaz anlaşılır gibi değilBakicimiz umreye gitti diye geldi. Izinleri aktardim ama pisman oldum. Neyse oln oldu. Yarin gidicekler. DOgumu onlarla beklemem aman aman. Kiyafet yikicam giderlerse yorum istemedigimden yapmadim o varken.
hazirlamis pisirmeden gordum. sormadi bile. Ben uyurken pisirmis ayirmamis. ANlatiyor cocuklar yedi begendi diye. Kendim yapicam gitsinler de. Hamilelik garip sey ya
38+2 oluyo cnm eğer bi aksilik çıkmassa planlı sezeryande 10 şubat olur dedi haftaya kesin tarih veririm dedi
Üff ne kafa yorucu sorular. Bende normal doğuma haxır mıyım onu bilmiyorum inan kendimi düşündüğümden falan değil ama yapamazsam ıkınmam olmazsa diye strese giriyorum. Sanırım bir yanım normal yapamamaktan korkuyor ama doktor hiç taviz vermiyor sezeryan olmaz mı dedim hiç oralı olmadı hayır dedi eşimde nomal diyor benim psikolojimi soran yok bende yalnız başıma karar vermek istemiyorum şu olsun illa diye. Bide ben çok heyecanlı evhamlı bir insanım biliyorum ama etrafımdaki herkes planlı sezeryana karşı binlerce öyle doğan bebek var. Ama diretemiyorum normalden çekincelerim bar diye ama samimi şekilde söylüyorum kendimle ilgili değil öyle deforme olmak acıdan çekinmek sancıdan korkmak değil benim ki yalnızca bebeğimin sorun yaşamadan çıkmasını istediğimden bu da tamamen benim ruh halimle ilgili herkes bu tarz korkuları ysşamıyordur tabiPerşembe ya da cuma olabilir belki eşimin ve Dr un programlarına göre. Sence doğru karar verdik mi?
Beraber beklicez ya bacımbende Varım belli değil artık ne zaman. Gelirse bırak bu gacılar gidip doğursun ama bak haftaya kesin bizde doğururuz
Hafta sonuna doğru Perşembe ya da cuma canım. Senin bebiş doğum pozisyonunda mı?
Canım doktor en doğrusunu bilir elbet yani ben böle düşünüyorum bana mesela alalım sezeryana deseydi hiç hayır demezdim bi bildiği vardır böle düşünüyorum senin aklına ne takılıyor bu kadarInşallah canım Leyla gibi geziyorum şimdilik kafamda sorular var doğru mu yapıyorum diye.
canım güvendiğin doktor tarih deyince insan korkuyor tabii ama planlı sezeryana ben karşıyım (elbette doktor değilim ) eşinin ve doktorunun uygun olduğu değilde kızının uygun olduğu zaman önemli olmalı, kızının geleceği zaman sizin için hayırlısı doğrusu hangi yöntemse ( normal-sezeryan ) o şekilde doğum gerçekleştirilirPerşembe ya da cuma olabilir belki eşimin ve Dr un programlarına göre. Sence doğru karar verdik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?