haftan iyiymis canim. Artik saglikla gelmesi kaldi bebeginin. Isim buldunuz mu?
Sen 17 subat fln deyince ben daha ileri sandim zamanini
yok bulamadım ve almayacağım ne yapayım
bana 75 zaten büyük tam destek kullanıyorum onun içinde dönüyorlar
süt gelip büyürse o zaman alırım dedim
evdeyken takmayacağım bişey
benimde öyle oldu işte şimdiden psikolojim bozuldu ama geçecek olmasına sevindim doğrusu
Canim cok sanslisin dr konusunda. Seseryan olcaksa da bebeginin hakkini gozetiyor hazir olmasini bekliyor. Hic takma kafaya. Durumuna gore en dogru karari verir dr.un. Suni sanci kabul etmezsin. Sanmiyorum ki gerek kalsin bebek iriyse direk sezeryana alir
Canım sagol bılgılendırdıgın için.evet hiç catı muayenesı olmadım dr a soyledım 34. Haftamda catı muayenesi ne zaman olcam dıe catı muayenesi yapmıorum ben gerek gormuorum dedi bende ustelemedım yınede yapılmasını istıodum ama ısrarda edemedım bide bu arada sureklı gecmısı okumaktan genelde az seyler yazabılıorum ama anca bu kadarına yetısebılıorum o kadar hızlı ılerlıokı sayfalar :)) masallah.bide ılk bebek hamılelıkde tecrubesızlık olunca ben bıde pımpırıklıyım ondan sorup duruorum nabıyım :)) ama sancım fılan yokndedıgın gıbı kasılma ve belde agrı var sadece o kadar.kasılmada bazen gece uyanıorum lavoboya emekleyerek gıttıgım oldu bı kac kere :)) halimıze hamd olsun az kaldı hepimizin Allah hepimizi yavrularımıza sagsalım kavustursun saglıkla gelsın bebeklerımız ve hayırlı kolay dogumlar nasıp etsın RabbımBuradan okuyunca hic çatı muayenesi olmadığın anlaşılıyor.doktor hafiften parmağını sokmuyor ki bildiğin içeriye doğru elini sokuyor.el derken korkmayın hepsini değil yani korkulacak bi olay değil de ilişki sırasında bebeğe değmesi gibi Bisey imkânsız.zaten bebek o kadar aşağıda olsa ilişkiye girecek durumun da olmaz yani onu dusunemezsin bile sancin filan olur ne bileyim.. Hem bir de bebeği koruyan nisan dediğimiz tıkaç var zaten nisan düşmedikçe dışardan hic Bisey bulasamaz vs..
Ya azcik geçmişi bakıp yazılanları okusaniz keşke
Yoo sallanıyor. Sen başka bir modeline baktın galibaAma sallanmiyormus bu
Canım kaç sayfadır mesajını arıyorum alıntı yapayım diye herşeyin hayirlisini istedik Rabbimden demek ki hayırlısı buymuş. Tabii sen de arastirirsin doktorun da bilgi verir zaten de ben de 38. Ve 39. Haftalar arası gelişim açısından herhangi bir fark olmadığını okumuştum sadece kilo alımında fark ediyormuş o da önemli değil bana gore bilmiyorum sen ne düşünüyorsun kilo hakkında ama. 37 haftayı gecen bebekler miadını doldurmuş olarak kabul ediliyormuş Dr. Kaan kocatepenin sayfasında yazıyor güzel bilgiler var tavsiye ediyorum. Bir de doktorun riske atmak istemiyor da olabilir mesela benimki de öyle tamam Doğumum başladı sonuçta 3 cm açılmam var ama ne suyum nr nisanim gelmedi diyebilirdi bunları bekleyelim diye ama neden riske atalım ki ben de o şekilde düşünüyorum için rahat olsun inşallah herşey gönlüne gore olur tatlım bi de sen genelde boyle şeyleri söylemiyorsun ama obanın mesajını okudum kafama takıldı kaç yasindasin sen?
bence doktora güven canım zaten dediği gibi fark etmiyormuş. bir de son haftalarda bağırsakları dolabiliyor felan, riske atmak istemiyorlar. benim de kaderim pazartesi belli olacak.
Kızlar en son gittiğimde anestezi için kan tahlili yaptılar. Kontrole geldiğinizde alırsınız dediler. Bıgün aklıma geldi, girdim baktım netten bazı değerlerim yüksek çıkmış. Lökositi hatırlıyorum. İnşaAllah bi sorun olmaz.
