2015 Şubat Anneleri

Olur mu canım benim,aksine ilgiyle okudum.sanki benim oğlum büyümüş de oraları kazanmiscasina sevindim.Allah yolunu açık etsin inşallah kardeşinin. İyi öğretmenler ve doğru motiveyle çocuklar ne kadar güzel yerlere gelebiliyorlar,benim.derdim çocuğun fazla üzerine gidip su anki konumundan sıkılıp o zekasını haylazliga yaramazliga vermesi.tabii erkek çocuğu azıcık haylaz da olacak ama başarının tadını da alırsa bir daha vazgecmez.burs olayı dördüncü sınıfta basliyormus ben arastirdim onun öncesi de yine iyi ve ilgili bi öğretmeni olması lazim büyük ihtimalle siniftaki birçok çocuktan farklı olacak oğlum ona gore ayak uydurması lazım öğretmeninin de. Su an anaokuluna gidiyor mesela öğretmeni çok iyi ve yılların öğretmeni olmasına rağmen çok geleneksel bi tavrı var eski tarz devam eden bi öğretmen ve ogluma özel davranmiyor ders bazında yani mesela sınıftaki çocuklara 9u öğretmiş en son gecen gün oğlum bana anne 257 Nasil yazılıyor bi 2 bi 5 bi 7 mi diye soruyordu sınıfta öğretmeni ogluma da 9 yazması konusunda direttiği ve oğlum da bildiği için sıkılıyor ve sağa sola arkadaşlarına sarıyor yaramazliga vuruyor yani..

ay ohaaa yani yaaaa

nasıl gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar
deseydinya beni çağırmadılar yalan söylüyorlar diye
hayır eşinin yaptığıda hoş değil
seni çağırmış olsalar ve sen gitmesen bile eşim yok deyip gitmemesi gerekirdi
hadi gitti diyelim yemeğe kalmak ne demek
görsün yeğenini kardeşini dönsün evine senin aç olduğunu veya onu bekleyeceğini tahmin edemiyormu
ne kadar kızsan haklısın ben bile sinir oldum yani

Çok şanslıyım dr konusunda.. Sezaryen isteyenleri bile normale ikna etmeye çalışıyo.. Geçen kontrole gittiğimde acil sezaryene gitti,bebek eliyle geliyomuş,yine de bi şans vermiş normal doğum için ama bebeğin geliş şekli değişmeyince sezaryene almış.. Keşke her dr öyle olsa..

Sizin rahatszliginiz yine ellerle de ya ben ne yapayim nasil yutayim bogazmdaki yumruyu hergunum pismanlik icinde geldigime. Normal doğum evladim icin hayırlısı diye yutayim sabredeyim görmeyim dedim ama ah ah diyorum sadece basip gitmemek icin zor duruyorum insanin en yakiniyla bitmez bi savas içinde olmasi hepsnden fena

ah kıyamam sana noldu kuzum

Tatlım hayırdır?

Ben de kan ilacını içemedim ya biraz daha zorliim

Yaa ben dedim kuru uzum yerim kırmızı et yerim dengelerim. Yedim yemesine güzel de kilo aldım ama hic yaramamış arkadaş. Kan kaybı olursa kan takviyesi yapicaz dedi doktorum,yapacak Bisey yok.

Canım bebiş doğum pozisyonunda olmuş olsaydı ben de normal istiyordum. Hem 38. Haftayı dolduran bebişler doğum Kanalı'ndan kendileri çıkabiliyor senin çok fazla ıkınmanı bile gerek kalmıyor.

Aşağıda olması her an kanala gidicek demekmiş zaten canım. Bence Dr un Haftasını bekler.

Canım doktor en doğrusunu bilir elbet yani ben böle düşünüyorum bana mesela alalım sezeryana deseydi hiç hayır demezdim bi bildiği vardır böle düşünüyorum senin aklına ne takılıyor bu kadar

Ne bileyim canım yaa hazırlamıştım aslında kendimi ama zamanını bebiş ki belirleseydi ki diyorum. Hayırlısı inşallah.

Hah evet hgb canim 12-15 arası olması lazım seninki normal

geçen gün sağlık ocağında yaptırdım sonuçları doktora gösteremedim ebe ben gösteririm bi sorun varsa ararım demişti demek sorun yokmuş
ona baktımda şimdi 10-15 arası diyor değerlere benim hiç 11 den aşağı düşmemiş 1 yıldır
bu iyi bişey çok şükür

oldum olası kansızlık çıkmıyor bende
ama sanırım 28. haftada verilen kan serumunun faydası çok olmuş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…