2015 Şubat Anneleri

Anlatcak gibi hikaye de değil ki yillardir süregelen soğuk savaş. Öz yurdunda garip hissetmek el olmak en ihtiyac duydugun kucakta siginamamk.. bir degisik anne modeli de bende var işte ona evlat degil dert ur oldugum

Bence de öyle olmalı ama ortada pekçok etken var özellikle pıhtılaşma problemi sürekli iğne kullanıyorum bir de dillendirmediğim miyom var. Işte herşeyi anında hazırlwyamayabiliriz falan dedi Dr.

ama mattika bende hep normalden yanaydım biliyorsun hep o yönde idi düşüncelerim.bana doktor yine bile sezeryanı kesin olarak söylemedi ama sancılarım geldiğinde son defa bebeğin kilo ölçülüp kafa çatıdan çıkabilecek mi diye bakılacak ve sonra sezeryan olacak.ama yine ikilemde bıraktı sonun yine sezeryan diyor madem sonum sezeryan niye bana direk sezeryan demiyorsun beni mi rahatlatmak istiyor kendinimi anlamış değilim. salı günü kesinlikle bana birşey söylemeli bana sağ gösterip soldan vurmak istiyor gibi geldi. hani normali deneriz de sezeryan yapmak en mantıklısı anlamında bir söylemde bulundu.ben hiç normalden korkmadım ama bu bebek belli ki iri bana saatlerce sancı çektirip sonra doğuramayınca sezeryan yapması saçma geliyor. basacak suni sancıyı açılmam varmı yokmu saatlerce bekleyecek sonra olmayınca zaten iri bebek sezeryana alalım diyecek ben başıma gelecekleri biliyorum.özelde değil ki bu hastane başımda bir ton asistan iri miri sallamayacaklar gibi geliyor o yüzden korkuyorum sıkıntı olursa vs diye,beni deneme tahtası gibi kullanıcaklar gibi geliyor. o yüzden bir sıkıntı çıkarsa diye korkmuyorum desem yalan olur. ya çok aşırı düşünüyorum bu yüzden korkularım oluyor. aslında akışına bıraksam ne olur değil mi :)

Benim kan 8 çıkmış serum baglicaklarmis doğumda
cok dusukmus seninki. Hurma ye dedi dr bana. Sen de ye hem kan yapiyor

dr a guvendikten sonra sezeryan olsam kafama hic takmam. Bu gerekmis diye. Sanslisin sen de

Canım bebiş doğum pozisyonunda olmuş olsaydı ben de normal istiyordum. Hem 38. Haftayı dolduran bebişler doğum Kanalı'ndan kendileri çıkabiliyor senin çok fazla ıkınmanı bile gerek kalmıyor.
Bide işte iğne konusu normal doğumda ne zaman iğneyi bırakacağımı nerden bilicem? Yani sezeryanda 24 saat yeter diyorlar ama nırmal doğumda kanama daha fazla oluyomuş tedirginliklerim bunlar benim ya

Oy yapilacak sey degil bu. Beni cagirmadilar desen esin.inanmaz bir de. Iyice ikna ederler

canım 1 hafta fark etmiyorsa neden bazı bebekler 38. bazılar 39. bazıları 40. haftada hatta 41. hafta doğuyor bunun bir açıklaması olmalı bence

32 ya da 33 desen aralarında çok farklıdır olur dedi ama 38 ve 39 da zaten bebiş Gelişimini tamamlamış olduğu için farklılık yoktur dedi. 50 gram alsın diye bir hafta daha beklemeye gerek yok dedi. Dışarda daha çabuk kilo alırlar dedi.

ah canim benim. Esime diyorum cocuk olmasa kimseyi istemem sasiriyor. Insana kendi annesi bile fazla geliyor. Uzme kendini az kaldi esin gelcek. Guzel bir normal dogum yapcaksin ins cektigine degecek