Aminnn aminnn benimkiler cok net ya hic bna sormuyolar:)Benimki son söz sizin dedi bekleyelim derseniz bekleriz dedi. Biz de bir karar verdik işte o yüzden de biraz Leyla gibi oldum. Birsürü şeyi sıralayınca bu iyi karar gibi geldi. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Espiri yapıyodum 17 Şubat diye. Benim doğum günüm olduğu için. Isim olarak Selin ağır basıyor bu aralar ama sanırım son güne kadar karar veremicez onu da.
cok dusukmus seninki. Hurma ye dedi dr bana. Sen de ye hem kan yapiyor
...
Senn beklenn tarih 6 sbt miydi?Espiri yapıyodum 17 Şubat diye. Benim doğum günüm olduğu için. Isim olarak Selin ağır basıyor bu aralar ama sanırım son güne kadar karar veremicez onu da.
Selam kizlar bgn doğum sonrası kontrolüm vardı..doktorun muayenehanesinde hamisleri görünce nstden kalp seslerini duyunca bir an özledim o günleri :) tlfn a kaydetmistim eylülün nstlerinden birini onu dinledim :) doktora giderken goturmemistim kızimi yanımda 1 saat içinde burnumda tüttü resmengeldim hemen sarıldım kokladım kendime geldim :) Litchi cukurambar livaya girdik var mı babyshower diye baktım ama yoktu bişi :)
Aa senn bu pzt si mi?Ben geç kaldım canım benim,bebis eli kulağında gelmeye yesem de faydası olmaz artik birkaç ay öncesinden başlamak gerekti. Ara ara karnına ağrılar giriyordu simdi de ishal olmusum iyi mi.Allahtan bugun evin temizliğini hallettik 2 tane kadın geldi tertemiz oldu ev.annem yanlarında durdu işte ben de dışarı islerini yaptım pazara gittim markete gittim kasaba gittim..
Yarin da çocuklar seviyor eşim de öyle ekmek yapiyim diyorum gelen giden olur bi kek yapsam bi tuzlu kurabiye yapsam güzel olur gücüm yeterse bir de börek yapiyim diyorum islerimi bitirdikten sonra bi de güzel banyomu yaparsam işlem tamamdır
P.tesi sabah 7de kahvaltimi yapacakmisim 8:30 gibi de yatisim yapilacak.ondan sonra gelsin suni sancılar gelsinnn bebisim
Of ya 9 bnm de
Gelisimi ii o zmn masallah.sata gore tarih belirliyolar zaten.artik guvencez tek care.tobb da mi dogum yapcaksn?6-7 idi sata göre ama Dr un ultrasonunda bazen 31 Ocak bazen 4 Şubat çıkıyordu.
bende salı günü kısmetse doktora bekletme diyeceğim. yok sancı su kanama beklersem ooo kilo alıcak başını gidicek zaten sezeryan yapacak ne gereği var beklemenin daha perşembe şuan alabilirim demişti. ama bekleyip sancılarla almak daha iyi deyince bende kabul ettim. inşallah salıya kadar bir belirtim olur da beni de alır,benim korkum iri bebeği normal doğurtmak isterlerse ne yaparım bir sürü tehlikeleri yazıyor nette,o yüzden bu hafta duygu sömürüsü yapacağım. inşallah herkes hayırlısıyla kucağına alır yavruları,beklemek karar vermek çok zormuş bir şeyler için.
Aa senn bu pzt si mi?
sen ye hurma yine de. Sut yapar. Kan yapiyor. Lohusalikta knsizliktan bayiliyordum nerdeyse yine ilac icemedim hurma ile duzeldiBen geç kaldım canım benim,bebis eli kulağında gelmeye yesem de faydası olmaz artik birkaç ay öncesinden başlamak gerekti. Ara ara karnına ağrılar giriyordu simdi de ishal olmusum iyi mi.Allahtan bugun evin temizliğini hallettik 2 tane kadın geldi tertemiz oldu ev.annem yanlarında durdu işte ben de dışarı islerini yaptım pazara gittim markete gittim kasaba gittim..
Yarin da çocuklar seviyor eşim de öyle ekmek yapiyim diyorum gelen giden olur bi kek yapsam bi tuzlu kurabiye yapsam güzel olur gücüm yeterse bir de börek yapiyim diyorum islerimi bitirdikten sonra bi de güzel banyomu yaparsam işlem tamamdır
P.tesi sabah 7de kahvaltimi yapacakmisim 8:30 gibi de yatisim yapilacak.ondan sonra gelsin suni sancılar gelsinnn bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?