2015 Şubat Anneleri

Beraber beklicez ya bacım bende Varım belli değil artık ne zaman. Gelirse bırak bu gacılar gidip doğursun ama bak haftaya kesin bizde doğururuz

Samimiyetle yardim etmeyecekse kimse gelmesin. Ne anne ne kv.
Oglumun doguminda illa geldi hastaneden ayrilmadi doguma bakcam dedi. Bel fitigini hortlatti. Sonra esim ona uzuldu.
Gelmeseler ah ah

Samimiyetle yardim etmeyecekse kimse gelmesin. Ne anne ne kv.
Oglumun doguminda illa geldi hastaneden ayrilmadi doguma bakcam dedi. Bel fitigini hortlatti. Sonra esim ona uzuldu.
Gelmeseler ah ah
Eşim de diyor ki sen gelme ben ishal için hastanede yatarken Öğlen 1 den akşam 6 ya kadar Yanımda durdu sonra 3 gün hastayım ben dedi eşimde diyo ki bide senle uğraşamam gelme

Perşembe ya da cuma olabilir belki eşimin ve Dr un programlarına göre. Sence doğru karar verdik mi?

H
dr.u dinle canim yani eninde sonunda sezeryan olacaksan. Aslinda gecenin 3 unde de gelsinler diye varlar ama sistem boyle iste
Saglikla gelsin bebegin gerisi gelir gecer

Inşallah canım sadece erken mi diye düşünüyorum. Dr da bir hafta fark etmez diyor.

Ben de suyumuz nişanını gelsin bebiş hazır olsun öyle gidelim istedim ama arada birsürü Olasılık var dendi pıhtılaşma sorunu en büyük etken. Bir de bebiş doğum pozisyonunda olmadığı için sezeryan yapıcak.

Canım üzülmeni istemem,benimde öyle olmuştu,ilk değerim 397 falan dı 2 gün sonra katlıycağına 297 olmuş sonra değer düştü ve kanamayla beraber düştü Allahım sanada kısa sürede tekrar bebiş nasip etsin inşallah ...

Hafta sonuna doğru Perşembe ya da cuma canım. Senin bebiş doğum pozisyonunda mı?

sana nasıl yemek ayırmaz anlaşılır gibi değil

Perşembe ya da cuma olabilir belki eşimin ve Dr un programlarına göre. Sence doğru karar verdik mi?
Üff ne kafa yorucu sorular. Bende normal doğuma haxır mıyım onu bilmiyorum inan kendimi düşündüğümden falan değil ama yapamazsam ıkınmam olmazsa diye strese giriyorum. Sanırım bir yanım normal yapamamaktan korkuyor ama doktor hiç taviz vermiyor sezeryan olmaz mı dedim hiç oralı olmadı hayır dedi eşimde nomal diyor benim psikolojimi soran yok bende yalnız başıma karar vermek istemiyorum şu olsun illa diye. Bide ben çok heyecanlı evhamlı bir insanım biliyorum ama etrafımdaki herkes planlı sezeryana karşı binlerce öyle doğan bebek var. Ama diretemiyorum normalden çekincelerim bar diye ama samimi şekilde söylüyorum kendimle ilgili değil öyle deforme olmak acıdan çekinmek sancıdan korkmak değil benim ki yalnızca bebeğimin sorun yaşamadan çıkmasını istediğimden bu da tamamen benim ruh halimle ilgili herkes bu tarz korkuları ysşamıyordur tabi

Beraber beklicez ya bacım bende Varım belli değil artık ne zaman. Gelirse bırak bu gacılar gidip doğursun ama bak haftaya kesin bizde doğururuz

Kız yanlış haturlamıyosan sende belirti falan vardı. Ben de ne sancı ne bi şe :) duruyo beyefendi.

Hafta sonuna doğru Perşembe ya da cuma canım. Senin bebiş doğum pozisyonunda mı?

Kafasının aşağı doğru olmasını soruyosan evet canım aşağıda ama daha kanala falan girmedi. Göğsünle karnın arasında 5 parmak açıklık olunca aşağı düşmüş oluyomuş karnın bende öle bi şe yok.

Inşallah canım Leyla gibi geziyorum şimdilik kafamda sorular var doğru mu yapıyorum diye.
Canım doktor en doğrusunu bilir elbet yani ben böle düşünüyorum bana mesela alalım sezeryana deseydi hiç hayır demezdim bi bildiği vardır böle düşünüyorum senin aklına ne takılıyor bu kadar

canım güvendiğin doktor tarih deyince insan korkuyor tabii ama planlı sezeryana ben karşıyım (elbette doktor değilim ) eşinin ve doktorunun uygun olduğu değilde kızının uygun olduğu zaman önemli olmalı, kızının geleceği zaman sizin için hayırlısı doğrusu hangi yöntemse ( normal-sezeryan ) o şekilde doğum gerçekleştirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…