2015 Şubat Anneleri

haftan iyiymis canim. Artik saglikla gelmesi kaldi bebeginin. Isim buldunuz mu?
Sen 17 subat fln deyince ben daha ileri sandim zamanini

Espiri yapıyodum 17 Şubat diye. Benim doğum günüm olduğu için. Isim olarak Selin ağır basıyor bu aralar ama sanırım son güne kadar karar veremicez onu da.

iyi akşamlar kızlar dünden beri giremedim yazılanları geri doğru okumadım şimdi ama bir ara okuyacam
bugün kontrolümüz vardı kızımı gördüm ilk defa yüzünü doğru düzgün gösterdi.
nst ye girdim dr problem yok dedi çok şükür kilomuz 2668 gr olmuş iyi mi dedim dr a iyi dedi sizce nasıl
c.tesi izne ayrılmaya karar verdim dayanamıyorum artık.

Canım boşver emzirme sütyenini onlar çok kocaman bak önden açılan çok şık sütyenleri var 75 bugun gördüm acayip güzel oysho diye bir mağazada. Önden açılabildiği için emzirmek için ideal bence. Alıcaktım da kasada çok sıra vardı alamadım.

evet öyle dedi kendi gelmeyi istediği anda almak daha mantıklı dedi. bende bu yüzden güvendim ama suni sancı istememek mantıklı. evet oda öyle diyor sezeryana almak ama dediği gibi kendi gelmeyi istediğinde almak en mantıklısı diyor.

Canım sagol bılgılendırdıgın için.evet hiç catı muayenesı olmadım dr a soyledım 34. Haftamda catı muayenesi ne zaman olcam dıe catı muayenesi yapmıorum ben gerek gormuorum dedi bende ustelemedım yınede yapılmasını istıodum ama ısrarda edemedım bide bu arada sureklı gecmısı okumaktan genelde az seyler yazabılıorum ama anca bu kadarına yetısebılıorum o kadar hızlı ılerlıokı sayfalar :)) masallah.bide ılk bebek hamılelıkde tecrubesızlık olunca ben bıde pımpırıklıyım ondan sorup duruorum nabıyım :)) ama sancım fılan yokndedıgın gıbı kasılma ve belde agrı var sadece o kadar.kasılmada bazen gece uyanıorum lavoboya emekleyerek gıttıgım oldu bı kac kere :)) halimıze hamd olsun az kaldı hepimizin Allah hepimizi yavrularımıza sagsalım kavustursun saglıkla gelsın bebeklerımız ve hayırlı kolay dogumlar nasıp etsın Rabbım

Öncelikle son sorundan başlıyayım senden on yaş büyüğüm canım dediğin gibi Dr da bebişin Gelişimini tamamladıktan sonra durması sırasında riskler olduğunu söyledi. Hayırlısıyla inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz canım.

Bişey olmaz onlar hamilelik yüzünden yüksek çıkıyor.

Benimki son söz sizin dedi bekleyelim derseniz bekleriz dedi. Biz de bir karar verdik işte o yüzden de biraz Leyla gibi oldum. Birsürü şeyi sıralayınca bu iyi karar gibi geldi. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Aminnn aminnn benimkiler cok net ya hic bna sormuyolar:)
Espiri yapıyodum 17 Şubat diye. Benim doğum günüm olduğu için. Isim olarak Selin ağır basıyor bu aralar ama sanırım son güne kadar karar veremicez onu da.

cok dusukmus seninki. Hurma ye dedi dr bana. Sen de ye hem kan yapiyor

...

Ben geç kaldım canım benim,bebis eli kulağında gelmeye yesem de faydası olmaz artik birkaç ay öncesinden başlamak gerekti. Ara ara karnına ağrılar giriyordu simdi de ishal olmusum iyi mi.Allahtan bugun evin temizliğini hallettik 2 tane kadın geldi tertemiz oldu ev.annem yanlarında durdu işte ben de dışarı islerini yaptım pazara gittim markete gittim kasaba gittim..
Yarin da çocuklar seviyor eşim de öyle ekmek yapiyim diyorum gelen giden olur bi kek yapsam bi tuzlu kurabiye yapsam güzel olur gücüm yeterse bir de börek yapiyim diyorum islerimi bitirdikten sonra bi de güzel banyomu yaparsam işlem tamamdır

P.tesi sabah 7de kahvaltimi yapacakmisim 8:30 gibi de yatisim yapilacak.ondan sonra gelsin suni sancılar gelsinnn bebisim

Bugün ben kentparktaydım canım. Babyshower dündü ama bir arkadaşın eşi yurt dışından gelip o gün için kayak rezervasyonu yapmış diğer bir arkadaşın da oğlunun doğum günüyymüş o yüzden erteledik. Bugün olsun istedim ama hepsinin Açıköğretim sınavı görevleri varmış.

Aa senn bu pzt si mi?

Senin de azmis canim yaş doktorunun haberi yok mu doğuma da az kaldı sonuçta tam gününde dogacak olsa bile bana göre ilaçlarin ise yaramasi için az bi sure başka Bisey yapılamıyor mu? Doktorum serum önerdi bana nasılsa doğum yakin diye o zaman alicam.. Sen de doktoruna sorsana bi?

Inşallah hayırlısıyla Bebişlere sağlıkla kavuşuruz canım. Baş Çapı büyük değilse normal olabiliyormuş canım. Yine de dediğin gibi beklemek de karar vermek de zor. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Aa senn bu pzt si mi?

Evet canım bebis daha önce gelmezse bu pazartesi 3 cm açılmam vardı cuma günü benim 3. Dogumum belki biliyorsundur rahmimde de sorun var zaten fazla duramiyor bebisler doktor riske atmayalim dedi normal doğum yapicam Allahin izniyle ama suni sancı alarak olacak sanırım.. Herşeyin hayırlısı.. Dua edelim bol bol birbirimize

sen ye hurma yine de. Sut yapar. Kan yapiyor. Lohusalikta knsizliktan bayiliyordum nerdeyse yine ilac icemedim hurma ile duzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…