Sanada sorayımda tam olsun :) iğne için ne dedi doktor cnm? Normsl olacak olsa iğneyi ne zaman bırakacağını nerden bilicen planlı sezeryanda tamam da diğer ihtimaller için garanti yok bugün iğne kullanıyoruz yarın sancı olabilir. O zaman ne olacak ? Kafayı yicem bu sorulardan

sancım suyum gelmediği sürece iğneyi bıraktırmıyor. doğuma kadar devam dedi,saat maat sallamıyor eğer ki planlı sezeryan olsam da hastaneye yattığım anda bıraktırır. normale göre konuştuğumuz için şimdiye kadar sancılara kadar devam yani bugün kullandım akşamına sancım geldi farketmiyor.

EsobaylA takvimimiz aynı. Aynı gün olabilir sezeryan da. Ya da bir gün önce. Bu tarihleri biz söyledik Dr değil. O bu hafta içi alalım diyince öyle dedik. 39 olmuş oluyor hatta bir hafta önden gittiği için 40 bile olmuş oluyor.

Ne bileyim canım yaa hazırlamıştım aslında kendimi ama zamanını bebiş ki belirleseydi ki diyorum. Hayırlısı inşallah.
artik dusunme canim. Bebeginin gelisine odaklan

Bide işte iğne konusu normal doğumda ne zaman iğneyi bırakacağımı nerden bilicem? Yani sezeryanda 24 saat yeter diyorlar ama nırmal doğumda kanama daha fazla oluyomuş tedirginliklerim bunlar benim ya
sezeryan daha kanamali. Normalden. Dr benim pihtilasma hizima vs bakti ekstra birsey olsa ona gore onlem alcak. Igneni birak vs dicek. Sen de dr.una guven. Dusuk doz kullaniyorsun inan sorun olmuyor igne kullanmak normalde de seseryanda da. Sende miyom yok. Litchide miyom var o kanama yapabiliyor. Artik dr.lara guvenme zamani. Son gunlerdeyiz

Anlatcak gibi hikaye de değil ki yillardir süregelen soğuk savaş. Öz yurdunda garip hissetmek el olmak en ihtiyac duydugun kucakta siginamamk.. bir degisik anne modeli de bende var işte ona evlat degil dert ur oldugum

insan evlenince daha iyi anlıyor bazı şeyleri
Allah ım kimsenin başına vermesin ama diyorum bazen
başımıza bişey gelse geri gidecek kapım yok diye
Allah eşlerimize zeval vermesin onlarda olmasa iyice kimsesiz kalacağız hepimiz
ve topikte çoğumuzda anne sorunsalı var

Öyle tabii canım Allah hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Canim cok sanslisin dr konusunda. Seseryan olcaksa da bebeginin hakkini gozetiyor hazir olmasini bekliyor. Hic takma kafaya. Durumuna gore en dogru karari verir dr.un. Suni sanci kabul etmezsin. Sanmiyorum ki gerek kalsin bebek iriyse direk sezeryana alir

Evet hem Şekli hem kan sulandırıcı hem pıhtılaşma hem miyom için diyor. Sezeryanı yaparken miyomu da alıcak sanırım 5cm lik miyom vardı plesentanın tutunduğu yerde.

haftan iyiymis canim. Artik saglikla gelmesi kaldi bebeginin. Isim buldunuz mu?
Sen 17 subat fln deyince ben daha ileri sandim zamanini

Benim drlarfa ayni seyi soyluyo igne min 24 saat once kesilmezse sknti olabilir diyo.ben de bir hafta daha dursun dedim ama goze almiyolar zaten biri izne cikcak.crs pers cuma birinde yapmaliyiz dediler.ikisi de ayni seyi soyleyince inaniyorum artik.

Benimki son söz sizin dedi bekleyelim derseniz bekleriz dedi. Biz de bir karar verdik işte o yüzden de biraz Leyla gibi oldum. Birsürü şeyi sıralayınca bu iyi karar gibi geldi. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…